Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr ben geldimm :KK52:
geçmişe bakmadan hemencik yazayım sonra okuyayım dedim...

bebişimizi gördükkkk :KK16:
eli yağı kıpır kıpır şimdiden :KK52::nazar::nazar:
veee süprizzzz doktor kız olabilir dediiiii:KK52::KK52:
herhangi bir çıkıntı göremedim ama değişebilir sadece tahmin dedi...
10+4'teyiz ama ultrasonra göre 11+5 ...doğru çıkabilirmi biemedik ama çok heyecnlandık...
çin ve rus takvimi erkek diyordu herkes erkek diyordu ama süprizzzzz prenses geliyor galiba...

haftaya ikili test için gidicez...inşallah bi sıkıntı olmaz da test sonuçları temiz çıkar...

şimdiii bi dönüp okuyayımmmm çenesi düşük arkadaşlarımııı :KK9:

Tebrikler Svitt :KK48:
Bnce doğrudur..benziyo derse öyle oluyo kemik yapısından alıyorlar. ..cok sevindim inş. Sağlıklı olsun.
Bn kız hissediyorum ztn senin..
Nena nın erkek hissediyorum. .

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

sizlerden gelen fıkırve destekle bnde susma kararı aldm esımn bu konuda artk ustune gtmıcem dun aksam ona yıne kotu davrandm snradan keyfmızyerıne geldı ama cok cok cok kotu davrandm 6 yılda ılktr ve o benı affetms olsabıle bn kendmı asla affetmıcem hıc haketmedı kızlar ona ragmen geldı optu benı ben tam bır melekle evlenmsm onu cok sevyrm :KK30::KK16::KK16::KK16:dun resmen tansıyonum fırladı yarı bayıldm evde bnmkı panıkledı bebegım yıyımsn dıe gorsenz varya 1 saat aglamsmdr snra toparlndk yemegmızı yedk dısarı cıktık hava aldk dondurma yedık sımsıkı sarıldı bana dısarda eve geldık bı benı opuo bı bebegı ıcıme sokasm geldı resmen sabahta bol bol optm kokladm :KK16::KK16: ev ıslernınde bı kısmnı yapıcak bnm sevglm yorulmasn dıo banayerım onu yaaaaaaaaaa

canım ya hamilelikten midir nedir ben de bazen eşime çok gıcık davranıyorum gereksiz ters cevapladığım oluyor ..
ama sonra çok pişman olup hemen sarılıyorum...neyse ki anlayışlı kocalarımız...
biz bir doğurcaz diye 9 doğurtçaz adamları :KK1:

Kizlaaaaaaarrr:KK3: gu nay diiiiiiiinnnnnn:KK8:
Dunn herseyi yetistirdimmm mayali acma vile yaptimmm:KK56:
Nenos bana kizmis azicik:KK9: o cilekli tarifi bu hafta denicem kuzumm senin icinn:KK56:
Daha mutfakta bulasiklarim duruyoo yikanak vee benim burda bulasik makinem yok:KK5::KK5:
Hava guzell ama yataktan cikamadim veee gecmis cok kalabalik bitirebilirsem okuyupp geliyorumm:KK55::KK24::KK23:

demiştim ki ben benim arkadaşım hamarattır yetişir diye..
aynı şehirde olaydık kalanları yemeye gelirdik sana topikçe :KK9:
:KK9::KK9::KK9:
Sana dokunmasinda sicak varsin enisteye dokunsun olsun :)
Yapiyrsa ne iyi,benimkininde tek yapmadigi is utu :)
Kayinpederimde herseyi nerdeyse o yapar bi utuyu yapmaz yapanada uzulur:KK9::KK9:

Evli olmasak aglardim dedin yaa gozumde serit serit gecti resmen eskiler :))
Esimle gorusurken eve donme vakti bana bisyler olurdu bi sinir bi huzun sonra ilk bulustugumuzda kacta donecegimi bastan konusarak atlatmayi basardik :)))

Ne guzel gecmis geceniizz:KK16:

Karne fikrinede sesli guldum :KK9::KK9:
Esimin isi bu evet atolyeden yetissmis usta ama suan satista Zen magazasinda..
O yuzden pek kendi yapma zamani kalmiyor,yaptirmis istanbuldaki baglantilarina..
Insallaahh yazisiriz o zamanlardaaaa:KK52::KK52:
Ne guzel olur..
Biz Mayis annelerikizden bi arkadasla gorusecez Sapancayi cok seviyorlarmis geliyorlarmis ara ara,geldiklerinde haber verecek :)
Belki sizlerlede yollarimiz denk duser..

Bebisee selam soyleee:KK52::KK52:
Saklamasin totosunu:KK9::KK9:
Saglikli guzel haberlerle dönün insallah..

iyki evlenmişiz kiii :KK16:

görüşme deyince..eşimin halaları adapazarında...kuzeni nişanlanmış sanırım eşim dedi düğününe gideriz
ayy dedim gidelim de plojoyla Sezeni de göreyim :KK9:
eşim böleee oldu :KK53:
tabi kkdan arkadaşım deyince artık kabullendi güldü...ama ciddiydim ben :KK8:

Bu arada yüzüğüne kocaman nazar boncuğu gönderiyorummm:nazar::nazar::nazar:

wuhuuuu çok kalabalıklaşmışız, aynen svitinin dediği gibi oldum dün bende, nicklerin hiç biri tanıdık değildi sayfaya geldiğimde :KK1: burası neresi yaaa oldum :KK1:

canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de bi :nazar::nazar::nazar:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ne güzel......

