Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hosbulduk hamıs hanım nasılsın

Canim ikili testte burun kemigi ve ense kalinligina bakar radyoloji daha net sonuc alir diye yonlendirmistir tabi birde kan testi yapilir. Cok takilma canim erkekse ogrenirsin muhtemelen. Ben 12 haftada öğrenmiştim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosbulduk hamıs hanım nasılsın
iyiim sen nasilsn neler yapiosn sekercik

He tamam smdi rahatladm dogru bi yonlendrme yani burda bi arkdsm bnmkini dr ultrasnla olcmstu seni nie rady. Yonlendrio falanda filanda panik etti beni :)bakalim ins hyrlisyla ne ise o olsun:)cok saol kuzum

neler kacırdım :) bırısı ozet gecse cok sevınırım o kısıde prenses olabılır :)

heheh tmam hemen özetliyorummm....
herkez hamileee malummm major da küstüü kopuyorum konudan dedi bndeee öyle olmaya başladım okuyup çıkar oldukk hamişlik konusunda biraz daha dikkatli olunuyor artık....
amayaa tatildeee

onun dısında bişi yokk:44:

svit ve majorr

öylee laf sokmak için demedi sanrım ama yinedee dedii yaniii

ewi temizlediiimmm misin misii olduu ...
yağmurlar dinsinn camları da temizlerizz halıları da verirsek yıkamayaa ohhh

bişi sorucam kızlarr bnm kıyafetlerimde garip bi koku var eşiminkinde olmuyorr.. dolaptan mı oluyor acbaa..:44:
detarjandan fln değil..eşimde yokk dolabın içine güzel kokulu bişi koysam giderimii napcammm

Zatn canim radyolojidede ultrasonla bakar ama biraz iyi bi ultrasondur daha net gorur.. Herkes bi yorum yapar boyle seylere doktoruna guven kimseyi dinleme canim sen..

Sabun koy canim dolabina koselere falan mis gibi olur giysilerin arasinada koy tamamdir.. Bide yikanmayan giysilerinu havalandir..

havandırıyorm ztn kışlarda vardıı şimdi yazlıklarda varr dolabın kapagı hep acık üüff

Sende opulduuun :)
Bence de birak telefonu bosver gelince anlatirsin
Ohh ne guzelde geciyormus :)

Onda da vardir sanirim hemserm..Bilemedim :)
Sen suyunu eksik etmede yiyecekler icin zorlama tabii sevmiyorsan..

Bulabilirsiniz bence ama gece cikmayin derim balikesir tarafi yol cok kotuydu gece yagmurda vardi biz giderken..Zaten kamyonlardan tirlardan cok tirsiyorum

Allah sabir versin !
Acaba kv olmadiginda esin mi dese kardesine..Acaba uzulur mu ki esin sen boyle soylersen..
Evlenmicekmiste Allah gecinden versin annesine bisy olunca ne olacak..Sizinle kalacagini mi dusunuyor ki..
Valla dusunup sinir bozulasida degil bosver diyecem ama kolayda degil..
Bi esya mevzusunuda anlamam..degismese ne olacak..Kac yasinda kadin alkistir alacagi kadar hevesini,biraksin sana..
Öffff..

havandırıyorm ztn kışlarda vardıı şimdi yazlıklarda varr dolabın kapagı hep acık üüff

Balkona fln asip mi havalandirsan bir kere..Kokunun uzerine guzel de olsa baska koku karistirirsan daha cok rahatsiz edebilir kizce..Sen baslamisken dolabida sil ohh miss :)

hayıııııır ben kimmseye küsmedimki neden böyle düşündün canım
sadece açıp okuyordum hep hamişlikten konuşulduğu için bir şey yazamadan çıkıyordum.
sonrada nden yazmadığımı söyledim işte yoksa tabikide konuşmaları normal topikte hamiş olmayan kişi sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor malum

