- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.221
her zaman ki gibi desene....iyi gecelerr....amayaa
pazar sakinliği var gün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman ki gibi desene....iyi gecelerr....amayaa
pazar sakinliği var gün..
size iyi geceler demeden yatmak istemedim kiiii
gittikçe daha az uyur oldum çook mutluyum
ptesi sendromuna girmiş bulunmaktayım
bi de haftaya erdeğe gidicektik annemlere, doktor ense kalınlığı ölçümü için çağırdı
sonraki haftasonu gidelim dedik eşime kpss gözetmenliği çıktı ama ağlıcam kiii:84::84::84:
daha 3 hafta annemleri görmek için ve denize girmek için beklicem
ahahah küçük plojooo
süpermiş
senle de anlaşamıcak bi insan düşünemiyorum ben ki
pis kuzenler
adapazarına gelmeyi çooook istiyorum canım..eşimin başını yemeye başladım şimdiden..
amaeşimin kuzeni ne zaman evlenirse işte ...
bakarsın biz de bebişle geliriz...
bi de plojooo Sezenin bebek arabası nasıl foto varsa ya da link varsa netten ya da marka göndersene bana...
daha erken ama şimdiden bakmak hoşumuza gidiyor
her zaman ki gibi desene....
kızlar bişey sorcam ya ben 8. haftasında bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde parça kalmış dedi doktor b hcg de düşmemişti tam 300 deydi metherjin die bi ilaç kullan 5 gün, 10 gün sonrada kontole gel dedi bunun üstünden 1 ay geçti ben kontrole gitmedim ne bhcg değerimden ne de parçanın durumundan haberim yok . dün ilk adetimi oldum kürtajdan 42 gün sonra yani. doktor bana 3 ay korunman lazım demişti ama şimdi okuyorum kimsenin doktoru bekle dememiş uzman tv de falan da beklemeye gerek yok diyo. sizce ne yapmalıyım ya aklım çok karıştı parça adetle birlikte düşmüş müdür? adet olmadan önce çok fena ağrım oldu ama adet olduğum gibi geçti hiç ağrım falan yok şimdi
size iyi geceler demeden yatmak istemedim kiiii
gittikçe daha az uyur oldum çook mutluyum
ptesi sendromuna girmiş bulunmaktayım
bi de haftaya erdeğe gidicektik annemlere, doktor ense kalınlığı ölçümü için çağırdı
sonraki haftasonu gidelim dedik eşime kpss gözetmenliği çıktı ama ağlıcam kiii:84::84::84:
daha 3 hafta annemleri görmek için ve denize girmek için beklicem
ahahah küçük plojooo
süpermiş
senle de anlaşamıcak bi insan düşünemiyorum ben ki
pis kuzenler
adapazarına gelmeyi çooook istiyorum canım..eşimin başını yemeye başladım şimdiden..
amaeşimin kuzeni ne zaman evlenirse işte ...
bakarsın biz de bebişle geliriz...
bi de plojooo Sezenin bebek arabası nasıl foto varsa ya da link varsa netten ya da marka göndersene bana...
daha erken ama şimdiden bakmak hoşumuza gidiyor
Tesekkur eederim kizcemm
Oldu bitti masallah atlattin :)
Tlefonunun sarjini bitirme cezasi sana cok sayfa
O zaman ayip etmisler..
Cok istiyorlarsa evlendirmeselerdi cocuklarini..
Hadi anneler bir neviide babasi nasil musade eder buna..
Bence konusmalsiin ailesiyle ya da artik aileni devreye sokma vakti gelmis gb..
Masallah sizee
Daim olsun mutlulugunuz huzurunuz..
Bende topigin pohpoh perisiyim :82: Benimde eylulde 2 yil olacak evliligim,10 mayistada kizimizi aldik kucagimiza
Hem calisip hem ev zor oluyor evet,islerin hepsini birden halletmeye calismazsan ve evin tamamen dagilmasina izin vermezsen kolaylasiyor :) tabii esin onemide cok..
