Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hay allahım yaaaa valal cok uzuldum, ne denır bılemıyorum malesef

Allah islah etsin denecek başka bisey yok o insan olsaydi arkamda dururdu babalik hakkini yerine getirmedi bir baba evladini evlendirmek zorunda ama o yapmadi tüm masraflari karsi tarafa yükledi zaten kinada çaya koyulan sekere kadar aldirdi bide bizim oralarda taki genelde anne babaya verirler bana takilacak takiyida onlar topladi bana vermediler Allah yedrmesin beni istemiyorsa benim takimida bana vermesi gerekirdi

Esim bana zulmetse babam keyfinden çatlar beddua ediyormus arkamdan kinadan dönerken bile güle güle git kizin diyeceği yerde küfürler savuruyirdu Allah belani versin diyordu bana defol git dedi gittim bende iste rahat etsin ama hakkim helal değil ona o da etmiyor zaten. Kimin ne olacagi belli değil bugün herşey güzel yarin nr olur bilemem tabi ama su bir gerçek büyük konuşmak gibi olmasinda surunsem muhtacim demem ona o keyfi yasatmam ona asla:KK47:

Üzüldüm valla durumuna ama boşver sen bak evinde huzur varsa gerisi bos arkadaşım Rabbim büyük kimsenin ahi kalmaz yerde

Allah islah etsin denecek başka bisey yok o insan olsaydi arkamda dururdu babalik hakkini yerine getirmedi bir baba evladini evlendirmek zorunda ama o yapmadi tüm masraflari karsi tarafa yükledi zaten kinada çaya koyulan sekere kadar aldirdi bide bizim oralarda taki genelde anne babaya verirler bana takilacak takiyida onlar topladi bana vermediler Allah yedrmesin beni istemiyorsa benim takimida bana vermesi gerekirdi

kendı kendını yıyıp bıtırme elbet o da anlıcaktr hatasnı ama zamnı var beddua etme hıcgerek yok belkı af dıler sen esınle mutluysan gerısı bos hıc sıkmamaya calıs canını

Üzüldüm valla durumuna ama boşver sen bak evinde huzur varsa gerisi bos arkadaşım Rabbim büyük kimsenin ahi kalmaz yerde

Elbette öyle şükür esimle aram çok iyi NeNa gibi tencere kapak misali severek evlendik babam yüzünden zaten 4.ayda nikah 5. Ayda ddüğün uaptik Lisa surede evlendik iyikide yapmisiz eşimide ailesini de çok seviyorum.:KK16::KK16:

Simdi kozlar musadenozle yarin eşimin arkadaşlarıyla abisi yemeğe gelecek yaprak sarmam lazim baya kalabaliklar temizlik falan derken aksam olur hadi hayirli günler size herşeye rağmen hayat güzel dimi:KK3:

ıyız nolsun ıslermın yogun olamdgı gunler burdaym yogun olunca bosluyorum arkdslarım kızıor bugunde demırbaslarn hıc bırı yok ben bır hafta gelmeyımde ozlesın hepsı benı surda hayatmda ılk defa dert anlattm demırbaslarn hıc bırı yok kustum hepsıne:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

yuz vermıcem hıc bırıne:KK52:

böyle işte atlasss a uzuldm abbasıyla problemı varmıs allah herkese yardm etsn....................

ben esımle cok cok cok sukurler olsn hıc bırproblemımız yok hatta tencere kapagz masallahhhhh,kendı aılemlede hıccccccccccc sıkıntım yok aslnda esımn aılesylede sıkıntm yok yanı aramıolar karısmıolar bnde ole sadece esım gtmek ıstemıo kabak bnm basıma patlaamsn derdndeym........

yoksa banane yanı

Allah daim etsin arkadaşım bende 1 yıllık evliyim ev hanimiyim 2 aylık bi oglusum var şükürler olsun esimde bu dünyaya bnm için gönderilmiş bi melek eşimin ailesiyle alt üst otutuyoruz ama allah razi olsun onlardan ki dünya iyisi insanlar BN annemi yaklaşık 2 yıloönce kaybettim esimlede annem hastanede yatarken tanıştım herkes çok konuştu arkamdam bu yüzden annesi hasta yatarken o birini bulmuş diye ama umursamadim hic birini çünkü annemi kaybettim bi canım gitti ama bi can kazandım annenin hediyesi eşim bana bende evlilik zamanımda bu yüzden çok laf duydum akrabalarından ama babam sağolsun arkamda durdu kızım istiyorsa akan sular durur dedi çok şükür simdi herşey çok guzel

