- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.361
kızlar aksma ne yaptınız ya da ne yapcaksnızz:26:
Yemek soruyorsun herhalde dimi prensescim?
Eristeli corba
Karisik kizartma (domates ve yogurt soslu)
Tavuk kanat..
Karpuzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek soruyorsun herhalde dimi prensescim?
Eristeli corba
Karisik kizartma (domates ve yogurt soslu)
Tavuk kanat..
Karpuzz
anneme gidecektim ama size mi gelsem
şaka maka bn gideyim annemee.. yarın yine bnm yeğenim gelcekmişş
Bilmem ogrenirim İnşallah hangisi daha betermis
Yavrunun kucagina verdiklerinde unutulurmus bütün acilar
Gel guzelim allah ne verdiyse yeriz birlikte.:)
Biz hayal edecez
Onceden cocuklularin topigini okurken makarnayi ne kadar cesitlendirebilirz gb bi muhabbet olmustu,simdi anliyorum ne demek istediklerini
Bizde de kizartma olacak galiba:81:
Oncesinde aci cekmedim heyecani baska..
Mecburen sezeryan oldum ben,ilk gunler kizim agladiginda nasil yataktan kalktigimi onu yataktan kendim almak icin nasil direndigimi hatirliyorumda :) herseye deger..
Rabbim tez vakitte hayırlı kılıp nasip etsin isteyen herkese inşallahhhh veeee kesinlikle şükür her halimize, Allah beterinden saklasınAmin İnşallah bayramdan sonra bide bebisimiz olursa degmesinler mutluluğumuzu Allah hayirlininda hayirlisini nasip etsin cumlemize
herkesin var bir imtihani sabir sabir sabir şükürher halimize:l
ya farklı yorenın ınsanları olarak evendık ...agız tadı farklı..yıne de uyum saglamaya calısıp geldıgım bu yorenın yemeklerınden yapmaya calısıyorum ama...kayınvalıdemınkı kadar guzel olmayınca...canım sıkılıyor moralım bozuluyor(43:
ya farklı yorenın ınsanları olarak evendık ...agız tadı farklı..yıne de uyum saglamaya calısıp geldıgım bu yorenın yemeklerınden yapmaya calısıyorum ama...kayınvalıdemınkı kadar guzel olmayınca...canım sıkılıyor moralım bozuluyor(43:
saol canm afiyet olsun sizeee
bn annemle babamla yicem kiii yemeğimiii ne olursa olsun miss
kızcee birazdan içicez kahvemizi haberin olaaa
ne çalıştım bugün beeee.... nevrim döndü resmen eve gelip zeytinyağlı taze fasülye koydum kiiiii kocamcım saat 8 de çıkacağını ve o an yemek yediğini benimde yememi buyurdularrrrr yemem ben tek başıma yemek falan, gelsin benle de yesin 1: koca göbiş kocam
Rabbim tez vakitte hayırlı kılıp nasip etsin isteyen herkese inşallahhhh veeee kesinlikle şükür her halimize, Allah beterinden saklasın
Svitt
Sana bişey sorcam nerdesin
Baska bilen varsa o da cvp verebilir
Worldpuan nasl kullanılıyor...tl ile aynı değilmi.....
Bnde bonus var parayla aynı. . 20 tl bonus = 20 tl demek ama Worldpuan 944diyo karşılığı 4.72tl diyo anladım
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
tam topiği açtım son sayfaya bakıyım dedim sorunu gördüm...
babamın worldü var ordan biliyorum canım 4.72 tl kullanıabilir puan var demek..
worldun biraz farklı....keşke 944 tl olsaydııı
şimdi geçmişe şöle bi bakayım mide bulantımdan fırsat olursa
Offf catlicam yaaa bu adam 45dkkadr amerikali bi kadınla knusuo bana bile bu kdt vakit ayirmio jessicaymsmiss sinir oldmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzularrrr....
Cok yoruldumm benn hic isi bitmeyen bi evin var benim... yarindn sonra hoc bi is yapmayacm totomu devirip yatiyorm doguma kadar oyle karar verdim ahanda buraya yazdi cikilata dersiniz yorgunluktn gecmisi okuyamadm sizler napiosunnnzzzzzz??
Uyy kiyamamm..Hosuna gidecek birseyler oku :) ya da oyun oyna zaman gecsin kizce
ne zevklidir simdi hem ogrenme asamasi hem oyun tadi breh breh canim cekti
Amiiiiiinn amiiiiinn :)))
Insan herseyde bisy aramayinca,takilmayinca hayat guzel..
Cok sukur ki..
Ben bitane begenmistim kucucuktu ve hafifti ama esim sonra bunu gorunce cok da ugrasinca aliverdik :)
O dedigimi hatirlayamiyorum gorursem fln soylerim..
