- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.021
Guunaaaydıııınnn tatliii film izleyinnBunaltici karanlik ve kasvetli bu pazar gunu sabahindn gunaydin kizceler..
Kanepeye yapisilasi bir gun.. Napcaz bilmem.:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guunaaaydıııınnn tatliii film izleyinn
kasvetlo bir gunde yapilacak en guzel seey
Gunaydinnnnnnnnnnallahimm disardaki araba sesleri kornalar polisler uyutmuyolaaaar van kahvaltisi gunes (nasil yaziliyo bilemedim) rekorlar kitabina girecek diye bu cektiklerimiz
Tatlisimm konusun amaa muhabete giremiyorum yani ondan bende major soyleyince farkettim
Aaa bak son dedigin yapilabilir tatliss
Amayaaa cikiyo musunuz tatileeeayyy cok guzel gecsin insallahh gunesin altinda otuur bronzlasmadan gelme
Oyyy mevlutu atlat kuzumm guzelce hemencecik bitiversin
Iyi eglenceler kuzummmhava burda guzell ordada guzelsee ohh keyfine dicek yok
Tatlisss gunaydinnn ben almadim o sinav gorevindendaha buyuk sorunum var not girmek sen napcan bugun kuzum kocan yokken evde yalniz olmak benimde cok hosuma gideer
Bunaltici karanlik ve kasvetli bu pazar gunu sabahindn gunaydin kizceler..
Kanepeye yapisilasi bir gun.. Napcaz bilmem.:
Bittüüü :) cok sukur..
Sadece bizimkiler kaldi muhabbetteler :)
ASEN
Van kahvaltisi cok guzel amaa :))
Burda bi yer var da van kahvaltisi yapan sabahlari,cok begenmistimm..
Bittüüü :) cok sukur..
ASEN
ooohh çok şükürrrr..
valla ben bile rahatladım plojooo...
foto varsa eğer hem senin hem sezenin albüme koysana bakalım...
biz de yemeğe gidiyoruz eşimle sonra da mutfak alışverişinee malum ayın 1i
Gozun aydin canim.. Atlattin sukurrr..
huuhuhuuuu günaydınlarrrrr
dün eşimle gündüz uykusunu abartınca gece uyuyamayıp sabahladık....
eşim de şimdi açık pastahane bulmaya gitti acıktık
sonra 8de sınavda görevli oraya gidicek ben de yatağa
canımm kolay gelsinnn sanaa....
her kulaktan çıkan sesler için de Allah sabır versin
düğün öncesi de öyledir...bize de bi sürü yatılı misafir gelmişti de her kafadan sesler tabii...
herkesin adeti farkı ve kafa karıştırmaktan başka bi şeye yaramıyor..
neyse bu gün bitiyorrrrr...
şu konuda çook haklısın prensess..
arkadaşımın çocuk doktoru demiş ki bebekler anne karında gürültülü ortamdalarmış..doğunca da aynen devam ettirin demiş...
açın süpürge çocuk uyusun demiş..
ama sessizliğe alıştırırsan öyle gidermiş...miş miş miş..plojonun dediği gibi uyusun diye insan nefes de almayabilir tabi
aaaa prensesss seni sabahın bu saatinde görünce çook şaşırdımm
erkencisinizzz
nereye gidiyorsunuz pikniğe?
Gunaydinnnnnnnnnnallahimm disardaki araba sesleri kornalar polisler uyutmuyolaaaar van kahvaltisi gunes (nasil yaziliyo bilemedim) rekorlar kitabina girecek diye bu cektiklerimiz
Tatlisimm konusun amaa muhabete giremiyorum yani ondan bende major soyleyince farkettim
Aaa bak son dedigin yapilabilir tatliss
Amayaaa cikiyo musunuz tatileeeayyy cok guzel gecsin insallahh gunesin altinda otuur bronzlasmadan gelme
Oyyy mevlutu atlat kuzumm guzelce hemencecik bitiversin
Iyi eglenceler kuzummmhava burda guzell ordada guzelsee ohh keyfine dicek yok
Tatlisss gunaydinnn ben almadim o sinav gorevindendaha buyuk sorunum var not girmek sen napcan bugun kuzum kocan yokken evde yalniz olmak benimde cok hosuma gideer
Anommm prenses ve sivittttoyle bi saat var miii soka girdim yahuu yazdiginiz saate yeni gordum
Ben o saatte bilmem kacinci uykumdaydim
Ayy esinin isi daha zor o zaman kuzu allah kolaylik versinnhuuuhuuuu ben geldimmm
eşim sabah 8de gitti ben hoop yatağa 11 de kalktım sonra 12ye doğru eşim geldi bu sefer o hhoopp yatağa..
aynı ev içinde görüşemez olduk yahu
ben de fırsattan istifade derin bi mutfak temizliği yaptım...
sağolsun eşim -ben uzanmıyım diye-1 aydır bulaşık mak.boşaltıyordu..
sonuççç bütün tabaklar iç içe
onları düzeltip çamaşır suladım her yeri
neyse şimdi miss gibi oldu mutfağim gelip gidip bakıyorum
benim eşiminden başladı not telaşı..sınav oku gir bi de analiz yapıyorlar...gerçi analizi öğrencilere yaptırıyor benim tembel koca
neyse kuzu 3 hafta kaldı sonraaaa eski asen düzenine dönersin sabah 6da yatıp öğlen 2de kalkarsın
özledin mi boluyuuuu?
burası da kasvetli gibi ama minicik bi güneş var bulutların arasında....
