Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
olur tabi niye olmasın ki sen hiç endişe etme tatlım benim.... ya bi kande gebelik testine bakmadı mı kaç çıktı değerin demedi mi bi şiii

yaptrdk kan testi hcg 1630 çıktı ama şu kadrlk demedi dr işde... aradğmzda blgi vermedler veremeyz die ama gelmeyn arayn diyorlar birde salaklar.. aradık blgi veremeyz dedler eşim snrlendi nası veremezsn ya dedi arayn dedinz dedi varmı yok mu onu dicen dedi.. gebelk şuan var dedi sonra gttk kağıdı aldı eşim hcg 1630 dio bişiler var değerler şu haflak tekabl die galiba ona göre benmki 5 haftalğa felan tekabl edio.. arkadşmda öyle değil gebelk sonradan gelr dio ayy ne blm kesede görnmedi dr ultrasonla baktı kan tahlli vermeden daha şimdi 2 hafta beklycez drda arkadşmda öyle dedi 2 hafta bekle kese görnr dediler bakalm insan kaygılanıo kese neden görnmedi die... arkadşmda henüz çok yeni görnmez olşm aşamasnda dio

günaydın canım çokda bekleme yahu iyi durduruyorsun eşini valla

günaydın canım çokda bekleme yahu iyi durduruyorsun eşini valla

Durduruyorum canım Ama 2 günde bir aynı konuşmayı yapıyorum papağan gibi ama seneye söz dedim Allah ın izniyle seni baba yapıcam.Nasıl mutlu oldu kıyamam ama oturtmamız gereken bir düzenimiz var.6 seneden beri birlikteyiz nerdeyse 6 aylıkta evliyiz ama işte çalıştığım için biraz daha katkım olsun diyorum.

aynen öyle canım normalde hesaplamaya göre 5 haftalık hatta 6.ya başlamak üzere olması lazım ama kese görünmemesi için hiç endişe etme şekerim bu değerle maşallah hiç bi şeycik olmaz Allahın izniyle. sonrasında da kalp atımını duyayım heyecanı başlıycak ve doğuma kadar her günün öyle heyecanla geçecek kuzum, arkadaşlarımdan biliyorum :)))) Allah'a emanet... sen içini ferah tut hiç de kötü şeyler geçirme aklından. aynen henüz milimetrik, gebelerin gebelik takvimine baksana arada sırada :)))) aaaa hatta niye bakasın başkalarına, sende yapsana bi taneeeeee

Son düzenleme:

valla nasıl verdim bılmıyorum vermişim az bsy dıkkat emstm ole verdm sanırım sonrada dıete basladm ya ben pek kolay kg veren bı tıp deılım ugrasırım ugrasrm olmaz ama bu sefer oldu bende sasırdım demekkı ustune dusunce olmuo ustune dusmemek lazımmıs

bende sulu gozluyum konusrken gozlerm doldu oparlndm hemen asalak gıbı ot a b... a aglıom valla

yahu ne gerzek doktormus terlser gıbı konusuo yemıle bnde ona tersler gıbı sorardım yaada baktm muahttap olunck gıbı deıl kapıyı gumletr cıakrdm

gezmıs olsun amayaaa ben atlamısım sen ne amelıyatı olcn kuzucum hıc heyecan panık yapma olur mu cok guzel gecıcek

kızlar merhabalar nasılsnz hafta sonu cok hastaydm ama yermde duramamdm yıne cçtesi fulltıme temzlık sonra annemle carsı pazar ardından da aksam ustu kına gecesıne gıttık yogun bı gundu dun ise gec uyandm baya rahatsdm ama yınede yatmadm gun ıcınde asure yaptm ılk defa tarıfe baka baka saat 1 de basladm yapmaya aksam 6 da bıttı sonra komsularıma daııtım anneme kv gonderdm yalnz bsy dıyımmı ben yaptm dıe demıyorum ama aılem kv dahıl olmak uzzere ben boyle bı ausre yemedm dıenler bı haylı fazlaydı esım hele bayıldı sımdı korkuyorum bnden zırtpırt ıstıcek dıe

bak şimdi benim de hamile olasım geldi
eminim benimki de hiçbir iş yaptırmaz...korkum şu ki bana yaptırmaz ama o da yapmazsa kirden batmayız inşallah

canımm geçmiş olsun ..salgın mı var ne herkes hasta benim de 10 gün önce boğazlarım ağrıyordu..antibiyotiğimi bitirmediğim için hala yanma var

ellerine sağlık bak aynı şehirde olaydık gelirdim 1 tabak yemeye beraber bozardık rejimi

bu gün de işler o kadar yoğun ki pazartesi sendromumu sonuna kadar yaşıyorum..

yeni arkadaşlar da hoşgelmişler...

