Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Bosnak mantismi diyoz sezosa oyy yerim ben mantiyi :)ne tatli dudovedir o rheheh ,kizmi bnde kiz hissedyrm ama herkes cok huzellstn erkek olck galiba diyor :)bilemiyorm bakcaz ne gelirse saglikla gelsn bnm parcam deilmi her turlu sevicem minigimi :) evet bndr gazdr die dusunuodm iste kacnci ayda buyudugunu bilmedgm icin sordm esim bebek sanio durumu ona soyluyrm gazda olablr die inatla hyr bnm bebegm dio daha babasi bebek bn ikinci bebekle napicam ki :) bide bn zaten balik etlym kilo almaya musaitim olabldgnce az hasarla atlatmam lazm yoksa baya bi sismanlicam cunku tatli cok yiorm kontrol edemyrm kendmi bazen diorm baklavacylami evlenseydm die :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben ilk başta 2 kilo aldım, ama sanırsın 10 kilo almış gibi şiştim. İnan ne olduğumu anlayamamıştım. Vücudum adeta ödem topladı bir anda. Ama sonra gittiğimde 3 kilo vermiştim ve şişliğim inmişti. Şu ana kadar hiç kilo almadım. Hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim var
Bursa'da oturuyorum evet canım, ben Medical Park hastanesinde ki Özlem Oruç Şener'e gidiyorum. Şu ana kadar memnunum, sorun yaşamadım hiç.

Çok şükür öyle, sıkıntım olmadı. İnşallah bundan sonra böyle de gider. 7 Haziran'da 4 boyutlu ultrasona giricem o yüzden kaçarı yok öğrenicez Tüm iç organları görünüyor o yüzden kız mı erkek mi belli oluyormuş. Bakalım hayırlısını versin Rabbim.

Merak ettiklerin olursa sorabilirsin Seninde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hmm..O kucucuk melegin ablana can kattigini suan onu ne kadar mutlu ettigini dusunursek yarinla ilgili ablanin gecmisine uzulme drim..cok sukur ki ikiside iyiler..
Diger durumda can sıkıcı ama saygi oldugu selamla kalindigi surece en azindan ablan icin uzucu olmayacaktir..Sen kendini neseli tut yarinida oyle atlat ki ablan yarindan keyif alsin canim..Onun en yakini olarak yarini neseli gecirmek,ortami yumusak tutmak gorevi biraz sana dusuyor

yaaaaa bende sohbet etmek istiyorum ama işler elimi kolumu bağlıyooooooo amayaaaaaaaa ((((((

neyse sohbet almış yürümüş, oturup okıycam ben de işten ve evden zaman bulursam inşallahhhh... bu aralar eve bitik geliyorum ve erkenden sızıp kalıyorum

hepinizi çok özledim....

sezen demek eksik yanak ha biz gamzesi olmayanlar, gamzesi olanlarla böyle dalga geçiyoduk üni deyken senin yanağın eksik olmuş kızım baksana çökük var diye plojommmmm bol bol kokla, bol bol öp.. diycem ilisik falan olur şimdi; çok öpme çok çok kokla amaa benim yerime deee

siz gtmiceksnz ozamn kutlamaya olemi

Guldurdun beni kizce :))
Oyle dusunme olsun hamilelik tamamen supriz,bende kilo alirim adile nasit gb olurum diyordum hic olmadim..normalin disinda degisik oluyor :) Ama tatli konusu bieaz dedigine yol acabilir :)
Sen yine de dikkatli ilerle :)
En azindan seker konusunda ilerleyen zamanlarda sıkıntı yasamamak icin..

Sen ayrintili ultrasona gireceksin sanirim canim..4 boyutlu sadece yuzeyseldir..Damak yarigi,yuzunun sekli,vucut uzerindeki seyler belli olur yanii 4 boyutluda,biraz keyfii bir ultrasondur o ayrintili baktiktan sonra 4 boyutluylada yuzunun fotosunu verebilir makine uygunsa..
Bnmde ilk ayrintili ultrasonda soylemisti doktor cinsiyeti..

