Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bu saatten sonra bulunacak tek çözüm şu an oturduğumuz evi borçlarıyla birlikte satmak.
biz ayrı eve onlarında kiradaki evine gitmeleri olur.
çünkü annesi bizi öyle bir duruma soktuki para konusunda geçinebilmemiz için hepbirlikte olmamız gerek.
onlar giderse biz hem evin borcunu hemde geçinemeyiz çok zor olur.
o yüzden evide satıp kiraya çıkmak istiyorum.
burda kiralar en fazla 400 tl olur ben razıyım yeterki evim yurdum ayrı olsun.
1800 tl ev kredisi ödüyoruz malesef

uzun süreli ilişkilerin hazın kederi bu herhalde bizde 8 yıl ilişki yaşadık anlatıklarının fazlası var eksigi yok

Eşin kabul ederse yapın bence bu evi de siz kendiniz aldınız ztn.onlarla yaşamaktansa kirada olmak iyidir.
Küçük olsun huzurun olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim o kadar uzuldum ki anlatamam sana ya bencede ev geri dursun ilerde alirsiniz tatlim en iyisi satin kiraya cikinya yakinda boyle kafaya taka taka sen hasta olacaksin ya da kv ler sizin orda bi yere kiraya ciksinlar ev ev ustunde olmaz ki ya eskidenmis birlikte oturmak en guzel gunlerin boyle geciyo colugun cocugun olunca zaten basbasa kalamayacaksiniz gorumcende tam evin sinarik kizi o sana pat pat soyluyo sozleri sen niye demiyosun hadi kv ne deme yasi var ama gorumcenle yasitsiniz ona laf sokabilirsin

kızlar merhaba ben bugun dr a gtım test yaptrdm yenı geldm do major un yazdklarnı okudum bana yabancı gelmedı bnm annem 29 yıllık evlı halam evlenmedı babanem de annemlerle alt katta kırada ustaktmz daha tammlanmadı orayada erkek kardesm yerlesıcek....annemle babam bırbırlerne cok asıklar hala da ve annem ananeme gtsn babam o gun mutsz gezer bırbırlerıne ınanılmaz baglılar ben cok mutlu bır aılede buyudum ama hernekadr mutlu olsakta halam ve babanem annemn huzuunu hıc bsy yapmasalarda kacırıolardı annem bır gun salonda uzanamadı smdı deıl oncelrden bahsedıorm ıstedgı gbı bornozuydu gecelıgıydı gezemedı evde babamla koklasamadı ne bıleym eve gec gelırlerdı nerde kaldnz bılemm ne babanemle halamn emegı coktur uzerımzde ve suan bız buyuttuk bız baktık bız ettık derler aklın avrsa ayrıl onlardan gorumcene cok sınır oldum saygısz hadsiz sende kavga cıkmasın dıe hep susarsan dahada tepene bıner ben susmazdm madem esın sesını cıkarmıo sen cıkar kustah sey

Testin sonuclari ciktimi canimm

Gozun aydin canim... Cinsiyete bisi dedimi?

Sukur canimmm bebisin saglikli yanii peki ne oluyomus genitalde daralma:44:

Gozun aydin canim... Cinsiyete bisi dedimi?

sordum ama soylemedı tahmını vardıda 3 hafta sonra soylıcem sana dedı bnde ustelemedm bırazcık daha heyecanlanım
Sukur canimmm bebisin saglikli yanii peki ne oluyomus genitalde daralma:44:

canm stres yada yorgunluktan ılerı gelıomus normaldede panık bır yapıya sahıbım streslymdr yanı bırde yorgnlukta oluo halıyle geelerı regl sancısı gbı agrım oluo dr a soledm o da gunun yorgnlugu gece cıkıo dedı onun ıcın ılac verdı

Erken smdaha yanlis olabilir diye soylememistir canim neyseki kuzucuk saglikli hep beraber merak ediyorz prens mi prenses mi gelecek bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ona konuyu nerden açarsam açayım eşim yinede sadece bu durumdan hoşnut olmadığımı bildiği beni anladığı halde sessiz kalacak
şimdiye bu hep böyle oldu malesef

Bazi seyler yanindayken huzur vermiyorsa uzaklastirmak sart..
Bu esimizinde ailesi olsa kendi ailemizde olsa boyle canim..
Soylemesi yapmaktan kolay belki ama Allah korusun kimse sabaha gozunu acabilecegini bilmiyor..
Sende babanin evinde kazandigin parani diledigin gb harcamayi biliyordun annenin yemekleriylede gununu gecirirdin ama bir yuva kurdun,ki haberin olmayan seyi ogrendigin halde yuvana esine sahip ciktin..
Bunu esinden ziyade kayinvalidende gorumcende senden saklamis oldular..
Kesin katii konusmak istemiyorum cok etkilememek adina ama kimse hayatini zorlastirarak gecirmek icin degil kolaylastirmak icin ugrasiyor..
Bunlar senin hayatini zorlastiran seylerse icabina bakilmali,aileninde senin arkanda olacagina inaniyorum..
Esinle ciddi anlamda konusmalisin..
Bu sefer de o senin icin kabullenebilir bence??

ben onu pipili mi kuş lu mu die ayrıom eheheh

Iyi olmaniza sevindim hemserim :)
Saglik olsunda bizimki 19. hafta sereflendirdi bizi :))
Testinizde iyimis bence kanla karsilastirildigndada bisy cikmayacak..Zaten cok dusuk bi risk ve yasinda kuucuk ve zaten bu sadece tarama testi
Zaten zaten zaten :))
Lafi toparlayamayan teyzeler gb konustum )

Son düzenleme:

saol canımmmm cok sukur ıyı bebegım.... benım bosnak mantiyam napıo yerm onun ayaklarnı

ben onu pipili mi kuş lu mu die ayrıom eheheh
Iyi canim sevindimm ilacla gececek olusunaa
Bu arada pipilimi kuslu mu haa cok guldum bunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…