- 22 Mayıs 2014
- 17
- 0
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.621
benim de bebişim çok yeni 6 haftalık daha....
inşallah sen de hamilesindir..
hamiş topiği olucaz ne güzel
ben çıkıyorum şimdi...neyseki yemeği dışarıda yicez..canım ilk kez bir şey istedi inşallah yiyebilirm..
gece gelmeye çalışırımm
öptüm kiii
o gunler de gelr insallah canimcanım sen en azından hareketlerini hissediyorsun..
benimki daha kahve çekirdeği kadarmış
bi hareketlerini hissetsem ah ahh ...
di mi bi daha mı gelicez dünyayaaa
canım sen hamilemiyimdir diye sormuşun ya istiyor musunuz?
inşallah hemencik olur bebişin...
bilmiyorum kii pek streste yapmadım ama gelmedii bu ay inş bnde iki çizgi görürümm:26:
Angel sendeki nasıl bir şey kız biz çatladık burda sen hala eşim gelirken alsın diyorsun çık al hemen testini
Huhu caniskolaar kac gundur ara ara okumaya calisiyorum amaaa ceneniz cok dusuk yetisemedimm hemde vaktim yoktusimdii azicik geriden okuyayim beeen eskilerden aklimda kalann sivitoss yarin bebisinin kalp atislarini dinleyecekmiss cok heyecanli tatliskomm
Plojonun melegi sezosumunn gamzesi varmis sagda yesin onu teyzesiii
Prenses kuzumm yigeninin dogum gunu kutlu olsunn olsun ablana da allah saglik versinnn
Birdeee yeni yeni gelen arkadasimiz galiba hamileemerakla bekliyorummm canimm
bi hafta da bitti
gerçi giden ömürden gidiyor..bak hüzünlendim..
zaten bu hamilelik bi tuhaf alıngan yaptı beni yazık eşime en ufak bişeyde ağlıyorum
sonra gülmeye başlıyorum
eşini seviyorsa ne güzel..benim de eniştem anne ve kızkardeşinden çok etkilenir..
amaan boşver prensesss sonuç olarak tatlı bi yeğenin var gerisi boş
hem ablanı da sık sık görüyorsun sanırım daha ne olsun
aynneenn plojocum
pembe dizi gibiyiz yahu
seviyorum ben herkesiiii
sen bi doğurdun biz dokuz doğurduk
angellll valla sakinliğini tebrrik ediyorum...
zaten idrarda silik çıktıysa kanda kesin çıkar..
idrarda çıkmasa bile hamilelik varsa kanda çıkıyor...bu gece bi özel hatanenin aciline gidin bence biz 40tlye yaptırmıştık...
canım hoşgeldin öncelikle....
kek güzel fikir..
ben de çikolatalı severim
dogru diyosun canim daha yolun yarisindayiz
ama sabredemiyo insan dort gozle bekliyoruz buyumesini kucagimiza gelmesini
Huhu caniskolaar kac gundur ara ara okumaya calisiyorum amaaa ceneniz cok dusuk yetisemedimm hemde vaktim yoktusimdii azicik geriden okuyayim beeen eskilerden aklimda kalann sivitoss yarin bebisinin kalp atislarini dinleyecekmiss cok heyecanli tatliskomm
Prenses kuzumm yigeninin dogum gunu kutlu olsunn olsun ablana da allah saglik versinnn
ay angelin sonucunu merak ediverdim yemek yerken, sofrayı topladığım gibi geldim tam soracaktım kiiiiiii... hafta başı kan testi yaptırcağını okudum... gerçi idrar da silik de olsa çıktığını da okudum... kan da da güzel bi sonuç çıkar inşallahhhhh
aynen canım yaaa, şaka gibiInsallaahh..
Ben bosuna demedim dizi gbyiz diye
Amaya bi sonraki bolumu merak etmis sofrada
Angel sabirli cikti :)
İnşallah canım... Allah nasip etsin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun, mutlu mutlu yılları olsun inşallahhhhammmiiinnnnn inşallah...
teşekkür ederim asenn
herkezler gitmiş yinee..
canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun, mutlu mutlu yılları olsun inşallahhhhtez vakitte de kuzeni olsun inşallah
aynen canım yaaa, şaka gibihımmmm menemen güzelmiş, ama onu boşverde angel naptı acaba dedi bi biri içimden
ay angelin sonucunu merak ediverdim yemek yerken, sofrayı topladığım gibi geldim tam soracaktım kiiiiiii... hafta başı kan testi yaptırcağını okudum... gerçi idrar da silik de olsa çıktığını da okudum... kan da da güzel bi sonuç çıkar inşallahhhhh
Canimm biran once gecsin insallahh mide bulantin kuzummgünaydın kızlaaaarrr
bu sabah nasıl erken kalkarım diye düşünürken sabahın 6sında mide bulantısıyla uyandım
aç karnına da mide bulantsı çoook kötüüü
neyse ayrıntıya girmiyim
şimdi evden çıkıcaz inşallah hayırlı haberlerle dönerim....
angelll artık yap testiiii
öptüm herkesiiii