kv dün gece geldi saat 23:30 civarı eve girdi.
görümcemde uçakla geldiği için ben eve gittiğimde evdeydi.
ben salata yaparken o masada öylece oturmuş bana düğünü anlatıyordu.
ne bir tabak çıkarayım ne yemek ısıtayım sofrayı bari kurayım diye hiç düşünmedi.
ben salata yaptım yemeği ısıttım sofrayı kurdum geldi oturdu yedi.
sonra ben topladım bulaşıkları sudan geçiriyodum geldi bir zahmet makinaya koydu o da yarısını sonra ben çok yorgunum deyip gitti.
annesinin gelmesini falanda beklemedi yattı annesi gelince onu öptü sonrada anne kapıyı kapat dedi.
kv'de de kızım sıcak kapıyı neden kapatıyorsun dedi.
benim görümce ne dese beğenirsiniz sabah uyanmak istemiyorum ses oluyor kapıyı kapat.
o an öyle sinir oldumki ben nerdeyse 1 ay boyunca yarım saat daha uyumak varken her sabah kalkıp kahvaltı hazırladım ve ben işe giderken o hala yatağında oluyor.
akşam bunu demesi beni resmnen delirtti.
sabah yine kalktım kahvaltıyı hazırladım kv çok yorulmuştu 10 saatlik yol çekmiş düğün yorgunluğu üstüne zaten köyden izmir'ede otobüsle gitmişti uyanmasını istemedim açıkçası uyusun dinlensin dedim ama görümceme çıldırdım yaa.
bir insan bu kadar mı bencil olur benden küçük olsa neyse diyeceğim ama bide yaş olarak büyük benden ya çocuk gibi :95:
yarında hanımefendinin doğumgünü ya bugün öğlen arkadaşları dıarda doğumgününü kutlayacakmışta bizim arabayla gitmiş işe.:99:
özentiden başka bir şey değil.
onun tek başına tatile verdiği parayla biz eşimle gidiyoruz.
o tek başına 1300 tl verdi biz eşimle 1100 tl düşünsenize.
2 hafta önce bir parfüm aldı 236 tl yaa ne gerek var o kadar para vermeye bir parfüme ben 10 tlye t-short alırken bile 10 defa düşünüyorum acaba kv bir şey der mi diye o har vurup harman savuruyor. :105:
işte aynı evde yaşamayacaktık ki bende bilecektimm her şeyimi. off sabah sabah yine yazdımda yazdım
öyle doluyumki dün geceden beri kimseye bir şeyde söyleyemiyorum.
ya ben borç harç çindeyiz diye çocuk planlarımı ertelerken onun bu kadar çok harcamayı yapmasına sinir oluyorum evlenip gitsin ne yaparsa yapsın umurumda olmaz artık. içimdeki sevgiyide bitirdi yemin ederim. :113::117:

bir günaydın bile demedim size kızlar özür dilerim

Gunaydinnn yavrular..
MAJORcum senin su gorumcene nasil ayar oluyorm bi bilsen sabrinada hayran kaldm valla. Bende olsa yolmustum simdiye!!! Esin bi hott demiyormu yahuuu

:99::99:
Boyle dusunceli olup erteledigin seylere degmemeleri cok fazla üzücü..
Bence parasini kazaniyor olmasi ona bu rahatligi veriyor..
Evet sende kazaniyorsun ama onun fikrine gore sen mecbursun bence..
Ve yine bence senin gorumcen cok sinsi biri cunku suan ne kadar rahat oldugunun bilincinde..Senin hizmetinin yaninda onun mecburiyeti olmadigini dusunuyor..Yani sen bunlari dile getirsen bence mecbursun evlenmeeseydin gb seyler duyabilirsin..
Insana evlenmeden bunlari yapabilir gb geliyor ama yasamadigim halde evlendikten sonra ben ayni evde yasayamazmisim diyebildim ki bilirsin ne kadar iyi niyetli oldugumu dusundugumu..
Majorum bence bu kadar icinede atma canim bunlar seni cok yipratiyor farkinda olmadan..Esinle sikayet tadinda olmasada konusmayi dene..
Ciddi anlamda cok uzuluyorum suan ne yapilabilir diye dusunup cozum sunamadigima..

Major henüz yataktayım eşim aramış mı diye bakayım dedim kk ya girdim ve gözlerim fal taşı gibi Acıldı

Farkındayım sen de cocuk istiyorsın ama erteliyorsun. .
Bnce eşimle konuş bizimle paylaştığın gibi Paylaş. ...
Sadece kv olsa neysee ama görümcende sizinle eşine yapamadığını söyle
200 küsür bi parfüme veriyorsa o zmn o kiradan aldığı parayı cıkarısın annesine versin kiracı almasınlar..
Sabır sabır ama inan sonunda sen üzüleceksin. .

