- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.981
Karagulll izleyen varmi gendallll gendallll ahahha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Varr varr rek izlediğim dizi diyebilirim
İnş cnm bat 9haziran..
Ben hep isimlerle uyumlu olsun birde hem bebek ismi hem de dede ismi olsun isterimm bi bebeğe tayyar yada haydar nasıl garipse berk dede fln da garip geliyor tabikii şahsi düşüncemmm
Telden simgeler yok maaleseff
MAJOR
Kizgin smile yapiyorum sana onun numarasini ogrenemedim daha :)
Canim benim ya soylesene..
Gerci prensesin dedigi sokma akilla ne olur ki ama biraz da kafasina vura vura ogretecen bazilarina..
Kibarca bölüselim gb fln desen..Bigun sen evle o mutfakla ilgilense bigun tam tersi olsa mesela..
Simdi kayinvaliden gelecek ama her gittigindede boyle olmaz ki..O da gitsin bari onunla..
Boyleleri evlenince hicbisy olmaz ayrica eskiler bosuna demez Allah cirkin sansi versin diye..
Tabi ki huzurlu olsunlar kim olursa olsunda,uzulmene uzuldum..
Merhamet versin Allah..
Patmacok sirin yaa
Arnavutlarda bosnaklardada degisir isim..Mesela senin esinin adi Ahmet diyelim sen Ahmetitsa oluyorsun :) Ahmetin esi gb
Numaralari var prenses simgelerin( bu gulucuk iki nokta 9 iki nokta )
Komik oldu ama simgesiz yazinca cok vasat geliyor banada
Defneyi bende cok seviyorum ama kuzenimin kizinin adi koyamadik,yakiniz yani sık gorusuyoruz garip olacakti..
Dede isminede katiliyorum..
Erkek ismide 'ediz' cok hosuma gidiyoor..
Aman ne cok konustum..
Gelsin 9 haziran gelmesinn beklenen renk
Svityyyyy sagol kuzum... Bol bol resim yukliyim sizeeeee... Korkuyom ama ya gunes gorunmezse, ya dolu biximle taaaaa oralara kadar gelirseeeee:44::18::18:
Karagulll izleyen varmi gendallll gendallll ahahha
yemekten sonra eşim daralmış ben bi dolaşıp geliyim mi sen dinlen dedi olur dedim
veee gittim eşimden önce giyindim hadi gidiyoruz dedim
bi yerde oturup gedik şimdii
haklısın aslında canım da acaba o zaman da berk gibi isimler çoğunluk olucağından dedelerin adı genelde berk vb mi olur kii
velhasıl zor yahu isim konusu...
Edizi ben de seviyorum..ama o da işyerimden bi arkadaşımın oğlunun ismi..
bütün güzel isimler kapılmış yahu
yok yok gelmez ben doluyu yağmuru tuttum buralarda göndermem oralara
ı ıhh yok ben izlemiyorum
eşim şu pet saga oyununu bırakırsa "breaking bads"diye bi dizi var ona başlıcaz...
Allh ne yazar olur elbette ama ablm 4gün başım ağrıyor diye dr.a gitti ama bişi yok diye gönderildi sonrada dr."bnm aklma geldi ama ihtimal vermedim" dedi..senin gibi ilac kullanmaya başlasaydı keşkee...neysee sen inş sorunsuz bi hamilelik yasıcaksnn...
Svitt
Bn kızım olursa defne ve ayşıl düşünüyorm ama karar vermdim hangisi olur diyee..
Erkek hiç bilmiyorum ama samet olabilir eşimin 3harf aynı oluck heheh
Eger hamile kalabilirsem ve bi kizim olursa adaş olcaklar oyleyse
İnşallah canım. Allahım ablana tekrar bebek nasip etsin canım hayırlısı ile. Ve elbette sana da...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım. Allahım ablana tekrar bebek nasip etsin canım hayırlısı ile.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gūnaydiiiiiin
Adam sabahin körunde palamut dolmasi yapiyor tvde :)
Aaa bide sey yapti;
Balik derisine deniz tuzu döktü,tavayada doktu,sonra onlari oyle kizartti :) yaninada havuc kizartip yogurtladi,cips gb bandirip yedi
Haydaaa! Patlican tatlisi yapiyor simdide!
Fox,Lezzet Sanati programin adi..
Bazilari gereksiz ama guzel seyler yapiyor..
Hem hizli ilerliyor hem anlatiyor hemde fazla sey gosteriyor..
Gunaydin kizlar...
Hafta sonu kocisin evde olmsi paha bicilmez..
MAJORcum kac yasinda gorumcen? Yolasim geldi kendisini..!!
Günaydınnn kızlarr mutlu yağmursuz hafta sonu diliyorum sizee
Kv bgye gittii bu sabah beni götürmedii
Pc virüslü onu yaptırmammız lazm..ama eşimin yataktan kalkmaya hiç niyeti yok
Kizzz yukarda yazdim daa telden girince okuyup cikiyorumm ama goreydim yazdigini yazardimmsaol canm ama dr.lar yasakladı en azından şimdilik...bi 5 sene de olmasın ztn
asenn huuuhuuuu napıyosunnn aşağlardaaaa
Kiz onlar nasil yemekGūnaydiiiiiin
Adam sabahin körunde palamut dolmasi yapiyor tvde :)
Aaa bide sey yapti;
Balik derisine deniz tuzu döktü,tavayada doktu,sonra onlari oyle kizartti :) yaninada havuc kizartip yogurtladi,cips gb bandirip yedi
Haydaaa! Patlican tatlisi yapiyor simdide!
Fox,Lezzet Sanati programin adi..
Bazilari gereksiz ama guzel seyler yapiyor..
