- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.121
Canim o kadar uzuldum ki anlatamam sana ya bencede ev geri dursun ilerde alirsiniz tatlim en iyisi satin kiraya cikinya yakinda boyle kafaya taka taka sen hasta olacaksin ya da kv ler sizin orda bi yere kiraya ciksinlar ev ev ustunde olmaz ki ya eskidenmis birlikte oturmak en guzel gunlerin boyle geciyo colugun cocugun olunca zaten basbasa kalamayacaksiniz gorumcende tam evin sinarik kizi o sana pat pat soyluyo sozleri sen niye demiyosun hadi kv ne deme yasi var ama gorumcenle yasitsiniz ona laf sokabilirsin
inanın o evi satıp çıkmayı o kadar çok istiyorumki
zaten bana sorularak alınmış bir ev değil. ev 10 yıllık falan daha önce içinden bir sürü kiracı geçmiş.
evin sahibiyle konuşmuşlar pazarlık yapmışlar krediye bile başvurmuşlar sonradan kefil lazım olunca daha yeni bana söylediler.
salaklık bendeki o zaman sesimi çıkarmadım ben bu evi istemem neden bana sormadan iş yapıyorsunuz demedim.
işte o zaman daha düğüne 3 ay vardı kv ben sizinle oturmayacağım diyordu içini tamir ederiz siz oturursunuz diyordu.
ama ne oldu benden önce o kuruldu eve olanda bana oldu
kızlar merhaba ben bugun dr a gtım test yaptrdm yenı geldm do major un yazdklarnı okudum bana yabancı gelmedı bnm annem 29 yıllık evlı halam evlenmedı babanem de annemlerle alt katta kırada ustaktmz daha tammlanmadı orayada erkek kardesm yerlesıcek....annemle babam bırbırlerne cok asıklar hala da ve annem ananeme gtsn babam o gun mutsz gezer bırbırlerıne ınanılmaz baglılar ben cok mutlu bır aılede buyudum ama hernekadr mutlu olsakta halam ve babanem annemn huzuunu hıc bsy yapmasalarda kacırıolardı annem bır gun salonda uzanamadı smdı deıl oncelrden bahsedıorm ıstedgı gbı bornozuydu gecelıgıydı gezemedı evde babamla koklasamadı ne bıleym eve gec gelırlerdı nerde kaldnz bılemm ne babanemle halamn emegı coktur uzerımzde ve suan bız buyuttuk bız baktık bız ettık derler aklın avrsa ayrıl onlardan gorumcene cok sınır oldum saygısz hadsiz sende kavga cıkmasın dıe hep susarsan dahada tepene bıner ben susmazdm madem esın sesını cıkarmıo sen cıkar kustah sey
canım umarım sonuçların güzel çıkar. ayrıca bebişin cinsiyeti konusunda meraklardayım :)
bornoz mu ne bornozu kutusundan bile çıkarmadım ki
işte aynen senin babaannenin dediği gibi benim kv'de öyle diyecek ben büyüttüm ben baktım off geleceğimi görebiliyorum.
o da evlense keşke köyde kısmet çıkmadımı acaba benim kv'ye
Bazi seyler yanindayken huzur vermiyorsa uzaklastirmak sart..
Bu esimizinde ailesi olsa kendi ailemizde olsa boyle canim..
Soylemesi yapmaktan kolay belki ama Allah korusun kimse sabaha gozunu acabilecegini bilmiyor..
Sende babanin evinde kazandigin parani diledigin gb harcamayi biliyordun annenin yemekleriylede gununu gecirirdin ama bir yuva kurdun,ki haberin olmayan seyi ogrendigin halde yuvana esine sahip ciktin..
Bunu esinden ziyade kayinvalidende gorumcende senden saklamis oldular..
Kesin katii konusmak istemiyorum cok etkilememek adina ama kimse hayatini zorlastirarak gecirmek icin degil kolaylastirmak icin ugrasiyor..
Bunlar senin hayatini zorlastiran seylerse icabina bakilmali,aileninde senin arkanda olacagina inaniyorum..
Esinle ciddi anlamda konusmalisin..
Bu sefer de o senin icin kabullenebilir bence??
ben çok aptalım eşimin hastalığını öğrendiğimde dünyayı yıkmalıydım başlarına.
hala ailem bilmiyor kendimi suçlu hissediyorum
ben babamın evinde hiç bir zaman har vurup harman savurmadım.
tam tersine maaşımı çeker babamın eline verirdim.
eve doğalgaz döşedik kardeşimi ingilizce kursuna gönderdim
ben onun gibi marka düşkünü değilim gidipte bir t-shorte 70 lira bi trençkota 600 lira vermedim.
etim ne budum ne benim ayağımı yorganıma göre uzatırım ben sağlamcıyımdır emek vererek kazanıyorum ben bu parayı gözüm toktur benim.
hiç bir zaman arkadaşlarıma hava atma hevesim olmadı. görümcem bizim arabamızla arkadaşlarına hava atma merakında.
abi arabanın anahtarını versene işe arabayla gideyim havam olur diyen biri.
ben daha bir gün arabayı kendi keyfim için kullanmadımki araba benim yani ruhsat bile benim adıma kayıtlı.
benim arabamla kime neyin havasını atıyorsun
ayy yine sinirlerim bozuldu