Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın doktora randevu aldım. Son adetin ilk günü baz alınıyorsa 5 hafta 4 günlük olması gerekir. Ultrasonla gözükür mü? Heyecanlıyım ve dua ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer 5 hafta 4 günlük ise ultrasonda keseyi görürürsünüz canım :KK9:

SWEATT
Annem bizde canim :) yalnizim ya..
Dun anneme gecmistikte biraz evi toparladik :)
Sonra biz cikmadan eve gelip bebisi yikadik..
Dusunuyorumda 6 haftalik flndim Sarimsakli,Cunda,izmir gezdik..Yuzdumde..
Simdi dusununce hic mi korkmamisim diye durdum bi an oyle :) Doktorda haklidir tabii ama yola cikiyorsun diye de korkup kotu dusunme canim giderken..

AMAYAA
Tesekkur ederiizz♥
Rabbim gonlundekini nasip etsin canim en kisa zamanda insallah hayirlisiyla..

Dunden sonra bi enerji yukluyum :KK66:
Ufak duyumlar aldim ama onu bile gulerek karsilayip evimize davet ettim kisileri,herkes kendi yasadigini biliyor alinganliklar olur arayi acmayalim diye :) Napiim simdi kendime dert mi edeyim ya da suclu gb aciklama mi yapayimda pohpohlayim :)
Zaten biliyordum ama daha da iyi anladim o masada yatarken,sagliktan önemli hicbisy yok..

Biz tatile gidebilir miyiz kiiii Eylüldeee:KK52:
Kendimi bikiniye gogus pedi yapistirirken hayal ettim :KK9::KK9::KK9:

Sendromsuz pazartesiler herkeseee :KK16: :KK16:
bu gün çoook şükür midem iyi :nazar: halsizlik de yok..
oyüzden çok yoğun olmama rağmen ptesiye rağmen çoook mutluyumm :KK76:
sağlık gibisi yok valla:KK9:

kuzu ben de nerdeyse tüm fotolara yorum yapıcaktım zor tuttum kendimi :KK9:
resim sapığıyız ikimizde :KK37:

oo rüyan süpermiş amayaa..PRENSES inşallah aynı değerle hamile kaldığıını öğrenir...
yaşasınn tatil zamanı geldi demek :KK9:
çook güzel yaa ben de heveslendim...
bol bol eğlen bizim için de...

bizim de ağustosta alanyaya gidicektik ama doktor çok uzağa gitmeseniz iyi olur dedi sanırm iptal ettirip çeşmeye gidicez hem izmirde arkadaşlarımız var..
güzel olur...tabi inşallah miniğim uslu durur da..

sen de gel aramıza hamişler grubuna :KK34:
sendromsuz pazartesiler şekerim sana daaa :KK1: midenin iyi olmasına sevindim tatlımmmmmm:KK16::KK16::KK16: ben de size hevesleniyorum ama sabırla bekliyorum bak :KK1: sen de tatil için bekle azcıkkkk..... inşallah çok güzel bi tail geçirirsin.... bu mide bulantıları falan da çabuck geçer canım benimmm..... o kadar istiyorum ki bursada geldiğimde bankana uğrayıp svity hanımla görüşmek istemiştim demeyi..... valla yapabilirsem çok mutlu olcam, şöööyyyleeee sıkıca sarılıp :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:öyle tebrik edesim var, uzun zamandır görmediğim en sevdiğim arkadaşımı görmüş kadar sevinirim muhtemelen öyle bi şey yapabilsem:KK1:

yeni uyananlarr için günaydınnn çoktaann işe başlamış olanlar içn tünaydınnnnn
ahh amayacımmmmm:KK16::KK16: hayırlara yoralım inş hamile kalırım...
eşimin kuzeni fala baktırmış viyanada okuyor sizin aileye bebek gelicek demiş bn de baktırmıstım ablma o da bebek var dedi şimdi de amayaa:KK17::KK17:
bence sen o sayıları git sayısalda fln oyna :KK1:

tatiller başlamışş ohh bu hafta sonu tatil ver demek...stresini at bol bol eğlen sonrada dediğin gibi bebeğin sımsıkı tutunsun sana..:nazar:

inşallah canım, inşallah tedaviye gerek kalmadan çarçabuk gelir bebişiniz... çünkü bu süreç inanılmaz stresli, zor..... bugünümüze şükür, isyan değil haşa ama yoruluyo insan bazen.... cuma gününden beri kür yapmıyorum, bitirdim kürlerimi o bile rahatlattı... yorulmuşum 3 aydır her gece eve gidip bi yemek 2 kür yapmaya.... bi yere gidecek olsam bile şu saatte şu kürüm var şimdi yanıma alsam insanlara açıklamam gerek o yüzden alamam o saatte bi mazeret uğdurup dönmem lazım diye düşünmeye..... inşallah senin bebişin de benim bebişimde daha fazla bekletmezler tatlım.....aslında ben kendimi de hamile görmüştüm 3-5-10 kez rüyamda.... ancak seninki bi enteresandı valla.... rakamları bile hatırlayarak uyandım, düşün aptal aptal gülümsüyodum... çok komikti :KK1: bi de berabermişiz böyle ellerimizi tutmuşuz zıplıyoruz falan.... kağıt duruyo böyle bi sehba var onun üzerinde ve rakamları görüyorum sonra..... senin üzerinde böyle yazlık boydan bi elbise vardı hatta.....

amannnn iş iş nereye kadr dunyayımı kurtarcz azcık gezmek bzmde hakkımz :KK52:sefan olsun kız smdıden grdn tatıl moduna bnde olsam ole yapardm şimdi sana hafta sonu olmaz :KK52:
sorma şekerimmmm yaaaaa.... gelecek gelecek sadece 4,5 günüm kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1:

inşallah çıkar fallar prenses:KK52:
inan senin kadar heyecanla bekliyoruz:emir_bebek:

huhuhuuu nenaa napıyorsun?
geçti mi bulantılarınnn?
canim iyim sen napiosn bulantm yok cok sukur normal yasantma dondum cokcok arada gelio ama hemen gecio ilacla toparladm bn cok kotuydm isi birakmayi bile dusundm dusun artik :)

Biz tatile gidebilir miyiz kiiii Eylüldeee:KK52:
Kendimi bikiniye gogus pedi yapistirirken hayal ettim :KK9::KK9::KK9:
:)sen soylerken bnde hayal ettmde baya komik olur :)
Ve herkese tünaydın kızlarr... :KK3:

Tunaydn canimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amayaa 4.5gun gecer hatta tatilin tadni ole cikarki gttgne dahada mutlu ol erken uyan gec yat falan gunlern daha uzun olsun :)

Canlaaaar ben geldimm tekrardan:KK55:
Selam kızlarr nasılsınız?
nasıl geçti hafta sonunuz?
bir deprem atlattık ama ben o depremi hiç hissetmedim istanbul'da istiklalde yürüyorduk kimsede deprem diye kendini dışarı atmadı
galiba iyiki hissetmedim yoksa çok korkardım

canımm çok sevindimm sonunda testi yaptın yani :KK52:
bu topik hamile topiği oldu iyice :KK49:
Tatlisimm nasilsinn:KK3: depremi duymaman daha iyi kii allah beterinden koeusunn:KK31: gorunmuyosun bayadir naptinn ne ettinn:KK6:

canım işler o kadar yoğun kiiiiii... Ama umrumda değil sadece 5 gün :))))) sabah zaten şapka ve gözlüklerle geldim işe düşün :KK1:
Allah seni amayaa coktaan girmissin moda:KK52:

