Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bnm mantığımda öyle diyor...ama onlar öyle değiller işte..eşim gitmicem ben diyor...bana,aileme eşime cok kötü sözler sarf ettiler..
hatalı olan onlar bir iki cümle kursalar biz yine herşeyi unutmya hazırız..utandığı için mi gurur mu inat mı bilmiyorum...
ablamın sağlığı için susuyorum...ablam yaşnanları bilsee bi dk durmaz o ewde..
dedğin gibi elimden geldiği kdr güler yüzlü olmaya çalışıcam...:KK50:

ve alyekümselam sevgili devaa hoşgelmişsenn

Konusulmasa bile ayni ortamdayken laf carptiran insanlar olmadigi surece boyle gunler birlikte gecirilebilir diye dusunuyorum :)
Dugun gunumun dogum gunum olusuna sevinmeyen hatta o gun ben gelemem ertesi gun okullar aciliyor ( ogretmen kendisi) diyen can ciger kuzenimle suan ayni durumdayim,ama anneme geldiklerinde teyzeme fln giderim,hic yoktur o bnm icin orda..dogumdan sonra da aradi annemi benide istemis ama sagolsun Allah razi olsun dedim istemedim esim konusurken..Bisyleri zorlamaya gerek yoktur,sadece izlenecek yol belirlensin saygi korunsun yeter..
(Konu cok detayli buarada oyle sadece gun begenmemeyle bu duruma kadar gelmedik)

ben sofrayı zor topluyorum eşim tank savaşına dalıyo ve en son saat 1 gibi koltuktan uyandırıp yatağa sürüklüyo :KK1:

:KK9: heee simdi anladim esin yataga gotursun diye uyuyakaliyorsuuuuun seniii seniiii :))))))))

canım kız istiyorsun demek Allah gönlüne göre verir inşallahh :KK16:
ablanın batıl inancı da güzelmiş biz daha bir şey almadık...
ama alsam kız için mi erkek için mi alırdım bilemedim ne çıkarsa bahtıma :KK9:
bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...
aslında enişteyle de arayı düzeltebilseniz...ablan üzülüyodur :KK50:

kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler :KK9:
benim zaten göbeğim vardı içime çekmesem 4 aylık sanarlar belki :KK9:
şaka bi yana bazen bende de şişlik oluyor ayıptır söylemesi kabızım hep :KK17:
o yüzden ekstra şiş göbeğim..ama kilo almadım daha..
halbuki midem kötü diye az yiyorum ama vermedim de...
kız nena 10 kilo alıp bitirsek ne güzel olucak..

fit bir anne süperrr:KK8:
ben de en fazla 10-12 kg almak istiyorum..
deli gibi her sabah tartı tepesindeyim :KK9:

inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızı :KK16:
ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen:KK52:
Özlem hanım çok tatlı bi bayan bi arkadaşım onda doğum yaptı memnundu..
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...
ne uzun yazdım yahu :KK9:
ne güzel yaa inşallah ben de 4.ayda hiç kilo almamış olurum :KK52:

özledik ki seniiii :KK16:

eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi :KK9:

Gonlune gore olsun canim :)
Son haftalar sadece anlayamiyorsun..
Saglik olsunda insallah..

bnm mantığımda öyle diyor...ama onlar öyle değiller işte..eşim gitmicem ben diyor...bana,aileme eşime cok kötü sözler sarf ettiler..
hatalı olan onlar bir iki cümle kursalar biz yine herşeyi unutmya hazırız..utandığı için mi gurur mu inat mı bilmiyorum...
ablamın sağlığı için susuyorum...ablam yaşnanları bilsee bi dk durmaz o ewde..
dedğin gibi elimden geldiği kdr güler yüzlü olmaya çalışıcam...:KK50:

ve alyekümselam sevgili devaa hoşgelmişsenn

hoşbuduk hacı teyzem ne var ne yok:KK53:

Konusulmasa bile ayni ortamdayken laf carptiran insanlar olmadigi surece boyle gunler birlikte gecirilebilir diye dusunuyorum :)
Dugun gunumun dogum gunum olusuna sevinmeyen hatta o gun ben gelemem ertesi gun okullar aciliyor ( ogretmen kendisi) diyen can ciger kuzenimle suan ayni durumdayim,ama anneme geldiklerinde teyzeme fln giderim,hic yoktur o bnm icin orda..dogumdan sonra da aradi annemi benide istemis ama sagolsun Allah razi olsun dedim istemedim esim konusurken..Bisyleri zorlamaya gerek yoktur,sadece izlenecek yol belirlensin saygi korunsun yeter..
(Konu cok detayli buarada oyle sadece gun begenmemeyle bu duruma kadar gelmedik)