:)))) kendileri istedi anket dağıttılar... sonra da çok cesursun diyo, adına adımı da yazdım ya, onca şey söyledikten sonra.... deli cesareti dedim ama içimden de yarın öbür gün aynı dobralığı gördüğünüzde de tepkiniz aynı olur umarım diye geçirdim :KK1:

cinsiyet öğrenebilecek misiniz ki acaba??? ay çok merak ediyorummmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16: kocanın hediye fikri umarım sadece ŞAKA olarak kalır bu arada... :KK1:

hadi afiyet olsun bakalımmmmm:KK54:

hayırlı uğurlu olsun, güle güle, sağlıkla huzurla keyifle birlikte yaşlanın inşallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kız napıyon sen... kağan paşa hakkatten nenanında dediği gibi ya pazar da ya balkonda ya mutfakta :KK1: dünyaya gelcek galibaaaa.... bu arada adın diler mi :KK1: benim görümcemle adaşsınız öyleyse... ben ilk duyduğumda enteresan gelmişti :KK1:
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..

valla şekerim beni de ağlattın... Rabbim hiç ayırmasın sizleri bir daha.... bizlere de tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin :KK16::KK16::KK16:

bu arada 26sında kontrolüm var yeni bir tedavi sürecine gircem ama enteresan bi şekilde endişem de yok, heyecanım da.....

Amayaaaaa inan 26sı bi evlilik yıldnümüm diye heyecanlanıyorsam bi okadar da senin tedavin için heyecanlanıyorum....
Bütün dualarım seninle...inanamazsın eşime bile durup durup inşalah amayanın da bebişi olur diyorum :KK9:
o da tanıdı artık hepinizi :KK1:
perşembe ilaçla mı başlıyorsunuz?süreç nasıl oluca
Bnce doğrudur..benziyo derse öyle oluyo kemik yapısından alıyorlar. ..cok sevindim inş. Sağlıklı olsun.

ben de Nenayı erkek hissediyorum ama Nena kız hissediyor ..
hayırlısıyla sağlıkla doğsun da hiç farketmez...

bu aralar eşimle deli gib bebek mağazalarını geziyoruz...ama daha çok var kiiiii...

kızlarrrr ben geldimm :KK52:
geçmişe bakmadan hemencik yazayım sonra okuyayım dedim...

bebişimizi gördükkkk :KK16:
eli yağı kıpır kıpır şimdiden :KK52::nazar::nazar:
veee süprizzzz doktor kız olabilir dediiiii:KK52::KK52:
herhangi bir çıkıntı göremedim ama değişebilir sadece tahmin dedi...
10+4'teyiz ama ultrasonra göre 11+5 ...doğru çıkabilirmi biemedik ama çok heyecnlandık...
çin ve rus takvimi erkek diyordu herkes erkek diyordu ama süprizzzzz prenses geliyor galiba...

haftaya ikili test için gidicez...inşallah bi sıkıntı olmaz da test sonuçları temiz çıkar...

şimdiii bi dönüp okuyayımmmm çenesi düşük arkadaşlarımııı :KK9:

Oleyyy kiii bana gelin geliyorrrr kiiii:) allahim hakkinizda hayirlisinj versin canim saglikla kucagina ol tontisini insallah.gelisimi iyiymis masallah...

Nisanlım astsubaylık sınavını kazandı mulakatı gecen cumaydı onu bekledık ama kazanamadı simdi hersey üst üste geldi hayırlısı...

Hayırlısı gercekten allah kolaylik versinn. .düğün yapanlara

Hayırlısı olsun canım sağ salim kucana alırsın inşallah

yeni gelinler yada yeni gelenlerr:26:
avatralarınızı koydunuzmuuuu:KK76:
bir dee evlilik görselinizi yapsanızzz hem siz hem de biz evleneli ne kadar olugunu görseekkk:KK30::KK30:

yazilarinizi okudumda bende size akil danisayim dedim.
bende biriyle gorusuyorum, ciddi evlilik dusunen biri.
cok soguk biri, evlenince degisir diyor. Benim bildigim evlilik
oncesi gorusmelerde ilgi alaka cok olur, evlenince biraz azalir derler.
Benimki tam tersi olur diyor, su an hoc sevilmedigimi dusunuyorum.
ne yapayim arkadaslar. yasimda ilerlemis durumda, birine cok cabuk hayir demeyede korkuyorum
ama adam bana karsi soguk, asik olamazmis kimseye, gecenlerde onu soyledi bide.

annesi gibi besili olucak irice :KK9:

eşim şimdiden evlendirmem diyorr....:KK9:

:KK52::KK52: kizce miiii
Degismez belki ama doktorlarin isi bellli de olmaz :)
Saglikli olsunda :KK16:
Oyyy minnooss annesiyle babasina oynamiiss :)

Vee buraya gelirseniz en azindan bi kahvemizi icmeden gitmeyinn luffffeeeeeeeen:KK52::KK52:

ne yapayim arkadaslar. yasimda ilerlemis durumda, birine cok cabuk hayir demeyede korkuyorum

acıkca söylüyorum..
görüştüğün kişi seni carsıya kdr götürüp gelmecek soguk olan asık olamayacak biriyle ewlenilmez bence....
yaşın geldiği için yanlış bir karar verip ewlenme..
iyi düşün..iyi tanı derim ama coook mesafeli diyorsan boşa da zaman harcamaa

Anladigim kadariyla yaslar oturmus,yani bu karsi tarafin kisiligi..
Evlenince degismez,neseli ilgili olsa simdide olur..
Ne kadar sure gorustunuz bilmiyorum ama cok yeniyse acilir belki,belki..
Gorusmeye belki devam edebilirsin ama evlilik sansa birakilacak birsey degil degismezse ve sen boyle yapamam diyorsan hic olmaz..

X