- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
bende burdayım , sporumu yaptım, sıra ütü de... sonra mutfağı toplar , uyurum... bu arada kocişi çok yordum sanırım, fosur fosur uyuyor
bence eti pişirmek kadar aldığın yerde önemli... ben problemsiz pişirirdim hep bu sefer çok sert oldu... marketten hiç almazdm ama eşim tutturdu ben et sote istiyorum diyerek, saat olmuş 8 daha marketteyiz, eve gelmemişiz, o saatte yapılır mı neyse çok aç olduğu için önüne ne koysam yerdi misafire de hep elimin alıştığı şeyleri yapmak daha rahat oluyor... patlıcan kebap var mesela... ilk kendimize deneyeceğim, güzel olursa yeni favorilerimden birisi olacak
senin kek yapılmış, oh ne güzel.... köstebek pastanın hazır satılanlar karışımları var, ben hep onlardan yapıyorum çok kolay
benim kociş de sınav okuyor..ben de banyo-wc temizliği yaptım bu sırada..belim ağırmış yaa...koş oraya koş buraya
sen deyince hatırladım köstebek pastann hazırlarını görmüştüm raflarda ondan alıp yapayım da kocayı da kandırırım ben yaptım hazır değil diye ama sonra itiraf ederim dayanamam ki
bu arada beauty kpss den 98 aldım yazmıştın dimi..valla sen bi dahisin..nasıl aldın yaa maaşallahh..çünkü çalışmakta bi yere kadar..ondan sonra şans,zeka vb sende hepsi toplanmış sanırım..benim eşim 81 küsür aldı da havalara uçmuştuk hey gidi günler
hey..