- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.541
Evett teyzesiii kucuk boşnak mantimin gamzesii var
Aa babasinda varsa kizindada olur diye gecti bi an icimden :)) Kiz demis bulundum :))
Gazdir o gaz :) almicaniz kilo siz :) sonradan alirsiniz :)
4. Ayda fln iste bu gobek diyorsun ilk hamileliklerde cabuk cikmiyor ve istisnalar haric tabii,ama dedigin gb gaz ve regl siskinligi oluyor kizce..
Biliyorsunuz 55le hamile kalmis,4. Ay itibariyle ayda 2 kilo almaya baslamistim..Sonlara dogru 69 a tmmladim :)
69 la doguma gittim..Eve dondugumde 63tum..Simdi 61 kiloyumgobiste indi indi :) kiyafetlerimi gityebiliyorum ohh
canımmm göbişin de tişörtün de çook tatlıııııı
bayıldım ve çok heves ettimmmm
ne güzel hareketli bi bebişin var..bizimki daha pirinnç kadar
sana bir sürü soru sorasım var hazır mısınnn?
1.hiç kilo almadın mı?ben de biraz balık etli hamile kaldığım için 5.aya kadar hiç kilo almak istemiyorum mümkünmü acabaa diye merak ettim..
2-bursada oturuyodun dimi sen?hangi doktora gidiyorsun?
bak soruları unuttumaklıma geldikçe sorarım kii..
bu arada evet gösterniyorsa kız diyorlar benim arkadaşım 20 haftalık hamile hala göstermemiş
ama büyük ihtimal kız demiş doktor..
sen ne güzel rahat hamilelik geçiriyosun ben de sürekli yorgunluk baş dönmesi ve araba tutması tadıda bi bulantı var..
ama canım ekşi de istiyor tatlı da benimki de belli etmiyor
Oyy ismiylede yasasin insallah
ismi Sezen kizimin
çooookk uzun olur anlatırsam kiii... kısacasıı yeğenim 26mayısta doğdu ama 2 gün erken kutluyorlar hafta sonu diyee...
yarın ablamın felç oldugu günn...hastane süreci vs. ayrıca enişteyle konuşmuyoruz..eniştenin ailesiyle de...
çooookk uzun olur anlatırsam kiii... kısacasıı yeğenim 26mayısta doğdu ama 2 gün erken kutluyorlar hafta sonu diyee...
yarın ablamın felç oldugu günn...hastane süreci vs. ayrıca enişteyle konuşmuyoruz..eniştenin ailesiyle de...
Bosnak mantismi diyoz sezosa oyy yerim ben mantiyi :)ne tatli dudovedir o rheheh ,kizmi bnde kiz hissedyrm ama herkes cok huzellstn erkek olck galiba diyor :)bilemiyorm bakcaz ne gelirse saglikla gelsn bnm parcam deilmi her turlu sevicem minigimi :) evet bndr gazdr die dusunuodm iste kacnci ayda buyudugunu bilmedgm icin sordm esim bebek sanio durumu ona soyluyrm gazda olablr die inatla hyr bnm bebegm dio daha babasi bebek bn ikinci bebekle napicam ki :) bide bn zaten balik etlym kilo almaya musaitim olabldgnce az hasarla atlatmam lazm yoksa baya bi sismanlicam cunku tatli cok yiorm kontrol edemyrm kendmi bazen diorm baklavacylami evlenseydm die :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben ilk başta 2 kilo aldım, ama sanırsın 10 kilo almış gibi şiştim. İnan ne olduğumu anlayamamıştım. Vücudum adeta ödem topladı bir anda. Ama sonra gittiğimde 3 kilo vermiştim ve şişliğim inmişti. Şu ana kadar hiç kilo almadım. Hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim var
Bursa'da oturuyorum evet canım, ben Medical Park hastanesinde ki Özlem Oruç Şener'e gidiyorum. Şu ana kadar memnunum, sorun yaşamadım hiç.
Çok şükür öyle, sıkıntım olmadı. İnşallah bundan sonra böyle de gider. 7 Haziran'da 4 boyutlu ultrasona giricem o yüzden kaçarı yok öğrenicezTüm iç organları görünüyor o yüzden kız mı erkek mi belli oluyormuş. Bakalım hayırlısını versin Rabbim.
