Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlar aksma ne yaptınız ya da ne yapcaksnızz:26:

Biz hayal edecez :KK39: :KK9::KK9:
Onceden cocuklularin topigini okurken makarnayi ne kadar cesitlendirebilirz gb bi muhabbet olmustu,simdi anliyorum ne demek istediklerini:KK9::KK9:
Bizde de kizartma olacak galiba:81:

Bilmem ogrenirim İnşallah hangisi daha betermis:KK1:
Yavrunun kucagina verdiklerinde unutulurmus bütün acilar :emir_bebek:

Oncesinde aci cekmedim heyecani baska..
Mecburen sezeryan oldum ben,ilk gunler kizim agladiginda nasil yataktan kalktigimi onu yataktan kendim almak icin nasil direndigimi hatirliyorumda :) herseye deger..

ya farklı yorenın ınsanları olarak evendık ...agız tadı farklı..yıne de uyum saglamaya calısıp geldıgım bu yorenın yemeklerınden yapmaya calısıyorum ama...kayınvalıdemınkı kadar guzel olmayınca...canım sıkılıyor moralım bozuluyor:KK43:(:-)43:

Gel guzelim allah ne verdiyse yeriz birlikte.:)

saol canm afiyet olsun sizeee :KK16:
bn annemle babamla yicem kiii yemeğimiii ne olursa olsun miss :KK17:

Onceden cocuklularin topigini okurken makarnayi ne kadar cesitlendirebilirz gb bi muhabbet olmustu,simdi anliyorum ne demek istediklerini:KK9::KK9:

Mecburen sezeryan oldum ben,ilk gunler kizim agladiginda nasil yataktan kalktigimi onu yataktan kendim almak icin nasil direndigimi hatirliyorumda :) herseye deger..

kızcee birazdan içicez kahvemizi haberin olaaa:KK76:

ne çalıştım bugün beeee.... nevrim döndü resmen:KK53::KK53::KK53: eve gelip zeytinyağlı taze fasülye koydum kiiiii kocamcım saat 8 de çıkacağını ve o an yemek yediğini benimde yememi buyurdularrrrr:KK47::KK47: yemem ben tek başıma yemek falan, gelsin benle de yesin 1: koca göbiş kocam :KK1:

Amin İnşallah bayramdan sonra bide bebisimiz olursa degmesinler mutluluğumuzu Allah hayirlininda hayirlisini nasip etsin cumlemize:KK1:

herkesin var bir imtihani sabir sabir sabir şükürher halimize:l:nazar:
Rabbim tez vakitte hayırlı kılıp nasip etsin isteyen herkese inşallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: veeee kesinlikle şükür her halimize, Allah beterinden saklasın

ya farklı yorenın ınsanları olarak evendık ...agız tadı farklı..yıne de uyum saglamaya calısıp geldıgım bu yorenın yemeklerınden yapmaya calısıyorum ama...kayınvalıdemınkı kadar guzel olmayınca...canım sıkılıyor moralım bozuluyor:KK43:(:-)43:

Biz aynı yöredeniz ama benmkilerde ne kv. Gibi ne de annemin gibi olmuyor cok normal zmnla oluck moralini bozma her defasında daha iyi olur

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Kimler varrr kizlarrr evimize geldik kocam pcyi acti calisio ben cok sikikdm bi yandan kitap okuyrm bide size yazayim dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hic moralini bozma,yapmaya ugrasman bile guzel..
Tabii esinin tepkisini bilmiyorum..
Simdiye kadar annesininkileri yemis o yine yapar sen kendi bildikleri yap alissin degisik tat iste ne guzel :)

saol canm afiyet olsun sizeee :KK16:
bn annemle babamla yicem kiii yemeğimiii ne olursa olsun miss :KK17:

kızcee birazdan içicez kahvemizi haberin olaaa:KK76:

:KK52: o zaman cayimi iciyorduumm :KK9: yazini gormemistim ama bir olmus :KK9:

ne çalıştım bugün beeee.... nevrim döndü resmen:KK53::KK53::KK53: eve gelip zeytinyağlı taze fasülye koydum kiiiii kocamcım saat 8 de çıkacağını ve o an yemek yediğini benimde yememi buyurdularrrrr:KK47::KK47: yemem ben tek başıma yemek falan, gelsin benle de yesin 1: koca göbiş kocam :KK1:

Rabbim tez vakitte hayırlı kılıp nasip etsin isteyen herkese inşallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: veeee kesinlikle şükür her halimize, Allah beterinden saklasın

Bizdede taze fasulye var kiiiiiiiii:82:
Bende hic sevmem,musteriden yemegini gec yemis bile olsa oturur esim ve ikimizde bitirmeden digerimiz kalkmayiz,kalkmazdik:KK9: artik ben firliyorum:KK52::KK9:
Amayaa tarcin alisti miii?dogru hatirliyorum di mi? :)

