Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ya hafta içi o sıkıntı bende de oluyor kendime yok yere ev işi çıkarıyorum hafta sonu da nerdeyse hiç evde durmuyoruz geziyoruz eşimle acısı cıkıyor yani :)

Sen ne iş yapıyosun canım nerde oturuyodun istanbulda çalışırken bebek seni zorluyor mu bulantı falan

Pendiktyim ben ...fabrikaya basladm muhasebe departmnndayim buyuk bir sirket idari kismindaym gayt guzel evimede cok uzak deil keyfli ama iste bebek bulanti yapio uykum cok var bide halszlik oluo biraz zorlanyrm bulanti ilaci kullanyrm ama bi kac gun icmedm iyiyim die ama icmemem kotu oldu iki gundt yine bulanti var bugun ogle yemegnden snra icicem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pendiktyim ben ...fabrikaya basladm muhasebe departmnndayim buyuk bir sirket idari kismindaym gayt guzel evimede cok uzak deil keyfli ama iste bebek bulanti yapio uykum cok var bide halszlik oluo biraz zorlanyrm bulanti ilaci kullanyrm ama bi kac gun icmedm iyiyim die ama icmemem kotu oldu iki gundt yine bulanti var bugun ogle yemegnden snra icicem...

Hımm baya uzakmışız biz seninle istanbulda

Yine maşallah canım çalışabiliyorsun evine yetiyorsun maşallah yani hapını içmeyi ihmal etme de biraz rahat edersin canım zaten 3. Aydan sonra azalıyormuş inşallah gecer seninde

Cok şükür bende ne mide bulantısı ne bişey ilk zaman bi cok uykum oluyordu hani ara sıra bas agrısı falan oluyor o kadar

Hımm baya uzakmışız biz seninle istanbulda

Yine maşallah canım çalışabiliyorsun evine yetiyorsun maşallah yani hapını içmeyi ihmal etme de biraz rahat edersin canım zaten 3. Aydan sonra azalıyormuş inşallah gecer seninde

Cok şükür bende ne mide bulantısı ne bişey ilk zaman bi cok uykum oluyordu hani ara sıra bas agrısı falan oluyor o kadar

Olr cnm uyku bas agrisi halszlik bunlar oluyr malesef ama en kötüsü bulanti o yoksa cok sanslisn nazar degmesn

duzenini oturttysan guzel :)bn ede cok tembellestm miskin bsy olmstm hava soguktu cikip gezemedm hic alisamadm hatta isi braktgma pisman olmstm ama nese smdi daha iysni buldm keyfm yernde :)

Naptn sen yine youldun :)kizim hi rahat durmicakmsn sen her gun her gun allam yareppim :)

Ne oldu bu kadar yorulcak ev işi mi yoksa carşı pazar mı gezdin :)

Normalde haftalik genel temizliğimi Pazartesileri yaparim ama dun hem eşim evdeydi hemde ben gezmede :) bu güne kaldi anlicaniz... az kaldi geliyorum bekleyin yavrular beni :))

ya bnm mesela çenem kronıklesmıstı regl olcgm zamnlar cıkıyordu sıvılce smdı regl olamıyorum ya ılk zamnlar yıne cıktı bırkac tane smdı durdu ınsallah suratım ıstılaya ugramaz :KK52::KK52:

Evet evet hastalık döneminde cıkıyor bende fark ettim.
Eşim seviniyordu oh be artık her ay regl stresi cekmicez diye daha fenasın geliyor haberi yok :)

Normalde haftalik genel temizliğimi Pazartesileri yaparim ama dun hem eşim evdeydi hemde ben gezmede :) bu güne kaldi anlicaniz... az kaldi geliyorum bekleyin yavrular beni :))

Kolay gelsin canım

Bende genel temizlik Perşembe günü yaparım cuma günü eşim geliyor diye diğer günler de ufak ufak ev topluyorum
Tek kişi olmama rağmen ev nasıl dağılıyor hiç anlamıyorum

Nena sen nasıl yapıyosun canım çalışıyorsun birde ?

Kolay gelsin canım

Bende genel temizlik Perşembe günü yaparım cuma günü eşim geliyor diye diğer günler de ufak ufak ev topluyorum
Tek kişi olmama rağmen ev nasıl dağılıyor hiç anlamıyorum

Nena sen nasıl yapıyosun canım çalışıyorsun birde ?

Esin nerde ki canim sadece hafta sonumu gelio. Ev dediğin oyle valla ben diyorum benim evim beddualimi ki hep temizlik istiyor sanki deli oluyorum.

Esin nerde ki canim sadece hafta sonumu gelio. Ev dediğin oyle valla ben diyorum benim evim beddualimi ki hep temizlik istiyor sanki deli oluyorum.