Elbette öyle şükür esimle aram çok iyi NeNa gibi tencere kapak misali severek evlendik babam yüzünden zaten 4.ayda nikah 5. Ayda ddüğün uaptik Lisa surede evlendik iyikide yapmisiz eşimide ailesini de çok seviyorum.:KK16::KK16:

Simdi kozlar musadenozle yarin eşimin arkadaşlarıyla abisi yemeğe gelecek yaprak sarmam lazim baya kalabaliklar temizlik falan derken aksam olur hadi hayirli günler size herşeye rağmen hayat güzel dimi:KK3:

Aynen öyle valla allahım iki mekanda da yoldaş etsin eslerimizi inşallah hadi sana kolu gelsin doktur maharetlerini BN hep buralardayim zaten

ne kadar yogun bir bölüm maşallah ya:) konuşmalarınızda çok içten gerçekten:) kesinliklle abonesi oldum buranın.arkadaşlar bşy sorcam ben şuan eşimle bi köye gereve geldm.burda gebelik testi yapılmıyo ya ( kan tahlili yani) adet günü erken gebelik testi yaptım eczaneden alıp negatif çıktı bugün dördüncü gün normal gebelik testlerinden aldım yine negatif.sizce bu erken gebelik testleri güvenilirmi bilen varmı.kan tahlili yaptıramıyorm

ne kadar yogun bir bölüm maşallah ya:) konuşmalarınızda çok içten gerçekten:) kesinliklle abonesi oldum buranın.arkadaşlar bşy sorcam ben şuan eşimle bi köye gereve geldm.burda gebelik testi yapılmıyo ya ( kan tahlili yani) adet günü erken gebelik testi yaptım eczaneden alıp negatif çıktı bugün dördüncü gün normal gebelik testlerinden aldım yine negatif.sizce bu erken gebelik testleri güvenilirmi bilen varmı.kan tahlili yaptıramıyorm

Arkadaşım hoşgeldin o testlerde gebe olduğunu kesin anlamanın için adetin 10 -15 günggeçmesi gerekiyordu yani nerdeyse bir buçuk aylık hamile olman gerek o zaman güvenilir oluyor sağlık ocağı yokmu hic onlarda yapıyı kan testi

Arkadaşım hoşgeldin o testlerde gebe olduğunu kesin anlamanın için adetin 10 -15 günggeçmesi gerekiyordu yani nerdeyse bir buçuk aylık hamile olman gerek o zaman güvenilir oluyor sağlık ocağı yokmu hic onlarda yapıyı kan testi

inanırmısınız hastane bile var ama gebelik için kan tahlili yapmıyo sağlık ocagıda.üstelik hastane var kadın doğum yok :KK70: büyük ihtimal ultrasonda yoktur :KK70: karnım şişincemi anlarım artık bilemedim ya :KK70: o kadar çaresizim şuan...en yakın yapabilcek yer 2 saat uzaklıkta ve tahlil sonucu ertesi gün veriliyomuş şok! yani

inanırmısınız hastane bile var ama gebelik için kan tahlili yapmıyo sağlık ocagıda.üstelik hastane var kadın doğum yok :KK70: büyük ihtimal ultrasonda yoktur :KK70: karnım şişincemi anlarım artık bilemedim ya :KK70: o kadar çaresizim şuan...en yakın yapabilcek yer 2 saat uzaklıkta ve tahlil sonucu ertesi gün veriliyomuş şok! yani

Bnce bi kaç gün daha bekle derim birazda kendini tart yani mide bulantin bas dönmen falan oluyomu diye gebeliği istiyomusun peki bekliyomudun boyle bisi

oo işin cokmus hadı sımdıden basla canım cektı namnam ben bıde hamişim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK9:

