- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.581
bazen insana bakışlar bile yetiyor...bnm izlediğim yol onlar yokmuş gibi davrnmak ama hepsi bi arada bunu ne kdr yapabilirm bilmiyorum
bnmkide cok uzun plojocumm inan kii bnm düğünümede gelmedi.biz baş sağlığı için aradık açmadı müsait değildi ama sonrada dönmedi biz birçok adım attık..kendisi bilir ama yarn da ters bi durum olursa artık susmam..
Hosbuldukkkk :) yeni katildm gruba ve buranin bana iyi gelecegine inaniyorm :)
Hoşgeldin canim hepimiz bayaniz erkk yok mrk etme. .Merhaba yeni katildm gruba ve pek bilmyrm nasl yorm aticm cvp yazicm fln onlarla ugrasiyrm bide sadece bayanlar icin olan bi grup sanirm oyle mi?
Anladim canim..Bazende onemseyip boyle davrandikca kendilerini nimetten sayarlar,bilmez ki ablan icin saygi gosteriyorsun..Bakislar bile olsa sen bakmadigin surece gormezsin :))
Hic yoklarmis tanimadigin yabancilarmis gb dusuj daha keyifli olacaktir :)
Iyi gelir :)
Ben geldim kaldim aylar oldu,hamileligimi kizlarla gecirdim sagolsunlar sevincleriimizide can sıkıntılarimizida paylastik..
Alisinca birakamazsin zaten :)
Icten birsy durtuyor sonra bakayim neler olmus diye :)
Keyifli bi dizi gbkarakterler konular
Anladim canim..Bazende onemseyip boyle davrandikca kendilerini nimetten sayarlar,bilmez ki ablan icin saygi gosteriyorsun..Bakislar bile olsa sen bakmadigin surece gormezsin :))
Hic yoklarmis tanimadigin yabancilarmis gb dusuj daha keyifli olacaktir :)
Iyi gelir :)
Ben geldim kaldim aylar oldu,hamileligimi kizlarla gecirdim sagolsunlar sevincleriimizide can sıkıntılarimizida paylastik..
Alisinca birakamazsin zaten :)
Icten birsy durtuyor sonra bakayim neler olmus diye :)
Keyifli bi dizi gbkarakterler konular
Canim sen ne kadarlik evlisin... yeni evlendigimde ilk 3 ay beninde adetlerimdn sonra olmuatu doktora gittim normal evlilige alışma süreci adet düzeni vs değişir demişti.
5 ay masallah :) ne uzuuun geliyor simdi bana :) masallah minisede,Allah saglikli kensi gb tatli keyifli ömür nasip etsin :)
Gamze dedinde benim kizceminde sag yanaginda gamzesi var teyzesiii
Cok istemistim olmus :)
Ilk ayva yedigimde yanagima koymustum sag taraftaki tutmus :)
Tabii ondan midir bilinmez,Allah oyle yaratmis :)
normalde ara ara olurdu bnm,usutmekten dedikleri olur ama ne yapiyoruzz majorüm,doktora danisiyoruz
canım ben 9 ayı geçti evleneli ama hiç böyle olmuyordu :44:
amin amin inşallah uzuun ömürler verir allah kızçeye
ama varya bir görseniz öyle güzelkii off yani.
bu arada biz hala sezoş'u göremedik
ayvayı yanağına mı koydun nasıl yani anlat bakim onu
benimde en sevdiğim bağtıl inanç bu oldu gerçekten
ben bir sorayım ayva yemiş mi
2 lere kadar uyumuşum bugün. İş mil yapamaz oldum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
test yapmadınmı halaaa
test yapmadınmı halaaa
Yok canım yapmadım. :) olmadı eşim alsın gelirken yine eczaneden. Ama sabah mı yapıyım bu sefer?
iki tane alsn birini hemen yap diğerinide sabah yaparsın 2 gün gecti meraktayızzz sen nasıl sabrediyosunn
Valla sabırlıyım ben herhalde :) bir de şu var hani regl olurmuyum diye de bekledim. Boşuna umutlanmıyım diye ama gelen giden yok. Tamam canım dediğini yapıyım.
Ben catladim burda sen de tik yok valla.. ben adet gunum yapmistim o derece merakliyim yani:)
:) ben merakımı bastırdım biraz. Ama sizle konuşunca meraklandım yine :) bir de hormon seviyem biraz artsın diye de bekledim.
nasıl bi sabırdır yahuu..bn adet günüm 1 geçmişti yaptım sonra 1 hafta sonra yaptım negatifti 2.haftada geldi.. seninde gecikti üstelik silik cıktı
Doğru canım. Senin neden gecikmiş o kadar çok?