Evlendikten sonra zaman cok cabuk geciyor ya da hep bisylere yetismeye calisildigindan :)Oyy oyy..Bu nobetci halleri ara ara oluyor sanirim..Buyume atagi diye birsy geciriyorlarmis..Sık emip sutu cogaltiyorlarmis kendilerine gore :)
Ne zaman dogdu oglun buarada ismi ne kucuk pasamizin? :)
Nenaaa senin nasil hissedecegini tahmin edebiliyorum..
Cocuga bakmak uykusuzluk bi derece geciyor ortada agri sizi huysuzluk yoksa tabii uzadikca yorucu oluuyor..
Amaaa es durumu biraz sıkıcı,ben emziriyordum esim yanimda oturuyordu ilk zamanlar cok destek oldu,cunku biiliyordu beni onun destegi alistiracak bu zamana :)
Onu ozlemek garip oluyor alismaya calisirken seni de bildigim icin belki bu biraz zorlar seni de ama atlatirsiniz siz kumrular olarak :)
Gunaydinn tatliskolaaaar
Bugun yine seminer gunu ama dun gece 2 de uyudum
Bakar kor biciminde uyuyorum
Dun sinav gorevim vardi aksamada burdaki kankicanlarla 101 ogrenmeye calistik ondan gec yattik
Sivitosum kucuk kizceye cokk sevindimmm allahim hayirli evlat nasip etainnn sezen abla olacak desene arkadas geliyoiooo
Amayaa canimm bende cok istiyorumm yedaviden olumlu sonuc almanii insallah yakin zamanda huysuz ama tatli bi hamis olursunnn
Nenosuuuummm gunaydinnn benden sana sabah kahvesi dicem ama hamissin nasilsin bakimmm
wuhuuuu çok kalabalıklaşmışız, aynen svitinin dediği gibi oldum dün bende, nicklerin hiç biri tanıdık değildi sayfaya geldiğimde burası neresi yaaa oldum
canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de bi
ne güzel......
:)))) kendileri istedi anket dağıttılar... sonra da çok cesursun diyo, adına adımı da yazdım ya, onca şey söyledikten sonra.... deli cesareti dedim ama içimden de yarın öbür gün aynı dobralığı gördüğünüzde de tepkiniz aynı olur umarım diye geçirdim
cinsiyet öğrenebilecek misiniz ki acaba??? ay çok merak ediyorummmmmm kocanın hediye fikri umarım sadece ŞAKA olarak kalır bu arada...
hadi afiyet olsun bakalımmmmm
hayırlı uğurlu olsun, güle güle, sağlıkla huzurla keyifle birlikte yaşlanın inşallahhhh
kız napıyon sen... kağan paşa hakkatten nenanında dediği gibi ya pazar da ya balkonda ya mutfakta dünyaya gelcek galibaaaa.... bu arada adın diler mi benim görümcemle adaşsınız öyleyse... ben ilk duyduğumda enteresan gelmişti
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..
valla şekerim beni de ağlattın... Rabbim hiç ayırmasın sizleri bir daha.... bizlere de tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
bu arada 26sında kontrolüm var yeni bir tedavi sürecine gircem ama enteresan bi şekilde endişem de yok, heyecanım da.....
gunaydnnn asosum canımmm 101 dedgn 101 okey mi ona hıc kafm basmıo yaaa ogendnz mı bari ....siz ne zmn donuceksnz van dan okullar btmedmı senn semınerler var ne semınerı ki bunlar:26::26:
sabah kahvesı ıcmeyı cok ısterdm ama ıcmeym ayda 1 defa kahve ıcmye calsyrm gecen ıctm daha 1 ay ıcmemem lazm....esneyıp esneyıp durcam napalım
Hosgeldin kuzumm gunaydinn kagani dogurmadin piknik guzel gectii daha ne olsunGunaydin cici gelinler...