Son düzenleme:
Svitt
Sana bişey sorcam nerdesin
Baska bilen varsa o da cvp verebilir
Worldpuan nasl kullanılıyor...tl ile aynı değilmi.....
Bnde bonus var parayla aynı. . 20 tl bonus = 20 tl demek ama Worldpuan 944diyo karşılığı 4.72tl diyo anladım

Svitt
Sana bişey sorcam nerdesin
Baska bilen varsa o da cvp verebilir
Worldpuan nasl kullanılıyor...tl ile aynı değilmi.....
Bnde bonus var parayla aynı. . 20 tl bonus = 20 tl demek ama Worldpuan 944diyo karşılığı 4.72tl diyo anladım

tam topiği açtım son sayfaya bakıyım dedim sorunu gördüm...
babamın worldü var ordan biliyorum canım 4.72 tl kullanıabilir puan var demek..
worldun biraz farklı....keşke 944 tl olsaydııı:21:

şimdi geçmişe şöle bi bakayım mide bulantımdan fırsat olursa :KK31:

Offf catlicam yaaa bu adam 45dkkadr amerikali bi kadınla knusuo bana bile bu kdt vakit ayirmio jessicaymsmiss sinir oldmmmm

tam topiği açtım son sayfaya bakıyım dedim sorunu gördüm...
babamın worldü var ordan biliyorum canım 4.72 tl kullanıabilir puan var demek..
worldun biraz farklı....keşke 944 tl olsaydııı:21:

şimdi geçmişe şöle bi bakayım mide bulantımdan fırsat olursa :KK31:

Ewt ama o 944 ne işe yarar kiii:KK53:

Offf catlicam yaaa bu adam 45dkkadr amerikali bi kadınla knusuo bana bile bu kdt vakit ayirmio jessicaymsmiss sinir oldmmmm

Kıskandınmı sen kocişiniiii :))

Yeni dizi başlamış kızlar kaçak gelinler :KK52:

hu huuu ben geldimmmm..
ama çok yorgun bitkin ve bulantılıyım :KK50:
ben de bu akşam PLOJOMUN geçen haftaki tavsiyesi ile mücver yaptım oh miss :KK16:
tavsiye edilir :KK52:
bu arada benim iznim ağustostaydı ya bi çok kişi ile yanı ana geldiğinden sorun çıktı..
ben de zaten mecbur oruç tutamıcğımdan temmuzun 2.haftasından bayram dönüşüne kadar izin alıcam sanırım..
hem çok bunaldım 1 ay daha çalışıcak gücüm yok...çok iyi olucak...
erdek,altınoluk,ayvalık,çeşme bir ikiii :KK52:

Kuzularrrr....
Cok yoruldumm benn hic isi bitmeyen bi evin var benim...:KK43: yarindn sonra hoc bi is yapmayacm totomu devirip yatiyorm doguma kadar oyle karar verdim ahanda buraya yazdi cikilata dersiniz :KK66: yorgunluktn gecmisi okuyamadm sizler napiosunnnzzzzzz??

bu topikte her şeye inanırım daaa senin bi daha iş yapmam dediğine inanamam :KK9:
balkon kirlenir yine :KK9: duramazsın:KK9:
Uyy kiyamamm..Hosuna gidecek birseyler oku :) ya da oyun oyna zaman gecsin kizce :KK9:

:KK9: ne zevklidir simdi hem ogrenme asamasi hem oyun tadi breh breh canim cekti :KK9::KK9:

Amiiiiiinn amiiiiinn :)))
Insan herseyde bisy aramayinca,takilmayinca hayat guzel..
Cok sukur ki..
Ben bitane begenmistim kucucuktu ve hafifti ama esim sonra bunu gorunce cok da ugrasinca aliverdik :)
O dedigimi hatirlayamiyorum gorursem fln soylerim..
Bende dayanamayip en sonunda tulum almistim kirmizili grili :)
Hatta onunla yatmistim o gece ve uzerimden cicekler dokulmustu ruyamda :KK16:
Cok begendiklerini al kizce bisy olmaz abartmadikca :)

Hmm o zaman yap kahveni bende incir suyumla katilayim sana:KK9::KK9:

Siz napiyorsunuz evde merak ettim suan :)))
Nasil yani hep is ama bitmiyor..
Dinlen dinlenn dilimizde tuy bitti..

