Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Evet öyle söylüyorlar hayırlısı artık ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi yine korkuyorum

dikkat edersen olmaz inşalah yaşın kaç bilmiyorum ama ben 27 yaşındayım birden fazla cocuk düşünüyosan cok uzatma derim naçizane fikrim yani çünkü yaş ilerleyince gebelik riskleride çoğalıyo..

Yaz 24+4 kullanan var mı beyaz haplarda koruma sağlanıyor mu ay konu açtım ama yazan yok size de sorim

benim hiç fikrim yok hiçde kullanmadım hap falan valla ben pek güvenmiyorum ilaçlara sonradan gebe kalmak istediğinde bazen rahimde sorunlar yaratıyo diye biliyorum o yuzden

Bebişlerinize ve doğacak minişletr Allah uzun ömürler versin inş ben kazaya kurban gitmem en az 2 sene olmasın
Aminnn insallahhhhh sende istedgnn zamn yap bnde hemn dusunmuyddm snra esimden oturu bebegmzn olamcgni ogrendk korunmayi biraktk 15gunde hamile kalmism jc olamcgni bilmk kdr kotu bsy olamz ama allhn lutfu gelicgi varms o yuzdn cok mutluyzzzz
Bebesi üzme o zaman size tatlı rüyalar

Baya taze gelinmissin sen...

Ben burdaydimmm ara ara gozundn mi kactim kiiiii :KK43:
Olablr bidaha kcmA gozumden kizarm bsk hehej

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn insallahhhhh sende istedgnn zamn yap bnde hemn dusunmuyddm snra esimden oturu bebegmzn olamcgni ogrendk korunmayi biraktk 15gunde hamile kalmism jc olamcgni bilmk kdr kotu bsy olamz ama allhn lutfu gelicgi varms o yuzdn cok mutluyzzzz

Olablr bidaha kcmA gozumden kizarm bsk hehej

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam tatlisim ozur kacmam bi daha:KK66:

Yaz 24+4 kullanan var mı beyaz haplarda koruma sağlanıyor mu ay konu açtım ama yazan yok size de sorim

Bende haplarin cok sagliksiz oldugu kanisindayim ozellikle dogum yapmamis kisilerde..Rabbim kimseye aratmasin...pisman etmesin iyi dusunmek lazim bu tarz seyleri.

ben bebek istiyorum. Ama eşim istemiyor. 24 yaşımdayım... normal mi bu kadar arzulamam bu yaşta yoksa saat mi tik tak? Nasıl ikna edicem ben bu adamı.

eşim 21 yaşında üni son sınıf :KK70: o da küçüğüz diyor... :KK43: ne bileyim.. küçük minik elli tatlı bir canlı :)

Benim eşimde 1. Sınıf şimdi ben de tekrar ünv okumayı düşünüyorum halbuki yükseklisans bile yaptım :d

Dur bi mezun olsun işe girsin maddi durumda sözkonusu

Kızlar kullanmayın ilaçları gerçekten ilerde pismanlik duymamak için kendinizi anne olmaya hazır hissetiginiz zaman bebeği yapin

Benim eşimde 1. Sınıf şimdi ben de tekrar ünv okumayı düşünüyorum halbuki yükseklisans bile yaptım :d

Dur bi mezun olsun işe girsin maddi durumda sözkonusu

Bliyorum mantıklı düşünebilyiorum ama niyeyse duygularım beynimi de ele geçiriyor. işte... hatta öyle bir dereceye geliyor ki benden boşanacak galiba çocuk istemiyor??? falan diyorum gözlerim doluyor ağlamamak için direniyorum.

Psikolojim bozuldu herhalde.

Bliyorum mantıklı düşünebilyiorum ama niyeyse duygularım beynimi de ele geçiriyor. işte... hatta öyle bir dereceye geliyor ki benden boşanacak galiba çocuk istemiyor??? falan diyorum gözlerim doluyor ağlamamak için direniyorum.

Psikolojim bozuldu herhalde.

Çocuk istememek için geçerli bahaneleri var canım benim eğer hayatınız düzene girseydi hala istemedeydi o zaman belki öyle düşünebilirdin bence seni çok seviyor sevginin bölünmesini istemiyor :)

X