- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.721
Kızlar yarın doktora randevu aldım. Son adetin ilk günü baz alınıyorsa 5 hafta 4 günlük olması gerekir. Ultrasonla gözükür mü? Heyecanlıyım ve dua ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz tatile gidebilir miyiz kiiii Eylüldeee
Kendimi bikiniye gogus pedi yapistirirken hayal ettim
sendromsuz pazartesiler şekerim sana daaaSendromsuz pazartesiler herkeseee
bu gün çoook şükür midem iyihalsizlik de yok..
oyüzden çok yoğun olmama rağmen ptesiye rağmen çoook mutluyumm
sağlık gibisi yok valla
kuzu ben de nerdeyse tüm fotolara yorum yapıcaktım zor tuttum kendimi
resim sapığıyız ikimizde
oo rüyan süpermiş amayaa..PRENSES inşallah aynı değerle hamile kaldığıını öğrenir...
yaşasınn tatil zamanı geldi demek
çook güzel yaa ben de heveslendim...
bol bol eğlen bizim için de...
bizim de ağustosta alanyaya gidicektik ama doktor çok uzağa gitmeseniz iyi olur dedi sanırm iptal ettirip çeşmeye gidicez hem izmirde arkadaşlarımız var..
güzel olur...tabi inşallah miniğim uslu durur da..
sen de gel aramıza hamişler grubuna
yeni uyananlarr için günaydınnn çoktaann işe başlamış olanlar içn tünaydınnnnn
ahh amayacımmmmmhayırlara yoralım inş hamile kalırım...
eşimin kuzeni fala baktırmış viyanada okuyor sizin aileye bebek gelicek demiş bn de baktırmıstım ablma o da bebek var dedi şimdi de amayaa
bence sen o sayıları git sayısalda fln oyna
tatiller başlamışş ohh bu hafta sonu tatil ver demek...stresini at bol bol eğlen sonrada dediğin gibi bebeğin sımsıkı tutunsun sana..
sorma şekerimmmm yaaaaa.... gelecek gelecek sadece 4,5 günüm kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiamannnn iş iş nereye kadr dunyayımı kurtarcz azcık gezmek bzmde hakkımzsefan olsun kız smdıden grdn tatıl moduna bnde olsam ole yapardm şimdi sana hafta sonu olmaz
eğer 5 hafta 4 günlük ise ultrasonda keseyi görürürsünüz canım
canim iyim sen napiosn bulantm yok cok sukur normal yasantma dondum cokcok arada gelio ama hemen gecio ilacla toparladm bn cok kotuydm isi birakmayi bile dusundm dusun artik :)inşallah çıkar fallar prenses
inan senin kadar heyecanla bekliyoruz
huhuhuuu nenaa napıyorsun?
geçti mi bulantılarınnn?
:)sen soylerken bnde hayal ettmde baya komik olur :)Biz tatile gidebilir miyiz kiiii Eylüldeee
Kendimi bikiniye gogus pedi yapistirirken hayal ettim
Ve herkese tünaydın kızlarr...
Tatlisimm nasilsinnSelam kızlarr nasılsınız?
nasıl geçti hafta sonunuz?
bir deprem atlattık ama ben o depremi hiç hissetmedim istanbul'da istiklalde yürüyorduk kimsede deprem diye kendini dışarı atmadı
galiba iyiki hissetmedim yoksa çok korkardım
canımm çok sevindimm sonunda testi yaptın yani
bu topik hamile topiği oldu iyice
Allah seni amayaa coktaan girmissin modacanım işler o kadar yoğun kiiiiii... Ama umrumda değil sadece 5 gün :))))) sabah zaten şapka ve gözlüklerle geldim işe düşün
Sendromsuz pazartesiler herkeseee
bu gün çoook şükür midem iyihalsizlik de yok..
oyüzden çok yoğun olmama rağmen ptesiye rağmen çoook mutluyumm
sağlık gibisi yok valla
canımm nice yıllarınız olsun ...
bi dahakine Kağan da kucağınızda olucak kii
oh ne güzel gezmişiniz 2 saat de olsa hava almışsınız...
siz annenlerde mi kalıyorsunuz?
bu arada ben de dün atlamışım hepimize hayırlı kandiller
kuzu ben de nerdeyse tüm fotolara yorum yapıcaktım zor tuttum kendimi
resim sapığıyız ikimizde
oo rüyan süpermiş amayaa..PRENSES inşallah aynı değerle hamile kaldığıını öğrenir...
yaşasınn tatil zamanı geldi demek
çook güzel yaa ben de heveslendim...
bol bol eğlen bizim için de...
bizim de ağustosta alanyaya gidicektik ama doktor çok uzağa gitmeseniz iyi olur dedi sanırm iptal ettirip çeşmeye gidicez hem izmirde arkadaşlarımız var..
güzel olur...tabi inşallah miniğim uslu durur da..
sen de gel aramıza hamişler grubuna
ayyy dimi yaaaa.... Bence de öyle yapmalıyımmmmmmamayaa 4.5gun gecer hatta tatilin tadni ole cikarki gttgne dahada mutlu ol erken uyan gec yat falan gunlern daha uzun olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız bende migren olduğundan beri yazları şapkasız çıkmam abi modundayım ben.... Güneş çıkar şapka başa geçer, gözlükler göze takılır.... Eğer yapmazsam gece başım ağrır kiiiii......allah seni amayaa coktaan girmissin moda
ayyy dimi yaaaa.... Bence de öyle yapmalıyımmmmmm
kız bende migren olduğundan beri yazları şapkasız çıkmam abi modundayım ben.... Güneş çıkar şapka başa geçer, gözlükler göze takılır.... Eğer yapmazsam gece başım ağrır kiiiii......Iş arkadaşlarım alışık bu duruma.... Geldi tatil insanı diyolar sadece
tabi tabi mutlaka oyle yap hatta kocisinide uyandr sabah cupcup deniz yada havuz nyse oglen o sicakta grilmz mazallah gunes gecer kafana oglen daha sakin golgelikte gecr aksam 4gbi yine 7ye kadar deniz cupcup snra dus cicilerni gy aksam yemegi snra gece gezmesi yada bar disco neyse artk snra yine bi sahil yuruyusu snra yatak ertesi sabah yine 7de kalk ohh mis bn olsam ole yaparmda canim cekti kizzzz git kustum ben sana tatil tatil dedn sen smdi banabu arada gecms olsn migrenn varms dikkatli ol
Kızım senin işin kolay.... "kocacım canım tatil istiyo, tatil aşeriyom ben" dedin mi tamamdır......
Canlaaaar ben geldimm tekrardan
Tatlisimm nasilsinndepremi duymaman daha iyi kii allah beterinden koeusunn gorunmuyosun bayadir naptinn ne ettinn
SWEATT
Annem bizde canim :) yalnizim ya..
Dun anneme gecmistikte biraz evi toparladik :)
Sonra biz cikmadan eve gelip bebisi yikadik..
Dusunuyorumda 6 haftalik flndim Sarimsakli,Cunda,izmir gezdik..Yuzdumde..
Simdi dusununce hic mi korkmamisim diye durdum bi an oyle :) Doktorda haklidir tabii ama yola cikiyorsun diye de korkup kotu dusunme canim giderken..
AMAYAA
Tesekkur ederiizz♥
Rabbim gonlundekini nasip etsin canim en kisa zamanda insallah hayirlisiyla..
Dunden sonra bi enerji yukluyum
Ufak duyumlar aldim ama onu bile gulerek karsilayip evimize davet ettim kisileri,herkes kendi yasadigini biliyor alinganliklar olur arayi acmayalim diye :) Napiim simdi kendime dert mi edeyim ya da suclu gb aciklama mi yapayimda pohpohlayim :)
Zaten biliyordum ama daha da iyi anladim o masada yatarken,sagliktan önemli hicbisy yok..
sendromsuz pazartesiler şekerim sana daaamidenin iyi olmasına sevindim tatlımmmmmm ben de size hevesleniyorum ama sabırla bekliyorum bak sen de tatil için bekle azcıkkkk..... inşallah çok güzel bi tail geçirirsin.... bu mide bulantıları falan da çabuck geçer canım benimmm..... o kadar istiyorum ki bursada geldiğimde bankana uğrayıp svity hanımla görüşmek istemiştim demeyi..... valla yapabilirsem çok mutlu olcam, şöööyyyleeee sıkıca sarılıp öyle tebrik edesim var, uzun zamandır görmediğim en sevdiğim arkadaşımı görmüş kadar sevinirim muhtemelen öyle bi şey yapabilsem
inşallah canım, inşallah tedaviye gerek kalmadan çarçabuk gelir bebişiniz... çünkü bu süreç inanılmaz stresli, zor..... bugünümüze şükür, isyan değil haşa ama yoruluyo insan bazen.... cuma gününden beri kür yapmıyorum, bitirdim kürlerimi o bile rahatlattı... yorulmuşum 3 aydır her gece eve gidip bi yemek 2 kür yapmaya.... bi yere gidecek olsam bile şu saatte şu kürüm var şimdi yanıma alsam insanlara açıklamam gerek o yüzden alamam o saatte bi mazeret uğdurup dönmem lazım diye düşünmeye..... inşallah senin bebişin de benim bebişimde daha fazla bekletmezler tatlım.....aslında ben kendimi de hamile görmüştüm 3-5-10 kez rüyamda.... ancak seninki bi enteresandı valla.... rakamları bile hatırlayarak uyandım, düşün aptal aptal gülümsüyodum... çok komiktibi de berabermişiz böyle ellerimizi tutmuşuz zıplıyoruz falan.... kağıt duruyo böyle bi sehba var onun üzerinde ve rakamları görüyorum sonra..... senin üzerinde böyle yazlık boydan bi elbise vardı hatta.....
sorma şekerimmmm yaaaaa.... gelecek gelecek sadece 4,5 günüm kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canim iyim sen napiosn bulantm yok cok sukur normal yasantma dondum cokcok arada gelio ama hemen gecio ilacla toparladm bn cok kotuydm isi birakmayi bile dusundm dusun artik :)
:)sen soylerken bnde hayal ettmde baya komik olur :)
Tunaydn canimmm
bana da daha güzel olucak gibi geliyorrCanlaaaar ben geldimm tekrardan
Tatlisimm nasilsinndepremi duymaman daha iyi kii allah beterinden koeusunn gorunmuyosun bayadir naptinn ne ettinn
Allah seni amayaa coktaan girmissin moda
Sevindim tatlisimm midenin daha iyi olmasinabebuscan uzmesin senii
Cesmeye hic gitmedim daha guzeldir zaten alanyadanndaha guzel olur bencwe tatiliniz
Bu arada svytiii cimmmm çeşme çokkkk güzel bi yerdir.... Gerçi otele gidip tatil yapmadım ama izmirde olduğum dönemde sık sık günü birlik gitmişliğim vardır.....
SWEAT
Acele etme derim bikiniye bebeisin suprizi artik bakalim hemencik mi cikacak gobis sonradan mi :)
MAJOR
Buyumeyelim tabiiboyle daha guzell..
Tatillere gidincee burayi unutmayin sakiiiiin
Bugunde bitmek bilmedi yahu..Esimi ozledim ben...