valla nasıl verdim bılmıyorum vermişim az bsy dıkkat emstm ole verdm sanırım sonrada dıete basladm ya ben pek kolay kg veren bı tıp deılım ugrasırım ugrasrm olmaz ama bu sefer oldu bende sasırdım demekkı ustune dusunce olmuo ustune dusmemek lazımmıs
bende sulu gozluyum konusrken gozlerm doldu oparlndm hemen asalak gıbı ot a b... a aglıom valla
yahu ne gerzek doktormus terlser gıbı konusuo yemıle bnde ona tersler gıbı sorardım yaada baktm muahttap olunck gıbı deıl kapıyı gumletr cıakrdm
gezmıs olsun amayaaa ben atlamısım sen ne amelıyatı olcn kuzucum hıc heyecan panık yapma olur mu cok guzel gecıcek
kızlar merhabalar nasılsnz hafta sonu cok hastaydm ama yermde duramamdm yıne cçtesi fulltıme temzlık sonra annemle carsı pazar ardından da aksam ustu kına gecesıne gıttık yogun bı gundu dun ise gec uyandm baya rahatsdm ama yınede yatmadm gun ıcınde asure yaptm ılk defa tarıfe baka baka saat 1 de basladm yapmaya aksam 6 da bıttı sonra komsularıma daııtım anneme kv gonderdm yalnz bsy dıyımmı ben yaptm dıe demıyorum ama aılem kv dahıl olmak uzzere ben boyle bı ausre yemedm dıenler bı haylı fazlaydı esım hele bayıldı sımdı korkuyorum bnden zırtpırt ıstıcek dıe