Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Anladim canim..Bazende onemseyip boyle davrandikca kendilerini nimetten sayarlar,bilmez ki ablan icin saygi gosteriyorsun..Bakislar bile olsa sen bakmadigin surece gormezsin :))
Hic yoklarmis tanimadigin yabancilarmis gb dusuj daha keyifli olacaktir :)

Hosbuldukkkk :) yeni katildm gruba ve buranin bana iyi gelecegine inaniyorm :)

Iyi gelir :)
Ben geldim kaldim aylar oldu,hamileligimi kizlarla gecirdim sagolsunlar sevincleriimizide can sıkıntılarimizida paylastik..
Alisinca birakamazsin zaten :)
Icten birsy durtuyor sonra bakayim neler olmus diye :)
Keyifli bi dizi gb karakterler konular

Merhaba yeni katildm gruba ve pek bilmyrm nasl yorm aticm cvp yazicm fln onlarla ugrasiyrm bide sadece bayanlar icin olan bi grup sanirm oyle mi?
Hoşgeldin canim hepimiz bayaniz erkk yok mrk etme. .

Kizlar ben bu gun bi kopuk kaldim rahatsizim bu gun biraz yatip duruyorum. .. hepinizi öptüm

Ooo super o zaman bn gurbetteym evlendm avrupaya geldm iwvicrede yasiyorum ve burda hic arkadasm yok dilde bilmiyorm ebde cok yanliz hissediyorm kendimi tam benlik bi yer desene :) yanliz bu sekilleri nasl yapicm bilmyrm banada ogret :)

ahahahahaaa dizi hee
boşvericem başka yapıcak bişi yok ztnn

bu arada kızlar ilk sayfadakı listeyi değiştircem herzmn gelmeyenleri silicem...2-3 ayda bir gelenleri kaldırıcam haberiniz olsun

Canim sen ne kadarlik evlisin... yeni evlendigimde ilk 3 ay beninde adetlerimdn sonra olmuatu doktora gittim normal evlilige alışma süreci adet düzeni vs değişir demişti.

canım ben 9 ayı geçti evleneli ama hiç böyle olmuyordu :44:

amin amin inşallah uzuun ömürler verir allah kızçeye
ama varya bir görseniz öyle güzelkii off yani.
bu arada biz hala sezoş'u göremedik

ayvayı yanağına mı koydun nasıl yani anlat bakim onu
benimde en sevdiğim bağtıl inanç bu oldu gerçekten

ben bir sorayım ayva yemiş mi

Canim o zmn bi dr git icin rahatlasin hem.

Merhaba kızlar. Kan tahliline annemle hafta başı gidelim dedik. 10 gün gecikmiş olucak. Kesin sonuç çıkar. Bugün regl olmayışımın 7. Günü :) sizler nasılsınız??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım yapmadım. :) olmadı eşim alsın gelirken yine eczaneden. Ama sabah mı yapıyım bu sefer?

iki tane alsn birini hemen yap diğerinide sabah yaparsın 2 gün gecti meraktayızzz sen nasıl sabrediyosunn

iki tane alsn birini hemen yap diğerinide sabah yaparsın 2 gün gecti meraktayızzz sen nasıl sabrediyosunn

Valla sabırlıyım ben herhalde :) bir de şu var hani regl olurmuyum diye de bekledim. Boşuna umutlanmıyım diye ama gelen giden yok. Tamam canım dediğini yapıyım.

Ben catladim burda sen de tik yok valla.. ben adet gunum yapmistim o derece merakliyim yani:)

:) ben merakımı bastırdım biraz. Ama sizle konuşunca meraklandım yine :) bir de hormon seviyem biraz artsın diye de bekledim.

nasıl bi sabırdır yahuu..bn adet günüm 1 geçmişti yaptım sonra 1 hafta sonra yaptım negatifti 2.haftada geldi.. seninde gecikti üstelik silik cıktı

Angel sendeki nasıl bir şey kız biz çatladık burda sen hala eşim gelirken alsın diyorsun çık al hemen testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…