Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

çok güzel olmuş canım kekin , ellerine sağlık diette olmasam denerdim

bugün çoğu kimse uğramamış herhalde, herkes dışarıda anlaşılan... bizde saat 4 e kadar pinekledik evde, sonra çok canımız sıkıldı, çıktık dışarı... dışarı çıkınca da para harcamadan giremiyoruz içeri... eşim kot aldı ben de kot aldım, yemek falan derken harcadık işte baya biz bu gidişle para biriktiremeyeceğiz... gerçi daha 2 aylık evliyiz, biraz borç ödeyelim , biriktiririz elbet...

doruk da olcam canım ben. benim tüp bebek merkezi orası ile anlaşmalı. tüp bebek merkezindeki doktorum yapacak ameliyatı. zaten hemen yanında doruk hastanesinin....

hmm bnm kv.de ilk oraya gitmişti.sonra baska dr yonlendirmişler ssk yüzünden sanrım...

ne güzel canmm iştee gezin biz ewdeyken biriktiremiyoruz. siz en azından geziyonuzz. ahh ahh
bana yine bulgarıstan yolu gözüktüü ama gidemicem gitmekte istemiyorum ama gitmem gerk off

sgk anlaşmasını hiç bilmiyorum çünkü ben hem doktora hem hastaneye ayrı ayrı para vercem... tam hani bi reklam vardır ya, saç saç saç diye para saçıyodu..... hıh işte tam o moddayım.... valla ilaçlardan, aldığım hormonlardan çok, utanıyorum ama bana ne kadara mal olacak diye düşünüyorum yaaaa neyse uyuycam uyancam geçicek, uyuycam uyancam geçicek, uyucam uyancam geçicek.... diye kendimi kandırmaya devam ediyim bari. valla kızlar para biriktirmek/biriktirememek bi yere kadar önemli... yani ne biliyim belki işte kv,kp e falan verilse yersin kocanın ömrünü, ben napıyım şimdi, başına da ekşiyemem adamımın.... yazık zaten canım sıkılmasın diye bi takla atmadığı kalıyo yada ne biliyim gezsen tozsan da birikmese ohhhh sefam olsun dersin.... valla kuyumcunun yolu göründü bana, kıyısından köşesinden yiycez mecbur..... ha bakmayın böyle şeyler söylüyorum ama hemen ardından da diyorum ki para dediğin elinin kiri, farzedelim ki bir yıl ücretsiz izin aldım :))))) belki de bana tüm bunları kullandığım ilaçlar söyletiyodur.... buna da acayip alıştım ha, bi ilacın yan etkilerini okuyodum, ilk madde intahar eğilimi gösterebilir, ohhh dedim süper başlangıç sonrası hafifiliyo, ağlama krizleri, anidn gülüp birden bağırmak falan diye gidiyo. deliye bağlıyoz anlıycağınız :) o yüzden süper bi koz oldu bu elime, ilaç kullanıyorum ben gelmeyin üstüme geriyo beni diyorum.... bak işte kesin bu kadar maddiyat düşündüren de kesin bu ilaçlar varyaaaaaa

haklısın canm anlıyorum senii. maddiyet bi yere kadar tabii inş tez zmnda bebek sahibi olursunuz saglıklı bir bebeğiniz olur.dua etmekten baska bişey gelmez elimden.

kızlaar kırmızı alarmmm 1 bardak sütü unutmuşum kekin içineeee kırmızı alarmmmm bide bana blog aç diyonuz bu leylalıkla imkansız sanırımmm:26:

ay asen çok güldüm hatta sesli sesli güldüm de eşim noluyor diye sordu Allah da seni güldürsün inşallahhh....

biz de sışarı çıktık şimdi geldik veee biz de kaçınılmaz son çok para harcadık..siz en azından kot almışsınız..biz yedik-içtik dönüşte de bi kestane alalım diye markete girdik sonuç 4 torbayla çıktık marketten fişe bakakaldık ama biz bişey almadıkkiii dedik..
neyse ilk 1 sene toparlanma aşaması..bizim ikimizin de bireysel emekliliği var 100er lira onun k.kartından benim maaştan kesiliyor..yoksa hayatta biriktiretmeyiz ki...

napıcan kuzum bulgaristan da? benim de babane tarafı ordan göçmüş 4.kuşakta olsam oralı sayılırım..aynı topraktanız

canımmm çok geçmiş olsun..bak ileride bi bebişin olduğunda hepsini unutucaksınız nasıl olsa..ve ben inanyorum en yakın zamanda gelicek bebiş..biraz nazlanıyor e olsun okadar...bu arada ben de bursadayım bi şeye ihtiyacın olursa işten 7ye doğru çıkıyorum getiririm hastaneye ..

sağol tatlımmm, sen koş evine ye yemeğini mayış bi köşede :) biz kocayı boşa mı aldık, baksın bi zahmettt

ordan sigortamı baslatıcam.bebek olunca çocuk parası alıcam inş.
emekliliği nasıl yaptırıyosunuz? yani calısmayanlar için diye biliyorum.işe başlayınca ne oluyor o para? bnde yaptırcam sanrım böyle giderse.eşim 2015 çok geç diyo sürekli.

canım o dediğim emeklilik çalışsan da olabiliyor..en fazla 10 yıl ödebiliyorsun eğer 56 yaşına kadar beklersen emekli maaşı bağlanıyor..ki hayatta bekleyemem ben istediğin zaman bırakıp biriktirdiğin parayı alabiliyorsun..mesela ayda 100 tl den 5 yıda 6000 getirisi falan 7000e yakın alabilrsin..karışık oldu ama ev peşinatı için girdik bizde..

