Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben cok inanmiyordum bu aserme olayina :)
Aldim boyumun olcusunu :)
Cok asermedim ama nasil birsy oldugunu ogrenmek bile yetti :)

Ne mutlu sizee :))
Hersey zaten duzeniyle olmus demek ki..
Daim olsun insallah..

valla bnm canım taaa ne zmndr mıdye cekıo ben yemedm hala catlıcam yemem lazm ama yemedm daha

Krem karamel yapiyoruuumm
Bazilarinin alt tarafinada bögürtlen sosu dökeyim bakayim döndürünce nasil olacak
Annemde eve kadar gitti kizce uyanirsa yarim kalacak

söyledımde her ıstedgmı alıo onu almıo o pıs sey onu yemenı ıstemıorm dıyor kendı sevmıoda ondan ole yapıo bana

Bizim cigkofte olayina dönmüs,bildigin bi sıkımlık yemistim,yemege gidiyoruz zaten hem yararlida degil dedi almadi esim tadi damagimda kalmisti..
Ama alsin bence azcikta olsa..
Onemli de sen enisteye :)))

söyledımde her ıstedgmı alıo onu almıo o pıs sey onu yemenı ıstemıorm dıyor kendı sevmıoda ondan ole yapıo bana
Nenacim neymis ay o pis şey? Hamilelik bi acaip bisi zatn nen olmadik seyi ister insan.

Krem karamel yapiyoruuumm
Bazilarinin alt tarafinada bögürtlen sosu dökeyim bakayim döndürünce nasil olacak
Annemde eve kadar gitti kizce uyanirsa yarim kalacak

Nerde karamellerrrr:) bende baskabtatli yaptım valla nolcak benim bu tatli Sevdam ..!!!

Bizim cigkofte olayina dönmüs,bildigin bi sıkımlık yemistim,yemege gidiyoruz zaten hem yararlida degil dedi almadi esim tadi damagimda kalmisti..
Ama alsin bence azcikta olsa..
Onemli de sen enisteye :)))

valla söyle 3-4 tane yesem kafi fazlasnı ıstemıom kı

Nenacim neymis ay o pis şey? Hamilelik bi acaip bisi zatn nen olmadik seyi ister insan.

Nerde karamellerrrr:) bende baskabtatli yaptım valla nolcak benim bu tatli Sevdam ..!!!
midye ye pis dıo almıo da eşim ondan bahsedıorz ben hamıle olmadan oncede aserıodum durduk yere canm en olmadk seylerı ısterdı bı gun adada yuruoz ay cnm bır beyaz peynr cektı market yok bsy yok eve gttgmde ılk ısım nerdeyse yarm kalıp beyaz peynr yemek olmst ehehe

bende tatlı canavryım kiiii aksam yıcem oh ohhhh

Yaptim sukur tam bitince uyandi minik :)
Biz cok seviyoruz sutlu tatlilarii..
Bence hic bitmesin bu sevda :)

Kendine eziyet etme ismarla

esıme aldrcam ınat ettm bugun alamaz ıslerı cok yogunmus eve gelncede calısck o sebeple yarn bı aksılık olmazsa aksam yemegı olarak mıdyos yıcem

düet olursa da güzel olur ilgi çeker..
ama ikiniz ayrı ayrı katılırsanız da şans 2 katına çıkar...
ay çok heyecanlııı
o sesssss major olsunnnnn

kızlar heyecanlandırmayın beni seçmeler başlayınca inşallah gideceğiz.
ben size söylemedim dimi büyükadaya gittiğimizde eşim fabrikanın düzenlediği ses yarışmasında finale çıkacaktı
ama biz büyükada planını önceden yapmıştık diye gidemedi.
sonra eşim gidemeyeceğini söylediği için 2. seçileni eşimin yerine gönderdiler ve o 1. oldu.
eşim gitseydi kesin 1. olacaktı yani.
ama malesef olmadı artık seneye tekrar olursa katılır. 1.ye tam altın verdiler bide

böyle şeyler kısmet biraz

Selam kızlar ne güzel bir dostluk kurmuşsunuz çok hoşuma gitti bnde 8 aylık evliyim beni de alır mısınız aranıza

Anammmm midye bayilirim. . 3 aylik falan hamileyken annem geliyordu istanbultan iba getirmiştm dolmasini. O kadar kusmaya yedim yedim bi ton onu kusmamistim.

