Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr teSti yaptım. Elim ayağım titriyor. Hamileyimm :) İnşallah çok sAğlıklıdır. :) test sonucum; Eki Görüntüle 1128025

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
coooook tebrikler cok sevndm angel saglikla gelsn dunyaya insallah :)

Canım o berbat bir sey ben sadece sabah ve aksam kucuk beyaz peynrli tost yanina az bsy visne suyu saglikli deil ama hi bsy yiip icemiodm su bile o yuzdrn mideme sivi grsn die visne suyu oglenleride mutfaga gremiodm isyernde cay kabve ve yemek kokusuna dayanamydm ki hala ara ara devam edio oglen yiebldgm zamanlar meyve ve kucuk kase yogurt o da her zmn deeil 1ay boyle gtti snra drum ilac verdide toparlandm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım hepimizinki de teşekkürler. Şimdi doktora gittiğimde ultrasonla mı bakıcak?

İnşallah canım hepimizinki de teşekkürler. Şimdi doktora gittiğimde ultrasonla mı bakıcak?

Once kan testi yaparlar snra evet ultrason a grceksn ama kese daha olusmamistr kese goreblmk icin en az 1aylik olablr die bilyrm

Once kan testi yaparlar snra evet ultrason a grceksn ama kese daha olusmamistr kese goreblmk icin en az 1aylik olablr die bilyrm

Alttan mı göbekten mi bakarlar canım? Teşekkür ederim.

Alttan mı göbekten mi bakarlar canım? Teşekkür ederim.

canım nena gelene kadar ben cevaplıyım
alttan bakınca daha çabuk görünüyor ama sana bağlı istemezsen baktırmazsın...
ben çok merak ettiğim için 4 hafta 4 günlükken alttan gördük keseyi..
bu gün de göbekten kalp atışlarını duyduk...
bazıları bikaç hafta sonra doktor gidiyor ki hepsi bi arada çıksın...

ben de bu sabah kaşarı tost ile portakal suyu içtim ama sonuç yine wcye koştum
bi tek çorba bastırıyor midemi...
vişne suyu denesem mi acaba...
bi de süt içemiyorum diye doktor dondurma ye dedi normalde günde bi kilo yiyebilicek iştaha sahibim ama ı ıh canım istemiyor

Canim tostla birlikte icme portakal suyunu tostunu ye biraz bekle. .. yanında içersen kalmaZ midende... yarim saat sonra falan ic meyve suyunu. Bide süzme yoğurt nane koy icine tuzla.. bi parca tutar mideni canim...

Alttan zarar vermez de mi canım? Çok acemiyim. Alttan da baktırabilirim.

Herhalde 1 aylık olmasına az kalmıştır.

SWEAT
Masallah minigine,uzun boylu olacak galiba
Rabbim nelere kadir ya,sukurler olsun boyle guzelliklere sahit olup farkindayiz..

Sezenisko buyuk amcasinin (bnm amcam) kucaginda,annemle esim akvarryum temizliyor,bende uzaniyorum..Halim hic yok gb..Kan ilacini icmedigimden snirim ama o benim wcye cikmama engel oluyor kii..

Şoyle yazin disarida cardakta oturulur ya oyle bisy istiyor canim....

Slm kızlar ben geldim pcyi eşim kaptı bnde telden yazıyormmm yanlış yazarsm kusura bakmayın. ...

Kızlarrr teSti yaptım. Elim ayağım titriyor. Hamileyimm :) İnşallah çok sAğlıklıdır. :) test sonucum; Eki Görüntüle 1128025

Tebrik ederimmmm..gözünüz aydın.rabbim hiç beklemeden nasip etti cok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsn inş.
Silik çizgiden belliydi sonuç.şimdi kopkoyu maşallah. ..

Bebek sağlıklı olsunda gerisi önmli değil svitt.
Hem miğde bulantısı ve kilo almak hamileliğin tuzu biberi..
Bnm de mşğdm bulnsın istiyorm zayıflarm belki heheh

Bu arada doğum gününden geldik..kötü değildii orta derecedeydii..eşim bşraz geç geldi o gelene kdr herkez odadaydı eşim gelince aşağıya indiler duramadılar yanımızda
Ablam burdayken annem anlatmış herşeyi artık ablm biliyor.o kdr rahatladıkki anlatmm hep belli etmemeye çalışmak cok zordu. Çok şükür ki ablm cok tepki vermemiş üzülmemiş biz hastalancak diye korkuyorduk bi sorun yok dahada mutlu sorunun ne oldugunu biliyor artık.cok da şaşırmamış nasıl insanlar oldugunu biliyor ztn. Ablmla bunun üzerine konuşmadık annem bahsetti sadece yolda daha fazlasını bnde bilmiyorm ama stresim fln kalmadı artık çok şükürrr

Çok teşekkür ederim canım. Allah size de nasip etsin inşallah. Aminn. Evet çizgim koyulaştı 2 gün geçince. :)

Gunaydinnn sekerparelerr mutlu pazariniz olsuuun ege tarafinda deprem olmuss hepinize gecmis olsunn allah buyuklerinden korusunn:18:
Prenses canim ablanada olayi anlatmaniz iyi olmus bilsin en azindan neden aramasin kusluge bosuna
Sivitosum bebisin saglikliymis masallah
Boyu uzun olsun iyi oluur
Sezosun annesiiiii 40i cikinca minnosu bizede gosterir misinkiii merak ediyoruzz

Çok teşekkür ederim canım. Allah size de nasip etsin inşallah. Aminn. Evet çizgim koyulaştı 2 gün geçince. :)

Canim sanada hayirli olsunn seneye 1.evlilik yildonumunuzu 3 kisi kutlayacaksiniz ne guzeeel

Sevindim atlatildigina üzücü birsey olmadan :)
Bazi seyleri kabullenince daha kolay oluuor..
Ablanada bıdıbıdı etmeyen akilli bir insansa eniste sorun yok demektir..
Tabii ki aralar iyi olsa keyifli olunur ama boylesi hayirliysa boyle devam :)

Aslinda yukleyecem size,albume attigim icin arkadaslarim goruyor sadece ama telefondan bulamadim bi turlu :))
Bilgisayari acarim yarin artik..

Annemle esim plan yapmis :)
Emzirecekmisim Sezen'i,bide sut sagip birakacakmisim ben esimle gidecekmisim bugun :) Esim surekli kacirmaya calisiyor zaten beni :)
Biraz hava almak iyi gelecek..En son hastaneye gitmistik yine..
Sezenle buralarda arabasina atip yuruyus yapabiliriz haftaici ama bugun alamam havalar malum polen heryer..
Bizim burasi ise en yuksegi 3 kattan olusan blok blok olusturulmus kalan bosluklardada cimen cicek dolu biryer,burasi daha rahat Sezen icin :)
Gece de ruyamda hep eve dönuyordum Sezen'i almaya onun dusuncesiyle yatinca,olmusum ben di mi?

Cok uyumusum bu gece bellli bıdıbıdı yaptim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…