Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok tatile gitmeden alıcam hem indirime girer :KK1:
eşin kaçta geliyor?
vee ben hala bankadayım :KK14:
zavallı kocam de beni bekliyor :KK1:

8 de kapatiyorlar musteri gelmezse veya yoksa :) onlarin musterileride bi degisik oluyor uzun suruyor alisveris :)
Simdi yolda :KK52:
Sizinkide ayri bi hadise :KK66:
Olsun herkes saglikla dönsun evine sarilsin sevdicegine ne yapalim hergun ayri vuslat :))

Canım hamile mayosu ama göbeğinin ıslak kalması iyi mi? Bikini de olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

huhucanlarr.....tatile mi gidiyosunu sizzz:KK1:

sendromsuz pazartesiler şekerim sana daaa :KK1: midenin iyi olmasına sevindim tatlımmmmmm:KK16::KK16::KK16: ben de size hevesleniyorum ama sabırla bekliyorum bak :KK1: sen de tatil için bekle azcıkkkk..... inşallah çok güzel bi tail geçirirsin.... bu mide bulantıları falan da çabuck geçer canım benimmm..... o kadar istiyorum ki bursada geldiğimde bankana uğrayıp svity hanımla görüşmek istemiştim demeyi..... valla yapabilirsem çok mutlu olcam, şöööyyyleeee sıkıca sarılıp :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:öyle tebrik edesim var, uzun zamandır görmediğim en sevdiğim arkadaşımı görmüş kadar sevinirim muhtemelen öyle bi şey yapabilsem:KK1:

inşallah canım, inşallah tedaviye gerek kalmadan çarçabuk gelir bebişiniz... çünkü bu süreç inanılmaz stresli, zor..... bugünümüze şükür, isyan değil haşa ama yoruluyo insan bazen.... cuma gününden beri kür yapmıyorum, bitirdim kürlerimi o bile rahatlattı... yorulmuşum 3 aydır her gece eve gidip bi yemek 2 kür yapmaya.... bi yere gidecek olsam bile şu saatte şu kürüm var şimdi yanıma alsam insanlara açıklamam gerek o yüzden alamam o saatte bi mazeret uğdurup dönmem lazım diye düşünmeye..... inşallah senin bebişin de benim bebişimde daha fazla bekletmezler tatlım.....aslında ben kendimi de hamile görmüştüm 3-5-10 kez rüyamda.... ancak seninki bi enteresandı valla.... rakamları bile hatırlayarak uyandım, düşün aptal aptal gülümsüyodum... çok komikti :KK1: bi de berabermişiz böyle ellerimizi tutmuşuz zıplıyoruz falan.... kağıt duruyo böyle bi sehba var onun üzerinde ve rakamları görüyorum sonra..... senin üzerinde böyle yazlık boydan bi elbise vardı hatta.....

sorma şekerimmmm yaaaaa.... gelecek gelecek sadece 4,5 günüm kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1:

hayırlısı cnm inş. tedaviye gerk kalmaz...dediğin gibi cok yorucudur tahmin edebiliyorum..
inş bu ay ikimizede iyi gelcek..
belkii sende tatilde hamile kalırsın :KK17::KK17: iyi değerlendirmek lazm tatilleri :))
elbise mi gördüüünn o senin tatil moduna geçme sürecin sanrım hehe :) hayır olsun inş.

kızalr bişi sorucammm markete gittim baktım baktım sonra bi kızlara sorayım öyle alayım dedim döndüm :KK53:
bnm saclarım kısa biliyosunuzz ama hala inanlılmaz şekilde zor tarıyorumm şaç kremi alsammı dedim bilemedim ne alsam nasıl alsm ne önerirsinizz

10 aylık evliyim..ve okadar zor zamanlar geçirdim ki da 2 ayımda başladı sorunlar..ve bugune kadar aileme yansıtmadım..onun ailesi bizi borçsuz evlendirdi..onların aldığı evde oturuyoruz ama kirada olsam daha iyi..annesi ayrı kendisi ayrı dert..hemen hemen hiç anlamadığım şekilde kavgalar ediyoruz hepsi ondan kaynaklanıyor emin olun..kıskançlık kendine olan güvensizlik...öfkeyi kontrol edememe..1 hafta iyisek 1 ay kötü..buzamana kadar hep öyle geldik..ve her seferinde defol git.s.ol git bu evden ..mesela geçen ay iyiyiz çocuğum olsun diye cok istedim.. cumartesi günü saat 7 ye kadar hiçbir sorun yok o gün eşiyle arkadaşı beni aldı..onada haber verdim bi arkadaşımız var ona gittik o işte yarım saat oturup geldim..istanbula gitme işim vardı bilet saatlerini birlikte konuşarak aldı7de en son konuştuk 10 kadar ses soluk yok arıyorum bakmıyor evde tekim korktum..hem kendime hem başına birşeymi geldi diye..en sonunda alkol almış şekilde geldi bana kafa sallıyor seninle görüşücez..deyip duşa girdi..geç geldiğine telefonlarıma bakmamasına kızacağıma kendi hem suçlu hem güçlü..neyse duştan çıktı..bugun bu eve kim geldi dedi kimse dedim..seni kim aldı bu evden dedi bende dedim haber verdimya aşkım neoldu diyorum birden o adam gitti yerine başka biri geldi çek o ellerini üzerimden dokunma bana yalancı kadın dokunma bana..neoluyor sana canıma kastınmı var senin dedim ..yine başladı gece 11.30 çağır ananı babanı alsın seni defol git bu evden..öylemi dedim artık yeter beni sahipsiz sanma arıyorum abimi yeter derdin neyse onlara anlat al evini başına çal dedim:KK36:ama sinirden öldüm abim geliyorum hemen dedi insin aşagı dedi ona dedim abim aşagıda in bekliyo ben kimsenin ayağına gitmem dedi..zil çaldı abim seslendi gel buraya aldı arabaya gitti konuştular geldiğinde eşim denilen kişi cebinden ekmek bıçağı çıkardı masaya koydu psikopatsın sen benim abim senin cevrene benzemez boşuna almışsın yanına dedim..mahhalede birşey olacak diye aldım salak salak konuşma diyor ama şok oldum abim istanbula git gel bu evlilik böyle gitmez oturun kararınızı açıklayın ben bukadarını bilmiyordum dedi..abim gittikten sonrada bana boşanalım olmuyor görüyosun dedi bende peki bende mutsuzum artık yeter dedim..ve 1 gram pişmalık yok içimde sabrım tükendi..annem aradı beni şimdi oda çok öfkeli yeter ben 25 yaşında seni ömür bitir diye evlendirmedim diyor...........cok üzgünüm şuan itibari ile çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk:KK5:

10 aylık evliyim..ve okadar zor zamanlar geçirdim ki da 2 ayımda başladı sorunlar..ve bugune kadar aileme yansıtmadım..onun ailesi bizi borçsuz evlendirdi..onların aldığı evde oturuyoruz ama kirada olsam daha iyi..annesi ayrı kendisi ayrı dert..hemen hemen hiç anlamadığım şekilde kavgalar ediyoruz hepsi ondan kaynaklanıyor emin olun..kıskançlık kendine olan güvensizlik...öfkeyi kontrol edememe..1 hafta iyisek 1 ay kötü..buzamana kadar hep öyle geldik..ve her seferinde defol git.s.ol git bu evden ..mesela geçen ay iyiyiz çocuğum olsun diye cok istedim.. cumartesi günü saat 7 ye kadar hiçbir sorun yok o gün eşiyle arkadaşı beni aldı..onada haber verdim bi arkadaşımız var ona gittik o işte yarım saat oturup geldim..istanbula gitme işim vardı bilet saatlerini birlikte konuşarak aldı7de en son konuştuk 10 kadar ses soluk yok arıyorum bakmıyor evde tekim korktum..hem kendime hem başına birşeymi geldi diye..en sonunda alkol almış şekilde geldi bana kafa sallıyor seninle görüşücez..deyip duşa girdi..geç geldiğine telefonlarıma bakmamasına kızacağıma kendi hem suçlu hem güçlü..neyse duştan çıktı..bugun bu eve kim geldi dedi kimse dedim..seni kim aldı bu evden dedi bende dedim haber verdimya aşkım neoldu diyorum birden o adam gitti yerine başka biri geldi çek o ellerini üzerimden dokunma bana yalancı kadın dokunma bana..neoluyor sana canıma kastınmı var senin dedim ..yine başladı gece 11.30 çağır ananı babanı alsın seni defol git bu evden..öylemi dedim artık yeter beni sahipsiz sanma arıyorum abimi yeter derdin neyse onlara anlat al evini başına çal dedim:KK36:ama sinirden öldüm abim geliyorum hemen dedi insin aşagı dedi ona dedim abim aşagıda in bekliyo ben kimsenin ayağına gitmem dedi..zil çaldı abim seslendi gel buraya aldı arabaya gitti konuştular geldiğinde eşim denilen kişi cebinden ekmek bıçağı çıkardı masaya koydu psikopatsın sen benim abim senin cevrene benzemez boşuna almışsın yanına dedim..mahhalede birşey olacak diye aldım salak salak konuşma diyor ama şok oldum abim istanbula git gel bu evlilik böyle gitmez oturun kararınızı açıklayın ben bukadarını bilmiyordum dedi..abim gittikten sonrada bana boşanalım olmuyor görüyosun dedi bende peki bende mutsuzum artık yeter dedim..ve 1 gram pişmalık yok içimde sabrım tükendi..annem aradı beni şimdi oda çok öfkeli yeter ben 25 yaşında seni ömür bitir diye evlendirmedim diyor...........cok üzgünüm şuan itibari ile çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk:KK5:

aramıza hoşgeldin...ailen haklı böyle bi adamla yaşanmaz tabiki tek taraflı dinliyoruz ama ne olursa olsun anladıgım kadarıyla şiddet eğilimli biri sürekli küfür kovma vs. daha kötü iyidi hamile değilsin... bncede en
mantıklısı ayrılmanız.. hakkınızda hayırlısı...

aramıza hoşgeldin...ailen haklı böyle bi adamla yaşanmaz tabiki tek taraflı dinliyoruz ama ne olursa olsun anladıgım kadarıyla şiddet eğilimli biri sürekli küfür kovma vs. daha kötü iyidi hamile değilsin... bncede en
mantıklısı ayrılmanız.. hakkınızda hayırlısı...

aslında buzmana kadar çok boşanmaktan bahsetti..ama hemen özür dileyip barışıyordu bu sefer benim gücüm yok sevgimi güvenimi aldı :KK43:(ben evcilik mi oynadım 10 ay.. ben boşanmış olarak mı gideceğim telli duvaklı çıktığım o eve..:KK43:kaldıramam nasıl bakarım babacımın yüzüne:KK43:(((

hu huuu kuzularrr :KK16: :KK16:
bi kere de sedroma girmiyim dedim ama ı ıh zorla sokuyorlar :KK1:
iç kontrolörler geldi..müfettişin bi alt versiyonu ama kendini müfettiş sanangillerden :KK9:
tüm şube kasa ve atmsini sayıyor :KK14:
inşallah en azından 7de çıkmış oluruz...
bebiş acıktı yahuu:KK56:

canım sen daha iş yerindekilere söylemedin mi bebiş olduğunu :13:

aslında buzmana kadar çok boşanmaktan bahsetti..ama hemen özür dileyip barışıyordu bu sefer benim gücüm yok sevgimi güvenimi aldı :KK43:(ben evcilik mi oynadım 10 ay.. ben boşanmış olarak mı gideceğim telli duvaklı çıktığım o eve..:KK43:kaldıramam nasıl bakarım babacımın yüzüne:KK43:(((

öncelikle aramıza hoşgeldin.
böyle şeylere acele karar vermemk gerek canım tabiki boşanmak için evlenmedin.
oturup iyice konuşmak gerek ama eşinin ailesi ve eşin saba bu saatten sonra sahip çıkmazsa yapacak bir şey yok :KK50:

öyle düşünme elbetteki kimse istemez boşanmayı ama Allah daha beterinden korusun...
ailen destek olduğu sürece neden öyle düşünüyorsunki hatalı olan sen misin ?
ülekemizde neler oluyor kadınlara karşı yanan şiddet vs. Allah korusun...ilk boşanan sen değilsin....

gece kuşu bir sivit geldiiiii:KK23:
eve geldiğimde saat 8e geliyordu..kendimi iyi hissettiğim için yemeği ben yapıcaktım ama o saatten sonra yapamıcağım için eşime bi makarna yap dedim
neyse eve bi geldimm süpriizzz:KK33:
annem bi sürü yemek göndermiş bize :KK52:
eşim uğrayıp almış...kıyamam anneme yaa valla gözlerim doldu...
yarın da yeter ki bize yemekler :KK52:
bu arada ilk kez sufle yaptım ilk deneyime göre fena olmadı bi de sufle kabım yoktu mufin kabında yaptım gayet güzel oldu tavsiye edilir :KK52:
sonraaaa annemler yarın çaya gelicekler diye bi de tavuk göğsü yaptım...
bulaşıkları toplayıp size koştum özlemişim yahuu sizi çenem düştü :KK52:

8 de kapatiyorlar musteri gelmezse veya yoksa :) onlarin musterileride bi degisik oluyor uzun suruyor alisveris :)
Simdi yolda :KK52:
Sizinkide ayri bi hadise :KK66:
Olsun herkes saglikla dönsun evine sarilsin sevdicegine ne yapalim hergun ayri vuslat :))

valla ne güzel dedin ..her gün ayrı vuslat..her gün koşa koşa gidiyorum eve..

Canım hamile mayosu ama göbeğinin ıslak kalması iyi mi? Bikini de olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında iyi düşündün angel ıslak mayo yapışınca kötü olur..
dur bi göbişin durumuna bakayım...

hayırlısı cnm inş. tedaviye gerk kalmaz...dediğin gibi cok yorucudur tahmin edebiliyorum..
belkii sende tatilde hamile kalırsın :KK17::KK17: iyi değerlendirmek lazm tatilleri :))
elbise mi gördüüünn o senin tatil moduna geçme sürecin sanrım hehe :) hayır olsun inş.
kızalr bişi sorucammm markete gittim baktım baktım sonra bi kızlara sorayım öyle alayım dedim döndüm :KK53:
bnm saclarım kısa biliyosunuzz ama hala inanlılmaz şekilde zor tarıyorumm şaç kremi alsammı dedim bilemedim ne alsam nasıl alsm ne önerirsinizz

canım ben elidorun şampuan ve saç kremini kullanıyordum çok da memnundum..kolay taranıyor...
ama saçlarım kepeklenince head&sholduresa geçtim...ama elidor daha yumuşak yapıyor..
gerçi annem ipekin saç kremini kullanır hep o da güzel bence :KK1:

canım öncelikle eşinle iyice konuş bence...bi de boşanmayı çok dillendirmeyin bence..
umarım her şey yoluna girer..
bir şeyler yolunca girinceye kadar da bebek işini ertele derim ama sen bilirsin tabi..
biz karşıdan anlattığın kadarını biliriz...

herkese iyi gecelerrrr :KK16: :KK16:

gece kuşu bir sivit geldiiiii:KK23:
eve geldiğimde saat 8e geliyordu..kendimi iyi hissettiğim için yemeği ben yapıcaktım ama o saatten sonra yapamıcağım için eşime bi makarna yap dedim
neyse eve bi geldimm süpriizzz:KK33:
annem bi sürü yemek göndermiş bize :KK52:
eşim uğrayıp almış...kıyamam anneme yaa valla gözlerim doldu...
yarın da yeter ki bize yemekler :KK52:
bu arada ilk kez sufle yaptım ilk deneyime göre fena olmadı bi de sufle kabım yoktu mufin kabında yaptım gayet güzel oldu tavsiye edilir :KK52:
sonraaaa annemler yarın çaya gelicekler diye bi de tavuk göğsü yaptım...
bulaşıkları toplayıp size koştum özlemişim yahuu sizi çenem düştü :KK52:

valla ne güzel dedin ..her gün ayrı vuslat..her gün koşa koşa gidiyorum eve..

aslında iyi düşündün angel ıslak mayo yapışınca kötü olur..
dur bi göbişin durumuna bakayım...

canım ben elidorun şampuan ve saç kremini kullanıyordum çok da memnundum..kolay taranıyor...
ama saçlarım kepeklenince head&sholduresa geçtim...ama elidor daha yumuşak yapıyor..
gerçi annem ipekin saç kremini kullanır hep o da güzel bence :KK1:

canım öncelikle eşinle iyice konuş bence...bi de boşanmayı çok dillendirmeyin bence..
umarım her şey yoluna girer..
bir şeyler yolunca girinceye kadar da bebek işini ertele derim ama sen bilirsin tabi..
biz karşıdan anlattığın kadarını biliriz...

herkese iyi gecelerrrr :KK16: :KK16:

gece bekçiside burda kiiiii :KK3:
hoşgeldin svitt :KK8:
annelerin süprizleri harika oluyor dimi :21:
sağol cok yardımcıı oldunn :KK9: marketeki halimden bi farkı yok yorumun ahaha:KK9: elidor yumuşak yapıyormuş bi onu öğrendim :KK1:
şaka bi yana saol svittt

gece bekçiside burda kiiiii :KK3:
hoşgeldin svitt :KK8:
annelerin süprizleri harika oluyor dimi :21:
sağol cok yardımcıı oldunn :KK9: marketeki halimden bi farkı yok yorumun ahaha:KK9: elidor yumuşak yapıyormuş bi onu öğrendim :KK1:
şaka bi yana saol svittt

hatta daha da kafa karıştırdım dimi :KK9:
ama tamam son kararım elidorrr :KK36:

ay ben hala uyumamışım..şu muhteşem yüzyılın kamera arkasına daldık...

busefer gittim ki ben muahh size :KK54:

Huhiihiii Majoorr :KK52: Sabah dansi gb oldu :KK9:

Gunaydinlarrr:KK55:

SWEAT
Bikini al bence degistirmen kolay olsun..
Hep yedekle dolas cunku ustunde kurumasinn..Goguslerin hassas olacak,bel gobek kismindada islaklik uzerinde kurumasin..Zaten tekrar girene kadar digeri kurur..
O bahsettigim zmnda denize girip ciktigimda aglayacaktim gogsumun acisina :) Ki dayanikliyimdir ama neden bilmem,cok sizlamisti..

PRENSESS
Benim saclar pirasa oldugundan hic oyle acilmama gb bi durum yasayamadim :)
Sadece sampuani ve kremi ayri ayri kullanirsan hem saclarin icin daha iyi hemde krem daha cok ise yarar..

Ben organizasynu yaptm :)bayramda kaciyorim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

size de şimdiden iyi tatillerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyiyim canım hep aynı benim ya ne olsun ev iş iş ev bu kadar.
yılın tatil sezonunu AMAYA açıyor maşallah :KK52:
bizim tatile daha 1.5 ay var.

