- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.801
Ben cok inanmiyordum bu aserme olayina :)
Aldim boyumun olcusunu :)
Cok asermedim ama nasil birsy oldugunu ogrenmek bile yetti :)
Ne mutlu sizee :))
Hersey zaten duzeniyle olmus demek ki..
Daim olsun insallah..
inşallah canım hepimizin sevgisi evliliği daim olsun :116:
valla bnm canım taaa ne zmndr mıdye cekıo ben yemedm hala catlıcam yemem lazm ama yemedm daha
Amiiinn
Mutlu gelinler cogaliyooor topiğimizdee
Hemen soyle enisteyee
söyledımde her ıstedgmı alıo onu almıo o pıs sey onu yemenı ıstemıorm dıyor kendı sevmıoda ondan ole yapıo bana
Nenacim neymis ay o pis şey? Hamilelik bi acaip bisi zatn nen olmadik seyi ister insan.söyledımde her ıstedgmı alıo onu almıo o pıs sey onu yemenı ıstemıorm dıyor kendı sevmıoda ondan ole yapıo bana
Krem karamel yapiyoruuumm
Bazilarinin alt tarafinada bögürtlen sosu dökeyim bakayim döndürünce nasil olacak
Annemde eve kadar gitti kizce uyanirsa yarim kalacak
Bizim cigkofte olayina dönmüs,bildigin bi sıkımlık yemistim,yemege gidiyoruz zaten hem yararlida degil dedi almadi esimtadi damagimda kalmisti..
Ama alsin bence azcikta olsa..
Onemli de sen enisteye :)))
midye ye pis dıo almıo da eşim ondan bahsedıorz ben hamıle olmadan oncede aserıodum durduk yere canm en olmadk seylerı ısterdı bı gun adada yuruoz ay cnm bır beyaz peynr cektı market yok bsy yok eve gttgmde ılk ısım nerdeyse yarm kalıp beyaz peynr yemek olmst eheheNenacim neymis ay o pis şey? Hamilelik bi acaip bisi zatn nen olmadik seyi ister insan.
Nerde karamellerrrr:) bende baskabtatli yaptım valla nolcak benim bu tatli Sevdam ..!!!
Nenacim neymis ay o pis şey? Hamilelik bi acaip bisi zatn nen olmadik seyi ister insan.
Nerde karamellerrrr:) bende baskabtatli yaptım valla nolcak benim bu tatli Sevdam ..!!!
valla söyle 3-4 tane yesem kafi fazlasnı ıstemıom kı
midye ye pis dıo almıo da eşim ondan bahsedıorz ben hamıle olmadan oncede aserıodum durduk yere canm en olmadk seylerı ısterdı bı gun adada yuruoz ay cnm bır beyaz peynr cektı market yok bsy yok eve gttgmde ılk ısım nerdeyse yarm kalıp beyaz peynr yemek olmst ehehe
bende tatlı canavryım kiiii aksam yıcem oh ohhhh
Yaptim sukur tam bitince uyandi minik :)
Biz cok seviyoruz sutlu tatlilarii..
Bence hic bitmesin bu sevda :)
Kendine eziyet etme ismarla
düet olursa da güzel olur ilgi çeker..
ama ikiniz ayrı ayrı katılırsanız da şans 2 katına çıkar...
ay çok heyecanlııı
o sesssss major olsunnnnn
Selam kızlar ne güzel bir dostluk kurmuşsunuz çok hoşuma gitti bnde 8 aylık evliyim beni de alır mısınız aranıza
Anammmm midye bayilirim. . 3 aylik falan hamileyken annem geliyordu istanbultan iba getirmiştm dolmasini. O kadar kusmaya yedim yedim bi ton onu kusmamistim.valla söyle 3-4 tane yesem kafi fazlasnı ıstemıom kı
midye ye pis dıo almıo da eşim ondan bahsedıorz ben hamıle olmadan oncede aserıodum durduk yere canm en olmadk seylerı ısterdı bı gun adada yuruoz ay cnm bır beyaz peynr cektı market yok bsy yok eve gttgmde ılk ısım nerdeyse yarm kalıp beyaz peynr yemek olmst ehehe
bende tatlı canavryım kiiii aksam yıcem oh ohhhh
Evettt tatli cok tatli bisi yaaa:)) bize farketmez sutlu sutsuz yeriz :)Yaptim sukur tam bitince uyandi minik :)
Biz cok seviyoruz sutlu tatlilarii..
