Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Konusulmasa bile ayni ortamdayken laf carptiran insanlar olmadigi surece boyle gunler birlikte gecirilebilir diye dusunuyorum :)
Dugun gunumun dogum gunum olusuna sevinmeyen hatta o gun ben gelemem ertesi gun okullar aciliyor ( ogretmen kendisi) diyen can ciger kuzenimle suan ayni durumdayim,ama anneme geldiklerinde teyzeme fln giderim,hic yoktur o bnm icin orda..dogumdan sonra da aradi annemi benide istemis ama sagolsun Allah razi olsun dedim istemedim esim konusurken..Bisyleri zorlamaya gerek yoktur,sadece izlenecek yol belirlensin saygi korunsun yeter..
(Konu cok detayli buarada oyle sadece gun begenmemeyle bu duruma kadar gelmedik)

ben sofrayı zor topluyorum eşim tank savaşına dalıyo ve en son saat 1 gibi koltuktan uyandırıp yatağa sürüklüyo

heee simdi anladim esin yataga gotursun diye uyuyakaliyorsuuuuun seniii seniiii :))))))))

Gonlune gore olsun canim :)
Son haftalar sadece anlayamiyorsun..
Saglik olsunda insallah..

hoşbuduk hacı teyzem ne var ne yok

bazen insana bakışlar bile yetiyor...bnm izlediğim yol onlar yokmuş gibi davrnmak ama hepsi bi arada bunu ne kdr yapabilirm bilmiyorum
bnmkide cok uzun plojocumm inan kii bnm düğünümede gelmedi.biz baş sağlığı için aradık açmadı müsait değildi ama sonrada dönmedi biz birçok adım attık..kendisi bilir ama yarn da ters bi durum olursa artık susmam..

ayprensesi olur öle tatszlıklar bnde 4 yıldr kuzenımle gorusmuyorum hatta 4 yıldr aynı ortama bıle grmıorz o kabahatlıydı bnden ozur dılemedı bnde hıc bı sekılde tanımıyorum onu her aılede sulalede ufak caplı yada buyuk tartsmalar olablr sende ablan ve yegenn ıcın gıdıosn mılletn suratnı umursama hatta onlara bakma bıle hatta senn onlara bakmadgnı gorunce dahada cıldırırlar cıldrsnlar bırak yaaaa herkesn gonlunumu hos edıcez hıc ugrasamam yanı her zmn ıyılık bnde kalmasn ıyılıkten amraz dogar muhabbetıne katılırım her zmn bosver kabahtlılermı ozurmu dıelmıolar salla onlar dusunsunnasl barısrz nasıl gonul alrz dıe sen gayet yarn rahat takıl

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar ama bu aksam yuruyuse baslıyorum artk her aksam duzenlı yuruyus yapıcam kardesmle 45 dkka 1 saat arası hem formumu korurum hem bebişi rahat cıkarırım

bnden özür dilemesinler umrumda değil ama enişte denen şahıs eşimden dilemeden onun gönlünü almadan afetmemin mümkünatı yok
aynen öyle yapıcm ztn gidicem yicem işcem ohh

prenses ben seni haklı buldum yaa düğününe bile gelmemiş..
neyse böyle insanlar da var..benim teyzemin eşi de çok cinstir annemler hep ya sabır çekerek katlanır teyzemin hatırna
teyzem de bayılmaz kocasına ama 30 sene oldu evleneli ömür geçiyor..
ablan seviyor dimi eşini?

10kilo alip btrsekmi valla seni bilmemde bn 100 kiloyla doguma gtmzsem iyidir cok korkuyrm dunya gbi olcam die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi 100 kilo hayal ettim de kapılardan geçemem yahu tam bülent ersoy gibi olurum adile naşit sevimli en azından

aa sinir mi yaparmışşşş ben bilmiyordummmm...
normalde çok severim çikolatasız günüm geçmez ama hamiş olduğumdan beri pek bişey yemiyorum...
eşime diyorum ki hayatta ilk kez iştahım kapandı çok mutluyum
yine de Allah sağlık versin..

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar ama bu aksam yuruyuse baslıyorum artk her aksam duzenlı yuruyus yapıcam kardesmle 45 dkka 1 saat arası hem formumu korurum hem bebişi rahat cıkarırım

başla nenacım süperrr
ben de 10-12.haftayı devireyim ben de hamiş tişörtlerimi giyip yürücem bol bol...
gerçi nena biz şimdiden giysek mi senle tişörleri

ahaha swit ya alemsn cok guldm evet bız smdıden gyelım bn nlyvz gbı duruom nerdeyse

Hosbuldukkkk :) yeni katildm gruba ve buranin bana iyi gelecegine inaniyorm :)

en iyisii bizde başladık sayılır havlarda güzel artık hava almış oluyorzzz

bn sinirlenincee ablm anneme kızar hep yedirdin tatlıyı şimdi sinirini çekiyoruz diyee
seviyor eşini ama annesini sevmiyor..kardeşlerinidee sevmiyorr..bi olay olduguna alırım kızımı gelirm o ister gelsin ister kalsın anasının yanında der...
olaylar cok karısık ama tek bildiğim bişi varr çevresinden etkilenen insanlardan uzak durun turabi gibilerden

prenses bana canakkalede kuafor onersene ozelden

valla cnm özelden önermeye gerk yok burdan da yazarım hala duruyorlarmı bilmiyorum ama iki tane kesiminden memnun kaldıgım yer vardıı...googlden baktıp yazayımm 1dk

Merhaba yeni katildm gruba ve pek bilmyrm nasl yorm aticm cvp yazicm fln onlarla ugrasiyrm bide sadece bayanlar icin olan bi grup sanirm oyle mi?

sadace bayanalara özel merk etmmee hoşgeldin aramızaaa

Iyi o zaman rahatladm diyebilirm :) ben sizlere bisey sorucam ?
Ya bn hamile olablrm olmaya bilirimde ama fazla lavaboya cikiyorm ve sanki gunum gelmis gibi sancilarm var lutfen yorum atin .

Iyi o zaman rahatladm diyebilirm :) ben sizlere bisey sorucam ?
Ya bn hamile olablrm olmaya bilirimde ama fazla lavaboya cikiyorm ve sanki gunum gelmis gibi sancilarm var lutfen yorum atin .

haydii hayrılısııııadetin geciktimi ? kişiden kişiye değişiyor belirtilerr

amayaaa bizee sıra gelmicekmii yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…