günaydınlar tünaydınlar herkeseee
dün gece kuşu olmamın sonucu olarak esneyerek geçiriyorum günümü
Huhiihiii Majoorr
Sabah dansi gb oldu
Gunaydinlarrr
SWEAT
Bikini al bence degistirmen kolay olsun..
Hep yedekle dolas cunku ustunde kurumasinn..Goguslerin hassas olacak,bel gobek kismindada islaklik uzerinde kurumasin..Zaten tekrar girene kadar digeri kurur..
O bahsettigim zmnda denize girip ciktigimda aglayacaktim gogsumun acisina :) Ki dayanikliyimdir ama neden bilmem,cok sizlamisti..
PRENSESS
Benim saclar pirasa oldugundan hic oyle acilmama gb bi durum yasayamadim :)
Sadece sampuani ve kremi ayri ayri kullanirsan hem saclarin icin daha iyi hemde krem daha cok ise yarar..
ben de bikini giymek istiyorum
hem de ilk kez göbeğimi içeri çekmeye çalışmadan giyicem bikiyi
kuzuu biz de hiç izin kullanamıyorduk ama emekliye ayrılanlar neredeyse emekli ikramiyesi kadar izin parası almaya balayınca artık bizi zorla izine çıkarıyorlar yuppiii
ama iznimizin bi kısmını kışın kullanmak zorundayız neyse buna şükür
bu arada bi hamiş topiğinde okudum bi üyemiz çocukları olmuyor diye 2 kez tüp bebek yolu ile hamile kalmış hatta 2.si ikiz olmuş 6 aylıklarmış veee süprrizzz şimdi doğal yolla hamile
Allah'ın mucizesi işte "ol"deyince olmıcak var mı...
Gunaydibt kizlarrr
33 haftaya Merhaba dedik. .. dun bi tanıdığımiz doğum yapti esin aksm gelmiş bi sen doguramadin diyor yaa... hiii benim elimde sanki :))
ama senin doğuma nerdeyse 2 ay var yahuu niye böyle yapıyorlar
inşallah günü gününe sağlıkla doğum yaparsın canım...
boşver kulaklarını tıka sen herkese...
keşke ben de o kadar uzun süre çalışsam da iznimi miniğimle geçirsem...
en azından son 1 aya kadar çalışmak istiyorum...
hiç yani
haftaya cnm allah kısmet ederse bebegmn sakatlık testı yapılcak ıkılı testmı ne denıo ya o bırde cınsıyetı bellıyse soyler artk cok heyecanlym ki
ama kız olcak görün bakın ne kadr cok tatlıda yesem ıcımden bı ses ben kızım dıyorrrrrrr
canım inşallah gönlünden geçen olur ama hala benim içime senin oğlun olcak gibi doğuyor..
aman sağlıklı olsun da...gerçi annenin içinden geçen olmurmuş..
benim de hamiş olduğumdan beri erkek doğuyor rüyamda da gördüm ama tatlıya bayıldığım halde pek istemiyorum..
ekşili şeyle daha hoşuma gidiyor içim yanıyoororrrr
haydi hayırlısı nenacım sana benzeyen bi kızçe çook tatlı olur kii
PRENSES
benimde saçlar prasa canım ben taramasam bile kendiliğinden taranıyor yani o yüzden kremde kremli şampuanda kullanmıyorum.
zaten krem saçları döküyor. benim görümcem saçlarını tararken glissin saç açıcısını sıkıyor öyle tarıyor.
PLOJO
evet sabah dansı bencede
galiba haftaya platese yazılıyorum çok şişkoyum yaa
o ses türkiye elemelerine katılırsam falan bu kadar kilolu olmasam iyi olur
AMAYA
ne güzel işte erkenden bir tatil şimdi olsa şimdi bende gitmek isterim valla
o ses Türkiye miiiii
katılın yaa süper olurr....en sonunda sms atarız sizeeeee