Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hadi hayırlısı bakalım,bekliyoruz güzel haberleri inşallah... :KK16:benim sat 9 eylüldü, 9 ekimde testte çift çizgi çıktı ama öncesinde yaptıklarımda hep tek çizgiydi, erken dönemde çıkmayabiliyor, kesin olsun diyorsan 3-4 gün daha bekle... bulantın hiç olmaya bilir, ama 6.haftadan önce de başlamaz diye okumuştum hep....

ben ağır ve zor günler geçiriyorum, ama çok şükür bu da keyifli:nazar: geri sayıma başladım, hayırlısı ile kavuşsak artık:emir_bebek::nazar:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Belirti olarak bazen farklı bir akıntı oluyor. İdrara çıkarken bir kaç kez farklı birşeyler hissettim. Onun dışında daha bir belirti yok canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Belirti olarak bazen farklı bir akıntı oluyor. İdrara çıkarken bir kaç kez farklı birşeyler hissettim. Onun dışında daha bir belirti yok canım.

hayırlısı olsun canım hepimiz için...:KK16: belirtilere takılma, biraz daha bekle hala regl olmazsan gidip asm ye direk kan testi yaptır bence... :nazar:

iyi geceler kızlar...

bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... :KK43: eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... :KK43:(((((((

Bulantılarınız hAmileleğin kaçıncı haftasında başladı kızlar?

Amanın neler duyuyorum:KK1: hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama bulantı için çok çok erken benim 7-8 haftalıkken başladı sayılır. Çünkü bulantı pek olmadı, dah çok gaz şişkinlik ve hazımsızlık oldu bende. Erken dönem belirtisi olarakta bel ağrısı oldu. Sat tarihin ne senin ?

Amanın neler duyuyorum:KK1: hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama bulantı için çok çok erken benim 7-8 haftalıkken başladı sayılır. Çünkü bulantı pek olmadı, dah çok gaz şişkinlik ve hazımsızlık oldu bende. Erken dönem belirtisi olarakta bel ağrısı oldu. Sat tarihin ne senin ?

Âmin Canım teşekkürler. Sat tarihim 17 Nisandı.

iyi geceler kızlar...

bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... :KK43: eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... :KK43:(((((((

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Çok üzücü gerçekten. :KK43:

slm gelinler bugun tatil ama yine de iyiymişş gelen cok olmuş maşllah..:nazar:
yarn sabh yazmam belkii diye bi bakym dedim yatmadnn...

Bizde aksam esimle film izledik :) annem eve kadar gitmisti..Insanin esinin verdigi huzur cok baska..
Allah mahrum etmesin birbirinizdenn bebisinizle hep boyle mutlu mutlu yasayin :KK16:

Tesekkur ederim kiii :KK55::KK55::KK52:
Kisacik surer hemen gecer insallah bulantilar :)
Ayyy siz simdi secimlerede baslarsiniz bebek arabasi vs :)) ne guzeel:KK16:

Ben daha bi dugun cikarirdim oynardim yaa :KK9::KK9:
Agirlasmak yok kizce bol harekett :KK16:

Ayy denizden gelmek :)
Ne guzel bir yorgunluktur o :)
Aglayarak uyuyakalmakta cok guzeldir :)))

Annemle onu konusuyorduk..Daha gommedik bu sabah dustu canim..
Benim ve abimin gobegi evde kuranin icinde duruyormus :KK9::KK9:
Biz ne yapalim bilemedim..

genelde gül ağıcının dibine ekerler ama en iyisini eşinle sen bilirsin kızçee

ablan nekadarlık evliyken hamile kaldı canım?
havalar biraz ısınsın da giyeyim ben :KK17:
gerçi hiç ruhumda yok ama kociş bayram etsin :KK9:
nenadam öğreniceğimiz çok şey var:KK37:

ablan ne kadarlıkken derkenn kac aylıkken mi diyorsunn.. ablam 3 hazrnda ewlendii eylül ayında hamile kaldı..kaç kiloyken hamile kaldı bilmiyorumm

Bende 1 Eylül'de :)

Nerede yasıyorsunuz yaşlar kaç

hoşgeldiinn aramızaa
aynı gün ewlenmişizz senlleee bne 1 eylülde ewlendmm:KK16::KK16:

iyi geceler kızlar...