Merak ettiklerin olursa sorabilirsinSeninde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayyy ne güzel isim, çok naif, kibar bir genç kız canlandı gözümde bir anda
Hmm..O kucucuk melegin ablana can kattigini suan onu ne kadar mutlu ettigini dusunursek yarinla ilgili ablanin gecmisine uzulme drim..cok sukur ki ikiside iyiler..
Diger durumda can sıkıcı ama saygi oldugu selamla kalindigi surece en azindan ablan icin uzucu olmayacaktir..Sen kendini neseli tut yarinida oyle atlat ki ablan yarindan keyif alsin canim..Onun en yakini olarak yarini neseli gecirmek,ortami yumusak tutmak gorevi biraz sana dusuyor
selamlar sevgiler kızlar
yaaaaa bende sohbet etmek istiyorum ama işler elimi kolumu bağlıyooooooo amayaaaaaaaa((((((
neyse sohbet almış yürümüş, oturup okıycam ben de işten ve evden zaman bulursam inşallahhhh... bu aralar eve bitik geliyorum ve erkenden sızıp kalıyorum
hepinizi çok özledim....
sezen demek eksik yanak habiz gamzesi olmayanlar, gamzesi olanlarla böyle dalga geçiyoduk üni deyken senin yanağın eksik olmuş kızım baksana çökük var diye plojommmmm bol bol kokla, bol bol öp.. diycem ilisik falan olur şimdi; çok öpme çok çok kokla amaa benim yerime deee
9 aylik evli olarak bnde burdayim
9 aylik evli olarak bnde burdayim
yaaaaa bende sohbet etmek istiyorum ama işler elimi kolumu bağlıyooooooo amayaaaaaaaa((((((
neyse sohbet almış yürümüş, oturup okıycam ben de işten ve evden zaman bulursam inşallahhhh... bu aralar eve bitik geliyorum ve erkenden sızıp kalıyorum
hepinizi çok özledim....
sezen demek eksik yanak habiz gamzesi olmayanlar, gamzesi olanlarla böyle dalga geçiyoduk üni deyken senin yanağın eksik olmuş kızım baksana çökük var diye plojommmmm bol bol kokla, bol bol öp.. diycem ilisik falan olur şimdi; çok öpme çok çok kokla amaa benim yerime deee
siz gtmiceksnz ozamn kutlamaya olemi
guzelmiss..
Koklarim canim,uyuyor bıdıbıdı konusmamdan belli oldugu uzere,ozledim uyansa diye bekliyorum..
Arada gel iyiyim dee yeter kii
Esimin yanina girip uyuyorum size mi bakacam dmiiyorsunda sızıyorum diyorsun seniii seniii :)))
Hosgeldiiiinn
amin cnm istiyoruz ama kısmet...
cinsiyet önemli değil gerçekten çocuk hele ki evlat hertürlü seviliyor...çevreden cok şey duyman cok normal daha neler ducaksn
bn hamile değilim ama bizden kalan yada annemin bizim için aldğı ama kullanmadıgı şeyler var onlara bakınca hep kız olcak gibime geliyor
Rabbim nasip etsin dee bn kız şeylerini erkeğede giydiririm :)
ablamın birde bi teorisi varr kendi bebeğin içn öncesinde aldığın yada ördüğün bir şey kız içinse kız olur diyorr
ablam ilk bir tulum örmüştü kız için...bnde abla sözü dinledim kız oyuncağı aldım
cinsiyetini merk etiğimiz cok hamiş var beklemekten başka çare yok:26:
sormaa yaa düşününcee 1 yıl geçmiş gitmişş o kdr şey yaşandı kiii hiç kutlayasım yok..zaman çok çabuk geçiyor...
amin inş. sağlıklı mutlu bir ömrü olsun...Allah kimseyi ewlat acısı yaşatmasın...
tünaydınlarrr olsunnnnnnnn hayrlı cumalar kızlarrrrr
hg göbiş belirgin tshirt sekerhyrlısıyla al bebısını kucagına ınsallah cınsıyetıde bellı olsn ozamn basla alısverıseeeeeeeeee
maşallah ya bıde gamzelımı sezosta gamzelıymıs ayy ne tatlıdr onlar bnm kocısımnde gamzesı var
midem kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü kız sivit ben heralde doguramadan ölücem yine eski halime döndüm sanrm ılacta ıcmek ıstemıyorum offffffff bidesivit biz senle tombişiz ya bnm göbiş biraz sanki buyudu yada gaz şişkinliğimi bilemiyorum ama göbegm vardı sankı bıraz daha cıktı bana ole gelıo sende hc göbek varmıydı ki
Evett teyzesiii kucuk boşnak mantimin gamzesii var
Aa babasinda varsa kizindada olur diye gecti bi an icimden :)) Kiz demis bulundum :))
Gazdir o gaz :) almicaniz kilo siz :) sonradan alirsiniz :)
4. Ayda fln iste bu gobek diyorsun ilk hamileliklerde cabuk cikmiyor ve istisnalar haric tabii,ama dedigin gb gaz ve regl siskinligi oluyor kizce..
