- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.041
ben de varım canım, 2 yıla yaklaştım ama çocuksuzum henüzEn eski benim sanırım bide çocuklu olan
Evet öyle söylüyorlar hayırlısı artık ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi yine korkuyorum
ben de varım canım, 2 yıla yaklaştım ama çocuksuzum henüz
Yaz 24+4 kullanan var mı beyaz haplarda koruma sağlanıyor mu ay konu açtım ama yazan yok size de sorim
Aminnn insallahhhhh sende istedgnn zamn yap bnde hemn dusunmuyddm snra esimden oturu bebegmzn olamcgni ogrendk korunmayi biraktk 15gunde hamile kalmism jc olamcgni bilmk kdr kotu bsy olamz ama allhn lutfu gelicgi varms o yuzdn cok mutluyzzzzBebişlerinize ve doğacak minişletr Allah uzun ömürler versin inş ben kazaya kurban gitmem en az 2 sene olmasın
Bebesi üzme o zaman size tatlı rüyalar
Olablr bidaha kcmA gozumden kizarm bsk hehejBaya taze gelinmissin sen...
Ben burdaydimmm ara ara gozundn mi kactim kiiiii
Bebesi üzme o zaman size tatlı rüyalar
haplar çok sağlıksız. :)
ben bu konuyu yeni gördüm. :)
Ya demeyin öyle spiral takmıyorlar doğum yapmadan , iğne daha yeni diye riskli diyorlar, eşim korunmak istemiyor zaten ben patlak prezervatif ürünüymüşüm
amin canım inşallah, en büyük isteğimiz bu 1 yıl 7 ay 23 gündürallah nasip eder inşallah hayırlı bi evlat sanada canım
Aminnn insallahhhhh sende istedgnn zamn yap bnde hemn dusunmuyddm snra esimden oturu bebegmzn olamcgni ogrendk korunmayi biraktk 15gunde hamile kalmism jc olamcgni bilmk kdr kotu bsy olamz ama allhn lutfu gelicgi varms o yuzdn cok mutluyzzzz
Olablr bidaha kcmA gozumden kizarm bsk hehej
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaz 24+4 kullanan var mı beyaz haplarda koruma sağlanıyor mu ay konu açtım ama yazan yok size de sorim
ben bebek istiyorum. Ama eşim istemiyor. 24 yaşımdayım... normal mi bu kadar arzulamam bu yaşta yoksa saat mi tik tak? Nasıl ikna edicem ben bu adamı.
amin canım inşallah, en büyük isteğimiz bu 1 yıl 7 ay 23 gündür
Boşver ikna etme daha küçüğüz
eşim 21 yaşında üni son sınıfo da küçüğüz diyor... ne bileyim.. küçük minik elli tatlı bir canlı :)
Benim eşimde 1. Sınıf şimdi ben de tekrar ünv okumayı düşünüyorum halbuki yükseklisans bile yaptım :d
Dur bi mezun olsun işe girsin maddi durumda sözkonusu
Bliyorum mantıklı düşünebilyiorum ama niyeyse duygularım beynimi de ele geçiriyor. işte... hatta öyle bir dereceye geliyor ki benden boşanacak galiba çocuk istemiyor??? falan diyorum gözlerim doluyor ağlamamak için direniyorum.
Psikolojim bozuldu herhalde.