wuhuuuu çok kalabalıklaşmışız, aynen svitinin dediği gibi oldum dün bende, nicklerin hiç biri tanıdık değildi sayfaya geldiğimde
burası neresi yaaa oldum
canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de bi
ne güzel......
:)))) kendileri istedi anket dağıttılar... sonra da çok cesursun diyo, adına adımı da yazdım ya, onca şey söyledikten sonra.... deli cesareti dedim ama içimden de yarın öbür gün aynı dobralığı gördüğünüzde de tepkiniz aynı olur umarım diye geçirdim
cinsiyet öğrenebilecek misiniz ki acaba??? ay çok merak ediyorummmmmm
kocanın hediye fikri umarım sadece ŞAKA olarak kalır bu arada...
hadi afiyet olsun bakalımmmmm
hayırlı uğurlu olsun, güle güle, sağlıkla huzurla keyifle birlikte yaşlanın inşallahhhh
kız napıyon sen... kağan paşa hakkatten nenanında dediği gibi ya pazar da ya balkonda ya mutfakta
dünyaya gelcek galibaaaa.... bu arada adın diler mi
benim görümcemle adaşsınız öyleyse... ben ilk duyduğumda enteresan gelmişti
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..
valla şekerim beni de ağlattın... Rabbim hiç ayırmasın sizleri bir daha.... bizlere de tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
bu arada 26sında kontrolüm var yeni bir tedavi sürecine gircem ama enteresan bi şekilde endişem de yok, heyecanım da.....