Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yaşlı nineler gibi oldumm 15 dk.da bir oturup dinlenerek temizlik yapıyorum
sonuç 1 ssatten fazla oldu sadece evi toplayıp süpürdüm...şimdi sıra silme faslında...
ve tabiki molaaa :KK52:
:KK9:beni bravooo
Ben cok seviyorum ya tavuk gogsu vb..
Sutlu tatlilari yani..
Ama gecen gun krem karamel yaptim ya,bide gelen ve kayinvalidemin yaptigi serbetli tatlilar cok var,biri yeniyor biri kaliyor sonra buara yapmak yok tatli:KK9: yarinda kalir bide..

benim de tercihim sütlü tatlılar..
bu arada duam kabul oldu artık çikolatayı eskisi kadar sevmiyorum tiksinme değil ama hiç canım istemiyor yupppiiii :KK52:
verdiğim 1kiloyu buna borçluyum :KK1:
ben de yaptığım şey kalınca çok üzülüyorum yiyecek şeyleri çöpe atmaktan nefret ediyorumEn Büyük KK

Ys ne receller var poooo karpuz recelu ben yedim canim gayet basariliydi.. Bide kivi receli var oda guzel..
Kocisler candir....

Senin krem karamel degisjk sanirim tarifini istiyorum bendee...

Pazar benim neyimee belim sanirim ikiye ayrildi :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neee pazara mı çıktınnnnnnn :KK53: :KK53: ama ağır taşıma sennn ...
biz de bu gün pazara çıkalım demiştik eşim gelince ama yağmur felaket burdaa...
sanki akşam olmuş gibi karardı her yer :KK31:

neysee ben gidiyim işlere devam ediyim....
bi sonraki molada görüşürüzzzz :KK52:

yaşlı nineler gibi oldumm 15 dk.da bir oturup dinlenerek temizlik yapıyorum
sonuç 1 ssatten fazla oldu sadece evi toplayıp süpürdüm...şimdi sıra silme faslında...
ve tabiki molaaa :KK52:

benim de tercihim sütlü tatlılar..
bu arada duam kabul oldu artık çikolatayı eskisi kadar sevmiyorum tiksinme değil ama hiç canım istemiyor yupppiiii :KK52:
verdiğim 1kiloyu buna borçluyum :KK1:
ben de yaptığım şey kalınca çok üzülüyorum yiyecek şeyleri çöpe atmaktan nefret ediyorumEn Büyük KK

neee pazara mı çıktınnnnnnn :KK53: :KK53: ama ağır taşıma sennn ...
biz de bu gün pazara çıkalım demiştik eşim gelince ama yağmur felaket burdaa...
sanki akşam olmuş gibi karardı her yer :KK31:

neysee ben gidiyim işlere devam ediyim....
bi sonraki molada görüşürüzzzz :KK52:

Valla herhafta cikiyorum pazara sitenin onu hemn cok yakin bide pazar arabam var kolay oluyor. Ama artik daha cok yoruyor önümüzdeki hafta çıkabilir miyim onu bilmiyorum mesela

Gunaydin gelincikleeeerrrrrr:KK16:
Bende temizlik yapanlardanim, gelince yapmak zor olcak vede gecen hafta da hic bi sey yapmamistim. O kadar ki camlari bile sildim, yagmur baslamadan az once :KK1:
Yazlari misafir odasi tabir edilen buyuk salonumuz da kislari ise oturma odasi diye tabir edilen kucuk salonumuz da ikamet ettigimizden ve buyuk salonumuzun camlari aylardir silinmediginden acinca her yan toz oluverdi sabahin 9 undan beri ayaktayim ama son 2 saattir yemek molasindan sonra hic devam edesim yok:18:

Svity wvet acik lise sinavi var ama 5 te bitiyo haberin olsun, bende gorevliyim de :KK1: ama benim isim sinav oncesi ve sonrasi... Neyse bu kadar mola yeter, bulasiklari yikayip utuleri de yaparsam geriye sadece bavul hazirlamak kaliyooooo... Yagmuru burda tutun bi yere ozellikle akdenize gelmesin:18::18::18:

yine bir molaaaaa :KK52:
ama bütün evi sildim wcleri de temizleyip öyle mola verdim...
geriye yemek kaldı en zevkli fasıl:KK56:

Valla herhafta cikiyorum pazara sitenin onu hemn cok yakin bide pazar arabam var kolay oluyor. Ama artik daha cok yoruyor önümüzdeki hafta çıkabilir miyim onu bilmiyorum mesela

pazar arabası süper fikir:KK52:
ama Kağan gelince pazar arabası out bebek arabası in :KK9:

Bende temizlik yapanlardanim, gelince yapmak zor olcak vede gecen hafta da hic bi sey yapmamistim. O kadar ki camlari bile sildim, yagmur baslamadan az once :KK1:
Yazlari misafir odasi tabir edilen buyuk salonumuz da kislari ise oturma odasi diye tabir edilen kucuk salonumuz da ikamet ettigimizden ve buyuk salonumuzun camlari aylardir silinmediginden acinca her yan toz oluverdi sabahin 9 undan beri ayaktayim ama son 2 saattir yemek molasindan sonra hic devam edesim yok:18:

Svity wvet acik lise sinavi var ama 5 te bitiyo haberin olsun, bende gorevliyim de :KK1: ama benim isim sinav oncesi ve sonrasi... Neyse bu kadar mola yeter, bulasiklari yikayip utuleri de yaparsam geriye sadece bavul hazirlamak kaliyooooo... Yagmuru burda tutun bi yere ozellikle akdenize gelmesin:18::18::18:

huhuuu amayaaaaa:KK3:
hani dizi gibiyiz diyoruz ya sabah uyandım inan yataktan kalkmadan aklıma sen geldin
amayalar bu gün mü yola çıkıyordu diye düşündüm kendi kendime :KK9: :KK9:
tatil öncesi temizlik iyi olmuş sonrasında hiçç çekilmezz:KK19:
senin işin çok zevkli geliyor bana yaa gerçi uzaktan her iş güzeldir :KK1:

bavul hazırlamakkkk en zevkli kısımmm:KK64:

kolay gelsin hepiciğimizeeeee.....

Masallah herkeste bi temizlik bende oturayim. Haziranda kadin alcam camlarimi hic sormayin:KK43: kolay gele sizlere.. Bebek arabasinin sepetide kocaman aldim:))

yine bir molaaaaa :KK52:
ama bütün evi sildim wcleri de temizleyip öyle mola verdim...
geriye yemek kaldı en zevkli fasıl:KK56:

pazar arabası süper fikir:KK52:
ama Kağan gelince pazar arabası out bebek arabası in :KK9:

huhuuu amayaaaaa:KK3:
hani dizi gibiyiz diyoruz ya sabah uyandım inan yataktan kalkmadan aklıma sen geldin
amayalar bu gün mü yola çıkıyordu diye düşündüm kendi kendime :KK9: :KK9:
tatil öncesi temizlik iyi olmuş sonrasında hiçç çekilmezz:KK19:
senin işin çok zevkli geliyor bana yaa gerçi uzaktan her iş güzeldir :KK1:

bavul hazırlamakkkk en zevkli kısımmm:KK64:

kolay gelsin hepiciğimizeeeee.....
Aynen oyle sekerim uzaktan her is zevkli, ancak kabul ediyorum senin isinden daha kolay cunku ben sadece zaman zaman yogun oluyorum, yaz aylarinda... Gidiyim de islerimi bitiriyom bendeeeeee:KK1::KK1::KK1:

Senin krem karamel degisjk sanirim tarifini istiyorum bendee...

Muhallebisi;
1 lt süt
2 kahve fincani seker
2 kahve fincani un
1 yumurta
1 paket vanilya

Karameli de 1 su bardagi seker

Once karameli yapip kaselerin diplerine 1er kasik dokuyorsun..
Sonra muhallebiyi yapip karamellerin uzerine dokuyorsun..
Dolapta dinlendikten sonra tabaga ters cevirip serviiiiss :) istedigin soslada tabagi susleyebilirsin
Tabaga cikarmadan bicakla kenarlarindan gecebilirsin bazen kaseye yapisiyor en ust..

Muhallebisi;
1 lt süt
2 kahve fincani seker
2 kahve fincani un
1 yumurta
1 paket vanilya

Dolapta dinlendikten sonra tabaga ters cevirip serviiiiss :) istedigin soslada tabagi susleyebilirsin
Tabaga cikarmadan bicakla kenarlarindan gecebilirsin bazen kaseye yapisiyor en ust..

Tamam canim saol denicem. Kolaymis bu. Benim bildigim firina falan atiliodu..