Son düzenleme:
Gunaydinnn yavrular..
MAJORcum senin su gorumcene nasil ayar oluyorm bi bilsen sabrinada hayran kaldm valla. Bende olsa yolmustum simdiye!!! Esin bi hott demiyormu yahuuu

ben bile bendeki bu sabıra şaşırıyorum kızlar
eşimi seviyorum diye bunca şeye katlanıyor olmak bana çok koyuyor.
bir taraftan onlar eşimin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz kavga etsem olan bana olur, iyilikle söylesem tersten anlarlar.
eşime onlarla ilgili ne zaman bir şey söylesem sadece susuyor.
mesela görümcem yoktu bu hafta sonu 3 gün onun yüzünden survivor izlemek yerine her gece başka bir film izledik ne güzeldi.
dün whatsaptan yazıyordu survivordan kim elendi diye sordu akın elenmiş biz izlemedik dedim.
tabi ben yoktum rahattınız, bu hafta yine survivor izleyeceğiz dedi.
ya böyle bencil böyle saçma sapan düşünceli bir insan olamaz ya.
ben seviyorum onu izleyeceğiz diyor başka bir şey demiyor.
şimdi tv yüzünden kavga mı edeyim.
tv alacaktık odamıza onuda alamadık zaten önümüzdeki kışa kaldı şimdi benim çocuğum olsa odamda tvde izleyemem çünkü muhtemelen yatağı bizim odamızda olacak malum annesi ve kendisi ayrı odalarda uyuyorlar.
zaten görümcem survivor izlemese kv siyaset ve tartışma programlarını izler.
eşimle evde yalnız kaldığımız zaman ne yapacağımzı şaşırıyoruz nasıl değerlendireceğimizi bilemiyoruz.
düşünün o kadar muhtacız yani yalnız kalmaya.
geçen gardolabımı temizliyordum ne kadar gecelik varsa hepsini kaldırdım zaten giyemiyorum.
tam onları poşete koyarken ki yarısını koymuştum görümcem geldi ne yapıyorsun sen onları dedi kaldırıyorum dedim. neden giymiyor musun dedi nasıl giyeyim ben bunları yalnız olmam lazım rahat edememki dedim. hadi giyerken kimse görmedi bunların bide yıkanması var dedim. aman giy ne olacak ben olsam giyerim valla kaynanam hiç kusura bakmasın giycem tabi dedi. o zaman al sen giy dedim ben nasıl olsa giyemiyorum bir kaç sene bazada saklarım sonra atarım heralde dedim aldı bildiğiniz denedi utanmadan ya. sonrada ben kendime yenilerini alırım dedi yatağın üstüne attı gitti katlamadı bile. ben onları poşete koymuştum çıkarıp giydi. yaa anlattıkça sinir oluyorum offf

Annem der ki abime ayri alacaksin gelini..
Ben hep iyi gecindim Allah razi olsun ama hic ustumu degistirmeden babana kahvalti hazirlayamadim,cok mu onemli degil belki ama bnm icimde kalmistir,gencken olur boyle seyler der..

Esin sussa bile bence ciddi anlamda karsina alarak ne kadar uzuldugunu anlatmalisin..
Zamanla bu sana cok yara olacak farkinda olmadan sinirlerin yipranmis olacak canim..Suan erteliyorda olsan sende birgun bi birey yetistireceksin..
Zaten mumkunse o evde de yetismesin..

O kiz cok zeki bi kiz benden soylemesi..Herseyin farkinda biri..
Yani sadece kendine zarar vermis olacaksin..
Ya da gercekten takmayip ve cok disli olup alt etmen gerekir..
Her ikiside yipratici..
Malesef oyle gecinilemicek olunmasi evlendikten sonra farkedilince cikmaz bi yol..Ama madem bu boyle devam edecek orta yol bulunmali..

ben stres yapınca kilo alan biriyim ve malesef çok kilo aldım
resmen diyet şeklinde yemek yiyorum ama her geçen gün kilo alıyorum.
bir ara akşam yürüyüşe çıkacaktım tek başıma çıkmak istiyordum çünkü yürümek kafamı dağıtmak istiyordum ama ben çıkınca onlarda geliyordu bende amacına ulaşamayınca bıraktım
benim cicim aylarım çoktan geçti bile çok moralim bozuk ya öyle böyle değil yani