Bence hic bitmesin bu sevda :)
Kendine eziyet etme ismarla
Selam kızlar ne güzel bir dostluk kurmuşsunuz çok hoşuma gitti bnde 8 aylık evliyim beni de alır mısınız aranıza
esıme aldrcam ınat ettm bugun alamaz ıslerı cok yogunmus eve gelncede calısck o sebeple yarn bı aksılık olmazsa aksam yemegı olarak mıdyos yıcem
kızlar heyecanlandırmayın beni seçmeler başlayınca inşallah gideceğiz.
ben size söylemedim dimi büyükadaya gittiğimizde eşim fabrikanın düzenlediği ses yarışmasında finale çıkacaktı
ama biz büyükada planını önceden yapmıştık diye gidemedi.
sonra eşim gidemeyeceğini söylediği için 2. seçileni eşimin yerine gönderdiler ve o 1. oldu.
eşim gitseydi kesin 1. olacaktı yani.
ama malesef olmadıartık seneye tekrar olursa katılır. 1.ye tam altın verdiler bide
böyle şeyler kısmet biraz
huuh huuu ben geldimmmm
günün konusu aşermeymiş heralde....
NENA yaa senle de nasıl benziyoruz benim canım hamile kalmadan önce de canım bi şeyler istediği için şimdi ayırt edemiyorum
pazar günü ama farklı olarak canım istedi-şimdi yazmıyım-gittik yedik rahatladım
bu arada hayatta en sevdiğim yiyeceklerden biri çiğ köfteydi 9 ay nasıl yemeden dururum derkennn şimdi hiç canım istemiyor..
bu hamilelik garip şeymiş..
DAMLAÇİKOLATA ama toplamda 4 kilo almışsın ne güzel yaaa süpersin
MAJOR çok merak ettim sesiniziii ...inşallah o seste dinlemek nasip olur
PLOJOO bence de iyiki bebek mevlütü var..ne zaman yapıcaksın?
ben de gelcekmişim gibi sordum
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlerr
hahahha tatli cok tatli bisy ahahahhaha catladim patladm oldum gulmektennnn ilahi sen ahahahahahahahahha :)Anammmm midye bayilirim. . 3 aylik falan hamileyken annem geliyordu istanbultan iba getirmiştm dolmasini. O kadar kusmaya yedim yedim bi ton onu kusmamistim.
Evettt tatli cok tatli bisi yaaa:)) bize farketmez sutlu sutsuz yeriz :)
Hoşgeldin canim herkesi alıyoruz biz aramiza cek bi sandalye sende :))
huuh huuu ben geldimmmm
günün konusu aşermeymiş heralde....
NENA yaa senle de nasıl benziyoruz benim canım hamile kalmadan önce de canım bi şeyler istediği için şimdi ayırt edemiyorum
pazar günü ama farklı olarak canım istedi-şimdi yazmıyım-gittik yedik rahatladım
bu arada hayatta en sevdiğim yiyeceklerden biri çiğ köfteydi 9 ay nasıl yemeden dururum derkennn şimdi hiç canım istemiyor..
bu hamilelik garip şeymiş..
DAMLAÇİKOLATA ama toplamda 4 kilo almışsın ne güzel yaaa süpersin
MAJOR çok merak ettim sesiniziii ...inşallah o seste dinlemek nasip olur
PLOJOO bence de iyiki bebek mevlütü var..ne zaman yapıcaksın?
ben de gelcekmişim gibi sordum
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlerr
canım eğer işkence çekiyorsan eğer bence erkenden son vermek daha iyi olur ilerde pişman olma.. ve çocuk yaparsan ve sonra ayrılmaya kalkarsan daha zor olur10 aylık evliyim..ve okadar zor zamanlar geçirdim ki da 2 ayımda başladı sorunlar..ve bugune kadar aileme yansıtmadım..onun ailesi bizi borçsuz evlendirdi..onların aldığı evde oturuyoruz ama kirada olsam daha iyi..annesi ayrı kendisi ayrı dert..hemen hemen hiç anlamadığım şekilde kavgalar ediyoruz hepsi ondan kaynaklanıyor emin olun..kıskançlık kendine olan güvensizlik...öfkeyi kontrol edememe..1 hafta iyisek 1 ay kötü..buzamana kadar hep öyle geldik..ve her seferinde defol git.s.ol git bu evden ..mesela geçen ay iyiyiz çocuğum olsun diye cok istedim.. cumartesi günü saat 7 ye kadar hiçbir sorun yok o gün eşiyle arkadaşı beni aldı..onada haber verdim bi arkadaşımız var ona gittik o işte yarım saat oturup geldim..istanbula gitme işim vardı bilet saatlerini birlikte konuşarak aldı7de en son konuştuk 10 kadar ses soluk yok arıyorum bakmıyor evde tekim korktum..hem kendime hem başına birşeymi geldi diye..en sonunda alkol almış şekilde geldi bana kafa sallıyor seninle görüşücez..deyip duşa girdi..geç geldiğine telefonlarıma bakmamasına kızacağıma kendi hem suçlu hem güçlü..neyse duştan çıktı..bugun bu eve kim geldi dedi kimse dedim..seni kim aldı bu evden dedi bende dedim haber verdimya aşkım neoldu diyorum birden o adam gitti yerine başka biri geldi çek o ellerini üzerimden dokunma bana yalancı kadın dokunma bana..neoluyor sana canıma kastınmı var senin dedim ..yine başladı gece 11.30 çağır ananı babanı alsın seni defol git bu evden..