Evet canım Bikaç aydır uzak bi semt de çalışıyor Pazartesi gidip cuma öğlen dönüyor 4 günde olsa hasretlik var

Aynen benimde öyle ya hergün çamaşır makinası çalışıyor demek cocuk olsa vay halimize

Evet canım Bikaç aydır uzak bi semt de çalışıyor Pazartesi gidip cuma öğlen dönüyor 4 günde olsa hasretlik var

Aynen benimde öyle ya hergün çamaşır makinası çalışıyor demek cocuk olsa vay halimize

Ohhh işte geldim burdayimmm:)) bi yemegim kaldi.
Allah kavuştursun canim ne diyelim benim eşim ayda iki defa nobetci oluyor o bile zor gelio valla anliyorm seni.
He ya sorma cocukla hic isimiz bitmez zatn.

Ohhh işte geldim burdayimmm:)) bi yemegim kaldi.
Allah kavuştursun canim ne diyelim benim eşim ayda iki defa nobetci oluyor o bile zor gelio valla anliyorm seni.
He ya sorma cocukla hic isimiz bitmez zatn.

Hadi gözün aydın darısı Perşembe benim basıma :)

Gerçi bügünde cok isim var 1 Haziran'da Türkiye gidiyoruz kıyafetleri yıkadım ütülücem dolabımı düzelticem falan anca aksam olur

Canım valla eşim ben buraya ilk geldiğimde 2 ay falan çalışmadı bakkala gitse nerde kaldı ya özledim derdim şimdi 4 gün ayrıyız insan alışıyor mu ne

Bebeğin var mı canım sen ne kadarlık evlisin ?

Hadi gözün aydın darısı Perşembe benim basıma :)

Gerçi bügünde cok isim var 1 Haziran'da Türkiye gidiyoruz kıyafetleri yıkadım ütülücem dolabımı düzelticem falan anca aksam olur

Canım valla eşim ben buraya ilk geldiğimde 2 ay falan çalışmadı bakkala gitse nerde kaldı ya özledim derdim şimdi 4 gün ayrıyız insan alışıyor mu ne

Bebeğin var mı canım sen ne kadarlık evlisin ?

Kolay gelsin sanada.
Oğluşum göbüşumde canim benim 2 ayimiz kaldi ins.
Aboooooo 5 gun sonra evlilik yil dönümümuz bizim. Tam bir yillik evli olcam ins canim.

Kolay gelsin sanada.
Oğluşum göbüşumde canim benim 2 ayimiz kaldi ins.
Aboooooo 5 gun sonra evlilik yil dönümümuz bizim. Tam bir yillik evli olcam ins canim.

Aaa maşallah :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Evlilik yıldönümü de şimdiden kutlu olsun planın varmı ne yapıcaksın eşine

gel geş beklıyoruzzz
Evet evet hastalık döneminde cıkıyor bende fark ettim.
Eşim seviniyordu oh be artık her ay regl stresi cekmicez diye daha fenasın geliyor haberi yok :)

bnmkıde o duruma sevnmıstı ama sevncı kısa surdu bnm bulantılar halszlık uyku artnca askım sankı regl daha ıyıydı azcık sancı cekıodn ama gecıodu demıstı bıde benı goremıokı kocısko bn eve gder gtmez salondakı koltukta uyuyorum :KK52: işten geldgm kıyafetlerle bn uyurken o degısıo ustumu gece oluncada yataga goturuo:KK52:

tünaydın kızlarrr :KK16:
akşamdan beri fenyım dün akşam çok halsizdim yattım hem yüzüm bembeyaz oldu nedense..
eşim doktora gidelim dedi ama doktor ne yapsın ki..
sabah da mide bulantısı ile uyandım yine..zar zor süt içeyim dedim ama o da midem de kalmadı :KK50:
ve inadına aşırı yoğun bu gün...elim ayağım tutmuyor..
hep dua ediyorum Allah'ım güç ver diye...
akşama da teyzem Almanyadan geldi mecbur annemlere gidicez...
bi yerde bayılıp kalırım diye çok korkuyorum....

iyi geceler kızlar...

bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... :KK43: eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... :KK43:(((((((

canım çook ama çok üzüldüm..başınız sağolsun..mekanları cennet olsun..
dediğin gibi yarınımızın garantisi yok ama planlarla yaşıyoruz hep :KK50:

KIRMIZIANNECİK ve diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr :KK9:

gel geş beklıyoruzzz

bnmkıde o duruma sevnmıstı ama sevncı kısa surdu bnm bulantılar halszlık uyku artnca askım sankı regl daha ıyıydı azcık sancı cekıodn ama gecıodu demıstı bıde benı goremıokı kocısko bn eve gder gtmez salondakı koltukta uyuyorum :KK52: işten geldgm kıyafetlerle bn uyurken o degısıo ustumu gece oluncada yataga goturuo:KK52:

Ah canım ya o kadar yorgun oluyorsun demek ki
Valla Allah sabır versin zor bir durum

Neysemi eşlerimiz anlayışlı ne kocalar var halden anlamayan

Aaa maşallah :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Evlilik yıldönümü de şimdiden kutlu olsun planın varmı ne yapıcaksın eşine

Amin canim ins. Darisi hepinize olsun. Hediyesini aldim kocisimin guzrl bi yemek hazirlarim oldu da bitti işte. En buyuk hediye göbüşde :)

X