Hem hizli ilerliyor hem anlatiyor hemde fazla sey gosteriyor..
Gunaydin kk nin guzel gelinleriiiiikac haftadir neredeyse ilk defa bu saatte kalktimm gec kalkmanin keyfi paha bicilemezz
Telefondan girdigim icin zaman zaman alinti tapmak ve cevaplamak zor oluyovee bende kimi zaman bende sohbete katilamiyorum bunu kotu dusunerek yazmiyorumm ama hani insan bebis dusunmeyince konuya guremiyosun
Kizzz yukarda yazdim daa telden girince okuyup cikiyorumm ama goreydim yazdigini yazardimmokey turnuvasi vardi gece 2de bitti gozlerimin perdesi indi o saate
Kiz onlar nasil yemekpatlicani musakka olarak yesem daha iyi bende ozeniyorum bazen oyle yemeklere ama ben yapsam mindar olur o yemek
günaydın kknın en güzel gelinleriiiiii
eşim bu gün açıköğretim-lise sanırım-sınavlarında görevli 4e kadar..
ben de tv karşısında kahvaltı keyfi yapıyorum tabii bi yandan da size yazıyorum
aslında arkadaşlarla mı buluşsam diye düşünürken bi gün olsun evimin tadını tek başıma çıkarayım dedim..
koşturmadan yemek ve temizlik arada tv keyfi ohbeeeee evimin kadını çocuklarımın kadını olmalıymışım
plojooo doktor sabah yatakta en az yarım saat dinlenip kalk demişti
ben de o aşamadayken yani gözlerimi yeni açmışken okudum yazdığın yemekleri
böyle oldummm
patlıcan reçeli yemiştim ben de yanlışlıkla
üniversitede ıspartaı arkadaşım vardı onlar yapmış ne reçelin ne olduğunu söylemeden yedirmişti
ama ne olduğunu bilmesen tadı fena değil...
karpuz reçeli yiyen var mııı?o da mükemmel
bence de kocişler hep yanımızda olsun
bazen koşturmaktan sıkılıyorum eşime diyorum ikimiz ıssız bi adaya düşsek ne güzel olurrr
Günaydınnn kızlarr mutlu yağmursuz hafta sonu diliyorum sizee
Kv bgye gittii bu sabah beni götürmedii
Pc virüslü onu yaptırmammız lazm..ama eşimin yataktan kalkmaya hiç niyeti yok
Bende adama aynen oyle baktim..
Guzel seyler yapti,Maksut Aşkar'mis kendisi..
Zeytin receli yemistim,hic oyle bisy beklemiyordum guzeldi :)
En guzelini yapmissin buarada evde kalip,farkli bi keyif :) Bide pasta,tatli vs yaparsin sen simdi
Sana da bol gunesli haftasonlari kizcee..Insallah gidebilirsiniz piknigee..
Hava kapaliysa yatmak daha bi keyifli oluyor :)
Gunaydin kk nin guzel gelinleriiiiikac haftadir neredeyse ilk defa bu saatte kalktimm gec kalkmanin keyfi paha bicilemezz
Telefondan girdigim icin zaman zaman alinti tapmak ve cevaplamak zor oluyovee bende kimi zaman bende sohbete katilamiyorum bunu kotu dusunerek yazmiyorumm ama hani insan bebis dusunmeyince konuya guremiyosun
Kizzz yukarda yazdim daa telden girince okuyup cikiyorumm ama goreydim yazdigini yazardimmokey turnuvasi vardi gece 2de bitti gozlerimin perdesi indi o saate
Kiz onlar nasil yemekpatlicani musakka olarak yesem daha iyi bende ozeniyorum bazen oyle yemeklere ama ben yapsam mindar olur o yemek
plojo beni tanıyorrrrr
yemek yapıcam bikça çeşit ki bikaç gün rahat olalım ..
sonra daaa tatlı yaparım kiiii
geçen gün tavuk göğsü yapmıştım ya hem hafif hem güzeldi..tavsiye edilirr
Ys ne receller var poooo karpuz recelu ben yedim canim gayet basariliydi.. Bide kivi receli var oda guzel..günaydın kknın en güzel gelinleriiiiii
eşim bu gün açıköğretim-lise sanırım-sınavlarında görevli 4e kadar..
ben de tv karşısında kahvaltı keyfi yapıyorum tabii bi yandan da size yazıyorum
aslında arkadaşlarla mı buluşsam diye düşünürken bi gün olsun evimin tadını tek başıma çıkarayım dedim..
koşturmadan yemek ve temizlik arada tv keyfi ohbeeeee evimin kadını çocuklarımın kadını olmalıymışım
plojooo doktor sabah yatakta en az yarım saat dinlenip kalk demişti
ben de o aşamadayken yani gözlerimi yeni açmışken okudum yazdığın yemekleri
böyle oldummm
patlıcan reçeli yemiştim ben de yanlışlıkla
üniversitede ıspartaı arkadaşım vardı onlar yapmış ne reçelin ne olduğunu söylemeden yedirmişti
ama ne olduğunu bilmesen tadı fena değil...
karpuz reçeli yiyen var mııı?o da mükemmel
bence de kocişler hep yanımızda olsun
bazen koşturmaktan sıkılıyorum eşime diyorum ikimiz ıssız bi adaya düşsek ne güzel olurrr
beni bravooo
Ben cok seviyorum ya tavuk gogsu vb..
Sutlu tatlilari yani..
Ama gecen gun krem karamel yaptim ya,bide gelen ve kayinvalidemin yaptigi serbetli tatlilar cok var,biri yeniyor biri kaliyor sonra buara yapmak yok tatliyarinda kalir bide..