Son düzenleme:

şekerim salgın var evet ama ben dıkkatsızlıkten hasta oldum malesef

ist. gelirsn şayet bir gün önceden bana alo dıosun ben sana aşure yapıyorum

o sendrom bende olmuo nedense bıde bugun patronlar cektı benı odaya sen gdemzsn normalde gıdene kal denmez ama bız snden memnunuz senn bı cok eksıgını kapatamadk işte acemılıgımıze ver bılmem ne bı daha dusun falan tmm dedm yarına kadr dusunım ama kararım kesın 100-200 arası zam yapıcklar benı kurtarmıo bunca calısmaya o yolu cekmeme degmıcek ok versem bı kac ay sonra yıne cıkmak ıstesem bu sefer hıc dıemıcem bn cıkıorum dıe esımlede knustm bıraz evde oturup dınlenmenı ıstyrm dedı bnde hak verdm öle işte...

canım maddi olarak zorlanmıcaksanız biraz otur dinlen evde..evliliğini bil-evine doy..ahh ahh yazması bile güzelmiş
sonra daha güzel bi iş çıkarsa ona başlarsın..
hem bak patronların bile sevmiş seni,sana iş mi yokkk

ya maddi olarak şöyle evim tüm her şeyi karşılaayabılıo kira aidat faturalar taksıtler mutfak vs... bnm kazandgmda ıkımızn cebıne harclık oluodu ıste ne bılym bnd emutfaga harcıodum falan hesap yaptık bu ayda takstlermz var bnm maasımla yıne ucu ucuna harclgmz vs kalıo önümzdekı aydan ıtıbaren eşimn cebne maasının yarısı kalıo o sebeple ani cıkma kararı aldm bıde esım amelıyat olck haftaya 10 gun raporlu hem ona bakarım dıe dusundm hemde cok iş yogunlgm var yağıckları üç beş kuruş zamn benı 1-2 ay daha calısmamı saglar ben yıne tatmın olmıcm yıne bunalıcm her dkkada ben gdyrm dıemem o yzuden az once esımlede knustm senn bıraz dınlenmenı ıstyrm daha ii arayslara grmenı ıstyrm ve ders calısmanı kendıne vakıt ayrmanı ıstyrm dedı o yuzden ıkımzde bırakmam knusunda hemfıkırız

ikiniz de hemfikirseniz 5 dk düşünme şimdi çık
sıkılırsan başka iş bakarsın evine daha yakın..

bu arada fotolarına bakmıştım da gözlerin çok güzel maaşallah çok da yakışmışsınız Allah mutlu etsin..

tabii evin de çok güzel huzurla oturunbi ömür boyu...

Son düzenleme:

şimdi çıkamam bi 10 gün durayımda yerıme bırını baksınla rişleri öretip devredim

çokkk teşekkür ederm canımcım o senın guzellıgın evımıde begenmene sevndm evımı bnde begenıorum ama hafta ıcı calısırken o ev bır dagılıo bır tozlanıo görsen varya nefret edersin o derece yani

kendi evimden tahmin edebiliyorum kuzum..bana da nefret geliyor...özellikle dağınıklık olunca hiç sevmiyorum..ama yetişemiyor insan..
bi de mutfak perdelerin çok şeker yaa bayıldımmmm

nenaaaaa ben bakamadım resimlerineee bende bakmak istiyorummmm
bu arada günaydın kızlaaaaarrrr

kızlaarr dün akşam abartmıyorum on iki kişi geldiler misafirlerm öldüm resmen . menümde börek poğaça elmalı turta mercimek köftesi ve sarma vardı ne kaldı geriye dersnz hiç . iki dk oturamadm varyaa . ayy nasl yorgunum bugn de sınavm var kafam sepet gibii ayy . sizler naslsınız. bu arada hala adet olmadm yine gecikme mi yaşıyorum hamile miyim blmiyorum malum adetler düzensz oluncaa anlamıyo insan oooff offf çok derdm var çoookk

vaayy maşallah tatlım saanaa bende geçen baya kalabalık ağırladım salonda yer yoktu :) başa çıkmak zor oluyoo herşeyin bitmiş demkki beğenmişler bak
ayy inşallah hamilelik vardır tatlışş gelsin artık bebişiiinn

nenaaaaa ben bakamadım resimlerineee bende bakmak istiyorummmm
bu arada günaydın kızlaaaaarrrr

güaydınnnnnn

test alsana canım bak ben de merak etttim siz istiyodunuz di mi?

nena sen da adet olamadım demiştin..oldun mu?

nedir bu bayanların derdi ya bitmek bilmezz... benimde adet günüm gecikti ve daha çok yeni evli olduğum için çok korkuyorum yaa :S :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…