Slmmm kızlar bugun bol bol yemek tarifleri konuşılmuşş
Bugun kvlere gittik ordan inegöl çaşısına geldik hememn aldm net şifresini bi bakaym dedm sizee pcm yapıldıı bir iki ayar var sonra hazırrr:KK8:

aynı anda yazmışız prensesssss :KK52:
bizim bilgisayar da gidici :KK31:
bazen pat diye önce siyah sonra mavi bi ekran çıkıyor :KK50:
eşim de iyice bozulmadan bakma huyu yoktur :KK1:

bg bulgaristan dimi?bizim köken de oraya dayanıyor ben de gitmek isterim kii senin kv beni de götüreydi :KK52:

Ewt svitt bg bulgaristan...sizde mi göçmensizzzz..valla kv annemi görcem kerdeşlerim hepsi beraber olck dedi arkasına nakmadn vınnnn:KK55:
Bnm eşimde yaptırmaya niyeti yoktıu amam bn bekleyemem öylee hemen düzelmesi gerkk:KK53:

Bende adama aynen oyle baktim..
Guzel seyler yapti,Maksut Aşkar'mis kendisi..
Zeytin receli yemistim,hic oyle bisy beklemiyordum guzeldi :)
En guzelini yapmissin buarada evde kalip,farkli bi keyif :) Bide pasta,tatli vs yaparsin sen simdi:KK9:

Sana da bol gunesli haftasonlari kizcee..Insallah gidebilirsiniz piknigee..
Hava kapaliysa yatmak daha bi keyifli oluyor :)

Hva kapalı acmayada niyeti yok gibi ama iptal oldu denmedi henüzz:nazar:

Ewe gidince grszz öptmmm

tüm işleri bitirdim sonra eşim geldi veee çççokkk yorgunum diyerek gitti yattı:KK31:
ben de yemek yetiştirmek için ne kadar uğraşmıştım:26:
ben de bozuldum vee uyudum kendime gelmişim..
şimdi kalkarsa yemek yeriz..
bu kadar uykucu başka birini daha tanımıyorum valla...

Muhallebisi;
1 lt süt
2 kahve fincani seker
2 kahve fincani un
1 yumurta
1 paket vanilya

plojom senin tarif çok hafife benziyor diğer tariflerde 6-8 yumurtadan bahsediyor :KK53:
Bugun kvlere gittik ordan inegöl çaşısına geldik hememn aldm net şifresini bi bakaym dedm sizee pcm yapıldıı bir iki ayar var sonra hazırrr:KK8:

Ewt svitt bg bulgaristan...sizde mi göçmensizzzz..valla kv annemi görcem kerdeşlerim hepsi beraber olck dedi arkasına nakmadn vınnnn:KK55:
Bnm eşimde yaptırmaya niyeti yoktıu amam bn bekleyemem öylee hemen düzelmesi gerkk:KK53:

Ewe gidince grszz öptmmm

benim babannemin annesi göçmüş galiba o kadar eski..
bu arada ben de tez canlıyımdır hemen olması gerek :KK52:
prenses en kötü ihtimal haftaya gidersiniz pikniğe 4 gün sürcek diyorlardı yağmur...
evdeyken güzelmiş yağmurlu hava...

Ewe gidince grszz öptmmm

Bahar piknigi oluversin yahu kis piknigi gb :)
Mangalin uzerine semsiye koyarsiniz :)

tüm işleri bitirdim sonra eşim geldi veee çççokkk yorgunum diyerek gitti yattı:KK31:
ben de yemek yetiştirmek için ne kadar uğraşmıştım:26:
ben de bozuldum vee uyudum kendime gelmişim..
şimdi kalkarsa yemek yeriz..
bu kadar uykucu başka birini daha tanımıyorum valla...

plojom senin tarif çok hafife benziyor diğer tariflerde 6-8 yumurtadan bahsediyor :KK53:

benim babannemin annesi göçmüş galiba o kadar eski..
bu arada ben de tez canlıyımdır hemen olması gerek :KK52:
prenses en kötü ihtimal haftaya gidersiniz pikniğe 4 gün sürcek diyorlardı yağmur...
evdeyken güzelmiş yağmurlu hava...