Biliyorsunuz 55le hamile kalmis,4. Ay itibariyle ayda 2 kilo almaya baslamistim..Sonlara dogru 69 a tmmladim :)
69 la doguma gittim..Eve dondugumde 63tum..Simdi 61 kiloyumgobiste indi indi :) kiyafetlerimi gityebiliyorum ohh
inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızıCanım ben ilk başta 2 kilo aldım, ama sanırsın 10 kilo almış gibi şiştim. İnan ne olduğumu anlayamamıştım. Vücudum adeta ödem topladı bir anda. Ama sonra gittiğimde 3 kilo vermiştim ve şişliğim inmişti. Şu ana kadar hiç kilo almadım. Hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim var
Bursa'da oturuyorum evet canım, ben Medical Park hastanesinde ki Özlem Oruç Şener'e gidiyorum. Şu ana kadar memnunum, sorun yaşamadım hiç.
Çok şükür öyle, sıkıntım olmadı. İnşallah bundan sonra böyle de gider. 7 Haziran'da 4 boyutlu ultrasona giricem o yüzden kaçarı yok öğrenicezTüm iç organları görünüyor o yüzden kız mı erkek mi belli oluyormuş. Bakalım hayırlısını versin Rabbim.
Merak ettiklerin olursa sorabilirsinSeninde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hepinizi çok özledim....
canım kız istiyorsun demek Allah gönlüne göre verir inşallahh
ablanın batıl inancı da güzelmiş biz daha bir şey almadık...
ama alsam kız için mi erkek için mi alırdım bilemedim ne çıkarsa bahtıma
bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...
aslında enişteyle de arayı düzeltebilseniz...ablan üzülüyodur
kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler
benim zaten göbeğim vardı içime çekmesem 4 aylık sanarlar belki
şaka bi yana bazen bende de şişlik oluyor ayıptır söylemesi kabızım hep
o yüzden ekstra şiş göbeğim..ama kilo almadım daha..
halbuki midem kötü diye az yiyorum ama vermedim de...
kız nena 10 kilo alıp bitirsek ne güzel olucak..
fit bir anne süperrr
ben de en fazla 10-12 kg almak istiyorum..
deli gibi her sabah tartı tepesindeyim
inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızı
ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen
Özlem hanım çok tatlı bi bayan bi arkadaşım onda doğum yaptı memnundu..
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...
ne uzun yazdım yahu
ne güzel yaa inşallah ben de 4.ayda hiç kilo almamış olurum
özledik ki seniiii
eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi
Prenses evet ablana hssetrmeyn bncede uzulmesn canim ya
canım kız istiyorsun demek Allah gönlüne göre verir inşallahh
ablanın batıl inancı da güzelmiş biz daha bir şey almadık...
ama alsam kız için mi erkek için mi alırdım bilemedim ne çıkarsa bahtıma
bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...
aslında enişteyle de arayı düzeltebilseniz...ablan üzülüyodur
kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler
benim zaten göbeğim vardı içime çekmesem 4 aylık sanarlar belki
şaka bi yana bazen bende de şişlik oluyor ayıptır söylemesi kabızım hep
o yüzden ekstra şiş göbeğim..ama kilo almadım daha..
halbuki midem kötü diye az yiyorum ama vermedim de...
kız nena 10 kilo alıp bitirsek ne güzel olucak..
fit bir anne süperrr
ben de en fazla 10-12 kg almak istiyorum..
deli gibi her sabah tartı tepesindeyim
inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızı
ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen
Özlem hanım çok tatlı bi bayan bi arkadaşım onda doğum yaptı memnundu..
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...
ne uzun yazdım yahu
ne güzel yaa inşallah ben de 4.ayda hiç kilo almamış olurum
özledik ki seniiii
eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi