Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen öyle canım normalde hesaplamaya göre 5 haftalık hatta 6.ya başlamak üzere olması lazım ama kese görünmemesi için hiç endişe etme şekerim bu değerle maşallah hiç bi şeycik olmaz Allahın izniyle. sonrasında da kalp atımını duyayım heyecanı başlıycak ve doğuma kadar her günün öyle heyecanla geçecek kuzum, arkadaşlarımdan biliyorum :)))) Allah'a emanet... sen içini ferah tut hiç de kötü şeyler geçirme aklından. aynen henüz milimetrik, gebelerin gebelik takvimine baksana arada sırada :)))) aaaa hatta niye bakasın başkalarına, sende yapsana bi taneeeeee :21::21::21::21::21:

canım ya çok teşekkür ederim yazdıkların için Allah senden razı olsun sanada nasip etsin inş.. en hayırlısından en kıza zamanda.. :KK16: ne kadrlk oldnu blmedm için yapmadm ben ondan takip ediyorum ama olanlardan :KK70: :KK1:

valla nasıl verdim bılmıyorum vermişim az bsy dıkkat emstm ole verdm sanırım sonrada dıete basladm ya ben pek kolay kg veren bı tıp deılım ugrasırım ugrasrm olmaz ama bu sefer oldu bende sasırdım demekkı ustune dusunce olmuo ustune dusmemek lazımmıs:KK9:

bende sulu gozluyum konusrken gozlerm doldu oparlndm hemen asalak gıbı ot a b... a aglıom valla

yahu ne gerzek doktormus terlser gıbı konusuo yemıle bnde ona tersler gıbı sorardım yaada baktm muahttap olunck gıbı deıl kapıyı gumletr cıakrdm

gezmıs olsun amayaaa ben atlamısım sen ne amelıyatı olcn kuzucum hıc heyecan panık yapma olur mu cok guzel gecıcek:KK9:

kızlar merhabalar nasılsnz hafta sonu cok hastaydm ama yermde duramamdm yıne cçtesi fulltıme temzlık sonra annemle carsı pazar ardından da aksam ustu kına gecesıne gıttık yogun bı gundu dun ise gec uyandm baya rahatsdm ama yınede yatmadm gun ıcınde asure yaptm ılk defa tarıfe baka baka saat 1 de basladm yapmaya aksam 6 da bıttı sonra komsularıma daııtım anneme kv gonderdm yalnz bsy dıyımmı ben yaptm dıe demıyorum ama aılem kv dahıl olmak uzzere ben boyle bı ausre yemedm dıenler bı haylı fazlaydı esım hele bayıldı sımdı korkuyorum bnden zırtpırt ıstıcek dıe:KK9:

maşallah sana ellerine sağlık :KK16: Allah kabul etsin

bak şimdi benim de hamile olasım geldi :KK53:
eminim benimki de hiçbir iş yaptırmaz...korkum şu ki bana yaptırmaz ama o da yapmazsa kirden batmayız inşallah:KK1:

canımm geçmiş olsun ..salgın mı var ne herkes hasta benim de 10 gün önce boğazlarım ağrıyordu..antibiyotiğimi bitirmediğim için hala yanma var :KK53:

ellerine sağlık bak aynı şehirde olaydık gelirdim 1 tabak yemeye :KK1: beraber bozardık rejimi:KK52:

bu gün de işler o kadar yoğun ki pazartesi sendromumu sonuna kadar yaşıyorum..

yeni arkadaşlar da hoşgelmişler...

yok yok yapar kıyamaz sana :KK70: :KK1:

bu arada kızlar size dün akşam bir avanaklığımı anlatmak istiyorum :KK1: 2 hafta önce fln şampuan almıştım. neyse ben bunla bildiğin saçımı yıkıyorum işte 2 kere şampuanladığımı sanıyorum bide kremim var kremliyorum fln :KK70: bide diyorumki benm sçım nasıl hergün saçlarım yağlanıyo bunu düşünüyodum niye yağlanıyo diye neyse dün irdim banyoya bir baktım:KK53: şampuan sandığım şey meğer saç kremiymiş:KK53::KK53: 2 tane saç kremim varmış ve ben her banyoda 3 kez saç kremiyle saçımı yııyomuşum:KK53::KK53::KK53: şoka girdimm:KK53::KK53::KK52: bu günlerde iyi değilim sanırım :KK52::KK52:

Vajinal baksa belki gorurdu canim. İki hafta beklemene gerek yok haftaya gorunur kesen Allahin izniyle. Degerin iyi cunku.

işde evet bu değerlerle vajinal baksa görrmş ama bakalım demedi bende araştrdm sağlıklı değilmiş ne kadr doğru yada değil blmiorum.. 2000-3000 arasında ultrasonda karından görünebilomş kese ayyyyyyyy neler neler araştııom yaa :KK43: bzde 2 hafta bekleyelm dioz şimdi haftaya gtsem görnmese korkarm kaygm artar neden kese yok die streslenmek istemiom ama beklemekde ne kadr kötü :KK43:

bu arada kızlar size dün akşam bir avanaklığımı anlatmak istiyorum :KK1: 2 hafta önce fln şampuan almıştım. neyse ben bunla bildiğin saçımı yıkıyorum işte 2 kere şampuanladığımı sanıyorum bide kremim var kremliyorum fln :KK70: bide diyorumki benm sçım nasıl hergün saçlarım yağlanıyo bunu düşünüyodum niye yağlanıyo diye neyse dün irdim banyoya bir baktım:KK53: şampuan sandığım şey meğer saç kremiymiş:KK53::KK53: 2 tane saç kremim varmış ve ben her banyoda 3 kez saç kremiyle saçımı yııyomuşum:KK53::KK53::KK53: şoka girdimm:KK53::KK53::KK52: bu günlerde iyi değilim sanırım :KK52::KK52:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:allah ne deyim sana ben :)))) Allah da seni güldürsün gııııııızz :KK16:

Ay inanmıyorummmmm :KK1: yine güldürdün beni kuzum..
neyseki farketmişin..
ben de geçenlerde krem yerine şampuan almışım 2 şampuan +1 krem yaptığımı sanıyodum ..baktım 3ü de şampuanmış..zaten saçım fazla temizlikten heralde öyle bir elektrikleniyordu ki uçuşuyodu sürekli :KK52:

aşık mıyız neyiz :KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:allah ne deyim sana ben :)))) Allah da seni güldürsün gııııııızz :KK16:
sağol gevezeemm:KK52:
neyseki farketmişin..
ben de geçenlerde krem yerine şampuan almışım 2 şampuan +1 krem yaptığımı sanıyodum ..baktım 3ü de şampuanmış..zaten saçım fazla temizlikten heralde öyle bir elektrikleniyordu ki uçuşuyodu sürekli :KK52:

eheh sanırım aşığızz seninki de benimkine benziyo ama daha bi temizi en azından :KK70: sivitcimmm ne olacak benm bu halim aşırı leyle oldumm:KK52: sanırım beynimi kaybettim gören oldumuuu:KK53::KK1::44:

Son düzenleme:
vaayy maşallah tatlım saanaa :nazar: bende geçen baya kalabalık ağırladım salonda yer yoktu :) başa çıkmak zor oluyoo:KK52: herşeyin bitmiş demkki beğenmişler bak :KK16:
ayy inşallah hamilelik vardır tatlışş :emir_bebek: gelsin artık bebişiiinn:emir_bebek::nazar:

sorma canm ya yattğm gibi uyumuşum kocacm da yazk bişeyler anlatıyo bn gebermişim onu mu dinliyim kendmmi mi. :KK70: AYY İNŞALLAH hayatm gelsn artk bekliyorum bu ayda gelmezse ilaç tedavisi malesef :KK43:

işde evet bu değerlerle vajinal baksa görrmş ama bakalım demedi bende araştrdm sağlıklı değilmiş ne kadr doğru yada değil blmiorum.. 2000-3000 arasında ultrasonda karından görünebilomş kese ayyyyyyyy neler neler araştııom yaa :KK43: bzde 2 hafta bekleyelm dioz şimdi haftaya gtsem görnmese korkarm kaygm artar neden kese yok die streslenmek istemiom ama beklemekde ne kadr kötü :KK43:

Bence de iyi değerlerin gevezecim. Arkadaşımın doktoru da vajinal muayene yapmıştı, en sağlıklı sonuç bu şekilde elde edilirmiş.

Bir problem olmadı, maşallah 1.5 yaşında oğlu var şimdi.

neyseki farketmişin..

Allahım ne alemsiniz siz ya :KK1: Allah iyiliğinizi versin sizin emiiiii :KK16:

Bence de iyi değerlerin gevezecim. Arkadaşımın doktoru da vajinal muayene yapmıştı, en sağlıklı sonuç bu şekilde elde edilirmiş.

Bir problem olmadı, maşallah 1.5 yaşında oğlu var şimdi.

en sağlıklısı vajinal olan mıymış :KK53: hımmm yaa hayırlısı Allahımdan inş görcez keseyi bakalım :26:

kızlar ya kaç gün geçince çıkar idrar testnde önce kendm bakim heyecanlandrmaym kmseyi . zaten o kadar çok kocacımı heyecanlandrdm ki artk inanmıyooo yok değilsndir diyoo :KK1::KK1:

sorma canm ya yattğm gibi uyumuşum kocacm da yazk bişeyler anlatıyo bn gebermişim onu mu dinliyim kendmmi mi. :KK70: AYY İNŞALLAH hayatm gelsn artk bekliyorum bu ayda gelmezse ilaç tedavisi malesef :KK43:
tatlım daha çok yeni evlisinizzz olurr acele etme stres yapma lütfenn:26: tabi insanın o yorgunlukta kocacğını bile dinlicek vakti olmuyo dimi:KK53:

Allahım ne alemsiniz siz ya :KK1: Allah iyiliğinizi versin sizin emiiiii :KK16:

gevezecim okuyorum yazdıklarını o doktorun yaptıklarını fln da okudum bende sinirlendim tatlım:KK47: ama konu hakkında pek bilgim olmadığı için konuşmaya giremiyorum:44: ama bence sen hamilesin yaa :KK49:

en sağlıklısı vajinal olan mıymış :KK53: hımmm yaa hayırlısı Allahımdan inş görcez keseyi bakalım :26:

Allah korusun kötü giden bir şey varsa ultrasondan daha çabuk ordan belli olurmuş. Ben de şaşırmıştım duyunca.

Yani nihayetinde ilişki de devam ediyor hamilelikte, vaginal ultrasondan çok farkı var mı ki:KK17::KK17::KK17:

Evlendikten sonra gitmedim hiç doktora bilemiyorum.

kızlar ya kaç gün geçince çıkar idrar testnde önce kendm bakim heyecanlandrmaym kmseyi . zaten o kadar çok kocacımı heyecanlandrdm ki artk inanmıyooo yok değilsndir diyoo :KK1::KK1:

Döllenmeden itibaren 14 gün geçmişse çıkıyormuş. Bir yerde öyle okumuştum.

X