Evet cok cesit var..Ben bunu bulmusum galiba:KK9: baska hic denemedim..
Seviyorum ama cok ta seveni var :)

Buara bozuldum demissin ya,ayy o zaman insanin ici acir ya ne garip birseydir o :KK16:
Sonra ese sarilinca gecer:KK16:

Yarin mevlut var!
Suan yatili misafir var!
2 cocuk var!
Bitmeyen sorulari,herseyi karistiran meraklari var!
Bebegi biziklamak icin kiprasan elleri var!
Meme,sut,doymak,doymamak,sallamak,sallamamak fikirler var!
MAZERETIM VAR!ASABIYIM BEN!
DK 1 GOL 1 OLDU... :)

Svitt senin eşinle bnm eşim yarrısır ıyku konusundaa bnm eşimde cokk uyuyorr yaa

Plojoo uyutma konuda cok dikkatli ol
Ablmın kızı hep beşikte uyuyor ayakta fln sallayamıyorsun..baska şekilde uyumuyor
Arkdasımın kızı sallanmk istemiyormuş hep annesiyle uyuyormuş..annesiz uyumıyorr yani
Kesnlikle seste ve her yerde uyuan bi bebek olması lazm.bnm bebeğim olırsa buna cok dikkat edicem...
İnş pikniğimiz olur yaa ağlarm yoksaa:KK14:

Svitt senin eşinle bnm eşim yarrısır ıyku konusundaa bnm eşimde cokk uyuyorr yaa

Ablmın kızı hep beşikte uyuyor ayakta fln sallayamıyorsun..baska şekilde uyumuyor
Arkdasımın kızı sallanmk istemiyormuş hep annesiyle uyuyormuş..annesiz uyumıyorr yani
Kesnlikle seste ve her yerde uyuan bi bebek olması lazm.bnm bebeğim olırsa buna cok dikkat edicem...

Bende hep derdim ki yatagina alistiracam :)
Suan tabii soz konusu degil,emiyor uyuyor ztn gogsumde sonra yataginda yatiyor..
Ama cok huysuz oldugu anlarda insan icinden diyr ki;
Herseyi yaparim sallarimda vs. yeter ki rahatlasin uyuyabilsin cok yoruldu gb..
Galiba oyle anlarda oluyor ne oluuorsa :)
Simdilik iyiyiz..
Sadece hani her gelenin kendi bildigi oluyor ya insan bıkıyor :)
Her anne her bebek ayri ama o cok bilenlere gore her bebek ayni :)

Bende hep derdim ki yatagina alistiracam :)
Suan tabii soz konusu degil,emiyor uyuyor ztn gogsumde sonra yataginda yatiyor..
Ama cok huysuz oldugu anlarda insan icinden diyr ki;
Herseyi yaparim sallarimda vs. yeter ki rahatlasin uyuyabilsin cok yoruldu gb..
Galiba oyle anlarda oluyor ne oluuorsa :)
Simdilik iyiyiz..
Sadece hani her gelenin kendi bildigi oluyor ya insan bıkıyor :)
Her anne her bebek ayri ama o cok bilenlere gore her bebek ayni :)

Huysuzluklar mutlaka olur ama her zmn için diyorum bn bnm yeğenim hiç emmediği için de öyle olabilir ama sese fln alıştırmak lazım şimdi kucuk iyi ama ilerde cok zor olur. ..
Bn cok konusuyorm ama bnmki kesin bna kök söktürür.. hani istemediğin sey başına gelirmiş yaa o hesap..
Gazı olucak dış cıkarıcak battaniyede de sallarsın arabayla da gezdirin zmnı geldiğinde ben mesela küçükken uyumazmışım babam bisikletle gezdiriyormuş hahah

Son düzenleme:
Günaydınnnn kızlaaarrr biz hazrlanıyoruz kiii

huuhuhuuuu günaydınlarrrrr :KK16:
dün eşimle gündüz uykusunu abartınca gece uyuyamayıp sabahladık....
eşim de şimdi açık pastahane bulmaya gitti acıktık :KK1:
sonra 8de sınavda görevli oraya gidicek ben de yatağa :KK9:

Yarin mevlut var!
Suan yatili misafir var!
2 cocuk var!

canımm kolay gelsinnn sanaa....
her kulaktan çıkan sesler için de Allah sabır versin :KK34:
düğün öncesi de öyledir...bize de bi sürü yatılı misafir gelmişti de her kafadan sesler tabii...
herkesin adeti farkı ve kafa karıştırmaktan başka bi şeye yaramıyor..
neyse bu gün bitiyorrrrr...

