- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.141
kızlar yine günaydın bile demeden konuya daldım özür dilerim.
burda çok yağmur yağıyor sanki sonbahardayız.
hırkalar falan giyiyoruz üşüyoruz
ofiste klimayı çalıştırıyoruz soğuk gerçekten
evet çoğu eşyasını dağıttı, ama yinede benim kahvaltı takımım, yemek takımım, ütüm, ütü masam, ufak tefek mutfak eşyalarım küçük ev aletleri falan açılmadı.
valla kızlar dün eve gittim kv mutfağın tezgahını falan çamaşır suyuyla silmiş sanki ben hiç temizlik yapmıyormuşum gibi.
annem fesleğen vermişti bende mutfaktaki yemek masasının üstüne koymuştum gelip geçerken kokluyordum hemen onun yerini değiştirmiş.
sabah bir uyandım mutfak dolapları açık neymiş kokuyormuş içi valla ben koku falan alıyorumki normalde her kokuyu alırım yani.
sevgili görücemde sanki 1 aydan beri benim annem yokmuş gibi dün akşam annesiyle vakit geçireceğine gitti arkadaşlarıyla kaldı.
ben kv geldi diye dün annemlere gitmedim onları bize çağırdım görümcemin yaptığına bakın.
plojocum gerçekten bende çok sakınırım yavrumu
Cicim abartmayin yahu valla ne yalan soylim hamileligim boyunca en cok pogaca borek yedim hala yiyorum ekmek niyetine ye yaninda yumurta domates vs. Onlarin bebise faydasi olur bebise sende pismn olma:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende ya pogaca cok yemıyorum da tatlı falan yıorum ya
Caninin istedigi herseyi ye canim hicte uzulme ama normal zamnda 3 tane yiyorsan 1 tane ye simdi canim. Offf afiyt olsun bebisede hersey yarasin ins.
Burasida oylee..
Aksam araliksiz simsekler cakti..
Buarada kv nin yaptigi cok saygisizca bisy !
Sana pissin dese bari sorardin niye diye boyle cok cok ayip olmus canim..
Bence sorsaydin cok mu pisti tezgah diye..
Ben cok yoruluuyorum malum kizinda yardim etmiyor ancak yetisebiliyorum deseydinn..
Amaaaannnnn..Pes benden!
Ama feslegeni ayni yere koy,gelip gidip kokluyorum hosuma gidiyor de..
De de de kizce..De yani..Alistirma..Son radddeye gelince isler kırıcı olursun o zamanda hakkiyken haksiz duruma dusersin..
Majorcum tam olarak konuya hakin diilim kusura bakma cok yorum yapmak istemiyorum ama yazdiklarina kayitsiz kalamiyorum. Simdi sunu bilemedim sen kv denin evinemi gelin gittin o mu senin evine gelip yanini yikti... Ya cok ozur diliyorum ama kocandada suc var butun bu olanlari gormuyormu yahu nasil sessiz kaliyor o sustukca kv de yada gorumce tepene cikar tabiki
Allah yardimcin olsun canim valla biz uzaktan anca konusuyorz boyle yasamak nasildir bilemiyoruz tabi...
yapmasam pis olsa neyse diyeceğim, ama yapıyorum yani belkide kv'de den daha çok yapıyorum.
zaten hep benim yaptığımı biliyor, dün akşam sofrayı kuruyordu gelinim dolma yapmış falan dedi o sırada bende yeni gelmiştim işte.
görümcemde evet anne yemekleri hep major yaptı ebn sadece 1 kere yemek yaptım dedi.
yaptığınıda itiraf ediyor yani. neyse sofrayı topluyorduk görümce yine ortalıkta yoktu ben kv ile toplarken sen git içeri işten geldin ben yaparım zaten 1 aydır hep sen yapıyorsun dedi. git otur ded. bende söyledim valla işten geldikten sonra hiç oturmuyordum hep ayaktaydım diye.
yani vurguladım kızın hep yattı ben iş yaptım anlasın bilsin istedimki ama zaten kızı utanmadan söylüyor yani.
canım geçen sene nisan ayında güya kv oğluna ev aldı işte. hiç bana sormadan bu evi alalım mı demeden.
tapu işleri falan oldu sonra bu ev sizin muhabbeti yaptı 1 hafta sonra aldığı eve taşındı
güya bize ev almıştı bende sandımki o da kendi evine gidecek.