:KK9: heee simdi anladim esin yataga gotursun diye uyuyakaliyorsuuuuun seniii seniiii :))))))))

Gonlune gore olsun canim :)
Son haftalar sadece anlayamiyorsun..
Saglik olsunda insallah..

bazen insana bakışlar bile yetiyor...bnm izlediğim yol onlar yokmuş gibi davrnmak ama hepsi bi arada bunu ne kdr yapabilirm bilmiyorum
bnmkide cok uzun plojocumm inan kii bnm düğünümede gelmedi.biz baş sağlığı için aradık açmadı müsait değildi ama sonrada dönmedi biz birçok adım attık..kendisi bilir ama yarn da ters bi durum olursa artık susmam..

ayprensesi olur öle tatszlıklar bnde 4 yıldr kuzenımle gorusmuyorum hatta 4 yıldr aynı ortama bıle grmıorz o kabahatlıydı bnden ozur dılemedı bnde hıc bı sekılde tanımıyorum onu her aılede sulalede ufak caplı yada buyuk tartsmalar olablr sende ablan ve yegenn ıcın gıdıosn mılletn suratnı umursama hatta onlara bakma bıle hatta senn onlara bakmadgnı gorunce dahada cıldırırlar cıldrsnlar bırak yaaaa herkesn gonlunumu hos edıcez hıc ugrasamam yanı her zmn ıyılık bnde kalmasn ıyılıkten amraz dogar muhabbetıne katılırım her zmn bosver kabahtlılermı ozurmu dıelmıolar salla onlar dusunsunnasl barısrz nasıl gonul alrz dıe sen gayet yarn rahat takıl:KK9:

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK14::KK50: kızlar ama bu aksam yuruyuse baslıyorum artk her aksam duzenlı yuruyus yapıcam kardesmle 45 dkka 1 saat arası hem formumu korurum hem bebişi rahat cıkarırım :KK52:

ayprensesi olur öle tatszlıklar bnde 4 yıldr kuzenımle gorusmuyorum hatta 4 yıldr aynı ortama bıle grmıorz o kabahatlıydı bnden ozur dılemedı bnde hıc bı sekılde tanımıyorum onu her aılede sulalede ufak caplı yada buyuk tartsmalar olablr sende ablan ve yegenn ıcın gıdıosn mılletn suratnı umursama hatta onlara bakma bıle hatta senn onlara bakmadgnı gorunce dahada cıldırırlar cıldrsnlar bırak yaaaa herkesn gonlunumu hos edıcez hıc ugrasamam yanı her zmn ıyılık bnde kalmasn ıyılıkten amraz dogar muhabbetıne katılırım her zmn bosver kabahtlılermı ozurmu dıelmıolar salla onlar dusunsunnasl barısrz nasıl gonul alrz dıe sen gayet yarn rahat takıl:KK9:

bnden özür dilemesinler umrumda değil ama enişte denen şahıs eşimden dilemeden onun gönlünü almadan afetmemin mümkünatı yok :KK19:
aynen öyle yapıcm ztn gidicem yicem işcem ohh:KK24:

bn olaylardan sonra onun ewine 2 kez gittim bna hoşgeldin demedi...o her seferinde geldiğinde bn ona hg derim ama hoşbulduk demez.. napcan böyle adamıııı alcan atcan 4.kattan aşağıyaaa....kendi bilcek ister konuşsun ister konuşmasın şimdi ablam iyileşme sürecindee... ama bi ömür gizleyemez kii

prenses ben seni haklı buldum yaa düğününe bile gelmemiş..
neyse böyle insanlar da var..benim teyzemin eşi de çok cinstir annemler hep ya sabır çekerek katlanır teyzemin hatırna
teyzem de bayılmaz kocasına ama 30 sene oldu evleneli ömür geçiyor..
ablan seviyor dimi eşini?

10kilo alip btrsekmi valla seni bilmemde bn 100 kiloyla doguma gtmzsem iyidir cok korkuyrm dunya gbi olcam die :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi 100 kilo hayal ettim de kapılardan geçemem yahu tam bülent ersoy gibi olurum adile naşit sevimli en azından :KK9:

kızlaaaaarrrr tatlıı yemeğinnnn kilo almayı geçttimm bebeğe zarar vaarrr valla sinirili bi cocuk olur ilerdeee yazık ben hem tatlı yemişim küçükkenn eften püften parlıyormm..dr yasaklamıyormu bişey yaaa niye yiyonuzzz:KK45::KK20::KK20:

aa sinir mi yaparmışşşş ben bilmiyordummmm...
normalde çok severim çikolatasız günüm geçmez ama hamiş olduğumdan beri pek bişey yemiyorum...
eşime diyorum ki hayatta ilk kez iştahım kapandı çok mutluyum :KK9:
yine de Allah sağlık versin..

