Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ayy bnde cok sınır oluyorum öyle olunca sana yardım etmesi gerk boşver sende yapma haftaya yaparsın eşinle detaylı şimdilik seni rahtlack kdr olan kısmını yap

dr ne zmn gidiyosun

doktora 2 hafta sonra gtcem ya erken gtmşsn dedi arkaşdm o yzden kese görnmez dedi. beklycez nası geçecekse kendime dkkat etme sornu olmasa ben kendmde yaparm temzliğimide işde muhtaç olnca temzlkçi alsam ama nası yapar ki içime snermi o değil başında dururum oda olmaz başnda durmasam temz yaparmı offf ne kötü yaa çalışınca herşey sorun oluyor herşey eksk gdiyor böyle kendm yaparmda korkuyorm sonra tühhh şunu yaptm böle oldu demek istemyorum

annen fln yokmu cnm sana yerdım edicek?? eşinin yardım etmesi gerk bncee ona kız sen en iisi

annen fln yokmu cnm sana yerdım edicek?? eşinin yardım etmesi gerk bncee ona kız sen en iisi

annem var ama yaşlı kadın nsı gel yardm et deym ona.. bakalm artk kalkıp giderse yarın ya temzlkçi alcam yada iş başa düşcek hayr daha bi snrlern bozuluo sanki çok lazm bağa yardıma gidio babasıda yapıo edio yapmasn kızz absi gitmo sadece bu gidio yengesi toplama zamanı gidio topluo yemeye yardıma gttkleri yok anası babası desen topladkları araya gdio buzlğa koydkları ettkleri yok hani faslye herbişi oluo bağda ama onu yapp edecek adam lazm anası bişi bldiği ettği yokki ekio dikiolar gelene doldrp verio babası yokda ne yoruluosn kmse yemio yrma kendnide boşna hala ekio dkio benm eşim gidip yardm etcek mecburen pazarları hele yazlardan nefret ediom sürekli bağda ( gtmezse babası arar bi gn önceden sıkştrrr haa yarn beni sabah erkenden alıosn bağa gdioz dmioki lan bnlar yeni evli demedi yani düşn bende gtmiom bağa ne gidecem bi sürü iş var anası yapmıo oturuo ben mi yapcam

annaaam en uyuz oldugum sey bunlar yaa biri yapmaz diğerine herseyi yaptırırlar.nese sabret seen.biran önce cocuk yapta adamı göndermeee ne fenayız.ama insanı zorla böyle yapıyolar dimiii

annaaam en uyuz oldugum sey bunlar yaa biri yapmaz diğerine herseyi yaptırırlar.nese sabret seen.biran önce cocuk yapta adamı göndermeee ne fenayız.ama insanı zorla böyle yapıyolar dimiii

he beklsnler yaparım seneye yazada hamile olrsam doğm şu bu ölsem gitmem o bağa.. dedm eşimede ordan bişey istemiorum getirio babası gönderio yiyemioz yaaa bozuluo gnaha giriom atıom bşey göndermesn dedm baban..

he beklsnler yaparım seneye yazada hamile olrsam doğm şu bu ölsem gitmem o bağa.. dedm eşimede ordan bişey istemiorum getirio babası gönderio yiyemioz yaaa bozuluo gnaha giriom atıom bşey göndermesn dedm baban..

niie kızz bn olsam kocam gidiyo die alırım.istemiyo olabılırsın ama kimse ugrasmıyo senin eşin uğrasıyo bosver al fazla fazla istee