öylemi dedim artık yeter beni sahipsiz sanma arıyorum abimi yeter derdin neyse onlara anlat al evini başına çal dedimama sinirden öldüm abim geliyorum hemen dedi insin aşagı dedi ona dedim abim aşagıda in bekliyo ben kimsenin ayağına gitmem dedi..zil çaldı abim seslendi gel buraya aldı arabaya gitti konuştular geldiğinde eşim denilen kişi cebinden ekmek bıçağı çıkardı masaya koydu psikopatsın sen benim abim senin cevrene benzemez boşuna almışsın yanına dedim..mahhalede birşey olacak diye aldım salak salak konuşma diyor ama şok oldum abim istanbula git gel bu evlilik böyle gitmez oturun kararınızı açıklayın ben bukadarını bilmiyordum dedi..abim gittikten sonrada bana boşanalım olmuyor görüyosun dedi bende peki bende mutsuzum artık yeter dedim..ve 1 gram pişmalık yok içimde sabrım tükendi..annem aradı beni şimdi oda çok öfkeli yeter ben 25 yaşında seni ömür bitir diye evlendirmedim diyor...........cok üzgünüm şuan itibari ile çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
benim tatlışımm hamile mayosumu giyeceeekgece kuşu bir sivit geldiiiii
eve geldiğimde saat 8e geliyordu..kendimi iyi hissettiğim için yemeği ben yapıcaktım ama o saatten sonra yapamıcağım için eşime bi makarna yap dedim
neyse eve bi geldimm süpriizzz
annem bi sürü yemek göndermiş bize
eşim uğrayıp almış...kıyamam anneme yaa valla gözlerim doldu...
yarın da yeter ki bize yemekler
bu arada ilk kez sufle yaptım ilk deneyime göre fena olmadı bi de sufle kabım yoktu mufin kabında yaptım gayet güzel oldu tavsiye edilir
sonraaaa annemler yarın çaya gelicekler diye bi de tavuk göğsü yaptım...
bulaşıkları toplayıp size koştum özlemişim yahuu sizi çenem düştü
valla ne güzel dedin ..her gün ayrı vuslat..her gün koşa koşa gidiyorum eve..
aslında iyi düşündün angel ıslak mayo yapışınca kötü olur..
dur bi göbişin durumuna bakayım...
canım ben elidorun şampuan ve saç kremini kullanıyordum çok da memnundum..kolay taranıyor...
ama saçlarım kepeklenince head&sholduresa geçtim...ama elidor daha yumuşak yapıyor..
gerçi annem ipekin saç kremini kullanır hep o da güzel bence
canım öncelikle eşinle iyice konuş bence...bi de boşanmayı çok dillendirmeyin bence..
umarım her şey yoluna girer..
bir şeyler yolunca girinceye kadar da bebek işini ertele derim ama sen bilirsin tabi..
biz karşıdan anlattığın kadarını biliriz...
herkese iyi gecelerrrr
gece bekçiside burda kiiiii
hoşgeldin svitt
annelerin süprizleri harika oluyor dimi
sağol cok yardımcıı oldunnmarketeki halimden bi farkı yok yorumun ahaha elidor yumuşak yapıyormuş bi onu öğrendim
şaka bi yana saol svittt
hoşgeldin canımmkızlar merhaba, 10 mayıs tarihli 17 günlük evli olarak aranıza geldimmm
kızlar heyecanlandırmayın beni seçmeler başlayınca inşallah gideceğiz.
ben size söylemedim dimi büyükadaya gittiğimizde eşim fabrikanın düzenlediği ses yarışmasında finale çıkacaktı
ama biz büyükada planını önceden yapmıştık diye gidemedi.
sonra eşim gidemeyeceğini söylediği için 2. seçileni eşimin yerine gönderdiler ve o 1. oldu.
eşim gitseydi kesin 1. olacaktı yani.
ama malesef olmadıartık seneye tekrar olursa katılır. 1.ye tam altın verdiler bide
böyle şeyler kısmet biraz
Kizlar sevgilimle miss turkey izlioz kizlar bsye benzemioda bacaklar bacak yani ben bile ballandira ballandira bakiom esime bakma diemiom bakilmck gbi dil hatta bide offff bacaklara bak diip duruom kociste guluo ahah nasil bi kariyim ben ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.