selam kızlar, inşallah iyisinizdir...
gevezecim sen takılma o salak doktora, gıcık oluyo iişte bazıları. bende 4 aylık evliydim gittim dedim hiç korunmadık ve reglim gecikti test yaptırmak istiyorum. amaaannn ne azar ne azar hemen evlenince hamile kalıyomuşuz da, sonra da boşanıyomuşuz o çocuklar noluyomuş hiç düşünmüyomuşuz... dedim doktor ben 18 yaşında değilim, hemen aşık oldum diyip evleniyim, off sıkıldım diyip boşanıyım. 32 yaşındayım ve hamile kalmak istiyorum, sizden izin almaya gelmedim, ne yapmam gerekir bir sorun mu var diye sormaya geldim dedim. bi ultrasonla baktı, herşey normal görünüyo 1 yıl bekleyin sonra gelin dedi, folik asit verip gönderdi. tabi ben haftasına özel hastaneye gittim. ve erken menopoz riskim olduğunu belki 6 ay en fazla 2 yıl içinde menopoza gireceğimi öğrendim. valla devlet memuruyum bende sonuçta ama zaten memur olmadan da bu tarz insanlara sinir olduğumdan memur olursam memur gibi değil insan gibi çalışcam dedim vede elimden geldiğince, hatta bazen elimden gelenden de fazlasını yapıyorum. yastığa başımı rahat koymak için, aldığım her kuruşu hak etmeye çalışıyorum..... sen hevesini kursağında bırakmasına izin verme. devlet hastanesinin acil bölümünden girsen orda bile bakılıyomuş.
bu arada kızlar bende bi minicik miyom vardı, pek zararsız öyle duruyodu köşesinde, tamda 1 hafta önce tedavime başlamıştık ancak büyümüş miyomcuk ve alınması gerekiyormuş, tedaviyi kestik çarşamba ameliyat olcam... biraz daha beklemek gerekcek. dualarınıza dahil edin yavrular
ev işlerine yardım etme meselesine gelince evet haklısınız yardım etseler daha bi güzel olabilir ama ben halimden bu konuda pek de şikayetçi değilim. benim ailem köyde oturuyo, ben de kasabasında memurdum. köye gidip geliyodum evlenmeden önceki 5 yıl.... evlenince benim bi tomar boş zamanım oldu. köyde iş bitmez ki, hiç bi şey yapmasam bahçede kedimle oynardım. burda sil süpür yemek hop bittiii.... alışılmış rutinime göre bana batmıyo diyeyim, evlenmeden de ben içişlerinden sorumluydum çünkü, işten gider ablamın serası var, ona yardım eder sonra yemek yapar, bulaşık yıkar ve bitmiş bi şekilde yatardım. ablam sera ve bahçe işleriyle annem de ineklerimiz var onlarla ilgilenir. babam vefat etti. arabayla yarım saat mesafedeydi köy, o yüzden 7 de kalkardım, 7.15 de arabaya binerdim. şimdi yürüme mesafesinde 8 dk da gidiyorum işe, ve 7.50 de zor kalkıyorum :) soba yakma derdi yok, ortalık odun pisliği oldu yok, bulaşıklar makineye :)
arada haftasonları gidip kedilerle oynuyorum ama.... çok özlüyorum onları.... hatta ilk aylarda her hafta sonu cam kapı çerçeve ne varsa siliyodum, balkonları falan sürekli yıkıyodum yaz kış farketmedi, baktım ki bunu ben boş kaldığımdan yapıyorum, duruma alışmaya başladım, valla şimdi zor yetiştiriyorum :)