Sendromsuz pazartesiler herkeseee :KK16: :KK16:
bu gün çoook şükür midem iyi :nazar: halsizlik de yok..
oyüzden çok yoğun olmama rağmen ptesiye rağmen çoook mutluyumm :KK76:
sağlık gibisi yok valla:KK9:

canımm nice yıllarınız olsun ...
bi dahakine Kağan da kucağınızda olucak kii :KK52:

oh ne güzel gezmişiniz 2 saat de olsa hava almışsınız...
siz annenlerde mi kalıyorsunuz?
bu arada ben de dün atlamışım hepimize hayırlı kandiller:KK16:

kuzu ben de nerdeyse tüm fotolara yorum yapıcaktım zor tuttum kendimi :KK9:
resim sapığıyız ikimizde :KK37:

oo rüyan süpermiş amayaa..PRENSES inşallah aynı değerle hamile kaldığıını öğrenir...
yaşasınn tatil zamanı geldi demek :KK9:
çook güzel yaa ben de heveslendim...
bol bol eğlen bizim için de...

bizim de ağustosta alanyaya gidicektik ama doktor çok uzağa gitmeseniz iyi olur dedi sanırm iptal ettirip çeşmeye gidicez hem izmirde arkadaşlarımız var..
güzel olur...tabi inşallah miniğim uslu durur da..

sen de gel aramıza hamişler grubuna :KK34:

Sevindim tatlisimm midenin daha iyi olmasina:KK8:bebuscan uzmesin senii:KK16:
Cesmeye hic gitmedim daha guzeldir zaten alanyadann:KK16: daha guzel olur bencwe tatiliniz:KK16:

amayaa 4.5gun gecer hatta tatilin tadni ole cikarki gttgne dahada mutlu ol erken uyan gec yat falan gunlern daha uzun olsun :)

ayyy dimi yaaaa.... Bence de öyle yapmalıyımmmmmm

allah seni amayaa coktaan girmissin moda:KK52:
kız bende migren olduğundan beri yazları şapkasız çıkmam abi modundayım ben.... Güneş çıkar şapka başa geçer, gözlükler göze takılır.... Eğer yapmazsam gece başım ağrır kiiiii...... :KK1: Iş arkadaşlarım alışık bu duruma.... Geldi tatil insanı diyolar sadece :KK1:

Bu arada svytiii cimmmm çeşme çokkkk güzel bi yerdir.... Gerçi otele gidip tatil yapmadım ama izmirde olduğum dönemde sık sık günü birlik gitmişliğim vardır.....

ayyy dimi yaaaa.... Bence de öyle yapmalıyımmmmmm

kız bende migren olduğundan beri yazları şapkasız çıkmam abi modundayım ben.... Güneş çıkar şapka başa geçer, gözlükler göze takılır.... Eğer yapmazsam gece başım ağrır kiiiii...... :KK1: Iş arkadaşlarım alışık bu duruma.... Geldi tatil insanı diyolar sadece :KK1:

Tabi tabi mutlaka oyle yap hatta kocisinide uyandr sabah cupcup deniz yada havuz nyse oglen o sicakta grilmz mazallah gunes gecer kafana oglen daha sakin golgelikte gecr aksam 4gbi yine 7ye kadar deniz cupcup snra dus cicilerni gy aksam yemegi snra gece gezmesi yada bar disco neyse artk snra yine bi sahil yuruyusu snra yatak ertesi sabah yine 7de kalk ohh mis bn olsam ole yaparmda canim cekti kizzzz git kustum ben sana tatil tatil dedn sen smdi bana :KK43: bu arada gecms olsn migrenn varms dikkatli ol

tabi tabi mutlaka oyle yap hatta kocisinide uyandr sabah cupcup deniz yada havuz nyse oglen o sicakta grilmz mazallah gunes gecer kafana oglen daha sakin golgelikte gecr aksam 4gbi yine 7ye kadar deniz cupcup snra dus cicilerni gy aksam yemegi snra gece gezmesi yada bar disco neyse artk snra yine bi sahil yuruyusu snra yatak ertesi sabah yine 7de kalk ohh mis bn olsam ole yaparmda canim cekti kizzzz git kustum ben sana tatil tatil dedn sen smdi bana :KK43: bu arada gecms olsn migrenn varms dikkatli ol

:KK1: Kızım senin işin kolay.... "kocacım canım tatil istiyo, tatil aşeriyom ben" dedin mi tamamdır......

