Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....:KK53::KK53:

Belirli arkadaşlar hep yazar
Genelde hep slm verip bidaha gelmezler. ..

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Uyandn mi prenses gectmi basin tatlisim bende telden yaziuom kiiiiio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar istanbula bildgnz kafam kadr tas gbi sert dolu yagdi cok korktm arablarn camlati hep kirildi minibusten innce bi dukkana grdm mahsur kaldm orda snra bos bi taksiye denk gelip atladm o neydi ole smdide gok bosaldi cok yagmur vat

Cici gelinlerrr..
Sabah mis gibi yikadigimiz balkonumuz aksm uzeri sahra colune dondu...resmn gokyuzundn konyaya kum yagdi :KK43:( haftaya kadin gelick camlarim vs silineck kum yagarsa diye strestn dogururum haaaaa:)

he bnmkide sormaz aman bosver bu kvleri ben 1aydr gtmiorm zaten oda aramio bnde hihhh banane ya kafam rahattt

Off menuye bak anammmmm
ay cok kotusunz ya :)bari yemek yapmasni biliomu bnmki bilmz :)peynr ekmk yrdi

Herkes yazio buyurrrr sende gec otur :)

Benden guzel yemek yapar vlla :-D :-D :-D :-D ama ne deyim geldi yapti yedik

merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....:KK53::KK53:

O 1000 sayfa dostlugumuzun nişanı :)))
Hosgeldiin :)
Boyle ben geldim deyip bi bakip gidiyorlar o yuzden belli kisiler daimi :KK66:)

Kızlar istanbula bildgnz kafam kadr tas gbi sert dolu yagdi cok korktm arablarn camlati hep kirildi minibusten innce bi dukkana grdm mahsur kaldm orda snra bos bi taksiye denk gelip atladm o neydi ole smdide gok bosaldi cok yagmur vat

Ouy nenaa dikkat et,hortum cikmis tuzla pendikte haberlerde gordum arabalar catilar tekneler berbatti..
Burasida kapkaranlik olmustu ama sadece cok yagmur vardi catir catir gokgurledi gecti sonra..

Cici gelinlerrr..
Sabah mis gibi yikadigimiz balkonumuz aksm uzeri sahra colune dondu...resmn gokyuzundn konyaya kum yagdi :KK43:( haftaya kadin gelick camlarim vs silineck kum yagarsa diye strestn dogururum haaaaa:)

:KK9::KK9::KK9: cok gulduuumm..
Heryerde bisyler olmus yaa ilginc valla..

Selam bende bir yıllık evliyim 2 aylık bi oglusum var ev hanimiyim yeni üye oldum síkılıodum buraları kesfettim

Tam yerine rasgeldiiinn :KK66:))
Hosgeldiiinnn :)
Benimde Eylulde 2 yil bitecek ve bugun 40. gunu benim kucuk melegiminde :) kizim var..

Uyandn mi prenses gectmi basin tatlisim bende telden yaziuom kiiiiio

Hyr cnm uymadm aynıyım...
Survivor ve umutsuz ev kadınları final yapıyo aynı anda mutsuzum şuan.. :'(

Selam bende bir yıllık evliyim 2 aylık bi oglusum var ev hanimiyim yeni üye oldum síkılıodum buraları kesfettim

Hoşgeldin
Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluna

Kizlaaaarrr:KK14: depresyona girdimm:KK5: yarin misafirim gelcek aksama evim b.k gibii:KK5: baton pasta yapayim dedimm kirildi olmadi cok kotu olduuu :KK14:
Napicam beeen:18:
Yarin en gec 3 de gelirimm 8 e kaar 3-4 cesit pasta borek yapabilirmiyimm azicikta temizlik:78::kk77:

Bu ara plojommm bebisinn kirkida cikti nice yaslara insallahh:nazar:
Prenses kuzum gecmis olsunn:KK5:
Nenaa ve major kuzum allagimm felaketlerden korusun insallah:26:
Bu araada yeni gelen arkdaslaarr hosgeldinizz kalici olun insallahh:nazar:

Kizlaaaarrr:KK14: depresyona girdimm:KK5: yarin misafirim gelcek aksama evim b.k gibii:KK5: baton pasta yapayim dedimm kirildi olmadi cok kotu olduuu :KK14:
Napicam beeen:18:
Yarin en gec 3 de gelirimm 8 e kaar 3-4 cesit pasta borek yapabilirmiyimm azicikta temizlik:78::kk77:

Yaparsin canim...cok zorlamayacak pastalar bul...benim favorim mozaik pastadir...dondurucudada saklanabilir..mayali bisiler yapabilirsin...bi cesitte salata falan olduda bitti

Yaparsin canim...cok zorlamayacak pastalar bul...benim favorim mozaik pastadir...dondurucudada saklanabilir..mayali bisiler yapabilirsin...bi cesitte salata falan olduda bitti

Bende hep piyano kek yaparim canim ama omfanda biktim yaa:KK53: neyse sihirli degnegimle bqslarim islrre totomdaki pireler ucurken yaparim:KK9:

Yakin oldaydik dondurucida mozaik pastam vardi ucururdum sana..:) kolay gelsin asencim:KK66:

Kiyamammm cok tesekkur ederim kuzumm:KK16: ben bi kere mozaik denedim de becerememistim sonra mozaik pastada yapmayivereyim su dunyada dedim:KK9: bi patlican yemekleri bide mozaik beceremiyorumm:KK9: daha listeyi kabartirimda ozguvenimi yitirmek istemiyorum:KK9:

Belirli arkadaşlar hep yazar
Genelde hep slm verip bidaha gelmezler. ..

internet bağlantım olabildikçe giriyorum...ama saran yerlere daha çok takılıyorum..bdv ilgimi çok çekiyo mesela..bi de buraya gireyim dedim ben de haziran 2013 te evlendim..baktım burası tam benim alanım...tabi baştan beri takılanlar daha çok eğleniyo olabilir,birbirlerini tanıdıkları için...

hoşbuşdukk :))neden bakıp gittiklerini anlıyorum..baştan beri takılanlar birbirlerini tanıdıkları için kendi aralarında muhabbete dalıyolar, sonradan gelenlerde tam dahil olamadıkları için tutunamıyolar..ben de işte haziran 2013te evlendiğim için yeni gelin sayılırım diye geldim bakalım benle benzer durumdaki arkadaşlar ne alemde diye..:))

Son düzenleme:
hoşbuşdukk :))neden bakıp gittiklerini anlıyorum..baştan beri takılanlar birbirlerini tanıdıkları için kendi aralarında muhabbete dalıyolar, sonradan gelenlerde tam dahil olamadıkları için tutunamıyolar..ben de işte haziran 2013te evlendiğim için yeni gelin sayılırım diye geldim bakalım benle benzer durumdaki arkadaşlar ne alemde diye..:))

Aslinda tam tersi kalici olsunlar diye her gelene ilgi var bikmadan ama duran yok :)
Bende Aralik gbydi katildigimda hamileligimi burda gecirdim sayilir :)
Ben geldigimde diger arkadaslar tanisiyordu ama hic dislandigimi muhabbet disi kaldigimi hissetmedim,katilip ogrenmek adina sorular sordum :)
Iyi ki de katilmisim..Suan en yenimiz Damlacikolata ama o da gitmedi mesela..
Ara ara takip ettikce keyfini farkedersin zamanin oluyorsa,bekleriz her zaman :)

Bende 2012 Eylulde evlendim,gectigimiz ayin 10unda da kizimi kucagima aldim..

Bu topigin hepsi kocasina asık :KK9::KK9:
Kv sorunlari olsada ara ara pek takan yok :)

Sen nerelisin? Kac yasindasin?
Nasil gidiyor evlilik?

Buarada yildonumunuz ne zaman gecti mi? :)
Uzuun yillar olsun insallah onunuzde huzurla..

Son düzenleme:

Ouy nenaa dikkat et,hortum cikmis tuzla pendikte haberlerde gordum arabalar catilar tekneler berbatti..
Burasida kapkaranlik olmustu ama sadece cok yagmur vardi catir catir gokgurledi gecti sonra..

Benimde Eylulde 2 yil bitecek ve bugun 40. gunu benim kucuk melegiminde :) kizim var..

Tesekkur ederim allah bagislasin seni kızı da arkadaşım

Yok canimm tam tersii aslinda ama herkes vir iki yaziyo 2 gun sonra yok:KK50: damla cikolata en songelen o da artik icimizdee sende gel herfunn muhabbet ilerlesinn tatlim:KK16: nail gidiyo evlilikk:KK16:

Hyr cnm uymadm aynıyım...
Survivor ve umutsuz ev kadınları final yapıyo aynı anda mutsuzum şuan.. :'(

Hoşgeldin
Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluna

hosbulduk amin cümlemizin evlatlarına insallah

X