şekerim yaz aylarında ihale döneminde oluyoruz ve izin alamıyorum o yüzden erkenden yapmam gerekiyor tatilimi... ki geçen yıldan 10 gün iznim var kullanılmamış.... zaten hepi topu 20 gün olan iznimin yarısı kaldı..... bu yıl da farklı olmayacak muhtemelen.... o yüzden ben de çok isterdim şöyle temmuzun ortasında ağustosun başında izne çıkıyım ama malesef canım yaaaa..... eşimin de fabrika komple tatilde oluyo sadece eşim bakım bölümünde, bakım yapılıyo :)))) o yüzden sadece benim izin almam da yetmiyoooo.....

ayy amayaa gerçekten bi gün gelsen beni ziyarete ne güzel olurrr :KK16: :KK16:
bi an güvenliğe gerçekten "sivity hanım" dediğini düşündüm de :KK9:
bi de trabzonlu kendisi asabiyet had safada sivity hanım da kim kardeşim diye sinirleniveriri :KK9: :KK9:

bu arada kürlerin hayırlı olsun şifa olsun....
hazır bitmişkenn tatilde geliverse bebiş döndüğünde hiççç başlamasan tedaviyee
ne güzel olurrrr :KK16: :KK16:
bu arada seni şapka ve gözlükle hayal ettim de çok cool geldin gözüme:KK53:

canımm biz de eşimle daha öğrenciyken bi arkadaşın yanına günübirlik gitmiştik
ılıca plajıydı sanırım...
Allahım o nasıl bi deniz..dedim burası denizse ben yıllarca gölde yüzmüşüm :KK9:
mükemmel ötesi havuz gibi...
neyse senin için foto çekinirim İzmirde :KK16:
siz Alanyaya mı gidiyodunuz?
gerçekten çok istiyorum svitycan.... inşallah bigün yapabilirim sana bi sürpriz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: valla şekerim doktor amcaların kesin kanaati tedavisiz mümkün değil, tedavi ile inşallah..... ama tabi Rabbim bilir.... olursa süper olur :KK1: önümüzdeki yılın tatil parası yaparıs tedavi parasını :KK1:

yok tatlım o sendin, gayet elbiseliydin zıp zıp da zıpladık :)))))) bu arada ben de elidorun şampuanının yanında ayrıca saç kremini alıyorum memnunum.... arada pantene in de aldığım oluyo ama elidor daha güzel:KK16::KK16::KK16::KK16:

Gunaydibt kizlarrr
33 haftaya Merhaba dedik. .. dun bi tanıdığımiz doğum yapti esin aksm gelmiş bi sen doguramadin diyor yaa... hiii benim elimde sanki :))

Gunaydibt kizlarrr
33 haftaya Merhaba dedik. .. dun bi tanıdığımiz doğum yapti esin aksm gelmiş bi sen doguramadin diyor yaa... hiii benim elimde sanki :))

günaydnnnn:KK52::KK52: bizimde iş yernde bı arks vardı 5 günkalaya kadr calıstı millet dıodu artk senı burda dogurtacaz die o hesap olmus sennkıde:KK52::KK52:

günaydnnnn:KK52::KK52: bizimde iş yernde bı arks vardı 5 günkalaya kadr calıstı millet dıodu artk senı burda dogurtacaz die o hesap olmus sennkıde:KK52::KK52:

Nenaaaa ne zaman gidiyonuz doktoraa:KK52:
Erkekse gosterir erkencikten buyrun der gb :KK52: merak ettim :KK9:

Is yerindn gidermis arkadasin da doguma ayrilmasaymis keşke:) ayy sorma benim elimde sanki nr zmn dogurcam:))

Birde arayanlar olur son zamanlarda :KK9:
Rasgele birini bile arasan dogurdun mu diye aciyorlar telefonu..Ben bakmiyordum biara telefonlara :KK66:)
Az kalmis canim..

X