hayıııııır ben kimmseye küsmedimki neden böyle düşündün canım
sadece açıp okuyordum hep hamişlikten konuşulduğu için bir şey yazamadan çıkıyordum.
sonrada nden yazmadığımı söyledim işte yoksa tabikide konuşmaları normal topikte hamiş olmayan kişi sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor malum
kv dün gece geldi saat 23:30 civarı eve girdi.
görümcemde uçakla geldiği için ben eve gittiğimde evdeydi.
ben salata yaparken o masada öylece oturmuş bana düğünü anlatıyordu.
ne bir tabak çıkarayım ne yemek ısıtayım sofrayı bari kurayım diye hiç düşünmedi.
ben salata yaptım yemeği ısıttım sofrayı kurdum geldi oturdu yedi.
sonra ben topladım bulaşıkları sudan geçiriyodum geldi bir zahmet makinaya koydu o da yarısını sonra ben çok yorgunum deyip gitti.
annesinin gelmesini falanda beklemedi yattı annesi gelince onu öptü sonrada anne kapıyı kapat dedi.
kv'de de kızım sıcak kapıyı neden kapatıyorsun dedi.
benim görümce ne dese beğenirsiniz
sabah uyanmak istemiyorum ses oluyor kapıyı kapat.
o an öyle sinir oldumki ben nerdeyse 1 ay boyunca yarım saat daha uyumak varken her sabah kalkıp kahvaltı hazırladım ve ben işe giderken o hala yatağında oluyor.
akşam bunu demesi beni resmnen delirtti.
sabah yine kalktım kahvaltıyı hazırladım kv çok yorulmuştu 10 saatlik yol çekmiş düğün yorgunluğu üstüne zaten köyden izmir'ede otobüsle gitmişti uyanmasını istemedim açıkçası uyusun dinlensin dedim ama görümceme çıldırdım yaa.
bir insan bu kadar mı bencil olur benden küçük olsa neyse diyeceğim ama bide yaş olarak büyük benden ya çocuk gibi
:95:
yarında hanımefendinin doğumgünü ya bugün öğlen arkadaşları dıarda doğumgününü kutlayacakmışta bizim arabayla gitmiş işe.:99:
özentiden başka bir şey değil.
onun tek başına tatile verdiği parayla biz eşimle gidiyoruz.
o tek başına 1300 tl verdi biz eşimle 1100 tl düşünsenize.
2 hafta önce bir parfüm aldı 236 tl yaa ne gerek var o kadar para vermeye bir parfüme ben 10 tlye t-short alırken bile 10 defa düşünüyorum acaba kv bir şey der mi diye o har vurup harman savuruyor. :105:
işte aynı evde yaşamayacaktık ki bende bilecektimm her şeyimi. off sabah sabah yine yazdımda yazdım
öyle doluyumki dün geceden beri kimseye bir şeyde söyleyemiyorum.
ya ben borç harç çindeyiz diye çocuk planlarımı ertelerken onun bu kadar çok harcamayı yapmasına sinir oluyorum evlenip gitsin ne yaparsa yapsın umurumda olmaz artık. içimdeki sevgiyide bitirdi yemin ederim. :113::117:
bir günaydın bile demedim size kızlar özür dilerim