- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.681
Günaydın kızçelerrrrr
dün gerçekten çok kötüydüm..akşam annemlere gittik birazcık birşey yedim bi de annem nane limon kaynattı iyi geldi...
bu sabah daha iyi uyandım ama korkuyorum birşey yemeye
ya yoğurt da pek yiyemiyorum ama denicem naneli yoğurdu..
sen nasılsın Kağan nasıl?
canım doktor zararı yok dedi..internette de zararsız diyor ben de güvendim yaptırdım...
umarım zararı yoktur..
canım sevindim doğum gününü sorunsuz atlattığınıza..
ablanın da her şeyi bilmesi iyi olmuş...şimdi daha rahatsınızdır..
bu arada ben de hep derdim midem bulansın da kilo vereyim diye ama okadar pişmanım kiiiii
hatta arkadaşlar dalga geçiyor üzülmüyoruz sana sen istedin diye
hamilelik zaten hasizlik yapıyor bi de bir şey yemeyince wcye gidicek halin kalmıyor..
dün 1 kilo vermişim
önceden olsa çok sevinirdim ama miniğe zararı olur diye üzülüyorum şimdi
evet kuzum sallandık
dediğin gibi Allah beterinden saklasın...
senin de yaz tatiliine 1 aydan az kaldıııııı
evetttt Sezoşun fotolarını bekliyoruz
valla dualarla bakarız biz fotolara nazar değmesin diye
oleyyy demek bu gün eşinle dışarı çıkıyorsunuzzzz
çok iyi gelir sana..havada miss gibi iyi elir başbaşa gezmek
bu arada rüyalarını çok iyi anlıyorum..benim rüyalar ultrason görüntülerinden oluşuyor
dün gerçekten çok kötüydüm..akşam annemlere gittik birazcık birşey yedim bi de annem nane limon kaynattı iyi geldi...
bu sabah daha iyi uyandım ama korkuyorum birşey yemeye
canım sağolasın tavsiyen için..belki de beraber içtiğim için öyle kötü oldum.bi daha ı ıh içmem..Canim tostla birlikte icme portakal suyunu tostunu ye biraz bekle. .. yanında içersen kalmaZ midende... yarim saat sonra falan ic meyve suyunu. Bide süzme yoğurt nane koy icine tuzla.. bi parca tutar mideni canim...
ya yoğurt da pek yiyemiyorum ama denicem naneli yoğurdu..
sen nasılsın Kağan nasıl?
Alttan zarar vermez de mi canım? Çok acemiyim. Alttan da baktırabilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım doktor zararı yok dedi..internette de zararsız diyor ben de güvendim yaptırdım...
umarım zararı yoktur..
Slm kızlar ben geldim pcyi eşim kaptı bnde telden yazıyormmm yanlış yazarsm kusura bakmayın. ...
Tebrik ederimmmm..gözünüz aydın.rabbim hiç beklemeden nasip etti cok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsn inş.
Silik çizgiden belliydi sonuç.şimdi kopkoyu maşallah. ..
Bebek sağlıklı olsunda gerisi önmli değil svitt.
Hem miğde bulantısı ve kilo almak hamileliğin tuzu biberi..
Bnm de mşğdm bulnsın istiyorm zayıflarm belki heheh
Bu arada doğum gününden geldik..kötü değildii orta derecedeydii..eşim bşraz geç geldi o gelene kdr herkez odadaydı eşim gelince aşağıya indiler duramadılar yanımızda
Ablam burdayken annem anlatmış herşeyi artık ablm biliyor.o kdr rahatladıkki anlatmm hep belli etmemeye çalışmak cok zordu. Çok şükür ki ablm cok tepki vermemiş üzülmemiş biz hastalancak diye korkuyorduk bi sorun yok dahada mutlu sorunun ne oldugunu biliyor artık.cok da şaşırmamış nasıl insanlar oldugunu biliyor ztn. Ablmla bunun üzerine konuşmadık annem bahsetti sadece yolda daha fazlasını bnde bilmiyorm ama stresim fln kalmadı artık çok şükürrr
canım sevindim doğum gününü sorunsuz atlattığınıza..
ablanın da her şeyi bilmesi iyi olmuş...şimdi daha rahatsınızdır..
bu arada ben de hep derdim midem bulansın da kilo vereyim diye ama okadar pişmanım kiiiii
hatta arkadaşlar dalga geçiyor üzülmüyoruz sana sen istedin diye
hamilelik zaten hasizlik yapıyor bi de bir şey yemeyince wcye gidicek halin kalmıyor..
dün 1 kilo vermişim
önceden olsa çok sevinirdim ama miniğe zararı olur diye üzülüyorum şimdi
Gunaydinnn sekerparelerr mutlu pazariniz olsuuunege tarafinda deprem olmuss hepinize gecmis olsunn allah buyuklerinden korusunn:18:
Prenses canim ablanada olayi anlatmaniz iyi olmus bilsin en azindan neden aramasin kusluge bosuna
Sivitosum bebisin saglikliymis masallah
Boyu uzun olsun iyi oluur
Sezosun annesiiiii40i cikinca minnosu bizede gosterir misinkiii merak ediyoruzz
evet kuzum sallandık
dediğin gibi Allah beterinden saklasın...
senin de yaz tatiliine 1 aydan az kaldıııııı
Sevindim atlatildigina üzücü birsey olmadan :)
Bazi seyleri kabullenince daha kolay oluuor..
Ablanada bıdıbıdı etmeyen akilli bir insansa eniste sorun yok demektir..
Tabii ki aralar iyi olsa keyifli olunur ama boylesi hayirliysa boyle devam :)
Aslinda yukleyecem size,albume attigim icin arkadaslarim goruyor sadece ama telefondan bulamadim bi turlu :))
Bilgisayari acarim yarin artik..
Annemle esim plan yapmis :)
Emzirecekmisim Sezen'i,bide sut sagip birakacakmisim ben esimle gidecekmisim bugun :) Esim surekli kacirmaya calisiyor zaten beni :)
Biraz hava almak iyi gelecek..En son hastaneye gitmistik yine..
Sezenle buralarda arabasina atip yuruyus yapabiliriz haftaici ama bugun alamam havalar malum polen heryer..
Bizim burasi ise en yuksegi 3 kattan olusan blok blok olusturulmus kalan bosluklardada cimen cicek dolu biryer,burasi daha rahat Sezen icin :)
Gece de ruyamda hep eve dönuyordum Sezen'i almaya onun dusuncesiyle yatinca,olmusum ben di mi?
Cok uyumusum bu gece bellli bıdıbıdı yaptim cok
evetttt Sezoşun fotolarını bekliyoruz
valla dualarla bakarız biz fotolara nazar değmesin diye
oleyyy demek bu gün eşinle dışarı çıkıyorsunuzzzz
çok iyi gelir sana..havada miss gibi iyi elir başbaşa gezmek
bu arada rüyalarını çok iyi anlıyorum..benim rüyalar ultrason görüntülerinden oluşuyor