-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.081
:)tamamozaman ozelde sor
ya evet tam zamnnda tatil bana iyi elick insallahhhh sende cundana gt bakalm aksilik olmazsa bn cundayida arastrdm biraz tuzlu gbi :)
Kimler gelmissssss hgmisss
Gunaydn tatlimmmmm sennkiler zaten ayri bi terane sana rahat yok valla bnm kv dun geldi 2saat kadr oturdu fenalik gecrcektm vallahi sen iyi dayaniosn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bi sorum olcak 2li test yaptiranlara yarn druma gdiyrm 2li test icinde radyolojie randevu aldrtti szndemi oyle oldu yoksa dr kendi ultrasndan olcum yapamiomu nedir bu knunun akibeti bilen yazsn ufff sttes yaptm 13. Haftadym bi umut cinsiyetle ilgli bsy der diede acele edyrm meraktan cocugu suan dogurablrmmmm
iyiim sen nasilsn neler yapiosn sekercikhosbulduk hamıs hanım nasılsın
Canim ikili testte burun kemigi ve ense kalinligina bakar radyoloji daha net sonuc alir diye yonlendirmistir tabi birde kan testi yapilir. Cok takilma canim erkekse ogrenirsin muhtemelen. Ben 12 haftada öğrenmiştim
neler kacırdım :) bırısı ozet gecse cok sevınırım o kısıde prenses olabılır :)
iyiim sen nasilsn neler yapiosn sekercik
He tamam smdi rahatladm dogru bi yonlendrme yani burda bi arkdsm bnmkini dr ultrasnla olcmstu seni nie rady. Yonlendrio falanda filanda panik etti beni :)bakalim ins hyrlisyla ne ise o olsun:)cok saol kuzum
heheh tmam hemen özetliyorummm....
herkez hamileee malummm major da küstüü kopuyorum konudan dedi bndeee öyle olmaya başladım okuyup çıkar oldukk hamişlik konusunda biraz daha dikkatli olunuyor artık....
amayaa tatildeee
onun dısında bişi yokk:44:
svit ve majorr
öylee laf sokmak için demedi sanrım ama yinedee dedii yaniii
ewi temizlediiimmm misin misii olduu ...
yağmurlar dinsinn camları da temizlerizz halıları da verirsek yıkamayaa ohhh
bişi sorucam kızlarr bnm kıyafetlerimde garip bi koku var eşiminkinde olmuyorr..dolaptan mı oluyor acbaa..:44:
detarjandan fln değil..eşimde yokkdolabın içine güzel kokulu bişi koysam giderimii napcammm
Zatn canim radyolojidede ultrasonla bakar ama biraz iyi bi ultrasondur daha net gorur.. Herkes bi yorum yapar boyle seylere doktoruna guven kimseyi dinleme canim sen..
Sabun koy canim dolabina koselere falan mis gibi olur giysilerin arasinada koy tamamdir.. Bide yikanmayan giysilerinu havalandir..
Gunaydinnnn gelincikler
Nasilsiniz bakalimmmm???
Ben 1,5 yilda 3. Kez balayinda gibiyim... Hersey cok guzel, bol bol yiyip icip guneslenip gecelerimizi de dans gosterileri ile susleyip azcik da biz kivirtip yattigimiz yeri bilemiyoruzancak bu lanet wifi her yerde iyi degil baglanip kopuyo surekli, kocam kisisi debeni ne zaman telde gorse yine mi kk dasin burda bari birak sitemi ettiginden-halbu ki surekli baglanmaya calisirken goruyo- cok fazla giremiyorumm
Nena, plojo, svity, prenses, cikolata, major -gorumcene yine gicik oldum-deva, angel ve adini hatirlayamadigim kim varsa hepinizi muuuahhhh diye şap şup opüyoruuummmmmm
evet evet eglenmene son surat devam et biz beklerz seni geldnde de yazarsn bol bol enistyi kizdirma :) bizde seni sapsupladik
He fethiye muhtesemmis hic gtmedm ama baya methediolar valla hemserm :) kalsiyum en cok kasarda mi varmis hic sevmemki binde bir canm cekerse yerim :)ama eski kasara bayilrm ayni sy onda da varsa alayim :)
fethiyeee çook güzelmişş...
