Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hosgeldiiin :)
Kizcem kadar tazesinn (yenidogduda)

oooo Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin analı babalı büyür inşallah eşini ve senide tebrik ederim:))

ben de teha köşelerde girip kimsenin göz zevkini bozmıyım
gelen giden hala devam ediyor mu plojooooo?

nasıl gidiyor evlilikleriniz, alışma süreçlerinizi nasıl atlattınız muhtemelen bunlar konuşuldu ama bir çok sayfa var ara ara okuyabildim çoğunu :44:

nasıl gidiyor evlilikleriniz, alışma süreçlerinizi nasıl atlattınız muhtemelen bunlar konuşuldu ama bir çok sayfa var ara ara okuyabildim çoğunu :44:

İyi gidiyor çok şükür alışma sürecine gelince hiç zorlanmadım insan sevdiğiyle birklikte olunca herşey faklı oluyor.

Hosgeldiiin :)
Kizcem kadar tazesinn (yenidogduda)

oooo Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin analı babalı büyür inşallah eşini ve senide tebrik ederim:))

Amiinn :)
Tesekkur ederiimm..
Darisi basiniza istediginizde insallah..

ben de teha köşelerde girip kimsenin göz zevkini bozmıyım
gelen giden hala devam ediyor mu plojooooo?

Bence hamileler cok sirin goz zevkini
bozamazlar kiiii
4-5 gecedir gelen yok..Mevlutu bekliyor herkes yoksa dolacak :))

Cok sukur iyiii
Biz pek atlatmadik bisy ayni devam hersey yeni gb
Dugun ertesi calisma sonra hamilelik sonra bebis fln derken bu zamanlara geldik..
Hersey kabullenmekten,konusabilmekten,sessiz kalmak yerine dusunceleri belli etmekten geciyor sanirim..
Hic sorun olmadan herkes alisiyor yeni duzene..

Canin benim kilo isi biraz karisik ilk 58 le hamile kaldim. Ilk 4 ay 50 oldum su an 62 yim toplamda 12 kg almışım.. baya buyuduk valla yatmasi kalkmasi zorlamaya basladi

Merhaba bende geldim aranıza

Hoşgeldin canim...

valla ıkımzde bırbırımızı cok sevıyoruz hangmz daha coktur onu bılemem ozamn bebek hem anaya hem babaya benzıcek desene,göbişler cıksa sevıcez de bız smdılık var olan gobegmı sevıoz kocacım alskanlık yaptı ısten gelınce once bana bı opucuk konduruo sonra gobısımı opuo baabsı naptı bugun dıo ahaha masal alemndeyız dogsun gorcez anyayı konyayı

tadını sımdı sımdı cıkarmaya basladm bulantılar gttı halszlık gıttı smdı jeyf almaya basladım vallahı bıde kılo almamısım ona mutluyum ama vucudum su toplamıs 2 kg fazla gosterı tartı o kılo almısmı sayılıyorum

Kilo genelde 4 aydan sonra basliyor istisnalar haric..Suan sislik vardir canim regl olamamadan dolayi ama o da geciyor,bi donem ben nasil hamileyim yahu diye dusunmeye basliyorsun :)

Kilo genelde 4 aydan sonra basliyor istisnalar haric..Suan sislik vardir canim regl olamamadan dolayi ama o da geciyor,bi donem ben nasil hamileyim yahu diye dusunmeye basliyorsun :)

ıyımıs ya bıde canım ne gorse cekıo bıde aserıorum aserdgmı yemesem nolur bsy olur mu bide suan tatlı olsa canavar gbı yerımmm

benimde çok yabancılama durumum olmadı şaşırdım millet hani alıştın mı yadırgıyor musun falan diyince tuhaf hissediyorum kendimi.. aslında henüz başlamadı evlilik diye düşünüyorum çünkü evlendik bir hafta balayı geçti, bir hafta evin içi alışveriş yerleşme falan diye geçti şimdi eşim bir hafta yok iş nedeniyle bende işe başladım gidip geliyorum kayınvalidemdeyim akşam yemekten sonra otur dinlen sonra yürüyüşe çık 1 saat yürü gel duş al dinlen kitap oku yat uyu :)) yine bekar gibiyim gelince bakalım anlaşılır heralde bizim evlilik

Valla ben cok kolay alistim hic zorlanmadim sevdigim tanıdığım insan zatn... bi tek işten eve gelip evde iş yapmasi zoruma gidiyordu kocisim yardimda ederdi saolsun...

Valla ben cok kolay alistim hic zorlanmadim sevdigim tanıdığım insan zatn... bi tek işten eve gelip evde iş yapmasi zoruma gidiyordu kocisim yardimda ederdi saolsun...

valla bende evde geçirdiğimiz bir haftalık zaman diliminde çok yardımını gördüm yalan söylemeyeyim:)) hatta beklemediğim derecede yemek yapma kabiliyetine sahipmiş bizim adam hamilesiniz şimdi saymıyorum ama gözlerim yaşardı ya bide hevesle yapıyor ki görmeniz lazım
dedim ki hiçte gözümü korkutmaya gerek yokmuş ya iyimiş bu evlilik

ıyımıs ya bıde canım ne gorse cekıo bıde aserıorum aserdgmı yemesem nolur bsy olur mu bide suan tatlı olsa canavar gbı yerımmm

Hic bilmiyorum bisy olur mu..Bende aserdim ama kos kos al demedim hic esime errtesi gun alip gelirdi pek acelesi olan birsy degil bence..Erik ve agustos eylul meyvesi (adini soylemeyim:)) ) aserdim bulana kadar zaman gecti sonucta..
Kizcee tut kendini biraz :))
Ye ama zamana yay,5 tane yemektense 2 tane fln ye :)
Ilerleyen zamanlarda zorlamasin seni bu durum..

Iste zaman hep oyle geciyor aslinda :)
Evlilikte hicbisy degismiyor ya bence daha guzel beraber uyuyup beraber uyanabiliyorsun sizde gececi simdilik olmasada :)
Paylasimlarin artiyor..hersey daha guzel..
Bence beklentisi cok olan ve surekli su soyle bu boyle olmali diye dusunenlerde daha uzun zaman aliyor alisma suresi..Evlilik oncesi iliski durumuda etkili bence..

hmm bnde ole aman kos al cnm cektı modunda deılım ama cnm cekıosa kocıse soyluorm o cıkıo bakıo bulup getrıo dhaoyle mevsmı olmayan sey cekmedı cnm cok sukur

dediğin çok doğru aslında eşim benim aynı zamanda çocukluk arkadaşım çok uzun zaman arkadaşlıktan -daha doğrusu kankalıktan diyebilirsin- sonra aşka dönüştü iyi ki de farklı gözlerle bakmayı nasip Allah diyorum:) yabancılama durumumuz olmadı hatta süper dalga geçiyoruz birbirimizle ailesini de çok iyi bildiğim için hiç aman kaynanam şöyle kayınpederim böyle derdim yok çok şükür diyorum bir evim varken üç evim oldu başka biri olsa eminim bu kadar kolay kabullenip kendimi ait hissedemezdim :))

hmm bnde ole aman kos al cnm cektı modunda deılım ama cnm cekıosa kocıse soyluorm o cıkıo bakıo bulup getrıo dhaoyle mevsmı olmayan sey cekmedı cnm cok sukur

Ben cok inanmiyordum bu aserme olayina :)
Aldim boyumun olcusunu :)
Cok asermedim ama nasil birsy oldugunu ogrenmek bile yetti :)

Ne mutlu sizee :))
Hersey zaten duzeniyle olmus demek ki..
Daim olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…