Bizde normalde erkek tarafidir ama annemler cok yakin oldugu icin git gel yapmiyoruz annemlere gidiyoruz once..
Hediyede yok ama kayinvalidemler bosnak zaten her gelindiginde bisy getirir cocugunun evi olmasinin disinda bi yere gittiklerindede goturulur onlarda..

ayy ne güzel rüyalar görmüşsün plojoooo :KK16:
zaten sen çok şanslı bir hamileydin:nazar:
kandırdın bizi :KK9:
şaka bi yana bu kadar bulantım olup enerjimin düşüceğini tahmmin etmemiştim hiç..
ama geçicek kiiiiii :KK52:
ben de sahlepimi alıp keyifle yazıcm sizeee :KK52:

valla ben tatıle ucuyorum ıkı tarafada tlfn acarm belkııı

bizde de el opme var tabı ama bana hıc bsy almadılar smdıye kadr:KK14:adettendr gelıne hedıye alınr her yerdede var bu senn kv kacmak ıcın demstr bızde yok dıe... bnm babanem hala anneme hedıye alır alamıosa mutlaka zarfnıcınde para verr 30 yıllık gleın bnm annem

ben hiç hediye görmedim yahu :KK9:
ama şimdi günahını almıyı kvnin sürekli patik yelek örer...
NENAAA kocişin çok mu çalışıyorrrr kıyamam sanaaa...
kaç günden beri uzaklaştım baya neler yaptınız bakalım hafta sonu.
benim kardeşim dün sabah Amerika'ya uçtu.
amerikada şimdi Atlanta'da :KK5:

Allah kavuştursun canım..
kardeşler candır kiiii :KK16:

ben de bugün çok çalıştım amayaaa....
veee sonumuz da benzemiş...
geldim eve benimki uyuyor..tam mücveri hazırladım tavaya koyucam eşim uyandı dediki ben dışarıda arkadaşla yedim :KK53:
dedim istediğin kadar tok ol..zorla yicen..vee zorla sofraya oturttum :KK9:
baştan 2 tane koy mücver dedi ama neyseki bayıldı da benden çok yedi :KK9:
ah bu kocalarr :KK37:

worldde şöle saçma ey var atıyorum 200w toplarsan 1 tl yapar..
attım tabi belki farklıdır....bi alışveriş yapıyorsun başka kartlarda para kazanıyorsun bunda world puan puanlar bireşip para oluyor..
karışık gibi..

Ah canım ya aynisi benim basima da geldi bikackez aksama kadar kocacimla yemek yiyecem diye aç duruyorum herif geliyor 9:20 de sofra kurulu elini midesinde gezdirip çok yedim ben yaa diyo...:KK47:::KK47::KK47:
Zikkimin pekini ye:KK53::KK53:

Kiskandim :KK43: nryseki bozuldgmu farktti kapadi banada dondurma ismarladi yuruyus yapip grldik :)
hu huuu ben geldimmmm..
ama çok yorgun bitkin ve bulantılıyım :KK50:
ben de bu akşam PLOJOMUN geçen haftaki tavsiyesi ile mücver yaptım oh miss :KK16:
tavsiye edilir :KK52:
bu arada benim iznim ağustostaydı ya bi çok kişi ile yanı ana geldiğinden sorun çıktı..
ben de zaten mecbur oruç tutamıcğımdan temmuzun 2.haftasından bayram dönüşüne kadar izin alıcam sanırım..
hem çok bunaldım 1 ay daha çalışıcak gücüm yok...çok iyi olucak...
erdek,altınoluk,ayvalık,çeşme bir ikiii :KK52:

bu topikte her şeye inanırım daaa senin bi daha iş yapmam dediğine inanamam :KK9:
balkon kirlenir yine :KK9: duramazsın:KK9:

ayy ne güzel rüyalar görmüşsün plojoooo :KK16:
zaten sen çok şanslı bir hamileydin:nazar:
kandırdın bizi :KK9:
şaka bi yana bu kadar bulantım olup enerjimin düşüceğini tahmmin etmemiştim hiç..
ama geçicek kiiiiii :KK52:
ben de sahlepimi alıp keyifle yazıcm sizeee :KK52:

ben hiç hediye görmedim yahu :KK9:
ama şimdi günahını almıyı kvnin sürekli patik yelek örer...
NENAAA kocişin çok mu çalışıyorrrr kıyamam sanaaa...

Allah kavuştursun canım..
kardeşler candır kiiii :KK16:

ben de bugün çok çalıştım amayaaa....
veee sonumuz da benzemiş...
geldim eve benimki uyuyor..tam mücveri hazırladım tavaya koyucam eşim uyandı dediki ben dışarıda arkadaşla yedim :KK53:
dedim istediğin kadar tok ol..zorla yicen..vee zorla sofraya oturttum :KK9:
baştan 2 tane koy mücver dedi ama neyseki bayıldı da benden çok yedi :KK9:
ah bu kocalarr :KK37:
Kocisim cok calisio valla garibim napsn iyi kazanio ama burnndanda gelio :KK43:hrr seye bnm icin katlanioms oyle dio

Mevlam banada nasip eder hayirlisiyla İnşallah

X