Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Is yerindn gidermis arkadasin da doguma ayrilmasaymis keşke:) ayy sorma benim elimde sanki nr zmn dogurcam:))

hiç yani
Nenaaaa ne zaman gidiyonuz doktoraa
Erkekse gosterir erkencikten buyrun der gb merak ettim

haftaya cnm allah kısmet ederse bebegmn sakatlık testı yapılcak ıkılı testmı ne denıo ya o bırde cınsıyetı bellıyse soyler artk cok heyecanlym kiama kız olcak görün bakın ne kadr cok tatlıda yesem ıcımden bı ses ben kızım dıyorrrrrrr

PRENSES

benimde saçlar prasa canım ben taramasam bile kendiliğinden taranıyor yani o yüzden kremde kremli şampuanda kullanmıyorum.
zaten krem saçları döküyor. benim görümcem saçlarını tararken glissin saç açıcısını sıkıyor öyle tarıyor.

PLOJO

evet sabah dansı bencede
galiba haftaya platese yazılıyorum çok şişkoyum yaa
o ses türkiye elemelerine katılırsam falan bu kadar kilolu olmasam iyi olur

AMAYA

ne güzel işte erkenden bir tatil şimdi olsa şimdi bende gitmek isterim valla

Birde arayanlar olur son zamanlarda
Rasgele birini bile arasan dogurdun mu diye aciyorlar telefonu..Ben bakmiyordum biara telefonlara )
Az kalmis canim..

Hiii aynen ama son zamanlara kalmadi o telefonlar malesef 1 aydır falan herkes soruyor dogurmucan sen karninda tasimasi kolay gelmis sana diyen bile var sinir oluyorum. ..

Hadi hayirlisi bakalim :) 2li tarama,o da guzel cikar insallah..Ben yaptirmamistim :)
Senin kizcede pek tatli olur yahu kucuk nena
Ruya fln gordun mu hic?Dogru cikar diyorlar ki bende sadece 1 kere gordum dogru cikti :)

Aaa katilacak misinn? Esinle ikiniz mi? Duyalim su nefesinizi :)

Hiii aynen ama son zamanlara kalmadi o telefonlar malesef 1 aydır falan herkes soruyor dogurmucan sen karninda tasimasi kolay gelmis sana diyen bile var sinir oluyorum. ..

O ne demek yahu :) espri yaptiklarini saniyorlar bir de :)
Normalde aramayanlar bile ariyordu gercekten sadece sinir ediyorlar :)
Sen sinirlenme bile onlara :)
Tadini cikar son haftalarin karnin artik daha da cikacak keyfini sur hamile olmanin :)
Ozledim ben :)

gördüm cnm yaaa bizim cocuk durumları esımden dolayı sıkıntılyıdı ya baya bı kafama takmıstm o donem hamıle kaldgmı ogrendıkten 1 hafta 10 gun once bır kız bebegı gormustum sarısın beyaz elbse ıcınde beyaz tac bandı vardı kafasnda ruyam guzel deıldı ama kız bebektı onu htrlyrm bnm o ruyayı gordgm gece esımde bebek görmüş ama cinsiyetnı htrlamıo o da sıcrayarak uyanmstı bnm gbı

Esprimi yapiolar lafmi sokuyorlar anlamıyorum bende. Bide sey var bizim zamanimizda boyle doktorlar mi gördük. .biz sirtimizda sunu taşıdık nazlisiniz.. bizim herifler kapiya koyarlardi şimdiki erkekler de bu tuhaf falan... yoluverecem birini o olacak..
Bunca aydir o kadar sıkıntı çektim kimseye muhtaç olmadm her isimi yaptım ettim hala yapiyorm ben neye nazliyimmmm. . Dun balkonu yikiyorum üst komsum hala nazlisin ayagina terlik giyip balkon mu yikanir boncuk mu dogurcan dedi.. sabır cekip içeri girdim.

Hayirolsuun insaallah..
Daha da merak ettim
Yani hamileymissin o zaman..Dogrudur belki :)

Boncuk bnmki deseydin :))
Hele bi dogsun bak nasil buldumcuk olacam deseydin :))
Saka bi yana tabii birsey demeye bile degmezler,cahile laf anlatmak olmaz ki..
Zaten eskiden erkekleri boyle yapanda bayanlarmis bence :)
Tasimasalarmiss bizim sucumuz mu :))
Boyle insanlar senin huzurlu gecindigine bile bakmiyolar adama hemen pısırık muamelesi yaparlar,halbuki hani onemli olan gecimdi :) geciniyoruz iste daha ne ariyorsun :))
Bizim topikte onlarin adı öcü teyzeler :)))

ya evet hamıleymıs ruyadan 1 hafta snra ogrendm dr gttm ya 1 aylıktım esımle dahada sasrdık anlam veremedk bı tuhaftk ama smdı alısstk masallah

günaydınlar tünaydınlar herkeseee
dün gece kuşu olmamın sonucu olarak esneyerek geçiriyorum günümü