Evettt tatli cok tatli bisi yaaa:)) bize farketmez sutlu sutsuz yeriz :)
Selam kızlar ne güzel bir dostluk kurmuşsunuz çok hoşuma gitti bnde 8 aylık evliyim beni de alır mısınız aranıza

Hoşgeldin canim herkesi alıyoruz biz aramiza cek bi sandalye sende :))

huuh huuu ben geldimmmm
günün konusu aşermeymiş heralde....
NENA yaa senle de nasıl benziyoruz benim canım hamile kalmadan önce de canım bi şeyler istediği için şimdi ayırt edemiyorum
pazar günü ama farklı olarak canım istedi-şimdi yazmıyım -gittik yedik rahatladım
bu arada hayatta en sevdiğim yiyeceklerden biri çiğ köfteydi 9 ay nasıl yemeden dururum derkennn şimdi hiç canım istemiyor..
bu hamilelik garip şeymiş..

DAMLAÇİKOLATA ama toplamda 4 kilo almışsın ne güzel yaaa süpersin

MAJOR çok merak ettim sesiniziii ...inşallah o seste dinlemek nasip olur

PLOJOO bence de iyiki bebek mevlütü var..ne zaman yapıcaksın?
ben de gelcekmişim gibi sordum

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlerr

esıme aldrcam ınat ettm bugun alamaz ıslerı cok yogunmus eve gelncede calısck o sebeple yarn bı aksılık olmazsa aksam yemegı olarak mıdyos yıcem

Ben bile sevindim bence bebiste sevinecek cunku sen onu yediginde cok mutlu olacaksin o da hissedecek :) bak enisteyi bile ikna edebilecek bi sebep bu

Bozdursun bozdursun harcasin :) siz buyuk yarismayi kazanacaksiniz
Heyecanlaaaaann
Yalniz yarismada bile ciksan ben evde major diyecem sanirim :)))

Aramizdasin bilee
Hosgelmissinn..

Gelsenizeee bizeee
Bu pazar mevlut..Bi kurtulayim ohh diyecem
O gun olsun su gun olsun..Hic karismadim anneme biraktim..Tamam dedim sadece :))
Cuma yari40 oluyor :) birgun once ya da birgun sonra olurmus ikimizde yikanip (yikanmaninda bi tantanasi var)
babaanneye gezmeye gidecez bide :))
Ayy bide 40 var :) galiba o zaman ohh diyebilecem

PRENSEEESSS nerdesinn?

Son düzenleme:
hahahha tatli cok tatli bisy ahahahhaha catladim patladm oldum gulmektennnn ilahi sen ahahahahahahahahha :)

Switos seennle her symz benziio hakikaten yaaa o yuzden gobisimiz hep var :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sevgilimle miss turkey izlioz kizlar bsye benzemioda bacaklar bacak yani ben bile ballandira ballandira bakiom esime bakma diemiom bakilmck gbi dil hatta bide offff bacaklara bak diip duruom kociste guluo ahah nasil bi kariyim ben ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlar nasılsınız bakalımm okuldan geldimm 2 3 haftadır psikopat derecesinde yabancı diziye sardık yatıp kalkıp izliyoruz gözlerim döndü bilgisayarı kapmışken size yazayım dedimm
canım eğer işkence çekiyorsan eğer bence erkenden son vermek daha iyi olur ilerde pişman olma.. ve çocuk yaparsan ve sonra ayrılmaya kalkarsan daha zor olur allah yardımcın olsun

benim tatlışımm hamile mayosumu giyeceeek ayyy ne çok hamiş oldu yahuu topişimizde bende seneye olcam inşallaaaah

kuzumm bende gliss in banyo sonrası saç açıcısını kullanıyodum

kızlar merhaba, 10 mayıs tarihli 17 günlük evli olarak aranıza geldimmm
hoşgeldin canımm

majoooorrr katılmalısınızzz oylar sizeee ama bi şartlaa imza isterim kiii

ahahah nenaaa canım bizde miss turkey izledik kocam saçma sapik şeyler söylemeye başlayınca küstüm bencede güzel değiller fakat fiziklere laf yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…