Allah daim etsin arkadaşım bende 1 yıllık evliyim ev hanimiyim 2 aylık bi oglusum var şükürler olsun esimde bu dünyaya bnm için gönderilmiş bi melek eşimin ailesiyle alt üst otutuyoruz ama allah razi olsun onlardan ki dünya iyisi insanlar BN annemi yaklaşık 2 yıloönce kaybettim esimlede annem hastanede yatarken tanıştım herkes çok konuştu arkamdam bu yüzden annesi hasta yatarken o birini bulmuş diye ama umursamadim hic birini çünkü annemi kaybettim bi canım gitti ama bi can kazandım annenin hediyesi eşim bana bende evlilik zamanımda bu yüzden çok laf duydum akrabalarından ama babam sağolsun arkamda durdu kızım istiyorsa akan sular durur dedi çok şükür simdi herşey çok guzel

ay ne enteresan bır hıkaye annenın emanetı gbı bsy esın smdı sen daha cok sıkı sarılrsn esıne ayy dusunsene yaa a cok duygulandım vallla

evet evet cok yogun cıkın cıkın gelın bugun ben yopgunluk kattım burayaaaa demırbaslar sasırcakkkkkkkkk:KK52::KK52::KK52: bıde sonuc dogru verıo gebelık testlerı nadrde olsa yanılma payları oluo bnm kabak gbı cıft cızgıydı ama reglm tahmnı 10 gun cıvarı geckmıstı az daha bekl bır test daha yap olmazsa o 2 saatlık yolu cekıcen malesefffffffffff

Son düzenleme:
oo işin cokmus hadı sımdıden basla canım cektı namnam ben bıde hamişim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK9:

ay ne enteresan bır hıkaye annenın emanetı gbı bsy esın smdı sen daha cok sıkı sarılrsn esıne ayy dusunsene yaa a cok duygulandım vallla

evet evet cok yogun cıkın cıkın gelın bugun ben yopgunluk kattım burayaaaa demırbaslar sasırcakkkkkkkkk:KK52::KK52::KK52: bıde sonuc dogru verıo gebelık testlerı nadrde olsa yanılma payları oluo bnm kabak gbı cıft cızgıydı ama reglm tahmnı 10 gun cıvarı geckmıstı az daha bekl bır test daha yap olmazsa o 2 saatlık yolu cekıcen malesefffffffffff

Evet öyle oda zaten BN annene söz verdim der hep gözünden tek damla yas akmasına izin vermem diye bilmiyorum ama bizim ki bi başka ya

ayyyyyyyyy içim şişti bitsin de yazayım dedm ama bi türlü bitmedi yazamadım çatladımm:KK52:
kaç sayfa okudum bilmiyorum...ztn dünden iyi değilim başım bugun daha fecii ağrıyorr:KK50:
yatıcam birazdan....

hani derler yaaa cumanın geleceği perşmbeden belli olur diyeee...
yine bir cuma günü ve yineee topik coşmşşş:KK52::KK52:
yarın yine sakinleşir :KK1:

Gunaydin kizcelerim ...
Dun kulagim cinladi accik aa bi baktim cici gelinler beni anmis..:KK66:
Her sn burda olamasamda topigin demirbsslarindanim:KK66: opuyorm sizlerrrii..:sly:

çilolatacımm sana bir sorum varr :KK37:
senin bebişin erkek neden avatarında pembe şapkalı bebek varr :KK9::KK9::KK9: şuan bu soru için kendime cok gülüyorum :KK9::KK9:
ama merk ettim cookk:KK53::KK53:

merhaba bende evleneli 1 ay 2 gün oldu:) bende aranıza katılmak istiyorum :))

merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)

Ne güzel bir bölümmüş burası :128: Yeni keşfettim, bende geldiiimmm :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

selam kızlarr ben de bu topiği yeni keşfettim süper valla her konudan dem vurulmuş :KK70: ben de 9 aylık evliyim bi kimyasalım bi de düşüğüm oldu şimdi mola verdik biraz

alıntıladığım ve atladığım yeni arkadaslar hoşgeldiniz....
mutluluğunuz daim olsun inş.:nazar:

kapımız herkeze acık :)
bebek isteyenler de varmışş bende istiyorum hayırlısı inş.

Hosgeldiniz kizlar..
Topigimizin esi benzeri yoktur..:KK66:

:KK43: sabir nenosummm az kaldiii:KK43:

Bu aralar topikte bi bereket yeni gelin yagiyor masallahhh:) :nazar:

düğün sezonu açıldı yaa...yeni gelinler cook var şimdiii :KK9:

nenaaaa
bnceee sen artık öğren cinsiyetiiiiii 15.haftadasınn...meraktayızz yahuuuuuuu
cinsiyeti öğrenince hem gidersiniz eşinin ailesine...bahne olurr:26:

aksma eşim arkadaslarıyla olcakmış bnde annemdeyiimmm annemde köfte yapcakmış...akşama yemek düşünenlere sevgilerr:KK42:

alıtılamadıgım ve atladıgı herkezi öpüyorum.....
major,plojo,asen,amaya,svit :KK54:

topiğimizin tek kuralı var avatar koyunnnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
çünkü ben isimden cok avatara bakıyorumm:KK17:

Son düzenleme:

ya valla benım kı de bı baska bu topıkte kocasndan yana sanssz olan yok ne mutlu bızeeeeeeeee:nazar::103:

Valla şanslı kizlariz anlaşılan Rabbim güzel omur nasip eder cumlemize insallah

ayyyyyyyyy içim şişti bitsin de yazayım dedm ama bi türlü bitmedi yazamadım çatladımm:KK52:
kaç sayfa okudum bilmiyorum...ztn dünden iyi değilim başım bugun daha fecii ağrıyorr:KK50:
yatıcam birazdan....

hani derler yaaa cumanın geleceği perşmbeden belli olur diyeee...
yine bir cuma günü ve yineee topik coşmşşş:KK52::KK52:
yarın yine sakinleşir :KK1:

çilolatacımm sana bir sorum varr :KK37:
senin bebişin erkek neden avatarında pembe şapkalı bebek varr :KK9::KK9::KK9: şuan bu soru için kendime cok gülüyorum :KK9::KK9:
ama merk ettim cookk:KK53::KK53:

alıntıladığım ve atladığım yeni arkadaslar hoşgeldiniz....
mutluluğunuz daim olsun inş.:nazar:

kapımız herkeze acık :)
bebek isteyenler de varmışş bende istiyorum hayırlısı inş.

düğün sezonu açıldı yaa...yeni gelinler cook var şimdiii :KK9:

nenaaaa
bnceee sen artık öğren cinsiyetiiiiii 15.haftadasınn...meraktayızz yahuuuuuuu
cinsiyeti öğrenince hem gidersiniz eşinin ailesine...bahne olurr:26:

aksma eşim arkadaslarıyla olcakmış bnde annemdeyiimmm annemde köfte yapcakmış...akşama yemek düşünenlere sevgilerr:KK42:

alıtılamadıgım ve atladıgı herkezi öpüyorum.....
major,plojo,asen,amaya,svit :KK54:

topiğimizin tek kuralı var avatar koyunnnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
çünkü ben isimden cok avatara bakıyorumm:KK17:

ya prenses haftaya gdıcem sanrm gtmem de lazm ama daha testlermın tamamnı yaptrmadm , dur bakalm ogrenıcez ınsallah ama ogrenrsekte esım gtmez o oyle taktımı takar yaaa offfffffffff aman gtmesn napım valla kendı aılesı pasa gonlu blırrr:KK52:

senın basın nıe gecmedı guzelm gt bı tansıyon olctr eczanede bı baktr ya alla alla ......... köfte mi dedinnnn anammmmmmmm bol maydonozlu yapsın anacıgın bnm yerımede ye emı bak bebek acıktı smdıden:KK52:

Valla şanslı kizlariz anlaşılan Rabbim güzel omur nasip eder cumlemize insallah

evet evet nazarlar degmesnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:masallahhhhhhhhhhhhhh

ya prenses haftaya gdıcem sanrm gtmem de lazm ama daha testlermın tamamnı yaptrmadm , dur bakalm ogrenıcez ınsallah ama ogrenrsekte esım gtmez o oyle taktımı takar yaaa offfffffffff aman gtmesn napım valla kendı aılesı pasa gonlu blırrr:KK52:

senın basın nıe gecmedı guzelm gt bı tansıyon olctr eczanede bı baktr ya alla alla ......... köfte mi dedinnnn anammmmmmmm bol maydonozlu yapsın anacıgın bnm yerımede ye emı bak bebek acıktı smdıden:KK52:

evet evet nazarlar degmesnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:masallahhhhhhhhhhhhhh

tansiyonum normal cnm ya ewde ölçtümm..bilmiyorum uykum bölündüğü için mi böyle oluyor bilemedim kii :26:
maydonoz muuu ıyy:KK25: ben maydonoz yemem...ama senin yerinede köfteden yerimm :KK52:

bu avatarı nasıl koyuyoruz kızlar yapamadım bi türlü ben

yukarıda kullanıcı kontrol paneli varr....ordan gir ayarlarda göüceksin :KK34:

X