-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.261
Âmin teşekkür ederim :)
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Bu arada merhaba yeni katıldım aranıza günaydın mesajınız içime enerji verdi sabah sabah :)
Haklisin...ama sende guzel yerdymssn gerci hc gelmedm fr. Ama kuzenim 10yildr orada ve cok mutlu yilda 1defa gelyrm turkiyeye bnce sende keyfni cikar :)Kesinlikle katılıyorum insan ailesi kadar özlüyor istanbulu :)
Bugün burda hava kapandı ruh Halim'e de yansıdı tabi :)
Ben Fransa da yasıyorum canım evlendikten sonra geldim buraya
HoşgeldinnnnnnnnnnnnnnAmin canım inşallah.
Enerjik olmak, kendini iyi hissetmek çok güzel ama böyle başkalarına da geçirebilmek daha güzel. Hayat paylaşıncaaa güzellll
Haklisin...ama sende guzel yerdymssn gerci hc gelmedm fr. Ama kuzenim 10yildr orada ve cok mutlu yilda 1defa gelyrm turkiyeye bnce sende keyfni cikar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok güzel yer tabi birde insan sevdiği ile beraber olunca daha güzel :)
Allah bozmasn huzurlu yuvanizi insallah... insan sevdgyle olunca her yer guzel :))sabah sabah kocacgmi ozlettn bana zaten sabahlari zor ayriliyrm ondan :'(
Sende de bebiş var mı :)[/QUOTE
Evett canım, dolu dolu tam 14 haftalık oldu benim lokma tatlımArtık göbeğim bile var, ama çok seviyorum göbeğimi
Ah canım kusura bakma öyle söyleyiverdim
özlem bizde de var malesef geçici bi süre eşim uzakta çalışıyor Pazartesi gidip cuma geliyor o yüzden baya bi özlem giriyor araya sorma
Ki biz normalde evin içinde ayrı koltuklara bile oturmayız ama insan alışıyor işte
:) allah kavustrsn 3-5gun ayrlkta zor oluo insan alisinca ama yapick bir sey yk sen calisymsn ev hanimimisn
Bende 1 Eylül'de :)
Nerede yasıyorsunuz yaşlar kaç
iyi geceler kızlar...
bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim....eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... (((((((
slm gelinler bugun tatil ama yine de iyiymişş gelen cok olmuş maşllah..
yarn sabh yazmam belkii diye bi bakym dedim yatmadnn...
genelde gül ağıcının dibine ekerler ama en iyisini eşinle sen bilirsin kızçee
ablan ne kadarlıkken derkenn kac aylıkken mi diyorsunn.. ablam 3 hazrnda ewlendii eylül ayında hamile kaldı..kaç kiloyken hamile kaldı bilmiyorumm
hoşgeldiinn aramızaa
aynı gün ewlenmişizz senlleee bne 1 eylülde ewlendmm
Başınız saolsun amayacım..mekanlarını cennet olsun...Geride kalanlar sabır versin..
anne kız mı vefat etti...cok üzücü bisey gerçekten..işte ben bu yüzden plan yaparak yaşamak istemiyorum...ne zmn ne olcağını bilemiyoruz.
Ben calisyrm 4ay calismadm biraz zorlandk evdede sikildm yapick bsy yktu kisi ole gecrdm smdi 2.5aydr tekrar calismaya basladm kendme hlgeldm :)Kesinlikle öyle ilk zaman daha zordu
Evdeyim canım artık evlendiğimden beri çalışmıyorum ya sen ?
Malesef canim allah ailesne sabirlar versnGünaydınlar....
Bir kaç gün uğramadım ama tanıdık olmayan birçok nick gördüm... Hoşgelmişsiniz sizlerde.... Ayrıca hepinize teşekkür ederim kızlar, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun demekten öte geçilmiyor malesef
iyi geceler kızlar...
bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim....eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... (((((((
sorma canım yaaa.... anne 46, kız 21 yaşında... evin babası yalnız kalıverdi bir anda.... bir abisi var ama evli....ahh canım benim nasıl üzüldüm
allah rahmet eylesin her ey bir anlık anne kız birlikte çok acı olmuş yazık
yeni araba aldık diye sevinirken başlarına gelene bak allahım her şeyin hayırlısını versin
28 bnm..Sakaryadayim..
Fransada kontrolleriniz nasil?Gebelik boyunca az giriliyor diye biliyorum ultrasona bazi ulkelerde..
Allah rahmet eylesin canim..Mekanlari cennet olsun..
Gercekkten kolay unutuyor,neleri dert ediyoruz..
Gul agacini ilk defa duydum :)
Galiba evde duracak Kuran'ın yaninda..
Ben calisyrm 4ay calismadm biraz zorlandk evdede sikildm yapick bsy yktu kisi ole gecrdm smdi 2.5aydr tekrar calismaya basladm kendme hlgeldm :)
Malesef canim allah ailesne sabirlar versn
duzenini oturttysan guzel :)bn ede cok tembellestm miskin bsy olmstm hava soguktu cikip gezemedm hic alisamadm hatta isi braktgma pisman olmstm ama nese smdi daha iysni buldm keyfm yernde :)Insan çalısmaya alısınca öyle oluyor bende ilk zaman bi bocaladım ama şimdi evde bi düzen oturttum alıştım yani :)
Naptn sen yine youldun :)kizim hi rahat durmicakmsn sen her gun her gun allam yareppim :)Aboooo cok yoruldum 5 dk mola :) napiosunuz bakayim kizlar..
duzenini oturttysan guzel :)bn ede cok tembellestm miskin bsy olmstm hava soguktu cikip gezemedm hic alisamadm hatta isi braktgma pisman olmstm ama nese smdi daha iysni buldm keyfm yernde :)
Naptn sen yine youldun :)kizim hi rahat durmicakmsn sen her gun her gun allam yareppim :)
Günaydınlar....
Bir kaç gün uğramadım ama tanıdık olmayan birçok nick gördüm... Hoşgelmişsiniz sizlerde.... Ayrıca hepinize teşekkür ederim kızlar, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun demekten öte geçilmiyor malesef