- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.161
günaydın kızlar nasılsınızz? bnm yine canm sıkkın...birazdan annemle ablam gelicek yazamıcam ama birine anlatmam lazm (
2.5aydır şlk defa eşimi yolcu etmedim bu sabah.bunun nedeni isee eşim eskisi gibi değil.önceden bizdeyken (annemlerde) sohbet ederdi vs. bnmle konusursu dertleşirdi. şimdi telde söyluyor.gelince konusuruz diyo ama konusan yok..
ilk böyle davranmaya basladığında hastaydı hasta dedm.sonra yorgundur dedim. ammaa kendi annesinde böyle değil kendi yeğenleriyle güreşiyor.kahkahalar havada uçuşuyor. yorgun olsa da muhabet ediyor. (
kv gitmeyi bnde seviyorum c.tesi aksmı gittk pazar p.tesi annemlerdeydık bu aksam gidelim dicektim ama aksam bu şekilde davranması moralimi cok bozdu. şuan hiç gidesim yok.gitmicem de kv bugun kan sonuclarını alıcak fln gitsek iyi olurdu ama o böyle yaparken bnm aileme bna karsı bn nsl onun ailesine böyle davranayım??
bazı şeyler eksik :26: kaç zman oldu..bn daha istekli oluyorum.artık bnde istemiyorum.
aksmlar yataktaa sohbet ederdık en azından.tw fln izlerkn konusamıyoz diye.aksm soru soruyorum cvp"evet" "hayır" devamı yok
söylüyorum annemlerde neden konsumuyosun somurtuyosun diye yorgunum yada kosnuyorum diye cvp veriyo bnde sizde öyle yapcam diyorum ama yapamıyorum ben.o yuzden gitmicem.aksama gelincede bi güzel konusucam.anlasamıyorsak anlasamıyoruzdur.bnm ailemi istemiyorsa açıkca söylesin.
ay prensesi cnm üzme kendini erkekler bazı dönemlerde farklı psikolojilere grebılıolar belki sana bile anlatamdgı sıkıntısı vardr bilemezsn ki... ne yorum yapacgmıda bılemedm rahatlatmak ıcın ama üzülme düzelir dua okumayı bılıosan eşine hissettirmeden oku bildklerni rahatlar yada surahının ıcındekı suya oku o suyu ıcsın bnm eşim tuhaflasınca ben okuorum bildklermı sonra ii oluo gerçi çok başıma gelmedı ama nazar vardr belkı ondan boyledr :26:napsakki enişte için şimdi sen üzülme sen yine pozitf ol kavgaya meyil verme evlilik sabır işidir böyle günlerde sınanırız hep koklaşıcak halımız yokkı bız bıle buyuk askla evlndk kı hala asıgız arada bır nolıuosa bagırısıorz olur yani her evlılıkte bır dönüm noktası mutlka var siz belki ilkini yasıosunuz rahat atlatmaya bak aksam ıcın kocann sevdgıyemegı yap mesela sofrayı şık hazrla özel misafrlere koydgn takımlardan koy sonra ne bılym böyle bı suslen puslen moralını bozma ii karşıla bak bakım tepki aynımı aynıysa baska yol bulalım aynı degılse hosuna gderse yaptklarn belkı onu beklıodur bılemedm şimdi yaaaa