- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.821
O 20 numara neydi oyle yaa..
Annemle esime bakin bakin demekten bi hal oldum :)
Sülün gb hatundu
1,88 boy mu olurmus yahuu..
Duzgundude fizigi..Masallah
Kiz benimki bi de bunlar bikini giymiyo muydu diyoHeheh valla bnm koca rahat durdu da bn basladm offff üfff demeye baktm bnmki agzi acik bakmya basladi amannnn cokta cirkinlerms dedm guluo erkek gbi laf atiosn diio heheh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O da acar herhal canimm durulanmayan spreylerden miikızlar ben geldimmmm
aldım bişi elseve nin kırmızısını denicem baklm işe yarıcakmı..
Hakikaten kiz sadece bacaktan olusuyo gibiydiO 20 numara neydi oyle yaa..
Annemle esime bakin bakin demekten bi hal oldum :)
Sülün gb hatundu
1,88 boy mu olurmus yahuu..
Duzgundude fizigi..Masallah
Ben bilmiom numaralari yaakim kazandıı sadece kızları görebildimm telede not ettim :)
5-idare eder
7-bg'li
9-fena değil
10-ehh
11-iyi
14-iyi sayılır
16-şirinmiş
20-güzel
kim kaznadııı
bu arada yeni gelen arkdaslar gelmiş hoşgelimişşş
merhabalar bende yeni evliyim..16 gün oldu daha evleneli ama biz eşimle 1 yıldır aynı evi paylaşıyoruz zaten. Sadece oturduğumuz evi değiştirdik tabii bide eşyalarımızı.. bana evlenince değişir nikah değiştiriyor erkek milletini derlerdi bende aynı çatının altındayım zaten ne olabilir ki diyordum ama gerçekten de öyleymiş eşimin bilmediğim huyları , farklı yapıları çıktı ve ben hiç evliymiş gibi hissetmiyorum hala düğün öncesi gibi bir yaşam tarzı sergiliyoruz. Yeni gelin olmanın tadını çıkartmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem..
Kiz benimki bi de bunlar bikini giymiyo muydu diyobiz sondan yakaladik sanirim biraz o bikiniyi tersten giydirecektim de ona sabir dedim sustum
O da acar herhal canimm durulanmayan spreylerden mii
Hakikaten kiz sadece bacaktan olusuyo gibiydi
Boyuna gore nasi birini bulacak canim hih
Ben bilmiom numaralari yaaama gecen senenin 2 .si tasmis hani
belki de olabilir.. bilemiyorum biz bide düğünden hemen sonra çalışmaya başladık iznimiz yoktu..balayı falan yada şu geze adetleri falan hiçbir şey yapmadık belki ondan da böyle olabilir.. sanırım o da farklı düşünüyor benimle ilgili..bugün ütüsünü yaparken bana sen evlendiğimizden beri hangi eşyamı ütüledin dedi bana..alışacağız zamanla sanırımCanım seni çok îyi anlıyorum indan birseylerin farklı olmasını bekliyor ama yokluyorsun kendini aynı hersey ama bu duyguyu da alışırsın zamanla
Daha çok yeni evliliğiniz her ne kadar beraber oturmuş olsanızda evlilik farklı birşey ama hepsi düzelecek tatlım belkide sen de ona farklı geliyorsundur içini ferah tut
belki de olabilir.. bilemiyorum biz bide düğünden hemen sonra çalışmaya başladık iznimiz yoktu..balayı falan yada şu geze adetleri falan hiçbir şey yapmadık belki ondan da böyle olabilir.. sanırım o da farklı düşünüyor benimle ilgili..bugün ütüsünü yaparken bana sen evlendiğimizden beri hangi eşyamı ütüledin dedi bana..alışacağız zamanla sanırım
pek umutlanmamak lazım yanii..bakalım toparlanır inşallah daha iyi olur zamanla..teşekkürler fikrin için:)Çok normal tatlım bunlar insan biraz bocalıyor ilk başlarda benim 8. Ayım bitiyor ve bizde hemen çalışmaya başladık ama inatla ona duygularımı anlatmaya çalıştım ha çok mu düzeldi yok ama inan sende zamanla artık takmıyorsun
kendi kendime konuşuyorumm nerdesiniz yahuuu
4 numara güzelmiş onu kaçırmışız
yiğidi öldür hakkını yeme
bnde kimler kazanmış diye baktm..4 numara o kdr iyi değil yaa burnu kemerli sankiiibirtek 10 numaraya ehh demişim
bn burdayım svitt okumaya çalışıyorumm flnn...
canlı yayın değil mi yoksa tekrarını mı izliyoruz biz...
saatt 1 olmuşşşş