Bende dayanamayip en sonunda tulum almistim kirmizili grili :)
Hatta onunla yatmistim o gece ve uzerimden cicekler dokulmustu ruyamda
Cok begendiklerini al kizce bisy olmaz abartmadikca :)
Hmm o zaman yap kahveni bende incir suyumla katilayim sana
Siz napiyorsunuz evde merak ettim suan :)))
Nasil yani hep is ama bitmiyor..
Dinlen dinlenn dilimizde tuy bitti..
Bizde normalde erkek tarafidir ama annemler cok yakin oldugu icin git gel yapmiyoruz annemlere gidiyoruz once..
Hediyede yok ama kayinvalidemler bosnak zaten her gelindiginde bisy getirir cocugunun evi olmasinin disinda bi yere gittiklerindede goturulur onlarda..
valla ben tatıle ucuyorum ıkı tarafada tlfn acarm belkııı
bizde de el opme var tabı ama bana hıc bsy almadılar smdıye kadradettendr gelıne hedıye alınr her yerdede var bu senn kv kacmak ıcın demstr bızde yok dıe... bnm babanem hala anneme hedıye alır alamıosa mutlaka zarfnıcınde para verr 30 yıllık gleın bnm annem
kaç günden beri uzaklaştım baya neler yaptınız bakalım hafta sonu.
benim kardeşim dün sabah Amerika'ya uçtu.
amerikada şimdi Atlanta'da
ne çalıştım bugün beeee.... nevrim döndü resmen eve gelip zeytinyağlı taze fasülye koydum kiiiii kocamcım saat 8 de çıkacağını ve o an yemek yediğini benimde yememi buyurdularrrrr yemem ben tek başıma yemek falan, gelsin benle de yesin 1: koca göbiş kocam
Rabbim tez vakitte hayırlı kılıp nasip etsin isteyen herkese inşallahhhh veeee kesinlikle şükür her halimize, Allah beterinden saklasın
Ewt ama o 944 ne işe yarar kiii
Kıskandınmı sen kocişiniiii :))
Kiskandim nryseki bozuldgmu farktti kapadi banada dondurma ismarladi yuruyus yapip grldik :)Ewt ama o 944 ne işe yarar kiii
Kıskandınmı sen kocişiniiii :))
Kocisim cok calisio valla garibim napsn iyi kazanio ama burnndanda gelio hrr seye bnm icin katlanioms oyle diohu huuu ben geldimmmm..
ama çok yorgun bitkin ve bulantılıyım
ben de bu akşam PLOJOMUN geçen haftaki tavsiyesi ile mücver yaptım oh miss
tavsiye edilir
bu arada benim iznim ağustostaydı ya bi çok kişi ile yanı ana geldiğinden sorun çıktı..
ben de zaten mecbur oruç tutamıcğımdan temmuzun 2.haftasından bayram dönüşüne kadar izin alıcam sanırım..
hem çok bunaldım 1 ay daha çalışıcak gücüm yok...çok iyi olucak...
erdek,altınoluk,ayvalık,çeşme bir ikiii
bu topikte her şeye inanırım daaa senin bi daha iş yapmam dediğine inanamam
balkon kirlenir yine duramazsın
ayy ne güzel rüyalar görmüşsün plojoooo
zaten sen çok şanslı bir hamileydin
kandırdın bizi
şaka bi yana bu kadar bulantım olup enerjimin düşüceğini tahmmin etmemiştim hiç..
ama geçicek kiiiiii
ben de sahlepimi alıp keyifle yazıcm sizeee
ben hiç hediye görmedim yahu
ama şimdi günahını almıyı kvnin sürekli patik yelek örer...
NENAAA kocişin çok mu çalışıyorrrr kıyamam sanaaa...
Allah kavuştursun canım..
kardeşler candır kiiii
ben de bugün çok çalıştım amayaaa....
veee sonumuz da benzemiş...
geldim eve benimki uyuyor..tam mücveri hazırladım tavaya koyucam eşim uyandı dediki ben dışarıda arkadaşla yedim
dedim istediğin kadar tok ol..zorla yicen..vee zorla sofraya oturttum
baştan 2 tane koy mücver dedi ama neyseki bayıldı da benden çok yedi
ah bu kocalarr
Biz hayal edecez
Onceden cocuklularin topigini okurken makarnayi ne kadar cesitlendirebilirz gb bi muhabbet olmustu,simdi anliyorum ne demek istediklerini
Bizde de kizartma olacak galiba:81:
Oncesinde aci cekmedim heyecani baska..
Mecburen sezeryan oldum ben,ilk gunler kizim agladiginda nasil yataktan kalktigimi onu yataktan kendim almak icin nasil direndigimi hatirliyorumda :) herseye deger..