evide o zaman boştu bize aldığı eve taşındı sonra kendi evinede kiracı koydu bende onu yanına gitmiş oldum
sonra her gelen misafir bana değil ona geldi evin ne güzel, ay mutfak dolabın ne güzel, ay fırının ne güzelmiş, haıların çok güzelmiş falan demeye başladıklarca ben çıldırdım
çünkü ankastre fırınıd, halıyıda ben aldım mutfak dolabınıda ben yaptırdım. hepsi benim zevkimdi ama övgüler hep kv'deyeydi.
zaten mobilya almadılar onun koltukları yeniymiş ne gerek varmış.
görümcem geçen gün anne biz evi tamir edip oraya taşınalım dedi kv yine ne işimiz var dedi öyle işte
günaydınnn miniklerrrrbugun yaramazlık yapıp pogaca yıorum yedıkce pısman oluyrm ama dunden berı canım cekıodu napım bebege ne faydası varsa artık
evet çoğu eşyasını dağıttı, ama yinede benim kahvaltı takımım, yemek takımım, ütüm, ütü masam, ufak tefek mutfak eşyalarım küçük ev aletleri falan açılmadı.
valla kızlar dün eve gittim kv mutfağın tezgahını falan çamaşır suyuyla silmiş sanki ben hiç temizlik yapmıyormuşum gibi.
annem fesleğen vermişti bende mutfaktaki yemek masasının üstüne koymuştum gelip geçerken kokluyordum hemen onun yerini değiştirmiş.
sabah bir uyandım mutfak dolapları açık neymiş kokuyormuş içi valla ben koku falan alıyorumki normalde her kokuyu alırım yani.
sevgili görücemde sanki 1 aydan beri benim annem yokmuş gibi dün akşam annesiyle vakit geçireceğine gitti arkadaşlarıyla kaldı.
ben kv geldi diye dün annemlere gitmedim onları bize çağırdım görümcemin yaptığına bakın.
plojocum gerçekten bende çok sakınırım yavrumu
swit bir şey sorucam banka subesıne mufettış geldmı ne kdr sure kalırlar 1 hafta 2 hafta kadar mı? sunan dolayı soruorm bnm kayn bıraderm bankacı ama tıcarıde subede deıl bız ona kasa actrdk ama ben rıca mınnet kasama grebılıorm kasa sorumlsu kayn bıradermn yakın arkdsı gttgmde alıo benı ıcerı neyse smdı bnmkasadakı emanetlere ıhtıycm var yarn kına var ve hıc takı yok elmde herseym kasada smd dun grcktm kayn bıraderm subede mufettslern oldgnu grmenn sakıncalı oldgnu soyledı gırmek emınımkı sakıncaldr helekı bnm uzerme deıl kasa ama 1 -2 hafta mıdr onlarnkalma suresı onu merak ettm aydnlatrmsn..... onları alamazsam cakma altn almak durumndaym ole zımbırtıdan seylere para harcamk ıstemyrm gercegı varken napım o tenekelerı
Valla canim sabrina bayildim.. Ama bu kadar susma tatlim. Kv dende iyi niyetli gorunup alttan alttan goturuyor valla isi.. Kendini ezdirme canim yoksa hep oyle gider. Senin o gorumceyide kimse almaz aldada aksam geri kapiya koyar:) benim bile paralayasim geldi tobe tobee..
günaydın kızlarrr
nasıl yağmur yağıyor anlatamam gök delindi sanki
ne giyiceğimi şaşırdım valla haziranda da bot-çizme giyemem ki
canımm o zaman sizin beraber oturmanız emrivaki gibi olmuş biraz
hem sen o çeyizlerini ne zaman kullanıcaksın kii...çıkarsana kutulardan yepisyeni kullanın
o fesleğen naptı ki ona ne zararı vardı acaba
bi de aklıma ne geldi görümcen keşke annen yokken arkadaşına gitseymiş de başbaşa kalırmışınız bari....
MAJORcüm bu kadar sabrının sonu iyi değil patlama yaşamandan korkuyorum:18:
canım müfettişler geldi mi bazen 3 ay bile kalabiliyor
Yani o bakımdan doğru söylüyordur..
Gerçi her kiralık kasaya inmek isteyeni kontrol ediceklerini sanmıyorum ama tedbirli davranıyor sanırım kayınbiraderin...