Dun gayt guzrl bir gun grcirdik 10dk islanmis olsakta keyfimizi kacirmadik
Bu hun sizlerede musmutlu gunler diliyorum..
Ruyamda da gelinler toplantisi yapiyorduk..bulusup kahve iciyorduk hep birlikte..sabah kocise anlattim..toton acikti gece dedi bana :)) opuyorum sizleri kizcelerrrrr:)
Hosgeldin kuzumm gunaydinn kagani dogurmadin piknik guzel gectii daha ne olsun
Keske kahve icebilsekk kahvalti yapabilsek soyle yaya yaya cene cala cala ne guzel olurdu
Neyse bwlki bi gun diyip ucunu acik birakiyorumm
Kizzz nasil yakan top oynadinnnnHosbuldum canimm..evt kagan pasa hala gobuste:) yakan top bile oynadim dun dogurdim hala:)
Sabah benimle dalga gecen kocisime bende aynen bi gun bulusursak gorursun ama dedim.:)
Kizzz nasil yakan top oynadinnnn
Iyi demissin kuzum hic belli olmaz:82:
bensıstemını cozemedm ondan beceremedm heralde eskıden facebook umvarken ordan denemstm oynamı anlamaynca braktm bırıelrı ogretse sıstemı belkı oynarmBaya cozdik ama hala oturmayan yerler var 101 okey canim yarin kayinpederim geliyo ondan bugun son kez oynayacaz acayip zevkliymis surekli toplama yapiyosun kiz sen muhasebecisin yaparsin
Bu aday oldugum icin hazirlayici seminer aliyorum kuzum pazar gunu sinavim var bitiyo ama bir de okul sonrasi 15 gun seminer var kendi okulumda ama bu swminere geldigim icin ona gitmiyorum
Yani adayligim kalksin diye yani haftaya pazartesi yollardayiz insallaah
Gunaydin cici gelinler...
Dun gayt guzrl bir gun grcirdik 10dk islanmis olsakta keyfimizi kacirmadik
Bu hun sizlerede musmutlu gunler diliyorum..
Ruyamda da gelinler toplantisi yapiyorduk..bulusup kahve iciyorduk hep birlikte..sabah kocise anlattim..toton acikti gece dedi bana :)) opuyorum sizleri kizcelerrrrr:)
Valla oynadim canim cok cevval hoplamadim ama top atanlrda az yavas davrandi kaganjn hatirina cok keyifliydi..:)
Dag daga kavusmazda insan insana kavusurmus asencimmm
amayaaaaaaa yenı tedavıye baslıyormussn hadı allahın ıznıyle ınsallah 3uz dogurursnnnnn
sweettttttttttttttttttttttttttt kızın mı oluyor anammmmmmmmm ne cabuk ogrendn kızce senın kızı ısırcam bıde sezosu ısırcam bıde kaganı ısırcm kendımınkını elllemem
bensıstemını cozemedm ondan beceremedm heralde eskıden facebook umvarken ordan denemstm oynamı anlamaynca braktm bırıelrı ogretse sıstemı belkı oynarm
ohh ne guzel ruyaymıs ınsalalh bı gun gercek olur kiiiiiiiiiiiiiiiii
yakar top mu oynadn helal sana ben carsıya yuruyerek ınıp mınıbus taksıyle donuyorum eve yurumeye dermanmkalmıo sen ıyısn valla hoplaya zıplaya gecırıon hamılelıgı
Kızlar günaydın
Ben hala çok mutsuzum bu iş yüzünden. Ve hafta sonu eşimle enine boyuna iyice konuştuk. Ben istifa etme kararı aldım. Eşim zaten en başından beri bu işte çalışmamı istemiyordu. Hakkını vermiyorlar istediğini yapmıyorlar kariyer olarak önünü açmıyorlar diyordu. Her şeyin üstüne bide böyle emrivaki yapıp iş yüklemeleri tuz biber oldu. Müdürümle konuşup kararımı söyleyeceğim bugün. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edin bana kızlar