- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.661
Tebrik ederim canim cok sevindim. Hayirli saglikli evlat olur ins.
Deprem icin herkese geçmiş olsun. Sakin olun kizlar.
coooook tebrikler cok sevndm angel saglikla gelsn dunyaya insallah :)Kızlarrr teSti yaptım. Elim ayağım titriyor. Hamileyimm :) İnşallah çok sAğlıklıdır. :) test sonucum; Eki Görüntüle 1128025
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o berbat bir sey ben sadece sabah ve aksam kucuk beyaz peynrli tost yanina az bsy visne suyu saglikli deil ama hi bsy yiip icemiodm su bile o yuzdrn mideme sivi grsn die visne suyu oglenleride mutfaga gremiodm isyernde cay kabve ve yemek kokusuna dayanamydm ki hala ara ara devam edio oglen yiebldgm zamanlar meyve ve kucuk kase yogurt o da her zmn deeil 1ay boyle gtti snra drum ilac verdide toparlandmherşey yolundaymış çok şükür prenses..
doktor inşallah hep böyle gider dedi...
mide bulantılarım hariç her şey böyle gitsin
inşallah canımmm..söylediğin iyi oldu..insan ileriden de gitmesin geriden de gitmesin gününde olsun istiyor...
hem 1 cm olmuş teyzesiiiiii
uyudum uyandım ama aynıyım..
nenaaaa sen ne yiyip ne içiyordun yaaa çook fena bir şey bu...
seni çok iyi anlıyorum şimdi..
ayy o sesler seni daha çok korkutmuştur...
annemlerde de vitrinin kapakları açılmış şangır şangır titremiş de annem panikatak geçiriyormuş nerdeyse...
biz de 12.kattayız yaa beşik gibi sallandık
canım hayırlı olsunnnnn
çok sevindim...inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
coooook tebrikler cok sevndm angel saglikla gelsn dunyaya insallah :)
Canım o berbat bir sey ben sadece sabah ve aksam kucuk beyaz peynrli tost yanina az bsy visne suyu saglikli deil ama hi bsy yiip icemiodm su bile o yuzdrn mideme sivi grsn die visne suyu oglenleride mutfaga gremiodm isyernde cay kabve ve yemek kokusuna dayanamydm ki hala ara ara devam edio oglen yiebldgm zamanlar meyve ve kucuk kase yogurt o da her zmn deeil 1ay boyle gtti snra drum ilac verdide toparlandm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrr teSti yaptım. Elim ayağım titriyor. Hamileyimm :) İnşallah çok sAğlıklıdır. :) test sonucum; Eki Görüntüle 1128025
İnşallah canım hepimizinki de teşekkürler. Şimdi doktora gittiğimde ultrasonla mı bakıcak?
Hayirli ugurlu olsun canim :)) Rabbim hayirlisiyla saglikli kucagina almayida nasip etsin insAllah
Once kan testi yaparlar snra evet ultrason a grceksn ama kese daha olusmamistr kese goreblmk icin en az 1aylik olablr die bilyrm
Alttan mı göbekten mi bakarlar canım? Teşekkür ederim.
coooook tebrikler cok sevndm angel saglikla gelsn dunyaya insallah :)
Canım o berbat bir sey ben sadece sabah ve aksam kucuk beyaz peynrli tost yanina az bsy visne suyu saglikli deil ama hi bsy yiip icemiodm su bile o yuzdrn mideme sivi grsn die visne suyu oglenleride mutfaga gremiodm isyernde cay kabve ve yemek kokusuna dayanamydm ki hala ara ara devam edio oglen yiebldgm zamanlar meyve ve kucuk kase yogurt o da her zmn deeil 1ay boyle gtti snra drum ilac verdide toparlandm
Çok teşekkür ederim canım. Âmin cümlenize...
ben de bu sabah kaşarı tost ile portakal suyu içtim ama sonuç yine wcye koştum
bi tek çorba bastırıyor midemi...
vişne suyu denesem mi acaba...
bi de süt içemiyorum diye doktor dondurma ye dedi normalde günde bi kilo yiyebilicek iştaha sahibim ama ı ıh canım istemiyor
canım nena gelene kadar ben cevaplıyım
alttan bakınca daha çabuk görünüyor ama sana bağlı istemezsen baktırmazsın...
ben çok merak ettiğim için 4 hafta 4 günlükken alttan gördük keseyi..
bu gün de göbekten kalp atışlarını duyduk...
bazıları bikaç hafta sonra doktor gidiyor ki hepsi bi arada çıksın...
