yazcam
çok moralim bozuk ya nası kötü bi gündü dün
ya akşam çıktm işten kocişde çıktı iş yerime yakın bi hastane var dibmde hemen kadın doğum hastanesi ona gidelm dedk akşam hani açık lab.. felan gittk neyse sıra felan derken zaten kayıt yapan kız dedi dr bey kızıomş da önce muayene etmesi lazmmş direk kan testi sonra dr olmazmş.. neyse sıra geldi nası heycanlıyım ama girdm dr yanına... dedi en son ne zaman adet oldun 14 ekim dedm..kaç güne bi oluyorsn dedi dedm normalde öne kayardı geöen ay 30 gne bi oldm bu sefer olmadı sabah test yaptm poztf çıktı dedm ondan geldk zaten dedm.. haa dedi idrar testii umursamaz bi tavırla
biz buna gün geçme diyelm dedi ayyy nası moralm bozuldu anlatamam.. kalktı yerinden ultrasonda bakalım bi dedi ben
şok oldum hemen ne ultrasonu bi kan testi felan hani yapsak keşke içmden geçio tabi bnlarr.. yattım ultrasonla baktı henüz bşey yok dedi kese görnmüo dedi kese tam burda olur bak yok dedi..ayy nası moralim bozuk ama benm.. kalktı yerine gitti ben toparlandm felan..ardndan gidiom.. gün geckmesi diyelm dedi kanaman olblr dedi olmazsa dedi 3 hafta sonra gelrsn dedi.. dedm benm karnm ağrıo felan normalden fazla gaz gibi sıkşıo normal mi dedm bunlar daha dur daha hamile misin ki demez mi
dedm poztf çıkrsa kan testi folk asit almştm kullanablrmym dedm bi kase salata ye al sana fol ast dio umursamaz halde
yok aldm da dedm içmemde zarar olrmu ki dedm illa istiosan al sana folk asit dedi bi kağıt verdi broşür
allahım ne sinr oldm çıktk ama bende moral kalmadı ağlamma ramak kaldı yani.. kocişde beni kşama yemeğe götrcek öyle demşt gittk ama suratm bi karş
snrlerm bozldu salak adam yaa
sonra adama biz dedk 1 1.5 saate test sonucunu arar öğrenrsnz dedi yok gelriz dedk yok gelmenize gerek yok arayın dedi kartnı verdi :) yemek felen derken eve dönüoz zaman geçti eşim arıo hastaneyi kız dio bilgi veremeyiz
eşim dio yahu nası veremezsnz gelelm dedk dr kartnı verdi arayn dedi tmm dio brni bağlıo o dr bağlıo çalmıo
eşim tekrar araddı hanfendi dedi biz gelcektk dr gelmeyn dedi arf beyi bağlarmısnz dedi kz diop dr direk bağlayamam
yahu hanfendi ya var dicenz ya yok dedi
bu ne ya dedi ben geliyorum oraya dedi kız dio gebelk şuıan var gibi
ay snrden öldm öldm öldm
hastaneye gttk eşim indi arabadan ben gelmiorm ne gtcem be dr gelmeyn dedi de dedm eşim gitti görşmş bi kağıt vermşler eline söylemş baya içndekilerde bu nası hastane dieee
snrlerm bozk dnden beri hala soru işaretlerm var napcam ben