Ayyy ne güzel isim, çok naif, kibar bir genç kız canlandı gözümde bir anda

Tesekkur ederiim :)
Insallah bakalim :)
O da sever insallah buyuyunce ismini :)

bnm mantığımda öyle diyor...ama onlar öyle değiller işte..eşim gitmicem ben diyor...bana,aileme eşime cok kötü sözler sarf ettiler..
hatalı olan onlar bir iki cümle kursalar biz yine herşeyi unutmya hazırız..utandığı için mi gurur mu inat mı bilmiyorum...
ablamın sağlığı için susuyorum...ablam yaşnanları bilsee bi dk durmaz o ewde..
dedğin gibi elimden geldiği kdr güler yüzlü olmaya çalışıcam...

selamlar sevgiler kızlar

ve alyekümselam sevgili devaa hoşgelmişsenn

Plojo tutcm kendmi mecburen yoksa tatli canavari olcam ya yemeynce sanki gozum karario basim donuo :)

guzelmiss..
Koklarim canim,uyuyor bıdıbıdı konusmamdan belli oldugu uzere,ozledim uyansa diye bekliyorum..
Arada gel iyiyim dee yeter kii
Esimin yanina girip uyuyorum size mi bakacam dmiiyorsunda sızıyorum diyorsun seniii seniii :)))

9 aylik evli olarak bnde burdayim

Hosgeldiiiinn

Prenses evet ablana hssetrmeyn bncede uzulmesn canim ya

9 aylik evli olarak bnde burdayim

hoşgeldinn... arda kaynama sohbete katıl

üzülmee çoğu zmn bnde yetişemiyorum sohbetleree :)

siz gtmiceksnz ozamn kutlamaya olemi

annemle bn gidicem büyük ihtimal

ben sofrayı zor topluyorum eşim tank savaşına dalıyo ve en son saat 1 gibi koltuktan uyandırıp yatağa sürüklüyo

canım kız istiyorsun demek Allah gönlüne göre verir inşallahh
ablanın batıl inancı da güzelmiş biz daha bir şey almadık...
ama alsam kız için mi erkek için mi alırdım bilemedim ne çıkarsa bahtıma
bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...
aslında enişteyle de arayı düzeltebilseniz...ablan üzülüyodur

kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler
benim zaten göbeğim vardı içime çekmesem 4 aylık sanarlar belki
şaka bi yana bazen bende de şişlik oluyor ayıptır söylemesi kabızım hep
o yüzden ekstra şiş göbeğim..ama kilo almadım daha..
halbuki midem kötü diye az yiyorum ama vermedim de...
kız nena 10 kilo alıp bitirsek ne güzel olucak..

fit bir anne süperrr
ben de en fazla 10-12 kg almak istiyorum..
deli gibi her sabah tartı tepesindeyim

inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızı
ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen
Özlem hanım çok tatlı bi bayan bi arkadaşım onda doğum yaptı memnundu..
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...
ne uzun yazdım yahu
ne güzel yaa inşallah ben de 4.ayda hiç kilo almamış olurum

özledik ki seniiii

eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi

Anam swit tam beni anlattn he biz senle ayni kaliptayz demekki :)bnmde gobis var offff gazmis ama bide vucudum suda topladi bn kilo almsmdr tatli yiorm habirre :)

Prenses evet ablana hssetrmeyn bncede uzulmesn canim ya

bn olaylardan sonra onun ewine 2 kez gittim bna hoşgeldin demedi...o her seferinde geldiğinde bn ona hg derim ama hoşbulduk demez.. napcan böyle adamıııı alcan atcan 4.kattan aşağıyaaa....kendi bilcek ister konuşsun ister konuşmasın şimdi ablam iyileşme sürecindee... ama bi ömür gizleyemez kii

Son düzenleme:
10kilo alip btrsekmi valla seni bilmemde bn 100 kiloyla doguma gtmzsem iyidir cok korkuyrm dunya gbi olcam die

kızlaaaaarrrr tatlıı yemeğinnnn kilo almayı geçttimm bebeğe zarar vaarrr valla sinirili bi cocuk olur ilerdeee yazık ben hem tatlı yemişim küçükkenn eften püften parlıyormm..dr yasaklamıyormu bişey yaaa niye yiyonuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…