şimdi internetten de baktım deniz değil havuz mübarekk
Sezoş 4 aylık olunca çok rahat gidersiniz canım..mola vere vere hem gezersiniz hem de sezen yorulmamış olur..
biz de bu yıl sizin geçen yılki rotayı çizelim diyoruz hiç plan yapmadan ayvalık cunda çeşme....
ama yolları bulabilir miyiz pek emin değilim
canım illaki iptal olur..
biletler de hazır gelsin tatil
canını hiç sıkma majorcüm..şimdi sen de tatile odaklan..az kaldı kiii
görümcen de 1 yıl içinde evlenir inşallahh..
en azından kayınvaliden bi yerlere gidiyor arada bir daha rahat olursunuz evlenirse.
benim için de uyu prensess....
kv çabuk dönmüş...inşallah kontrolleri de iyi çıkar..
AMAYAAAA alıntılayamdım seniii..
ama oralardan deniz havuz kokusu geldi buraya
fotolarınızı da kıskandım
şaka tabi kuzum vala içim açıldı...
sen tatilin tadını çıkar önemli bi gelişme olursa özelden de mesaj atarız sana
yapmaz canım kendisi içinde bir şey yapmaz. acıkırsa çıkarır peynir ekmek yer. aman ben bir yemek yapayımda hepbirlikte oturup yiyelim demez asla.
yapmasın ya ben zaten yapıyorum sadece sinirime dokunuyor onun banada aynı şeyi yapması.
ayy nena güldürdün beni yaa hepiniz çok şanslısınız ne güzel eviniz ayrı her şeyi istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.
eşim temmuzda kpss'ye girecek keşke güzel şeyler olsa. hep ders çalışıyor :18:
canımm iyi tatilller sana tatilin keyfini çıkart geldikten sonra yine her şey kaldığı yerden devam ediyor malum.
bebiş çalışmalarıda başlayacak çok heyecanlıkii
geçen görümceme söylendim zaten biz bu evi neden aldıkki madem birlikte oturacaktık annenin evini tamir etseydik. bu akdar borca gireceğimize orayı tamir edip otursaydık.
biz sonra kendimize ev alırdık dedim.
haklısın diyebildi sadece çünkü o da iliyorki her şey annesi yüzünden böyle oldu.
kadının kendi evi var kirada o bizimle birlikte bazen bende deliriyorum.
hayır yaşlıda değilki daha 46 yaşında emekli kızıyla birlikte oturabilir
tatile odaklanıyorum ama görümcemin evlenebilme ihtimali nedense bana çok uzak geliyor.
geçen gün dediki ben evlenmiycem galiba majör böyle çok rahatım neden evleneyimki dedi ben tabiböyle oldum
şimdi kv gelince hemen bir şeylerin yerini değiştirmeye başlar söylerim size burdan bak görürsünüz.
havandırıyorm ztn kışlarda vardıı şimdi yazlıklarda varr dolabın kapagı hep acık üüff
heheh tmam hemen özetliyorummm....
herkez hamileee malummm major da küstüü kopuyorum konudan dedi bndeee öyle olmaya başladım okuyup çıkar oldukk hamişlik konusunda biraz daha dikkatli olunuyor artık....
amayaa tatildeee
onun dısında bişi yokk:44:
svit ve majorr
öylee laf sokmak için demedi sanrım ama yinedee dedii yaniii
ewi temizlediiimmm misin misii olduu ...
yağmurlar dinsinn camları da temizlerizz halıları da verirsek yıkamayaa ohhh
bişi sorucam kızlarr bnm kıyafetlerimde garip bi koku var eşiminkinde olmuyorr..dolaptan mı oluyor acbaa..:44:
detarjandan fln değil..eşimde yokkdolabın içine güzel kokulu bişi koysam giderimii napcammm
Sende opulduuun :)
Bence de birak telefonu bosver gelince anlatirsin
Ohh ne guzelde geciyormus :)
Allah sabir versin !
Acaba kv olmadiginda esin mi dese kardesine..Acaba uzulur mu ki esin sen boyle soylersen..
Evlenmicekmiste Allah gecinden versin annesine bisy olunca ne olacak..Sizinle kalacagini mi dusunuyor ki..
Valla dusunup sinir bozulasida degil bosver diyecem ama kolayda degil..
Bi esya mevzusunuda anlamam..degismese ne olacak..Kac yasinda kadin alkistir alacagi kadar hevesini,biraksin sana..
Öffff..
hayıııııır ben kimmseye küsmedimki neden böyle düşündün canım
sadece açıp okuyordum hep hamişlikten konuşulduğu için bir şey yazamadan çıkıyordum.
sonrada nden yazmadığımı söyledim işte yoksa tabikide konuşmaları normal topikte hamiş olmayan kişi sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor malum
kv dün gece geldi saat 23:30 civarı eve girdi.
görümcemde uçakla geldiği için ben eve gittiğimde evdeydi.
ben salata yaparken o masada öylece oturmuş bana düğünü anlatıyordu.
ne bir tabak çıkarayım ne yemek ısıtayım sofrayı bari kurayım diye hiç düşünmedi.
ben salata yaptım yemeği ısıttım sofrayı kurdum geldi oturdu yedi.
sonra ben topladım bulaşıkları sudan geçiriyodum geldi bir zahmet makinaya koydu o da yarısını sonra ben çok yorgunum deyip gitti.
annesinin gelmesini falanda beklemedi yattı annesi gelince onu öptü sonrada anne kapıyı kapat dedi.
kv'de de kızım sıcak kapıyı neden kapatıyorsun dedi.
benim görümce ne dese beğenirsiniz sabah uyanmak istemiyorum ses oluyor kapıyı kapat.
o an öyle sinir oldumki ben nerdeyse 1 ay boyunca yarım saat daha uyumak varken her sabah kalkıp kahvaltı hazırladım ve ben işe giderken o hala yatağında oluyor.
akşam bunu demesi beni resmnen delirtti.
sabah yine kalktım kahvaltıyı hazırladım kv çok yorulmuştu 10 saatlik yol çekmiş düğün yorgunluğu üstüne zaten köyden izmir'ede otobüsle gitmişti uyanmasını istemedim açıkçası uyusun dinlensin dedim ama görümceme çıldırdım yaa.
bir insan bu kadar mı bencil olur benden küçük olsa neyse diyeceğim ama bide yaş olarak büyük benden ya çocuk gibi:95:
yarında hanımefendinin doğumgünü ya bugün öğlen arkadaşları dıarda doğumgününü kutlayacakmışta bizim arabayla gitmiş işe.:99:
özentiden başka bir şey değil.
onun tek başına tatile verdiği parayla biz eşimle gidiyoruz.
o tek başına 1300 tl verdi biz eşimle 1100 tl düşünsenize.
2 hafta önce bir parfüm aldı 236 tl yaa ne gerek var o kadar para vermeye bir parfüme ben 10 tlye t-short alırken bile 10 defa düşünüyorum acaba kv bir şey der mi diye o har vurup harman savuruyor. :105:
işte aynı evde yaşamayacaktık ki bende bilecektimm her şeyimi. off sabah sabah yine yazdımda yazdım
öyle doluyumki dün geceden beri kimseye bir şeyde söyleyemiyorum.
ya ben borç harç çindeyiz diye çocuk planlarımı ertelerken onun bu kadar çok harcamayı yapmasına sinir oluyorum evlenip gitsin ne yaparsa yapsın umurumda olmaz artık. içimdeki sevgiyide bitirdi yemin ederim. :113::117:
bir günaydın bile demedim size kızlar özür dilerim
Gunaydinnn yavrular..
MAJORcum senin su gorumcene nasil ayar oluyorm bi bilsen sabrinada hayran kaldm valla. Bende olsa yolmustum simdiye!!! Esin bi hott demiyormu yahuuu
:99::99:
Boyle dusunceli olup erteledigin seylere degmemeleri cok fazla üzücü..
Bence parasini kazaniyor olmasi ona bu rahatligi veriyor..
Evet sende kazaniyorsun ama onun fikrine gore sen mecbursun bence..
Ve yine bence senin gorumcen cok sinsi biri cunku suan ne kadar rahat oldugunun bilincinde..Senin hizmetinin yaninda onun mecburiyeti olmadigini dusunuyor..Yani sen bunlari dile getirsen bence mecbursun evlenmeeseydin gb seyler duyabilirsin..
Insana evlenmeden bunlari yapabilir gb geliyor ama yasamadigim halde evlendikten sonra ben ayni evde yasayamazmisim diyebildim ki bilirsin ne kadar iyi niyetli oldugumu dusundugumu..
Majorum bence bu kadar icinede atma canim bunlar seni cok yipratiyor farkinda olmadan..Esinle sikayet tadinda olmasada konusmayi dene..
Ciddi anlamda cok uzuluyorum suan ne yapilabilir diye dusunup cozum sunamadigima..
Major henüz yataktayım eşim aramış mı diye babam dedim kk ya girdim ve gözlerim fal taşı gibi Acıldı
Farkındayım sen de cocuk istiyorsın ama erteliyorsun. .
Bnce eşimle konuş bizimle paylaştığın gibi Paylaş. ...
Sadece kv olsa neysee ama görümcende sizinle eşine yapamadığını söyle
200 küsür bi parfüme veriyorsa o zmn o kiradan aldığı parayı cıkarıcak annesine versin kiracı almasınlar..
Sabır sabır ama inan sonunda sen üzüleceksin. .
ben bile bendeki bu sabıra şaşırıyorum kızlar
eşimi seviyorum diye bunca şeye katlanıyor olmak bana çok koyuyor.
bir taraftan onlar eşimin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz kavga etsem olan bana olur, iyilikle söylesem tersten anlarlar.
eşime onlarla ilgili ne zaman bir şey söylesem sadece susuyor.
mesela görümcem yoktu bu hafta sonu 3 gün onun yüzünden survivor izlemek yerine her gece başka bir film izledik ne güzeldi.
dün whatsaptan yazıyordu survivordan kim elendi diye sordu akın elenmiş biz izlemedik dedim.
tabi ben yoktum rahattınız, bu hafta yine survivor izleyeceğiz dedi.
ya böyle bencil böyle saçma sapan düşünceli bir insan olamaz ya.
ben seviyorum onu izleyeceğiz diyor başka bir şey demiyor.
şimdi tv yüzünden kavga mı edeyim.
tv alacaktık odamıza onuda alamadık zaten önümüzdeki kışa kaldı şimdi benim çocuğum olsa odamda tvde izleyemem çünkü muhtemelen yatağı bizim odamızda olacak malum annesi ve kendisi ayrı odalarda uyuyorlar.
zaten görümcem survivor izlemese kv siyaset ve tartışma programlarını izler.
eşimle evde yalnız kaldığımız zaman ne yapacağımzı şaşırıyoruz nasıl değerlendireceğimizi bilemiyoruz.
düşünün o kadar muhtacız yani yalnız kalmaya.
geçen gardolabımı temizliyordum ne kadar gecelik varsa hepsini kaldırdım zaten giyemiyorum.
tam onları poşete koyarken ki yarısını koymuştum görümcem geldi ne yapıyorsun sen onları dedi kaldırıyorum dedim. neden giymiyor musun dedi nasıl giyeyim ben bunları yalnız olmam lazım rahat edememki dedim. hadi giyerken kimse görmedi bunların bide yıkanması var dedim. aman giy ne olacak ben olsam giyerim valla kaynanam hiç kusura bakmasın giycem tabi dedi. o zaman al sen giy dedim ben nasıl olsa giyemiyorum bir kaç sene bazada saklarım sonra atarım heralde dedim aldı bildiğiniz denedi utanmadan ya. sonrada ben kendime yenilerini alırım dedi yatağın üstüne attı gitti katlamadı bile. ben onları poşete koymuştum çıkarıp giydi. yaa anlattıkça sinir oluyorum offf
Annem der ki abime ayri alacaksin gelini..
Ben hep iyi gecindim Allah razi olsun ama hic ustumu degistirmeden babana kahvalti hazirlayamadim,cok mu onemli degil belki ama bnm icimde kalmistir,gencken olur boyle seyler der..
Esin sussa bile bence ciddi anlamda karsina alarak ne kadar uzuldugunu anlatmalisin..
Zamanla bu sana cok yara olacak farkinda olmadan sinirlerin yipranmis olacak canim..Suan erteliyorda olsan sende birgun bi birey yetistireceksin..
Zaten mumkunse o evde de yetismesin..
O kiz cok zeki bi kiz benden soylemesi..Herseyin farkinda biri..
Yani sadece kendine zarar vermis olacaksin..
Ya da gercekten takmayip ve cok disli olup alt etmen gerekir..
Her ikiside yipratici..
Malesef oyle gecinilemicek olunmasi evlendikten sonra farkedilince cikmaz bi yol..Ama madem bu boyle devam edecek orta yol bulunmali..
ben stres yapınca kilo alan biriyim ve malesef çok kilo aldım
resmen diyet şeklinde yemek yiyorum ama her geçen gün kilo alıyorum.
bir ara akşam yürüyüşe çıkacaktım tek başıma çıkmak istiyordum çünkü yürümek kafamı dağıtmak istiyordum ama ben çıkınca onlarda geliyordu bende amacına ulaşamayınca bıraktım
benim cicim aylarım çoktan geçti bile çok moralim bozuk ya öyle böyle değil yani
Cok buyuk bir sabir bu
Konusamamak seni daha da caresiz,yalniz hissettirir..Cozumde olmasa esinle dertles,seni anladigini bilmek iyi gelecektir..
tünaydın kızlar
MAJORCUMMM sabah okudum yazdıklarını inan benim bile içime dert oldu..
sabahtan beri düşünüyorum çözüm yolunu...
ama şu kanıdayım kv ve görümcen melek gibi de olsaydı aynı evde yaşamak yine zor olurdu...
birincisi eşinle isteseniz de bi özeliniz kalmıyor..açık olucak ama insan ilk yıllar durup dururken bi sarılsın oynaşsın istiyor...
3.kişilerin yanında tabiki bi yere kadar..
görümcen zaten çok kurnaz birine benziyor bence tüm çektiklerinin farkında..ama bu sanki onun hoşuna gidiyor..tabi onun da günahını almak istemem....
ve sanırım eşini üzmemek için içine atıyorsun ama sana da yazık kuzum..
bence konuş eşinle..ayrı eve çıkmanın yolu yok diyorsun ama belki kiracıları falan çıkarsa kayınvaliden..
2 kişinin maaşı ile geçinir gidersiniz...şimdi ne harcadığın belli ne kazandığın...
uzaktan konuşmak kolaydır o yüzden düşünerek yazıyorum majorcum ama ne olur ne kadar mutsuz olduğunu eşinle konuş..
bunlar sizin en mutlu günleriniz olmalı...hem yarın öbür gün çocuk olduğunda o kadar curcuna da çocuk da olumsuz etkilenir..bu sefer ister istemez çocuğunun yetiştirilişine de müdahale edicekler....