ütü ben de yapsam iyi olucak
Van kahvaltisi guzel ama benim damak zevkim degil tatlisimmBittüüü :) cok sukur..
ASEN
Gec kalkmaya alisinca erken kalkmak insana bi ezoyet bilirim o durumuuhepinizee birden cvp veriyorummm
sabh 7 de servise bindik mecburen erken kalktım ve şuan cooook uykum var survivoru zor izlicem sanrımm
o kdr uzun zmn olmuş kii pikniğe gitmeyeli ne lazm olur fln unutmuşuz..mangal kömürü aramay cıktı eşim sabahın 6sındaneysekii piknik alanında varmışş...
hava güzeldi arada çiledi ama yinede mangalımızı yaptık..1 saat erken bitti biz yoldayken başladı yağmur..
plojoo..mevlitünüz hayırlı olsun...:26:
svitt bnde yarın temizlik yapıcamm eşim 1 ay sonra sabh gidecek işe bnde rahat rahat yapıcamm
Geldim kiiibende camasir yikadim notlarla ugrastimm yemekti bulasik banyo vee en son kekle pogaca yaptimmm tv karsisinda kahve iciyorumm bayadir evde oturmuyoduk ozlemisim evi valla ya ev gibisi var mii
Ayy esinin isi daha zor o zaman kuzu allah kolaylik versinn
Cok kendini zorlama tatisim karisik kalsin biraak miden nail bu ara seninn
Boluyu cok özedimmm evimi ozledimmama allahtan az kaldi 1 aya boludayiz insallahh
Van kahvaltisi guzel ama benim damak zevkim degil tatlisimm
Buarada sevindim kuzumm atlattin cok sukuur
Gec kalkmaya alisinca erken kalkmak insana bi ezoyet bilirim o durumuuhwr yerde yatak ararsin kivrilmak istersin bi yerlere
Ohh ne guzel piknikte yapmissinizcanimmm
Haydi iyi geceler kuzumm uyu bol booolAynen öyle cok zor oluyor ve hemen şimdi yatıyorum sabah grsz
Olabilir tatlimTesekkur ediyoruum
PRENSES
Cok sevindim piknige gidebildiginize
ASEN
Bizi kandiriyorlar mi ki yahuu burda van kahvaltisi diye yoksa
Tesekkur ediyoruum
PRENSES
Cok sevindim piknige gidebildiginize
ASEN
Bizi kandiriyorlar mi ki yahuu burda van kahvaltisi diye yoksa
Haydi iyi geceler kuzumm uyu bol boool
Olabilir tatlimburda isim yapmis iki uc yer var oraya gidiyoruz fiyatida bi ucuk birisi ziyarete gelmedigi surece girtmemeye karar verdik
Murtaga diye bisi var burdaa dee ceviz receli var yogurtlu otlu bisi varbunlari yemiyosanda van kahvaltisi ypmana gerek yok
Ilahi seeen kiziim yatip uyu uykunu bolmeTeşekkür ederim plojoo sorunsuz yaptık çok şükür
Saol aseen. .uyudum uyandım şimdi yine uyuyayımm. .
Sizi biraz daha şaşırtayım dedimbu ifadeyi attım kafadan
Haydi iyi geceler kuzumm uyu bol boool
Olabilir tatlimburda isim yapmis iki uc yer var oraya gidiyoruz fiyatida bi ucuk birisi ziyarete gelmedigi surece girtmemeye karar verdik
Murtaga diye bisi var burdaa dee ceviz receli var yogurtlu otlu bisi varbunlari yemiyosanda van kahvaltisi ypmana gerek yok
Tunaydinlarrr kizlar
huhh huuu..
Bende burdayimm..
Galiba kandiriliyoruz)))
Kendileri Van'lı..adini bilmiyorum ama murtaga dedigine benzer bisy vardi onu hatirliyorum..Birde balla yenilen degisik bisy vardi onu unutamiyorm galiba o yuzden hosuma gitti cok :))
Bende burdayim mola verdim temizlige 2 saatlik isin hala bitmemiş olmasida ayrıca sinirlerimi bozdu...!!!