Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızçelerrrrr
dün gerçekten çok kötüydüm..akşam annemlere gittik birazcık birşey yedim bi de annem nane limon kaynattı iyi geldi...
bu sabah daha iyi uyandım ama korkuyorum birşey yemeye
Canim tostla birlikte icme portakal suyunu tostunu ye biraz bekle. .. yanında içersen kalmaZ midende... yarim saat sonra falan ic meyve suyunu. Bide süzme yoğurt nane koy icine tuzla.. bi parca tutar mideni canim...
canım sağolasın tavsiyen için..belki de beraber içtiğim için öyle kötü oldum.bi daha ı ıh içmem..
ya yoğurt da pek yiyemiyorum ama denicem naneli yoğurdu..
sen nasılsın Kağan nasıl?

Alttan zarar vermez de mi canım? Çok acemiyim. Alttan da baktırabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım doktor zararı yok dedi..internette de zararsız diyor ben de güvendim yaptırdım...
umarım zararı yoktur..

canım sevindim doğum gününü sorunsuz atlattığınıza..
ablanın da her şeyi bilmesi iyi olmuş...şimdi daha rahatsınızdır..

bu arada ben de hep derdim midem bulansın da kilo vereyim diye ama okadar pişmanım kiiiii
hatta arkadaşlar dalga geçiyor üzülmüyoruz sana sen istedin diye
hamilelik zaten hasizlik yapıyor bi de bir şey yemeyince wcye gidicek halin kalmıyor..
dün 1 kilo vermişim
önceden olsa çok sevinirdim ama miniğe zararı olur diye üzülüyorum şimdi

evet kuzum sallandık
dediğin gibi Allah beterinden saklasın...
senin de yaz tatiliine 1 aydan az kaldıııııı

evetttt Sezoşun fotolarını bekliyoruz
valla dualarla bakarız biz fotolara nazar değmesin diye
oleyyy demek bu gün eşinle dışarı çıkıyorsunuzzzz
çok iyi gelir sana..havada miss gibi iyi elir başbaşa gezmek

bu arada rüyalarını çok iyi anlıyorum..benim rüyalar ultrason görüntülerinden oluşuyor

Geçmiş olsun canım. Mide bulantısı kötü. Ben de sabah bulantıyla uyandım ama benim daha ilk ay tabi.

günaydın gelinlerrr güzel mutlu hafta sonları diliyorum herkezzeee....
bugun çeyiz toplama gidicezz..düğünde duramadık ayıp olmasın mevlüde bari gidelim :)

Çok teşekkür ederim canım. Allah size de nasip etsin inşallah. Aminn. Evet çizgim koyulaştı 2 gün geçince. :)

aammmiiinnn inş. hamişler dua etsin kabul olur :) (sağlıklı hayırlı bi evladım olsn)

teşeekkürler asen bayağı hissetik..allah korusun...
ablmın bilmesi cok cok iyi olduu aklnda soru işareti kalamdı artık..hem bizde daha rahatız çok şükür korktugumuz gibi fevri davranmadı..sinirlenip kötü olmadıı

enişte kendi kafasından yapıyor ne yapıyorssa yorum bile yapmıyorum artık onun için..
gez gezz ne güzel eşin plan yapmışş
olmuşşsun ewt ama ztn hamile oldugunu öğrendiğin an oluyorsun kiii

günaydın svitt
bazen bnde tırsıyorum öyle dua ediyorum ama ya cok feciii yaşarsam miğde bulantısını diyee
kilo vermek zararı olacagını sanmıyorum...suyun yeterliyse..dr a sor bnce ama sanmıyorum..

günaydın svitt
bazen bnde tırsıyorum öyle dua ediyorum ama ya cok feciii yaşarsam miğde bulantısını diyee
kilo vermek zararı olacagını sanmıyorum...suyun yeterliyse..dr a sor bnce ama sanmıyorum..

doktor ilk 3 ay depodan yer bebek dedi..ama en azından süt ürünleri ve ceviz-badem vb ye dedi...
yarın da işe gidicem
prensesssss inşallah bu ay da senden güzel haber alırızzzz

doktor ilk 3 ay depodan yer bebek dedi..ama en azından süt ürünleri ve ceviz-badem vb ye dedi...
yarın da işe gidicem
prensesssss inşallah bu ay da senden güzel haber alırızzzz

inş svitt amiinnnn bu ay olucak diye hissediyordunuz inş.:26:
yumurtlama zmnı başlamışş bn daha var sanıyordummm

bncede süt ürülerini bol bol tuket folik asit verdimi dr.

inş svitt amiinnnn bu ay olucak diye hissediyordunuz inş.:26:
yumurtlama zmnı başlamışş bn daha var sanıyordummm

bncede süt ürülerini bol bol tuket folik asit verdimi dr.

bu ay inşallah uğurlu gelsin sana..
yumurtlama günlerinden sonra da çalışmaları ihmal etmeyin
hiç belli olmuyor çünkü
folik verdi doktor 3 ay kullanıcam..aslında öncesinde başlamak istiyordum ama minik geldi hemen

iptal etmeyizzz
bnde istiyorum ama hap içmek zor geliyor bna
bn cıkıyorum öptmm siziii aksma grssz

Gidemedim yahu :) Uyumadı o zaman Sezen bende bırakamadım..Eşimde cemiyete gitti..Gelince yakınlarda bi yere gitmeye karar verdik hep beraber
Mide bulantıların içinde Allah kolaylık versin kızçe..Sabah kalkmadan basucunzda bulunsun kraker yiyin diyor doktorlar ama ne kadar işe yarar bilmiyorum..

Sanadaa mutlu haftasonlarııı
Plan yalan oldu

Sezen uyumadı bizde anneme geldik bilgisayardan girince değişik geldi bi an :) Şu smilelerin numarasını alasım var

âmin canım inşallah. Senin de sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun inşallah.

Fotoğraf yüklüyoruum kızlar

Son düzenleme:

olsun kuzuum Sezen de gelmek istemiş sizinle
hep beraber gidersiniz

Âmin canım inşallah. Benim çok az oluyor daha. Kusma oluyor mu?

dün vardı canım..çok kötüydüm..ama bu gün sadece yol tutmuş gibi bulantı var

Fotoğraf yüklüyoruum kızlar

ççooookkkk tatlı maşaalahh
hele o yeni doğduğu andaki fotonuzda gözlerim doldu..
film karesi gibi..bakmaya doyamadım...
inşallah Sezoşun 1.yaş günündeki fotoları da görürüz
o zaman benim minik de 4aylık falan olur ..rüya gibi

Ben geldimmm hoşgeldim kizlar... :)
Plojocum fotolar harika bayildimmm.. kizini ogluma mi istesem:))
Sivitiiii nane limon benim doktorum pek tavsiye etmemişti... daha doğrusu bitki caylarini falan.. hii bide maydonoZ yasak ama oyle pocada falan yenir abartmadn yicen rahimde acilma yapiyormus.
Bu gun evlilik yıldönümümuz kocisim harika bi kahvaltiya uyandirdi beni. .. aksamada yemege gidecemisiz nereye vs bilmiyorm bakicaz :)) oglumda iyi allahim bir rüya gormusum gece oglumun eli cikivermis sallanıyor hahah hastaneye öyle gidiyorm falan. Aklimi oynatmadn doguraydim bi :))

Allah şifa versin canım.

Mutlu nice senelere canım. :)

Kandiliniz mubarek olsuun..
Dualarinizin kabul gormesi,gonlunuzden gecenin sizinle olmasi dilegimlee..

Sonunda disari cakabildik bizim eve gectik kizimi yikadik emdi uyudu anneannesiyle birakktik :)
2 saat fln disaridaydik,market isinide hallettik tam kapiya geldik ki annem aradi hadi gelin artik cagiriliyorsunuz dedi arkadan bir sess 'ingaaa' benim gozler aninda doldu tabii esim guluyor oyle degisik geldi ki sesini duymak hizlica girip kokladim
Cok iyi geldi disari cikmak ohh :)
Ellerinizden oper kizcem tesekkur ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…