ah geveze yaa oturup beraber ağlayalım ben de sinirden çatlıcam...hakkatten çalışan kadın olmak çok gıcık bişey..aslında umursmaaz olmak lazım eşin yardım mı etmiyor bırak pis kalsın ya da bırak yemek yapma atıştır ..ama insanın içine sinmiyo kii.. benimkine bu gün o kadar sinir oldum ki gözükmesin gözüme..zaten aışverişe gitti kısır yapcam ya marul vb eksik de..yardım etmiyor etmediği gibi de ne dese beğenirsniz oturma odasını ben gidince süpür gürültü olmasın ya sabır dedim yaaaa..bi de ayakkabıları ayakkabılığın önününe dizilmiş koymuyor ayakkabılığa..yine sabır diyerek ben yerleştirdim bu sefer demez mi niye üst üste koydun falan neyse bişi dememe kalmadan çıktı..ben de başladım sinirden avaz avaz ağlamaya bi başıma evde...daha dün konuştum bak ben yetişemiyorum her yere ne olur en azından kendi dağınıklığını topla diye...ama neymiş o zaten yardım ediyomuş ben daha fazlasını bekliyormuşum-evet ütüsünü yapıyor bi de arada yemek hazırlar-ev arkadaşı gibi iş bölümü mü yapsaymışız saydı durdu sonuç ben suçlu ben nankör...ayhh çok uzun yazdım ama çok moralim bozuldu şimdi gideyim de böreği yapayım..

tatalımm..uzun uzun yazman daha güzell
diğer arkdaslar uzun yazdım k.bakamyın diye not düşmelerine gerk yokk bu topiğin başlığı ztn dertleşmek.içimizi dökmekk..

bazen eşimden bişeyler istiyorum yardım..onu verirmisin bunu yerleştirsene gibi. öfleyip püflüyor bnde hem üzülüyorum hem kızıyorum. neden yardım etmiyosun.çalışmıyorum şuan ama çalışıcam o zmn kim yapcak diyorum.sen bana ew işinde yardım etmezsen bnde ewe para getirmende yardım etmem diyorum.susuyor sonra. kızlar lütfen özellikle çalısan arkadaşlarım kız oldugunuz için bütün işi siz yapmak zorunda değilsiniz.
anneleri yok artık.onların arkalarını toplayıp,her istediğini istediği gibi yapma zmnı bitti ewin direği olucaklar madem o zmn yardım etcekler.

kim 98 almışşş bende 2 senedir 85le bekliyorum :44: nasıl aldın 98 i beatyyy kopya ver

valla piyasa da çözmediğim kitap kalmamıştı ve bir sene boyunca çok iyi ineklemiştim kocam o zamanlar erkek arkadaşımdı... buluşalım derdi, hyr ders çalışıcam derdim yemek molalarımda buluşurduk falan... aman zor günlerdi yav....

dr çok sinir oldum o ne ukelalık ya... şikayet etsen yeri yani... 2 hafta sonra mutlu sonucu alırsın inş...düşünmemeye çalış... hem çalışıyorsun, misafirlerin varmış, iki haftanın nasıl geçtiğini anlayamazsın gerçekten çalışan insan için misafir çok sıkıntı... hele yemeğe geliyorlarsa...akşam için de hazır alsana, superf..eshin hazır dondurulmuş börekleri var mesela... geçen kardeşim yapmıştı, güzeldi bence... ben buzluğa önceden börek sarıp atıyorum... daha kolay oluyor... kurabiyeyi bile koyuyorum... acil misafirde elime geliyor...

bence kendin ağır işlere kalkışma, yukarıdaki raflara bile uzanma derler hamilelere....tut temizlikçi, başını da bekle... para veriyoruz yani... istediğin gibi yaptır...

bu arada ev temizliğini nihayet bitirdim, yemeklerimin çoğu hazır... eşim söylendi azıcık... son günlerimiz niye geliyor arkadaşların diyerek... tmm belki haklı ama kız istanbuldan geliyor... bir sürü işinin arasında uğrayacak, ben dedim yemeğe gelin diye...
kendi annesi de dün pazar günü yemeğe çağırdı... gitmek istemiyorum ya... hafta da bir giderdik... bu hafta 3 defa görüştük resmen.... napsam da gitmesem diye düşünüyorum :44:

hastayım de canm en gecerli bahanee :))

