kızlar lütfen kızmayın bana tabiki hepinizi çok seviyorum bebişleriniz olacak ne güzel konuşuyoruz burda bizimle mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz.
bizde sizinle bu mutluluğu paylaşıyoruz sakın beni yanlış anlamayın olur mu
kv haftaya geliyor zaten gitmeside benim pek işime yaramamıştı çünkü sevgili görümcem evdeydi ve ben yine hep ona hizmet ettim.
3 hafta geçti koskoca 3 hafta yine her akşam görümcemin izlediği programlar diziler izlendi.
her akşam 2 yada 3 akşam dışındaki günlerde her gün işten eve gittim ben yemek yaptım.
evde yemek olmayan benim yemek yapmam gereken günlerde o hep eve geç geldi.
geçen cumartesi eşim b sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına girdi istanbula gittik. akşam 7 gibi eve geldik bir kap yemek bile pişirmemiş insan demez mi abimler gelecek sonuçta akşama yemek lazım.
öğlene kadar uyumuş saat 3'te kahvaltı yapmış. balkondaki çamaşırları bile toplamıyor.
ben onun hizmetçisi gibiyim.
sabah 06:15'te kalkıp kahvaltı hazırlıyorum 06:45'te kahvaltıya oturuyorum ondan sonra kalkıp bana yardım edilecek bir şey var mı diye soruyor.
be insan işe gitmeme 10 dk kalmış zaten o saate kadar hazırlanacak bir şey kalır mı.
akşamdan meyve hazırlıyorum işe getirmek için 1 akşamda sen yap ne olur.
ondan sonra ayy major ben oturuyorum her şeyide sen yapıyorsun diyor bana.
güler misin ağlar mısın
yani her şeyi benim yaptığımında farkında ama yinede elini bir işe atmyıor.
ben sadece eşimle olsam tabiki söylenmem ama ona hizmet ediyor olmak çok koyuyor bana.