- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.701
Kandiliniz mubarek olsuun..
Dualarinizin kabul gormesi,gonlunuzden gecenin sizinle olmasi dilegimlee..
Sonunda disari cakabildik bizim eve gectik kizimi yikadik emdi uyudu anneannesiyle birakktik :)
2 saat fln disaridaydik,market isinide hallettik tam kapiya geldik ki annem aradi hadi gelin artik cagiriliyorsunuz dedi arkadan bir sess 'ingaaa' benim gozler aninda doldu tabii esim guluyoroyle degisik geldi ki sesini duymak hizlica girip kokladim
Cok iyi geldi disari cikmak ohh :)
Ellerinizden oper kizcem tesekkur ederiz
Maşallah canım. Allah daim etsin mutluluğunuzu. Ve hayırlı kandiller sana da...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim masallahhFotoğraf yüklüyoruum kızlar
Canimm cok gecmis olsun insallah bir soeun yoktur eger gecmezse git doktora aksatma:18:Yinee telden yazıyorm kızlarr
Mevlütten annemlere gittk kahve içtik geldik bugun kvler bizdeydi giremdim..
Onlar gidince yine eişim kaptı pcyi uyumadn bi bakim dedimm.
Bu arada cok fena karnm ağrıyor oturamıyorm oturnca kalkmıyorm. Kalkınca yürüyemiyorum...eşim dr gidelim diyor ama geçer diye tahmin ediyorum geçmezse yarn gidicez
Damlaçikolata evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunn nice mutlu yıllara inş.
Plojo minik kızına bakmaya çalışıcam telden..meleklerin güzel olmaması mümkünmüü
Herkesi cok seviyorum iyiki burdasınız..ayrı ayrı yorum yapamıuorm ama okurken cok mutlu oluyorm. ..
Gunaydinnnn tatlisssGuunaaaydıııınnn
Bu arada doğum gününden geldik..kötü değildii orta derecedeydii..eşim bşraz geç geldi o gelene kdr herkez odadaydı eşim gelince aşağıya indiler duramadılar yanımızda
Ablam burdayken annem anlatmış herşeyi artık ablm biliyor.o kdr rahatladıkki anlatmm hep belli etmemeye çalışmak cok zordu. Çok şükür ki ablm cok tepki vermemiş üzülmemiş biz hastalancak diye korkuyorduk bi sorun yok dahada mutlu sorunun ne oldugunu biliyor artık.cok da şaşırmamış nasıl insanlar oldugunu biliyor ztn. Ablmla bunun üzerine konuşmadık annem bahsetti sadece yolda daha fazlasını bnde bilmiyorm ama stresim fln kalmadı artık çok şükürrr
Aslinda yukleyecem size,albume attigim icin arkadaslarim goruyor sadece ama telefondan bulamadim bi turlu :))
Bilgisayari acarim yarin artik..
Annemle esim plan yapmis :)
Emzirecekmisim Sezen'i,bide sut sagip birakacakmisim ben esimle gidecekmisim bugun :) Esim surekli kacirmaya calisiyor zaten beni :)
Biraz hava almak iyi gelecek..En son hastaneye gitmistik yine..
Sezenle buralarda arabasina atip yuruyus yapabiliriz haftaici ama bugun alamam havalar malum polen heryer..
Bizim burasi ise en yuksegi 3 kattan olusan blok blok olusturulmus kalan bosluklardada cimen cicek dolu biryer,burasi daha rahat Sezen icin :)
Gece de ruyamda hep eve dönuyordum Sezen'i almaya onun dusuncesiyle yatinca,olmusum ben di mi?
Cok uyumusum bu gece bellli bıdıbıdı yaptim cok
canım folik asidi gebe kalmadan bir ay kadar önce kullanmaya başlarsan iyi olur, zaten zararı da yok... o yüzden sen de kullanmaya başlamalısın bence....inş svitt amiinnnn bu ay olucak diye hissediyordunuz inş.:26:
yumurtlama zmnı başlamışş bn daha var sanıyordummm
bncede süt ürülerini bol bol tuket folik asit verdimi dr.
hep yükle, daha çok yükle.... yükle yükle......Fotoğraf yüklüyoruum kızlar
mutlu yıllarınız olsun tatlımmmmmmmBen geldimmm hoşgeldim kizlar... :)
Plojocum fotolar harika bayildimmm.. kizini ogluma mi istesem:))
Sivitiiii nane limon benim doktorum pek tavsiye etmemişti... daha doğrusu bitki caylarini falan.. hii bide maydonoZ yasak ama oyle pocada falan yenir abartmadn yicen rahimde acilma yapiyormus.
Bu gun evlilik yıldönümümuz kocisim harika bi kahvaltiya uyandirdi beni. .. aksamada yemege gidecemisiz nereye vs bilmiyorm bakicaz :)) oglumda iyi allahim bir rüya gormusum gece oglumun eli cikivermis sallanıyor hahah hastaneye öyle gidiyorm falan. Aklimi oynatmadn doguraydim bi :))
günaydın kızlaaarrrrrrben regl oldum hemde 20 gün arayla... ve nedeni hakkında hiç bi fikrim yok sanırım tam tatile gideceğimiz gün regl olmak istemediğimi çok feci hissettirdim bünyeme ve bedenimin çalışmasını hızlandırdım
bu arada hemen yazayım yoksa unutucam, bugün ayprensesinin test yaptığını ve değerinin 473,82 olduğunu gördüm rüyamdaöyle uyandım, hatta değeri tekrarlıyodum uyandığımda plojocum sanırım ben de oldum artık... yemek yerken aklıma düşen angeldan sonra rüyama giren prenses...... hadi hayırlısı diyorum başka da bi şey diyemiyorum.... bi de değere bakar mısın?????? 473,82..... değerini de unutmadan yazıyım dedim
geçmiş olsun şekerim sorunsuz atlatmanıza çok sevindim.... bide ablanın da olanları bilmesi gayet iyi olmuş.....
rüyamdan yola çıkarak ben de bu ay senden iyi haberler geleceğini düşünüyorum.... hadi bakalım, hayırlısı
canım yaaaaa.... sezen de sende süpersiniz, vallahi gözlerim dolu dolu oldu sabah sabah.... vuslat resminiz olağanüstü, mucizenin resme dönüşmesi.... Rabbim nazarlardan saklasın, güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallah....tez vakitte de isteyen herkese ve bana da nasip etsin Rabbim çok güzelsiniz çok.....
canım folik asidi gebe kalmadan bir ay kadar önce kullanmaya başlarsan iyi olur, zaten zararı da yok... o yüzden sen de kullanmaya başlamalısın bence....
hep yükle, daha çok yükle.... yükle yükle......
mutlu yıllarınız olsun tatlımmmmmmm
cumartesi gece 12 de yola çıkıyoruz pazar 14 otele girişimiz, eşimin arkadaşları ile gidicez... 2 de çocukları var... onlar uyurken yola çıkmanın daha mantıklı olacağını düşündükNe zaman gidiyodunuz canim tatilee
Cok az kalmissss ne guzeeelcumartesi gece 12 de yola çıkıyoruz pazar 14 otele girişimiz, eşimin arkadaşları ile gidicez... 2 de çocukları var... onlar uyurken yola çıkmanın daha mantıklı olacağını düşündükuyandıktan sonra yol almak zor olabilir diye..... ki zaten 12 saat sürüyor.... iple çekiyorum sabırsızlanıyorum, kendimi feci hazır hissediyorum....
kız ben kasımdan beri ödüyorum.... ve daha ekime kadar da ödiycem :)Cok az kalmissss ne guzeeelbizde taksitlerini oduyoruz tqtilin ama gitmemize 2 ay var
Ohh ne guzel kuzum yaa dinlnin atin butun senenin stresiniiii
Kızlarrr teSti yaptım. Elim ayağım titriyor. Hamileyimm :) İnşallah çok sAğlıklıdır. :) test sonucum; Eki Görüntüle 1128025
canım işler o kadar yoğun kiiiiii... Ama umrumda değil sadece 5 gün :))))) sabah zaten şapka ve gözlüklerle geldim işe düşüngunaydnnn amayaaa tatile bu hafta sonumu gdiosnz superrr cokcanim cekti... Bende ise yeni basladgm icin yıllık iznim yok ama bayram tatilinde insallah kacicam smdiden ucak biletlerne bakiormda cooook apahaliymis :)ama napalim mecbr alcaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm nice yıllarınız olsun ...Ben geldimmm hoşgeldim kizlar... :)
Plojocum fotolar harika bayildimmm.. kizini ogluma mi istesem:))
Sivitiiii nane limon benim doktorum pek tavsiye etmemişti... daha doğrusu bitki caylarini falan.. hii bide maydonoZ yasak ama oyle pocada falan yenir abartmadn yicen rahimde acilma yapiyormus.
Bu gun evlilik yıldönümümuz kocisim harika bi kahvaltiya uyandirdi beni. .. aksamada yemege gidecemisiz nereye vs bilmiyorm bakicaz :)) oglumda iyi allahim bir rüya gormusum gece oglumun eli cikivermis sallanıyor hahah hastaneye öyle gidiyorm falan. Aklimi oynatmadn doguraydim bi :))
Kandiliniz mubarek olsuun..
Dualarinizin kabul gormesi,gonlunuzden gecenin sizinle olmasi dilegimlee..
Sonunda disari cakabildik bizim eve gectik kizimi yikadik emdi uyudu anneannesiyle birakktik :)
2 saat fln disaridaydik,market isinide hallettik tam kapiya geldik ki annem aradi hadi gelin artik cagiriliyorsunuz dedi arkadan bir sess 'ingaaa' benim gozler aninda doldu tabii esim guluyoroyle degisik geldi ki sesini duymak hizlica girip kokladim
Cok iyi geldi disari cikmak ohh :)
Ellerinizden oper kizcem tesekkur ederiz
Gunaydiiiiiinnnnnn canlaarrguzel bir gunden merhabaaa okul bitioorrr cok mutluyummm yazin daha cok sizinleyimmm
Canim masallahhdunyalar guzeli bi bebegin va resim sapigi omayim diye her fotoya yazmadim ama hepsi ayri guzeldiii allah size bagislasin bebisnizi bizede zamani gelince nasip etsin
Canimm cok gecmis olsun insallah bir soeun yoktur eger gecmezse git doktora aksatma:18:
Gunaydinnnn tatlisss
Bu arada danla cikolata canim daha nice yillara esinle bebisinizle insallahh
günaydın kızlaaarrrrrrben regl oldum hemde 20 gün arayla... ve nedeni hakkında hiç bi fikrim yok sanırım tam tatile gideceğimiz gün regl olmak istemediğimi çok feci hissettirdim bünyeme ve bedenimin çalışmasını hızlandırdım
bu arada hemen yazayım yoksa unutucam, bugün ayprensesinin test yaptığını ve değerinin 473,82 olduğunu gördüm rüyamdaöyle uyandım, hatta değeri tekrarlıyodum uyandığımda plojocum sanırım ben de oldum artık... yemek yerken aklıma düşen angeldan sonra rüyama giren prenses...... hadi hayırlısı diyorum başka da bi şey diyemiyorum.... bi de değere bakar mısın?????? 473,82..... değerini de unutmadan yazıyım dedim
geçmiş olsun şekerim sorunsuz atlatmanıza çok sevindim.... bide ablanın da olanları bilmesi gayet iyi olmuş.....
rüyamdan yola çıkarak ben de bu ay senden iyi haberler geleceğini düşünüyorum.... hadi bakalım, hayırlısı
canım yaaaaa.... sezen de sende süpersiniz, vallahi gözlerim dolu dolu oldu sabah sabah.... vuslat resminiz olağanüstü, mucizenin resme dönüşmesi.... Rabbim nazarlardan saklasın, güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallah....tez vakitte de isteyen herkese ve bana da nasip etsin Rabbim çok güzelsiniz çok.....
canım folik asidi gebe kalmadan bir ay kadar önce kullanmaya başlarsan iyi olur, zaten zararı da yok... o yüzden sen de kullanmaya başlamalısın bence....
Selam kızlarr nasılsınız?
nasıl geçti hafta sonunuz?
bir deprem atlattık ama ben o depremi hiç hissetmedim istanbul'da istiklalde yürüyorduk kimsede deprem diye kendini dışarı atmadı
galiba iyiki hissetmedim yoksa çok korkardım
canımm çok sevindimm sonunda testi yaptın yani
bu topik hamile topiği oldu iyice
canım işler o kadar yoğun kiiiiii... Ama umrumda değil sadece 5 gün :))))) sabah zaten şapka ve gözlüklerle geldim işe düşün
yeni uyananlarr için günaydınnn çoktaann işe başlamış olanlar içn tünaydınnnnn
ahh amayacımmmmmhayırlara yoralım inş hamile kalırım...
eşimin kuzeni fala baktırmış viyanada okuyor sizin aileye bebek gelicek demiş bn de baktırmıstım ablma o da bebek var dedi şimdi de amayaa
bence sen o sayıları git sayısalda fln oyna
tatiller başlamışş ohh bu hafta sonu tatil ver demek...stresini at bol bol eğlen sonrada dediğin gibi bebeğin sımsıkı tutunsun sana..
amannnn iş iş nereye kadr dunyayımı kurtarcz azcık gezmek bzmde hakkımzsefan olsun kız smdıden grdn tatıl moduna bnde olsam ole yapardm şimdi sana hafta sonu olmaz
Selam kızlarr nasılsınız?
nasıl geçti hafta sonunuz?
bir deprem atlattık ama ben o depremi hiç hissetmedim istanbul'da istiklalde yürüyorduk kimsede deprem diye kendini dışarı atmadı
galiba iyiki hissetmedim yoksa çok korkardım
canımm çok sevindimm sonunda testi yaptın yani
bu topik hamile topiği oldu iyice