şu konuda çook haklısın prensess..
arkadaşımın çocuk doktoru demiş ki bebekler anne karında gürültülü ortamdalarmış..doğunca da aynen devam ettirin demiş...
açın süpürge çocuk uyusun demiş..
ama sessizliğe alıştırırsan öyle gidermiş...miş miş miş..plojonun dediği gibi uyusun diye insan nefes de almayabilir tabi :KK1:

aaaa prensesss seni sabahın bu saatinde görünce çook şaşırdımm :KK53:
erkencisinizzz :KK52:
nereye gidiyorsunuz pikniğe?

Son düzenleme:
Gunaydinnnnnnnnnn:KK52::KK52:allahimm disardaki araba sesleri kornalar polisler uyutmuyolaaaar:KK52::KK52: van kahvaltisi gunes (nasil yaziliyo bilemedim) rekorlar kitabina girecek diye bu cektiklerimiz:KK9:
zaten anlaştık bebiş konusu yooook :KK50:
ben cinsiyetini öğrenene kadar yazmıcam bi daha :KK1:
Tatlisimm konusun amaa muhabete giremiyorum yani ondan bende major soyleyince farkettim:KK52:

Enteresan olanlari soyledim ama cok guzel seyler yapti adam,hem hizli anlatiyor sıkmıyor..
Gercekten oyle olur,patlican sosu yaparken icine sebze suyu koydu simdi biz yapmaya kalksak yaptigimizdan cok zarar ziyan olacak seyler cikar :)
Onlar surekli akici bi mutfakta olunca farkli tabii :)
Ama mesela patlicanlari farkli bisyle kabuklari ince ince cizgili kalacak sekilde soydu,buyuktu dilim dilim yapti,kiymayi fln onlarin ustune koyup atti firina..bilinen bisyi cok farkli gb sundu :)
Mesela patlicanlari bicok kisi suda bekletir o tuzladi bezle kapatip bekletti acisi gitsin diye..
Aaa bak son dedigin yapilabilir tatliss:KK56:

Amayaaa cikiyo musunuz tatileee:KK52: ayyy cok guzel gecsin insallahh gunesin altinda otuur bronzlasmadan gelme:KK9:
Yarin mevlut var!
Suan yatili misafir var!
2 cocuk var!
Oyyy mevlutu atlat kuzumm guzelce hemencecik bitiversin:KK9:

Iyi eglenceler kuzummm:KK55: hava burda guzell ordada guzelsee ohh keyfine dicek yok:KK16:

huuhuhuuuu günaydınlarrrrr :KK16:
dün eşimle gündüz uykusunu abartınca gece uyuyamayıp sabahladık....
eşim de şimdi açık pastahane bulmaya gitti acıktık :KK1:
sonra 8de sınavda görevli oraya gidicek ben de yatağa :KK9:

canımm kolay gelsinnn sanaa....
her kulaktan çıkan sesler için de Allah sabır versin :KK34:
düğün öncesi de öyledir...bize de bi sürü yatılı misafir gelmişti de her kafadan sesler tabii...
herkesin adeti farkı ve kafa karıştırmaktan başka bi şeye yaramıyor..
neyse bu gün bitiyorrrrr...

şu konuda çook haklısın prensess..
arkadaşımın çocuk doktoru demiş ki bebekler anne karında gürültülü ortamdalarmış..doğunca da aynen devam ettirin demiş...
açın süpürge çocuk uyusun demiş..
ama sessizliğe alıştırırsan öyle gidermiş...miş miş miş..plojonun dediği gibi uyusun diye insan nefes de almayabilir tabi :KK1:

aaaa prensesss seni sabahın bu saatinde görünce çook şaşırdımm :KK53:
erkencisinizzz :KK52:
nereye gidiyorsunuz pikniğe?
Tatlisss gunaydinnn ben almadim o sinav gorevinden :KK53:daha buyuk sorunum var not girmek:KK14: sen napcan bugun kuzum kocan yokken evde yalniz olmak benimde cok hosuma gideer:KK16:

Anommm prenses ve sivitttt:KK53: oyle bi saat var miii soka girdim yahuu yazdiginiz saate yeni gordum:KK9:
Ben o saatte bilmem kacinci uykumdaydim:KK9:

Bunaltici karanlik ve kasvetli bu pazar gunu sabahindn gunaydin kizceler..
Kanepeye yapisilasi bir gun.. Napcaz bilmem.:

X