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK14::KK50: kızlar ama bu aksam yuruyuse baslıyorum artk her aksam duzenlı yuruyus yapıcam kardesmle 45 dkka 1 saat arası hem formumu korurum hem bebişi rahat cıkarırım :KK52:

başla nenacım süperrr :KK9:
ben de 10-12.haftayı devireyim ben de hamiş tişörtlerimi giyip yürücem bol bol...
gerçi nena biz şimdiden giysek mi senle tişörleri :KK9: :KK9:

neyse böyle insanlar da var..benim teyzemin eşi de çok cinstir annemler hep ya sabır çekerek katlanır teyzemin hatırna

kendimi 100 kilo hayal ettim de kapılardan geçemem yahu tam bülent ersoy gibi olurum adile naşit sevimli en azından :KK9:

normalde çok severim çikolatasız günüm geçmez ama hamiş olduğumdan beri pek bişey yemiyorum...

ben de 10-12.haftayı devireyim ben de hamiş tişörtlerimi giyip yürücem bol bol...

ahaha swit ya alemsn cok guldm evet bız smdıden gyelım bn nlyvz gbı duruom nerdeyse:KK52:

:KK9: guzelmiss..
Koklarim canim,uyuyor bıdıbıdı konusmamdan belli oldugu uzere,ozledim uyansa diye bekliyorum..
Arada gel iyiyim dee yeter kii:KK16:
Esimin yanina girip uyuyorum size mi bakacam dmiiyorsunda sızıyorum diyorsun seniii seniii :)))

Hosgeldiiiinn :KK66:

Hosbuldukkkk :) yeni katildm gruba ve buranin bana iyi gelecegine inaniyorm :)

en iyisii bizde başladık sayılır havlarda güzel artık hava almış oluyorzzz

bn sinirlenincee ablm anneme kızar hep yedirdin tatlıyı şimdi sinirini çekiyoruz diyee:KK9:
seviyor eşini ama annesini sevmiyor..kardeşlerinidee sevmiyorr..bi olay olduguna alırım kızımı gelirm o ister gelsin ister kalsın anasının yanında der...
olaylar cok karısık ama tek bildiğim bişi varr çevresinden etkilenen insanlardan uzak durun turabi gibilerden :KK9::KK9:

prenses bana canakkalede kuafor onersene ozelden

valla cnm özelden önermeye gerk yok burdan da yazarım hala duruyorlarmı bilmiyorum ama iki tane kesiminden memnun kaldıgım yer vardıı...googlden baktıp yazayımm 1dk

Merhaba yeni katildm gruba ve pek bilmyrm nasl yorm aticm cvp yazicm fln onlarla ugrasiyrm bide sadece bayanlar icin olan bi grup sanirm oyle mi?

sadace bayanalara özel merk etmmee hoşgeldin aramızaaa

en iyisii bizde başladık sayılır havlarda güzel artık hava almış oluyorzzz

bn sinirlenincee ablm anneme kızar hep yedirdin tatlıyı şimdi sinirini çekiyoruz diyee:KK9:
seviyor eşini ama annesini sevmiyor..kardeşlerinidee sevmiyorr..bi olay olduguna alırım kızımı gelirm o ister gelsin ister kalsın anasının yanında der...
olaylar cok karısık ama tek bildiğim bişi varr çevresinden etkilenen insanlardan uzak durun turabi gibilerden :KK9::KK9:

valla cnm özelden önermeye gerk yok burdan da yazarım hala duruyorlarmı bilmiyorum ama iki tane kesiminden memnun kaldıgım yer vardıı...googlden baktıp yazayımm 1dk

sadace bayanalara özel merk etmmee hoşgeldin aramızaaa

Iyi o zaman rahatladm diyebilirm :) ben sizlere bisey sorucam ?
Ya bn hamile olablrm olmaya bilirimde ama fazla lavaboya cikiyorm ve sanki gunum gelmis gibi sancilarm var lutfen yorum atin .

Iyi o zaman rahatladm diyebilirm :) ben sizlere bisey sorucam ?
Ya bn hamile olablrm olmaya bilirimde ama fazla lavaboya cikiyorm ve sanki gunum gelmis gibi sancilarm var lutfen yorum atin .

haydii hayrılısıııı:KK9:adetin geciktimi ? kişiden kişiye değişiyor belirtilerr

amayaaa bizee sıra gelmicekmii yahuuuu :KK9:

X