Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
mide yanması berbat bişey :KK43: gece huzursuz ediyo benii 3 öğn değil 6 öğn yiyn demşler yatşsn die yiyorm aralarda ama yok ılık süt için diolar yatmadan çiyorum ama gece midem yanıoooooo :KK50:

Daha once de varmiydi mide rahatsizligin. Evet sık araliklarla yemek iyi geliyo bulantiya da. Dr un verdigi beslenme programinda da 5ögün var zaten :KK66:

Yeni evliyim henüz 1 ay oldu...
hımm tatlım vajinusmusun egzersizleri fln var sanırım :26: bu konu hakkında topikler var kk da istersen oralara bir göz at çok fazla da bunu yenen insan var :26: sanırım herşey önce kafada bitiyo kendini rahat bırak ölecek değilsin ya herkes atlattı bunu stres yapma ve de hemen vajinusmusum diye kafanda şartlama :26: allah yardımcın olsun :26:

Ben de merak ediyorum hepiciğiniziii :KK16:
bende evimitoplayıp hem evimin resimlerini hemde düğünümden resimler paylaşcam bi totoyu kaldırıp evi toplarsam :KK23:

Huhuuuui:KK3::KK3::KK3: ben geldim soyle bi kafami uzatip gitcemm:)

Nasilsiniz kizlaaarr
iyiyz tatlımmmm sen nasılllsınnn :KK8:

gevezee seni ekledim kabul ettt :21:

hoşgeldinnn ben de gidiyorum şimdi :44: malum 2'den sonra 6'ya kadar kapanıyor işyerinde internet :44:

ben gelince de kimse olmuyor..neyse tek tek okuyorum ..

özlicem sizi çokça :KK16:
sivitt gidiyomusun tatlım:KK25: kolay gelsin iyi çalışmalarrr :KK25:

hımm tatlım vajinusmusun egzersizleri fln var sanırım :26: bu konu hakkında topikler var kk da istersen oralara bir göz at çok fazla da bunu yenen insan var :26: sanırım herşey önce kafada bitiyo kendini rahat bırak ölecek değilsin ya herkes atlattı bunu stres yapma ve de hemen vajinusmusum diye kafanda şartlama :26: allah yardımcın olsun :26:

bende evimitoplayıp hem evimin resimlerini hemde düğünümden resimler paylaşcam bi totoyu kaldırıp evi toplarsam :KK23:

iyiyz tatlımmmm sen nasılllsınnn :KK8:

gevezee seni ekledim kabul ettt :21:

sivitt gidiyomusun tatlım:KK25: kolay gelsin iyi çalışmalarrr :KK25:

Bende iyiyim size bakmaya geldimm:KK37:

gevezee tatlım eşinle çok yakışıyosunuz maşallaahh:nazar: inşallahh bebişinizi de en yakında kucağınıza alıppp tam bi aile olursunuzz:nazar::KK17:

resim eklemek dediğiniz albüm oluşturmak mı, onu nası yapıyosunuz ki siz? bende sizi merak ediyom.... neva o kadar anlatmış, bakıyım dedim merak ettim ama cık olmadı :KK43: ekleşelim o zaman :KK1:

X