- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.561
bnm mantığımda öyle diyor...ama onlar öyle değiller işte..eşim gitmicem ben diyor...bana,aileme eşime cok kötü sözler sarf ettiler..
hatalı olan onlar bir iki cümle kursalar biz yine herşeyi unutmya hazırız..utandığı için mi gurur mu inat mı bilmiyorum...
ablamın sağlığı için susuyorum...ablam yaşnanları bilsee bi dk durmaz o ewde..
dedğin gibi elimden geldiği kdr güler yüzlü olmaya çalışıcam...
ve alyekümselam sevgili devaa hoşgelmişsenn
Konusulmasa bile ayni ortamdayken laf carptiran insanlar olmadigi surece boyle gunler birlikte gecirilebilir diye dusunuyorum :)
Dugun gunumun dogum gunum olusuna sevinmeyen hatta o gun ben gelemem ertesi gun okullar aciliyor ( ogretmen kendisi) diyen can ciger kuzenimle suan ayni durumdayim,ama anneme geldiklerinde teyzeme fln giderim,hic yoktur o bnm icin orda..dogumdan sonra da aradi annemi benide istemis ama sagolsun Allah razi olsun dedim istemedim esim konusurken..Bisyleri zorlamaya gerek yoktur,sadece izlenecek yol belirlensin saygi korunsun yeter..
(Konu cok detayli buarada oyle sadece gun begenmemeyle bu duruma kadar gelmedik)
ben sofrayı zor topluyorum eşim tank savaşına dalıyo ve en son saat 1 gibi koltuktan uyandırıp yatağa sürüklüyo
heee simdi anladim esin yataga gotursun diye uyuyakaliyorsuuuuun seniii seniiii :))))))))
canım kız istiyorsun demek Allah gönlüne göre verir inşallahh
ablanın batıl inancı da güzelmiş biz daha bir şey almadık...
ama alsam kız için mi erkek için mi alırdım bilemedim ne çıkarsa bahtıma
bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...
aslında enişteyle de arayı düzeltebilseniz...ablan üzülüyodur
kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler
benim zaten göbeğim vardı içime çekmesem 4 aylık sanarlar belki
şaka bi yana bazen bende de şişlik oluyor ayıptır söylemesi kabızım hep
o yüzden ekstra şiş göbeğim..ama kilo almadım daha..
halbuki midem kötü diye az yiyorum ama vermedim de...
kız nena 10 kilo alıp bitirsek ne güzel olucak..
fit bir anne süperrr
ben de en fazla 10-12 kg almak istiyorum..
deli gibi her sabah tartı tepesindeyim
inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızı
ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen
Özlem hanım çok tatlı bi bayan bi arkadaşım onda doğum yaptı memnundu..
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...
ne uzun yazdım yahu
ne güzel yaa inşallah ben de 4.ayda hiç kilo almamış olurum
özledik ki seniiii
eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi
Gonlune gore olsun canim :)
Son haftalar sadece anlayamiyorsun..
Saglik olsunda insallah..