Cok buyuk bir sabir bu
Konusamamak seni daha da caresiz,yalniz hissettirir..Cozumde olmasa esinle dertles,seni anladigini bilmek iyi gelecektir..

tünaydın kızlar

MAJORCUMMM sabah okudum yazdıklarını inan benim bile içime dert oldu..
sabahtan beri düşünüyorum çözüm yolunu...
ama şu kanıdayım kv ve görümcen melek gibi de olsaydı aynı evde yaşamak yine zor olurdu...
birincisi eşinle isteseniz de bi özeliniz kalmıyor..açık olucak ama insan ilk yıllar durup dururken bi sarılsın oynaşsın istiyor...
3.kişilerin yanında tabiki bi yere kadar..

görümcen zaten çok kurnaz birine benziyor bence tüm çektiklerinin farkında..ama bu sanki onun hoşuna gidiyor..tabi onun da günahını almak istemem....
ve sanırım eşini üzmemek için içine atıyorsun ama sana da yazık kuzum..
bence konuş eşinle..ayrı eve çıkmanın yolu yok diyorsun ama belki kiracıları falan çıkarsa kayınvaliden..
2 kişinin maaşı ile geçinir gidersiniz...şimdi ne harcadığın belli ne kazandığın...

uzaktan konuşmak kolaydır o yüzden düşünerek yazıyorum majorcum ama ne olur ne kadar mutsuz olduğunu eşinle konuş..
bunlar sizin en mutlu günleriniz olmalı...hem yarın öbür gün çocuk olduğunda o kadar curcuna da çocuk da olumsuz etkilenir..bu sefer ister istemez çocuğunun yetiştirilişine de müdahale edicekler....

Cok buyuk bir sabir bu
Konusamamak seni daha da caresiz,yalniz hissettirir..Cozumde olmasa esinle dertles,seni anladigini bilmek iyi gelecektir..

ona konuyu nerden açarsam açayım eşim yinede sadece bu durumdan hoşnut olmadığımı bildiği beni anladığı halde sessiz kalacak
şimdiye bu hep böyle oldu malesef

zaten hiç bir şey olmuyor öpsem sessizce ya da sarılsam ama şimdi gelirler diye düşünerek yapıyorum.
evliyim o benim kocam ama orası evim ama ben hiç rahat değilim.
geçen hafta annem çağırmıştı bizi akşam yemeğe görümcem mesaj atmış akşam size mi gidiyoruz diye.
akşam annemlere gidiyoruz dedim. o da pardon annenlere ben hala alışamadım dedi bana.
sonra akşam benim bozulduğumu anlamış heralde yine açtı konusunu annemin yanında.
düşünsenize nerdeyse 1 yıl olacak hala evimin neresi olduğunu bile idrak etmemiş.

çocuk olayına gelincede konusu açılınca benim kv hemen ben onu spora göndericem ben onu bilmem ne yapıcam diyor hep.
belki benim çocuğumla ilgili başka hayallerim var neden bunu düşünemiyorsun acaba.
söyledim zaten en sonunda ben göndermek istemiyorum diye.
o yanımızda olduğu için çocuğumada o bakar haliyle büyüyüncede ben büyüttüm der
benim emeğim der bunları düşününce zaten iyice çıldırıyorum

major
telden yazdım yazdım o kdr cok yazmısım göderirken hata verdi...

kısaca yazıyorum acelem var çünkü..
eşin hastalığını gizliediği için kırgınsın üstelik kaç aydır berabersiniz...kendine cok yüklenmee
bnm ablmda altlı üstlü oturuyorlar..ama anahtar hep kapının üzerindee...kv,görümcesi kayınbiraderi ve eltisi öğretmn.hafta sonalrı geliyorlar arda..babaanne ve dede var birde..onlarda yazın yoklar..kış aylarında tatillerde hep beraber oluyorlar ve çat kapı içeri giriyorlar..
ablamın ne yasadıgını biliyorum ve seni cok iyi anlıyorum o yuzden cok gıcık oluyorum bu duruma...
görümcen cok ukala bnce sorvivor ve gecelik konusundaki tutumu...
bncee en büyük suç eşinde sessiz kalamsı ve çözüm bulmamasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…