Once kan testi yaparlar snra evet ultrason a grceksn ama kese daha olusmamistr kese goreblmk icin en az 1aylik olablr die bilyrm
Kızlarrr teSti yaptım. Elim ayağım titriyor. Hamileyimm :) İnşallah çok sAğlıklıdır. :) test sonucum; Eki Görüntüle 1128025
herşey yolundaymış çok şükür prenses..
doktor inşallah hep böyle gider dedi...
mide bulantılarım hariç her şey böyle gitsin
inşallah canımmm..söylediğin iyi oldu..insan ileriden de gitmesin geriden de gitmesin gününde olsun istiyor...
hem 1 cm olmuş teyzesiiiiii
uyudum uyandım ama aynıyım..
nenaaaa sen ne yiyip ne içiyordun yaaa çook fena bir şey bu...
seni çok iyi anlıyorum şimdi..
ayy o sesler seni daha çok korkutmuştur...
annemlerde de vitrinin kapakları açılmış şangır şangır titremiş de annem panikatak geçiriyormuş nerdeyse...
biz de 12.kattayız yaa beşik gibi sallandık
canım hayırlı olsunnnnn
çok sevindim...inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Slm kızlar ben geldim pcyi eşim kaptı bnde telden yazıyormmm yanlış yazarsm kusura bakmayın. ...
Tebrik ederimmmm..gözünüz aydın.rabbim hiç beklemeden nasip etti cok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsn inş.
Silik çizgiden belliydi sonuç.şimdi kopkoyu maşallah. ..
Bebek sağlıklı olsunda gerisi önmli değil svitt.
Hem miğde bulantısı ve kilo almak hamileliğin tuzu biberi..
Bnm de mşğdm bulnsın istiyorm zayıflarm belki heheh
Bu arada doğum gününden geldik..kötü değildii orta derecedeydii..eşim bşraz geç geldi o gelene kdr herkez odadaydı eşim gelince aşağıya indiler duramadılar yanımızda
Ablam burdayken annem anlatmış herşeyi artık ablm biliyor.o kdr rahatladıkki anlatmm hep belli etmemeye çalışmak cok zordu. Çok şükür ki ablm cok tepki vermemiş üzülmemiş biz hastalancak diye korkuyorduk bi sorun yok dahada mutlu sorunun ne oldugunu biliyor artık.cok da şaşırmamış nasıl insanlar oldugunu biliyor ztn. Ablmla bunun üzerine konuşmadık annem bahsetti sadece yolda daha fazlasını bnde bilmiyorm ama stresim fln kalmadı artık çok şükürrr
Canim sanada hayirli olsunnÇok teşekkür ederim canım. Allah size de nasip etsin inşallah. Aminn. Evet çizgim koyulaştı 2 gün geçince. :)
Bu arada doğum gününden geldik..kötü değildii orta derecedeydii..eşim bşraz geç geldi o gelene kdr herkez odadaydı eşim gelince aşağıya indiler duramadılar yanımızda
Ablam burdayken annem anlatmış herşeyi artık ablm biliyor.o kdr rahatladıkki anlatmm hep belli etmemeye çalışmak cok zordu. Çok şükür ki ablm cok tepki vermemiş üzülmemiş biz hastalancak diye korkuyorduk bi sorun yok dahada mutlu sorunun ne oldugunu biliyor artık.cok da şaşırmamış nasıl insanlar oldugunu biliyor ztn. Ablmla bunun üzerine konuşmadık annem bahsetti sadece yolda daha fazlasını bnde bilmiyorm ama stresim fln kalmadı artık çok şükürrr
Gunaydinnn sekerparelerr mutlu pazariniz olsuuunege tarafinda deprem olmuss hepinize gecmis olsunn allah buyuklerinden korusunn:18:
Prenses canim ablanada olayi anlatmaniz iyi olmus bilsin en azindan neden aramasin kusluge bosuna
Sivitosum bebisin saglikliymis masallah
Boyu uzun olsun iyi oluur
Sezosun annesiiiii40i cikinca minnosu bizede gosterir misinkiii merak ediyoruzz
Canim sanada hayirli olsunnseneye 1.evlilik yildonumunuzu 3 kisi kutlayacaksiniz ne guzeeel