bak bebeği sen de kabullenmeye başladın yavaş yavaş bu gün de bi arkadaşımla konuştum 30 ağustosta evlenmişlerdi.onlar da korunmuyorlarmış..Allahım dedim 1 yıl beklemek isteyen bi biz mi varız...gerçi yaptığımız yaramazlıklarla 1 yıla kalmayız gibime geliyor

Son düzenleme:

ahh ahh bnm arkadasımda 7 yıllık ilişkisi vardı gecen yıl ewlendi 16eylulde 5.5aylık kızı var. o da bna diyordu ewlenince hemen isticeniz diye..tabii derdimm ama bn hala 2yıl istemiyorum ama bi yandan da istiyorum.yeğenleri fln görüncee.kısmett canm artık ama bulg. gitmem lzm 1 yıl ödeme yapmamız lazm en azından 3 ay yapıp 9 ay hamilelikte de ödeme yapabılırm

öyle bi şansınız varsa ödeyin tabi...sonra alması güzel olur ben de önceden 2-3 sene bekleme taraftarıydım eşimin hatırna 1 seneye düşürmüştüm bekleme süremizi ama şimdiii senin gibiyim bi yanım istiyor..neyse bebiş gelceği zamanı iyi bilir...ne zaman gelse başımızın üstünde yeri var

saat 1e geliyor..bu haftasonları ne çabuk geçiyor yaaa ben yavaştan yatayım..iyi geceler herkese...

aynen tatlım başımızın üstünde yeri varr.
ablam geldi annemlerde yeğenimle beraber bu hafta çok fazla giremeyebilirim aksmlar fln belkii ii gecler grsz kızlar beni unutmayın

Ben varım, ben de bir yıl sonra çalışmalara başlasam en erken 2 yıl gibi bir süre oluyor.

Aslında mart gibi de bırakabilirdim korunma işini ama eşim pek istekli değil çocuk konusunda. Ona kalsa 3 yıl en azından lazım. Hatta konusunu bile açmıyoruz o derece. Baba olmaya hevesli olmayan bi benim kocam sanırım

ahhh bebeğim ya haklısın hemde nasıııı... anlıyorum senii hemde çok iyi aynen bende yap diye diye diye snr oluyorum yapıo ama bende çenem durmuo şu şöle buraya mı konur felan diye ama şmdi hamileym die aman görmelisin nelr yapıo sen yorulma die :)) hep hamile olasım geldi valla ctesi akşam misafirm vrdı eve gittk süprdü sildi ben sadece toız aldm yengem de saolsun pasta börek gönderdi sen bişey ypma dedi kociş gitti aldı geldi ohhh hazırcana ağırladm onda bile belm ağrıdı ya çayı doldıur getrle bile ayakta kalnca bel ağrım oluo nedense ... valla mecbr yapcaklr şekerm anaları yok çlşıoosa bizde çalışıozzz

evet cnım ya hala adet olmadım... hala belrti yaşıyorum mide yanması baş ağrısı başladı bide gece karın kasık ağrım oluo yine arada.. keseyi göreym rahatşlycam da beklycez işde 2 hafta nası geçerse yapacak bişey yok arkadaşım erken gtmşsn dio başka dra da gtsem göremyck bu sefer iyce kaygıılancam en iyisi beklemek 2 hafta sonra gtcez umarım keseyi görürüz eşim yaptı temzliğ ctesni atlattım öylece pazar akşamada abimn oğlu askerden gelmşti yiğenm onu yemeğe aldık saolsun eşim balık yaptı :) ben salata çorba .. yardım edio nası ama hamileym die

Ccanim bnm ilk gittgm gerizekali da kese yok ddi cikti isin icinden. Sonra ciktim kan testi yaptrdm baska dr a gosterdm suanda keseyi goremeyz zaten ama hamilesin dedi. Hic canini sikma en kisa zamandq kan testine git. Bozma moralini canim

amaaaan hatrlamak bile istemiyorum onu bekliyorum annem ya sen ne zamn gtmştn dra adet ne zaman geçnce

çok geçmş olsun annem dualarımızdasın inş ameliyatın çok iyi geçer bi an önce sağlığına kavuşursun .. beklemedeiyz 2 hafta sonra gtcez dra yne sizde bana dua edin olurmu

çok geçmş olsun annem dualarımızdasın inş ameliyatın çok iyi geçer bi an önce sağlığına kavuşursun .. beklemedeiyz 2 hafta sonra gtcez dra yne sizde bana dua edin olurmu

olur tabi niye olmasın ki sen hiç endişe etme tatlım benim.... ya bi kande gebelik testine bakmadı mı kaç çıktı değerin demedi mi bi şiii

Günaydın taze gelincikler ve taze hamişler Bulgaristan lafı açılmış bende Bulgaristan muhacırıyım. 92'de İstanbul'a geldik.Bende 1 sene bekleyenlerden olucam bebiş konusunda hatta 1,5 sene falan Allah'ın izniyle.Bende 3-4 yıl beklerim diyordum ama eşim çok istiyor ona kalsa şimdi olsun bebeğimiz 2 lafından biri bebek.Ben durduruyorum bi konuşma yapıyorum 2 gün gidiyor Bebişlerde çok tatlı ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…