Kasa onun üzerine mi? Aslında öyleyse beraber girmenizde sakınca olmaz bence....
bence onu alanda onun gibi biri olur ondan sonra her şeyin dibine vururlar.
erkek arkadaşı var ve gerçekten hiç öenmsemiyor parasını.
oda benim görümcem gibi har vurup harman savuran cinsten.
hafta içi isteseydi gidebilirdi aynı dün akşam gittiği gibi.
iş yerinden en samimi arkadaşı burda yalnız yaşıyor kızın ailesi istanbulda.
annesi gelene kadar gitmedi annesinin geldiği ilk günden arkadaşına kalmaya gitti
bak şimdi ben nasıl sinir olmayayım bana bir söyleyin
canım çeyizlerimi çıkarmak bile istemiyorum çünkü öyle bir şey olduki bir gün.
daha mutfak dolaplarını değiştirmemiştik mikrodalga fırınım tezgahın üstündeydi
üzerine sürahi koymuştu. eşim dediki anne sürahiyi neden bunu üstüne koyuyorsun su dökülür se bozulur dedi.
kv'de ne dese beğenirsin bozulursa bozulsun zaten kullanmıyorum dedi.
o an varya öyle sinirlendimki ne demek bozulsun dedim ben onu bozulsun diye mi aldım dedim ebn kullanıyorum kullanmak için aldım dedim.
bir keresinde de dediki ben bu tencerelerimi çok seviyorum (benim tencerelerim için dedi) çok beğendim.
görümcemde dediki anne onlar majorun çeyizi değilmi dedi
kv'de de evet ama kim kullanırsa onundur dedi yemekleri ben yaptığıma göre benim dedi.
görümcem o zaman dediki anne sen tam kaynana olmuşsun gerçekten dedi.
yani böyle işte
onun oyle bır vaktı yok hem onunla grsem dahada dıkkat cekerız o da ıster ıstemez temkınlı gırılmese daha ıyı dıyıp duruyor ama bnm grmem sart napıcam ben ufff
Ah majorum yaa valla çok iyi anlıyorum seni..
keşke elimizden bir şey gelse..sana yardımcı olabilsek..
annen farkında mı mutsuz olduğunun?
Slm kızlar nasılsınız napıyonuzz
yınede kendımı frenlesem ıyı olur panda gbı olmak ıstemıyorum kı
yok canım anneme hiçbir şey hissettirmiyorum
ona söylesem şimdi her şey bambaşka olabilir aslında
ama üzülecekler diye söyleyemiyorum
selam canım iyilik bakalım sen ne yapıyorsun?
Iyilik prenseess :) ici bosaltilmis matruska gb annem sezen ben dizildik,annemle oturuyoruz
Seni sormaliii?
Nasil gecti yegeninle gunun? :)
Kv de gorumcede farkindalar herseyin masallah..
Bence zamanla doldukca moralinde kotu oldukca bunlar seni daha cok uzuyor canim..
Biraz esinle zaman ayirmaya calisabilirseniz kendinize iyi gelecektir diye dusunuyorum..
Kv ve gorumce icinde tektar soyluyorum icine atarsan bigun patlarsin daha kırıcı olursun bu da seni hakliyken haksiz duruma dusurur..Konular sicakken uyarmalisin..
az önce bir tane hamiş topiğinde okudum Nena ve Sweat yapsanıza sizde çok merak ettim doğru mu acaba
olduğu gibi kopyala yapıştır yaptım kızlar
Makas bıçak testi
Iki yastık alın birinin altına makas diğerine bıçak koysun birisi sen görmicen ama hangisi nerde.
Sonra birine seçip oturcan.
Makas kız. Bıçak erkek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Panda mııalemsin kizcee
Iyilik prenseess :) ici bosaltilmis matruska gb annem sezen ben dizildik,annemle oturuyoruz
Seni sormaliii?
Nasil gecti yegeninle gunun? :)
Kv de gorumcede farkindalar herseyin masallah..
Bence zamanla doldukca moralinde kotu oldukca bunlar seni daha cok uzuyor canim..
Biraz esinle zaman ayirmaya calisabilirseniz kendinize iyi gelecektir diye dusunuyorum..
Kv ve gorumce icinde tektar soyluyorum icine atarsan bigun patlarsin daha kırıcı olursun bu da seni hakliyken haksiz duruma dusurur..Konular sicakken uyarmalisin..
az önce bir tane hamiş topiğinde okudum Nena ve Sweat yapsanıza sizde çok merak ettim doğru mu acaba
olduğu gibi kopyala yapıştır yaptım kızlar
Makas bıçak testi
Iki yastık alın birinin altına makas diğerine bıçak koysun birisi sen görmicen ama hangisi nerde.
Sonra birine seçip oturcan.
Makas kız. Bıçak erkek