ben de bikini giymek istiyorum
hem de ilk kez göbeğimi içeri çekmeye çalışmadan giyicem bikiyi

kuzuu biz de hiç izin kullanamıyorduk ama emekliye ayrılanlar neredeyse emekli ikramiyesi kadar izin parası almaya balayınca artık bizi zorla izine çıkarıyorlar yuppiii ama iznimizin bi kısmını kışın kullanmak zorundayız neyse buna şükür

bu arada bi hamiş topiğinde okudum bi üyemiz çocukları olmuyor diye 2 kez tüp bebek yolu ile hamile kalmış hatta 2.si ikiz olmuş 6 aylıklarmış veee süprrizzz şimdi doğal yolla hamile
Allah'ın mucizesi işte "ol"deyince olmıcak var mı...
Gunaydibt kizlarrr
33 haftaya Merhaba dedik. .. dun bi tanıdığımiz doğum yapti esin aksm gelmiş bi sen doguramadin diyor yaa... hiii benim elimde sanki :))

ama senin doğuma nerdeyse 2 ay var yahuu niye böyle yapıyorlar
inşallah günü gününe sağlıkla doğum yaparsın canım...
boşver kulaklarını tıka sen herkese...

günaydnnnn bizimde iş yernde bı arks vardı 5 günkalaya kadr calıstı millet dıodu artk senı burda dogurtacaz die o hesap olmus sennkıde

keşke ben de o kadar uzun süre çalışsam da iznimi miniğimle geçirsem...
en azından son 1 aya kadar çalışmak istiyorum...

canım inşallah gönlünden geçen olur ama hala benim içime senin oğlun olcak gibi doğuyor..
aman sağlıklı olsun da...gerçi annenin içinden geçen olmurmuş..
benim de hamiş olduğumdan beri erkek doğuyor rüyamda da gördüm ama tatlıya bayıldığım halde pek istemiyorum..
ekşili şeyle daha hoşuma gidiyor içim yanıyoororrrr
haydi hayırlısı nenacım sana benzeyen bi kızçe çook tatlı olur kii

o ses Türkiye miiiii
katılın yaa süper olurr....en sonunda sms atarız sizeeeee

galiba katılacağız ama eşimle birlikte mi olur bilmiyorum daha

sivitoşşşş bnde mayo gıyım dıodm ama bıkını daha mantıklı geldı banada gobıslerı ıcerı cekmeden gyeblcez superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana benzeyen kızce tatlı olur da babasına benzesn kız da olsa erkekte olsa ben esımı cok begendgm ıcın ona benzemesnı ıstyrm

major o ses turkıye mı ona mı katılcksnz hadı hyrlısı tum smslerım sızeeee şimdiden

Ohhh tazecik gelin gelmiş kinan kurumamistir daha masallh...
Hoşgeldin canim sıkışiver aramiza

hoşbulduk canım, teşekkür ederim :) kınam silindi ya deniz havuz sürekli suyun içinde çok az belli oluyor
dün işe başladım iki haftadan sonra hevesle geldim ama bugün sanki hiç iki hafta ortadan kaybolmamışım gibi bezginlik hissi var.

kızlar merhaba, 10 mayıs tarihli 17 günlük evli olarak aranıza geldimmm

hoşgeldin en tazecik gelin...

bi inanış vardır ama batıl mesela eşin seni daha çok seviyorsa sana benzer,sen onu daha çok seviyorsan ona benzer
bizim de göz ten rengimiz ayn ama eşim karadenizli olduğu için burun farkıyla ayrılıyor benden
nenaaa haftalar geçtikçe alışıyor dimi insan hamileliğee....
bi de göbişler çıksa ne güzel severiz
Siviticim ahh ahhh neler yapiolar bana gor işte:)

kıyamam sana :76:
senin göbişte iyice büyümüştür
kaç kilo aldın toplamda?
ben ilk 4ay bi kilo almasam tam süper olucak

ya evet hamıleymıs ruyadan 1 hafta snra ogrendm dr gttm ya 1 aylıktım esımle dahada sasrdık anlam veremedk bı tuhaftk ama smdı alısstk masallah

Masallah canim hamilelik cok cok guzel bisy tadini cikar..

Itiraf gecen sene hamile gormustum bikinisiyle gobiside coktuu oyle seker duruyordu kii..Tenha yerlerde giriyordu ama ))

galiba katılacağız ama eşimle birlikte mi olur bilmiyorum daha

bence de ayri ayri katilin..Finaldede rekabet olurmuss

kızlar merhaba, 10 mayıs tarihli 17 günlük evli olarak aranıza geldimmm

Hosgeldiiin :)
Kizcem kadar tazesinn (yenidogduda)

Ayy nenaa cok iyi anliyorum YINE :)
Bana benzeten bikac kisiye bile yok yaa ayni babasi diyorum
Ama sen cok sekersin kii sana da benzesinn

Merhaba bende geldim aranıza

Hosgeldiiiinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…