her erkek aynı yani... istediği zaman bir kaç iş yapıyorlar ama istemediklerinde her şeyi sen yapmak zorundasın.... bana da geçen eşim dedi pazar günü uyutmadın diyerek(süpürge tutuyordum), açtım ağzımı yumdum gözümü... pazar günü dinlenme günüymüş beyimizin... benim ne güünüm acaba geri geldiğinde ona da ver bir iş yapsın canım.... sinir oluyorum misafir gelirken biz hazırlanmak için bir yerimizi yırtıyoruz, onlar yan gelip dinleniyorlar... bozma moralini, gelince düzgünce konuş canım... gerekirse iş bölümü yapın... ev kuralları koyun vs... onların anneleri değiliz biz

benimki rahat bi de yaa her hafta temizlik mi yapılır diyor dedim normal insanlar haftada bikaç kez yapıyorlar bunu..ki yaptığım süpür sil..yani camlara falan da girmiyorum..biraz önce aradı berbere de uğrucakmış da bana sesin niye bozuk diyorr ..ah bu erkekler valla çok değişik yapıdalar..

aynenn canım yeter ki işlerine gelsin valla benden daha güzel yapar temizliği de yemeği de..neyse yalnız olmadığımı görünce biraz daha içim rahatladı..dün dediğin gibi kurallar koyalım dedim iş bölümü yapalım dedim..o yine işine geldiği taraftan tutup ünv.tedeki ev arkadaşlığı gibi herkes kendi yemeğini bulaşığını halletsin o zamana getirdi işi..neyse ben biraz daha sabredip devam edeyim ama bi yerden sonra bünyem dayanmıcak bu yorgunluğa yataklara düşücem...

börek fırında..bi mutfağı toplıyım vakit kalırsa duşa giricem terledim koşturmaktan...

Ccanim bnm ilk gittgm gerizekali da kese yok ddi cikti isin icinden. Sonra ciktim kan testi yaptrdm baska dr a gosterdm suanda keseyi goremeyz zaten ama hamilesin dedi. Hic canini sikma en kisa zamandq kan testine git. Bozma moralini canim

kızlar yaaa yarn akşam misafr gelecek eşimn halaları falan. dedm ki kaynanama başka biyere gideceklermiş ordan da bize uğrayacaklar gttkleri yerde yerler çaya da bize gelrler yok illa yemek yapak aç gelrler ya diom yok aç gelmezler sonuçta başka yere misafr gidip akşam bize uğrayacaklar anlamıyooo. bnde diyorum çayın yanına kek kurabiye falan yaparz yok ille de yemek koyarz sinir olduumm yinee bişey de diyemiom sabır ya valla sabırr

selam kızlar, inşallah iyisinizdir...
gevezecim sen takılma o salak doktora, gıcık oluyo iişte bazıları. bende 4 aylık evliydim gittim dedim hiç korunmadık ve reglim gecikti test yaptırmak istiyorum. amaaannn ne azar ne azar hemen evlenince hamile kalıyomuşuz da, sonra da boşanıyomuşuz o çocuklar noluyomuş hiç düşünmüyomuşuz... dedim doktor ben 18 yaşında değilim, hemen aşık oldum diyip evleniyim, off sıkıldım diyip boşanıyım. 32 yaşındayım ve hamile kalmak istiyorum, sizden izin almaya gelmedim, ne yapmam gerekir bir sorun mu var diye sormaya geldim dedim. bi ultrasonla baktı, herşey normal görünüyo 1 yıl bekleyin sonra gelin dedi, folik asit verip gönderdi. tabi ben haftasına özel hastaneye gittim. ve erken menopoz riskim olduğunu belki 6 ay en fazla 2 yıl içinde menopoza gireceğimi öğrendim. valla devlet memuruyum bende sonuçta ama zaten memur olmadan da bu tarz insanlara sinir olduğumdan memur olursam memur gibi değil insan gibi çalışcam dedim vede elimden geldiğince, hatta bazen elimden gelenden de fazlasını yapıyorum. yastığa başımı rahat koymak için, aldığım her kuruşu hak etmeye çalışıyorum..... sen hevesini kursağında bırakmasına izin verme. devlet hastanesinin acil bölümünden girsen orda bile bakılıyomuş.

