Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ahaha maydonuzu cıgken bnde pek sevmem ama penırlı maydonzlu borek kuru koftede maydonz vs pişince daah rahat yıorumbnm yerıemde ye pıs porensessss hıhh bnd eaksam borek yıcem hemde patateslı

ahaha maydonuzu cıgken bnde pek sevmem ama penırlı maydonzlu borek kuru koftede maydonz vs pişince daah rahat yıorumbnm yerıemde ye pıs porensessss hıhh bnd eaksam borek yıcem hemde patateslı

pişmişini mecbur kalırsam yerim misafirlikte fln... dier türlü hiç üşenmem tek tek cımbızlarım içinden
ablam cok kızar bizee kısır yapacağı zaman...ben maydonoz annem taze soğan yemez
afiyet olsun nenacımm...

Canim soruna bayildim haklisin.kuzum.oglusum dogsun hakiki fotografini koyayim insallah...;

Heryere yorum yaptım...bi de buraya damlayım...naber gençlerrrr ????

Son düzenleme:
iyiyiz sen nasılsn gunun nasıl gectı

Iyilik noolsun....insanların derdine ortak olmak ne güzel şey....
Herkesin bi sıkıntısı var..sabahtan beri yazıyorum burda elimden geldikçe arkadaşlara...inşallah bi faydası oluyodur...
Sen naapiyon bakem?

Kaç saattir uğraştım olmadı kontrol panelinden profile giriyorum ordan sonrasında hic bisi yapmıyorum BN ya

Canım kontrol panelinde profilin altında avalar değiştir seçeneği var onu gördün mü?
Hah orda ya hazır avatar var ya da bilgisayardan yükliceksen dosya seç seçeneği var..oradan oluyor

Iyilik noolsun....insanların derdine ortak olmak ne güzel şey....
Herkesin bi sıkıntısı var..sabahtan beri yazıyorum burda elimden geldikçe arkadaşlara...inşallah bi faydası oluyodur...
Sen naapiyon bakem?

ya evet oyle dertlerıne ortak olmak guzel bır sey faydası olmasa bıle moral oluyor bende napım 17.30 da cıkıcam son dakıkaları sayıorm

Son düzenleme:
Kızlaaaarr
Belki daha önce yazmışınızdır ama merak ettim
Eşleriniz ve sizin burçlarınız neeee?
Bi de toplu alıntı nası yapılıyor ??
Alakaya maydanoz

canım bak sımdı once sen pc ne ıstedgn bır fotografı netten yukle yada tlfnndan kendı fotonda olablr onu bı masa ustunekaydet... sonra kadınlar kulubunde sayfann en ustun de kullanıcı kontrol panelı var ona tıklıyorsun daha sonra sol kısımda ıste yazıyor avatar degıstır profıl degıstır gbı secenekler var avatar degıstır kısmına tıklıyorsun orda 2 tane dıkdortgen kutucuk var sanıyorum ıkıncı kutucukda dosya ekle yazıodu ona gel tıkla ve masa ustune attgn fotografı yuklemeye calıs boyle asama asama gdersen o fotograf konur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…