Tatlisimm nasilsinn:KK3: depremi duymaman daha iyi kii allah beterinden koeusunn:KK31: gorunmuyosun bayadir naptinn ne ettinn:KK6:

iyiyim canım hep aynı benim ya ne olsun ev iş iş ev bu kadar.
yılın tatil sezonunu AMAYA açıyor maşallah :KK52:
bizim tatile daha 1.5 ay var.

hu huuu kuzularrr :KK16: :KK16:
bi kere de sedroma girmiyim dedim ama ı ıh zorla sokuyorlar :KK1:
iç kontrolörler geldi..müfettişin bi alt versiyonu ama kendini müfettiş sanangillerden :KK9:
tüm şube kasa ve atmsini sayıyor :KK14:
inşallah en azından 7de çıkmış oluruz...
bebiş acıktı yahuu:KK56:

SWEATT
Annem bizde canim :) yalnizim ya..
Dun anneme gecmistikte biraz evi toparladik :)
Sonra biz cikmadan eve gelip bebisi yikadik..
Dusunuyorumda 6 haftalik flndim Sarimsakli,Cunda,izmir gezdik..Yuzdumde..
Simdi dusununce hic mi korkmamisim diye durdum bi an oyle :) Doktorda haklidir tabii ama yola cikiyorsun diye de korkup kotu dusunme canim giderken..

AMAYAA
Tesekkur ederiizz♥
Rabbim gonlundekini nasip etsin canim en kisa zamanda insallah hayirlisiyla..

Dunden sonra bi enerji yukluyum :KK66:
Ufak duyumlar aldim ama onu bile gulerek karsilayip evimize davet ettim kisileri,herkes kendi yasadigini biliyor alinganliklar olur arayi acmayalim diye :) Napiim simdi kendime dert mi edeyim ya da suclu gb aciklama mi yapayimda pohpohlayim :)
Zaten biliyordum ama daha da iyi anladim o masada yatarken,sagliktan önemli hicbisy yok..

canımm aynen biz de geze geze gitmek istiyoruzz:KK55:
mola vericeğimiz için sık sık bi endişem yok..
yalnız tatile çıktığımızda 18 haftalık falan hamile olucam göbiş çıkıcak kocamann...
koton da çok güzel bikiniler varr ama sanırımm bikini giyip herkesi kaçırmak istemem plajdan :KK9:
ben hamiş mayosu bakayım :KK37:

sendromsuz pazartesiler şekerim sana daaa :KK1: midenin iyi olmasına sevindim tatlımmmmmm:KK16::KK16::KK16: ben de size hevesleniyorum ama sabırla bekliyorum bak :KK1: sen de tatil için bekle azcıkkkk..... inşallah çok güzel bi tail geçirirsin.... bu mide bulantıları falan da çabuck geçer canım benimmm..... o kadar istiyorum ki bursada geldiğimde bankana uğrayıp svity hanımla görüşmek istemiştim demeyi..... valla yapabilirsem çok mutlu olcam, şöööyyyleeee sıkıca sarılıp :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:öyle tebrik edesim var, uzun zamandır görmediğim en sevdiğim arkadaşımı görmüş kadar sevinirim muhtemelen öyle bi şey yapabilsem:KK1:

inşallah canım, inşallah tedaviye gerek kalmadan çarçabuk gelir bebişiniz... çünkü bu süreç inanılmaz stresli, zor..... bugünümüze şükür, isyan değil haşa ama yoruluyo insan bazen.... cuma gününden beri kür yapmıyorum, bitirdim kürlerimi o bile rahatlattı... yorulmuşum 3 aydır her gece eve gidip bi yemek 2 kür yapmaya.... bi yere gidecek olsam bile şu saatte şu kürüm var şimdi yanıma alsam insanlara açıklamam gerek o yüzden alamam o saatte bi mazeret uğdurup dönmem lazım diye düşünmeye..... inşallah senin bebişin de benim bebişimde daha fazla bekletmezler tatlım.....aslında ben kendimi de hamile görmüştüm 3-5-10 kez rüyamda.... ancak seninki bi enteresandı valla.... rakamları bile hatırlayarak uyandım, düşün aptal aptal gülümsüyodum... çok komikti :KK1: bi de berabermişiz böyle ellerimizi tutmuşuz zıplıyoruz falan.... kağıt duruyo böyle bi sehba var onun üzerinde ve rakamları görüyorum sonra..... senin üzerinde böyle yazlık boydan bi elbise vardı hatta.....

sorma şekerimmmm yaaaaa.... gelecek gelecek sadece 4,5 günüm kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1:

ayy amayaa gerçekten bi gün gelsen beni ziyarete ne güzel olurrr :KK16: :KK16:
bi an güvenliğe gerçekten "sivity hanım" dediğini düşündüm de :KK9:
bi de trabzonlu kendisi asabiyet had safada sivity hanım da kim kardeşim diye sinirleniveriri :KK9: :KK9:

bu arada kürlerin hayırlı olsun şifa olsun....
hazır bitmişkenn tatilde geliverse bebiş döndüğünde hiççç başlamasan tedaviyee
ne güzel olurrrr :KK16: :KK16:
bu arada seni şapka ve gözlükle hayal ettim de çok cool geldin gözüme:KK53:

canim iyim sen napiosn bulantm yok cok sukur normal yasantma dondum cokcok arada gelio ama hemen gecio ilacla toparladm bn cok kotuydm isi birakmayi bile dusundm dusun artik :)

:)sen soylerken bnde hayal ettmde baya komik olur :)

Tunaydn canimmm

çok şükür nenacım normal yaşantımı özlüyorum ben de...
benim de öğürtülerim yok arada oluyor ama hep şişkinlik var midemde yediğim oturuyor :KK31:
neyse buna şükür şikayet yook :KK52:

Allah seni amayaa coktaan girmissin moda:KK52:

Sevindim tatlisimm midenin daha iyi olmasina:KK8:bebuscan uzmesin senii:KK16:
Cesmeye hic gitmedim daha guzeldir zaten alanyadann:KK16: daha guzel olur bencwe tatiliniz:KK16:
bana da daha güzel olucak gibi geliyorr
haydi herkes bizle çeşmeye gelsin :KK52:

Bu arada svytiii cimmmm çeşme çokkkk güzel bi yerdir.... Gerçi otele gidip tatil yapmadım ama izmirde olduğum dönemde sık sık günü birlik gitmişliğim vardır.....

canımm biz de eşimle daha öğrenciyken bi arkadaşın yanına günübirlik gitmiştik
ılıca plajıydı sanırım...
Allahım o nasıl bi deniz..dedim burası denizse ben yıllarca gölde yüzmüşüm :KK9:
mükemmel ötesi havuz gibi...
neyse senin için foto çekinirim İzmirde :KK16:
siz Alanyaya mı gidiyodunuz?

SWEAT
Acele etme derim bikiniye bebeisin suprizi artik bakalim hemencik mi cikacak gobis sonradan mi :)

MAJOR
Buyumeyelim tabii :KK66: boyle daha guzell..

Tatillere gidincee burayi unutmayin sakiiiiin:KK52:

Bugunde bitmek bilmedi yahu..Esimi ozledim ben...

SWEAT
Acele etme derim bikiniye bebeisin suprizi artik bakalim hemencik mi cikacak gobis sonradan mi :)

MAJOR
Buyumeyelim tabii :KK66: boyle daha guzell..

Tatillere gidincee burayi unutmayin sakiiiiin:KK52:

Bugunde bitmek bilmedi yahu..Esimi ozledim ben...

yok tatile gitmeden alıcam hem indirime girer :KK1:
eşin kaçta geliyor?
vee ben hala bankadayım :KK14:
zavallı kocam de beni bekliyor :KK1:

X