bu arada kızlar bende bi minicik miyom vardı, pek zararsız öyle duruyodu köşesinde, tamda 1 hafta önce tedavime başlamıştık ancak büyümüş miyomcuk ve alınması gerekiyormuş, tedaviyi kestik çarşamba ameliyat olcam... biraz daha beklemek gerekcek. dualarınıza dahil edin yavrular

ev işlerine yardım etme meselesine gelince evet haklısınız yardım etseler daha bi güzel olabilir ama ben halimden bu konuda pek de şikayetçi değilim. benim ailem köyde oturuyo, ben de kasabasında memurdum. köye gidip geliyodum evlenmeden önceki 5 yıl.... evlenince benim bi tomar boş zamanım oldu. köyde iş bitmez ki, hiç bi şey yapmasam bahçede kedimle oynardım. burda sil süpür yemek hop bittiii.... alışılmış rutinime göre bana batmıyo diyeyim, evlenmeden de ben içişlerinden sorumluydum çünkü, işten gider ablamın serası var, ona yardım eder sonra yemek yapar, bulaşık yıkar ve bitmiş bi şekilde yatardım. ablam sera ve bahçe işleriyle annem de ineklerimiz var onlarla ilgilenir. babam vefat etti. arabayla yarım saat mesafedeydi köy, o yüzden 7 de kalkardım, 7.15 de arabaya binerdim. şimdi yürüme mesafesinde 8 dk da gidiyorum işe, ve 7.50 de zor kalkıyorum :) soba yakma derdi yok, ortalık odun pisliği oldu yok, bulaşıklar makineye :) arada haftasonları gidip kedilerle oynuyorum ama.... çok özlüyorum onları.... hatta ilk aylarda her hafta sonu cam kapı çerçeve ne varsa siliyodum, balkonları falan sürekli yıkıyodum yaz kış farketmedi, baktım ki bunu ben boş kaldığımdan yapıyorum, duruma alışmaya başladım, valla şimdi zor yetiştiriyorum :)

eşlern korunması daha mantıklı geliyo bana terch meselesi tabii

aynen canm artık öyleee daha kolay

haklısın canm. bu arada gecmiş olsun.bursadasın demi sen? nereye giceksn.bnm kv de olucak cok cok gecmiş olursun inş tez zmnda toparlarsın kendini

bu hafta halaları ağırlama haftası galiba..gevezenin de eşinin halası geliyordu bu akşam..bizimkinin de geldi kv.ler benim annemler falan da geldi ama çaya geldiler kek börek falan yaptım..ben de yemeğe gelicekler diye ödüm kopmuştu..yemeğe misafir almak gerçekten stresli bi de yeni evliyiz ya panik yapıyoruz oldu olmadı diye..sen sorsan mı acaba kvye anne yemek yapıyorum ne istersiniz diye o da yemeğe gelmicez der sorun çözülür ama bi de istediği bi yemeği söyler o daha sıkıntı risk almakta fayda var..

eşlern korunması daha mantıklı geliyo bana terch meselesi tabii

bence de en mantıklısı

ah ne güzel kuzum yaa sana evililik rahat gelmiş alışkın olduğun için..ben işten gelirdim yemek hazır inan makineye koymak zor gelirdi bazen anne derdim ne olur bu akşam sen yerleştir ben çok yorgunum..bazen yatağımı bile toplamazdım..dolayısıyla şu an çok zorlanıyorum ama alışırım zamanla..alışırım dimi

Kizlaar haftaya esim 10gunlugune antalyaya gidiyo egitim gbi bisey varmiss. Bn de annemde ve kayinvalidecigimde kalcam 5er 5er

ben olsam 5 gün annemde kalır 5 günde annemleri bize çağırırdım Allah kavuştursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…