- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.941
Merak ettim canım. Ben de bir kan pıhtısı gördü de doktor ondan verdi progestanı. Sen neden kullanmıştın?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim doktorun daha iyi bilir tabiki ama benim ilk gebeliğimde de kan pıhtılaşmasi vardi progestan yaninda kani sulandirmasi icin coraspin de vermisti. Hatta bu gebeliğimde de ictim asprini ben önlem olarak.
Gunaydin kızçelerrr. ..uyandik biz kocis gelicek kahvalti hazirladik ve bekliyoruz..
Doktor tahlil istedi canım hemen. Yaptırdım sonuç iyi ama sen yine de progestanı iç dedi. Bu arada afiyet olsun. Ben de başka tahliller için gidiyorum şimdi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canim o zaman doktoruna güven sen rahat tut icini.
selamm canlar naberr??
topikte artık herkes bebek konuşur oldu.
kızlar kusura bamayın ama şuan hiç ilgi alanıma girmiyor hamilelik falan
o yüzden biraz koptum galiba burdan
Cumaniz mubarek olsuuunn,
Yuvanizaaa cokk sevincli haberler dolsuunn
Ramazan manisi gb oldu
Evlenmeden onceki son ramazan esime sahurda hergece mani yazip gonderiyordum o geldi aklima
Su mevlutte bi bitse hayirlisiyla..
SWEAT
Bazi babalar oyle
Bnm babamda bnmle oyle bi muhabbete hic girmedi,alistikca sormaya basladi :)
Esimde hayirli olsun demedi baba diye gorumceme soylemis esprisine gorumcemde babaya soylemis :))
O da utanmayacak mi demis ben oyle desem :))
Ama beni hep aradi sut,yogurt yapar gonderirdi..Hep ilgililer..
Eskiden cocuklarini bile sevmezlermis ya buyuklerinin yaninda,hala soyler baba bi esimi sevebilmis istedigi gb ondan sımarık bnmki ama sevgi dolu
Zamanla alisirlar..Kendi aliskanliklarindan yanii :)
Hayiiiiiirrr hayiiiiiirrrr
Aklimada bisy gelmedi hemencik suan..
Yeni konu bulacam sana major
Kopma!
haklısın galiba plojocum...
bi de insan hamile olunca fazla nazlı oluyor
aa mani yazıyodun demek süpermişşşş
çok yaratıcısın vallaaa
mevlüte az kaldı biticek kiii...hem bardaklar da hazır dimi
bu arada ben hamilelik vb ile ilgili çok yazmamaya çalışıyorum ama genelimiz hamile olunca
ve herkesin yazdığına yorum yapılınca evet gündemimiz hamilelik ve bebiş oldu..
biz ayrı bi topik mi açsak napsak sizi sıkmamak adına
ne zaman açsam hamişlikten, doktordan, bebişten konuşuluyor benimde alakam yok o durumlarla hiç bir şey yazmadan okuyup kapatıyorum sonra bende
sonrada nasıl olsa başka muhabbet olmuyor diye uğramıyorum hiç
Siz 2015 Ocak annelerinide takip edin,cok yararli oluyor
Haklisin tabi kii..Bende yalniz ben hamile oldugum zamanda hep ayni seyden bahsediyorum gb gelirdi cekiniyordum bazen yazmaya
Siz yarismaya katilinda sen o zaman gor topigi
Bizde mutlu mesut gelinleriiz yahu konuda cikmiyor ki :))
Tariflerimi genisletsek ne yapsak ramazanda geliyor
musmutlu bir cuma gününden tünaydınn
yarın ctesi olmasından ötürü şu moddayım
dün akşam kvlete gittik ya neyseki kv biraz heveslenmeye başlamış battaniye yelek öreriz ded şaşırdım
buna şükür...ama kp hiç haberi yok gibi yahuu
neysee bu gün cuma ve ben çok mutluyum
bu arada progestan adlı ilacı vermedi bana doktor ama genelde kullanıyor herkes..
doktor gerekl görse yazardı heralde...
şu ilk 3 ay bi atlatsak sağıkla...
bu arada cuma vaktinde valla prenses ve amayaa ayrı bi dua ettim size...
topiğimiz bebiş dolsun
bu arada eşim dün akşam eğer içine sinmediyse tek isim koyalım dedi..
yok dedm farketmez bana ben bilmem beyim bilir
ne zaman açsam hamişlikten, doktordan, bebişten konuşuluyor benimde alakam yok o durumlarla hiç bir şey yazmadan okuyup kapatıyorum sonra bende
sonrada nasıl olsa başka muhabbet olmuyor diye uğramıyorum hiç
Haklisin tabi kii..Bende yalniz ben hamile oldugum zamanda hep ayni seyden bahsediyorum gb gelirdi cekiniyordum bazen yazmaya
Siz yarismaya katilinda sen o zaman gor topigi
Bizde mutlu mesut gelinleriiz yahu konuda cikmiyor ki :))
Tariflerimi genisletsek ne yapsak ramazanda geliyor
Majoroorr haklısın kuzum bazen bende bakıp bakıp cıkıyorm seni cok iyi anlıyorum ama hemen gitmek olmazzz
Bi care bulcaz artıkk
.
kızlar lütfen kızmayın bana tabiki hepinizi çok seviyorum bebişleriniz olacak ne güzel konuşuyoruz burda bizimle mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz.
bizde sizinle bu mutluluğu paylaşıyoruz sakın beni yanlış anlamayın olur mu
kv haftaya geliyor zaten gitmeside benim pek işime yaramamıştı çünkü sevgili görümcem evdeydi ve ben yine hep ona hizmet ettim.
3 hafta geçti koskoca 3 hafta yine her akşam görümcemin izlediği programlar diziler izlendi.
her akşam 2 yada 3 akşam dışındaki günlerde her gün işten eve gittim ben yemek yaptım.
evde yemek olmayan benim yemek yapmam gereken günlerde o hep eve geç geldi.
geçen cumartesi eşim b sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına girdi istanbula gittik. akşam 7 gibi eve geldik bir kap yemek bile pişirmemiş insan demez mi abimler gelecek sonuçta akşama yemek lazım.
öğlene kadar uyumuş saat 3'te kahvaltı yapmış. balkondaki çamaşırları bile toplamıyor.
ben onun hizmetçisi gibiyim.
sabah 06:15'te kalkıp kahvaltı hazırlıyorum 06:45'te kahvaltıya oturuyorum ondan sonra kalkıp bana yardım edilecek bir şey var mı diye soruyor.
be insan işe gitmeme 10 dk kalmış zaten o saate kadar hazırlanacak bir şey kalır mı.
akşamdan meyve hazırlıyorum işe getirmek için 1 akşamda sen yap ne olur.
ondan sonra ayy major ben oturuyorum her şeyide sen yapıyorsun diyor bana.
güler misin ağlar mısın
yani her şeyi benim yaptığımında farkında ama yinede elini bir işe atmyıor.
ben sadece eşimle olsam tabiki söylenmem ama ona hizmet ediyor olmak çok koyuyor bana.