- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.181
Ben de merak ediyorum hepiciğiniziii
ben ekledm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de merak ediyorum hepiciğiniziii
Huhuuuui ben geldim soyle bi kafami uzatip gitcemm:)
Nasilsiniz kizlaaarr
Huhuuuui ben geldim soyle bi kafami uzatip gitcemm:)
Nasilsiniz kizlaaarr
hoşgeldin güzel anne şahsım adına ben iyiyim sen nasılsın bakalım
hoşgeldinnn ben de gidiyorum şimdi :44: malum 2'den sonra 6'ya kadar kapanıyor işyerinde internet :44:
ben gelince de kimse olmuyor..neyse tek tek okuyorum ..
özlicem sizi çokça
Bende iyiyim canim bugun bulantim az da temizlik yapim dedim baslamadan geldim bii nasil sende durumlar
bende valla bulantı yok henüz mide yanması gndz gece devam edio hatta dn gece uyutmadı (
Aa erken bile baslams canim dayancaz artik iki uc ay,saglikla gelsinler de minislerr
mide yanması berbat bişey gece huzursuz ediyo benii 3 öğn değil 6 öğn yiyn demşler yatşsn die yiyorm aralarda ama yok ılık süt için diolar yatmadan çiyorum ama gece midem yanıoooooo
hımm tatlım vajinusmusun egzersizleri fln var sanırım :26: bu konu hakkında topikler var kk da istersen oralara bir göz at çok fazla da bunu yenen insan var :26: sanırım herşey önce kafada bitiyo kendini rahat bırak ölecek değilsin ya herkes atlattı bunu stres yapma ve de hemen vajinusmusum diye kafanda şartlama :26: allah yardımcın olsun :26:Yeni evliyim henüz 1 ay oldu...
bende evimitoplayıp hem evimin resimlerini hemde düğünümden resimler paylaşcam bi totoyu kaldırıp evi toplarsamBen de merak ediyorum hepiciğiniziii
iyiyz tatlımmmm sen nasılllsınnnHuhuuuui ben geldim soyle bi kafami uzatip gitcemm:)
Nasilsiniz kizlaaarr
gevezee seni ekledim kabul ettteklem kuzuuuuuu
sivitt gidiyomusun tatlım kolay gelsin iyi çalışmalarrrhoşgeldinnn ben de gidiyorum şimdi :44: malum 2'den sonra 6'ya kadar kapanıyor işyerinde internet :44:
ben gelince de kimse olmuyor..neyse tek tek okuyorum ..
özlicem sizi çokça
Daha once de varmiydi mide rahatsizligin. Evet sık araliklarla yemek iyi geliyo bulantiya da. Dr un verdigi beslenme programinda da 5ögün var zaten
hımm tatlım vajinusmusun egzersizleri fln var sanırım :26: bu konu hakkında topikler var kk da istersen oralara bir göz at çok fazla da bunu yenen insan var :26: sanırım herşey önce kafada bitiyo kendini rahat bırak ölecek değilsin ya herkes atlattı bunu stres yapma ve de hemen vajinusmusum diye kafanda şartlama :26: allah yardımcın olsun :26:
bende evimitoplayıp hem evimin resimlerini hemde düğünümden resimler paylaşcam bi totoyu kaldırıp evi toplarsam
iyiyz tatlımmmm sen nasılllsınnn
gevezee seni ekledim kabul ettt
sivitt gidiyomusun tatlım kolay gelsin iyi çalışmalarrr
Bende iyiyim size bakmaya geldimm
gevezee tatlım eşinle çok yakışıyosunuz maşallaahh inşallahh bebişinizi de en yakında kucağınıza alıppp tam bi aile olursunuzz
resim eklemek dediğiniz albüm oluşturmak mı, onu nası yapıyosunuz ki siz? bende sizi merak ediyom.... neva o kadar anlatmış, bakıyım dedim merak ettim ama cık olmadı ekleşelim o zaman
Canım bende de yeni evlendiğim zaman olmustu doktora gittiğimde balayı sistiti demişti.