Başınız saolsun amayacım..mekanlarını cennet olsun...Geride kalanlar sabır versin..
anne kız mı vefat etti...cok üzücü bisey gerçekten..işte ben bu yüzden plan yaparak yaşamak istemiyorum...ne zmn ne olcağını bilemiyoruz. :KK43:

slm gelinler bugun tatil ama yine de iyiymişş gelen cok olmuş maşllah..:nazar:
yarn sabh yazmam belkii diye bi bakym dedim yatmadnn...

genelde gül ağıcının dibine ekerler ama en iyisini eşinle sen bilirsin kızçee

ablan ne kadarlıkken derkenn kac aylıkken mi diyorsunn.. ablam 3 hazrnda ewlendii eylül ayında hamile kaldı..kaç kiloyken hamile kaldı bilmiyorumm

hoşgeldiinn aramızaa
aynı gün ewlenmişizz senlleee bne 1 eylülde ewlendmm:KK16::KK16:

Başınız saolsun amayacım..mekanlarını cennet olsun...Geride kalanlar sabır versin..
anne kız mı vefat etti...cok üzücü bisey gerçekten..işte ben bu yüzden plan yaparak yaşamak istemiyorum...ne zmn ne olcağını bilemiyoruz. :KK43:

Aaa hoşbuldum ayprensesi :)
Sende de bebiş var mı canım ?

Merhaba ,

Yeni gelin sayılır mıyım bilmem 8.5 aylık evli 2.5 aylık hamile biriyin :)
Sayilmazmisinnn hicc daha tazecik gelinsin masallh. Hoşgeldin.
canlaaarrrrrr:21: napıyosunuz bakayımmm:KK52::KK52::KK52:
bugünn sabah kalktık 11.30da 1 de bi çıktık evden balık tutma hevesiyle eşim ve burdaki arkadaşlarımızla :KK9: a101 den aldığımız oltalarla :KK9::KK9: sonraa akşam 5 e kadar buraınn bi ilçesinde balık tutacak yer aradık psikopat derecede köyler tarlalar kalmadı gezmediğimiz :KK55::KK55: amaa sonuç olarak bi alabalık tesisinde balık yedik:KK1::KK1::KK1: sanrım biz bu balık olayını beceremedik çok yorulmuştum eve geldiğimizdee:KK31: yarın da okul var çok utsuzum her tatil niye bu kadar hızlı bitiyoo:KK5::KK5::KK5:

bu arada çarşmaba günü okuldan arkadaşlarım ilk defa bana geleceklerr bana bişiler önerirmisiniz kii en az 6 kişi en fazla da 10 kişi oluruzz:KK56:
Hahah cok guldum cok benzer bi olay yasamisiz canim pazar gunu. Yazmistim pikniğe gidiyoruz diye. Pikniğe gittik ama kömür almayi unutan kocisimmm sayesinde mangalyumda yemek yemek zorunda kaldik. Kocam dan aciklama: sonuc olarakta yedik mi yedik oldu :))
Misafirlerine süper bi borek öneriyorum biraz fazla yapip dondurucuda tutabilirsin. Yedirdigim herkes tarifini istemiştir. Patates ve peynirli istersen veririm tarifini canim.

Temizliklerinizi nasıl bir düzende yapıyorsunuz kızlar?

Mutfak cok onemli ne yaparsan yap ocagi sil cok kirlenince zor olur. Aksmlari makina çalıştırırim ben ve tezgahi ciflerim. Bunu gunluk yaparsan kir tutmaz ve az ugrasmis olursun. Lavabolari sabhlari olk yikarim. Banyoyu her banyoya girince ciflerim. Extraya gerk kalmaz. Supurme silme işi iki kişi olduğumuzdan 2 günde bir yaparim mobilyalarim açık renk tozuda iki gunde bir alirim. Ama en önemlisi duzen ev daginik degilse temiZ gorunur. Pazartesileri nevresim degisir. Camasir yikarim salida ütü:KK43: aklima gelenler bunlar şimdilik.

iyi geceler kızlar...

Cok üzüldüm canim basin sağolsun. Gerçektende animizin garantisi yok.

Gunaydinnn kiscelerrr bi geldikkkk dun cok gezdik gene yahhuu:)) plojocumm gezmek iyi guzelde araba kullanmasi zor olmaya basladi artikkk... yoo yooo ben düğün yapamam ihhh :))

Sayilmazmisinnn hicc daha tazecik gelinsin masallh. Hoşgeldin.

Hahah cok guldum cok benzer bi olay yasamisiz canim pazar gunu. Yazmistim pikniğe gidiyoruz diye. Pikniğe gittik ama kömür almayi unutan kocisimmm sayesinde mangalyumda yemek yemek zorunda kaldik. Kocam dan aciklama: sonuc olarakta yedik mi yedik oldu :))
Misafirlerine süper bi borek öneriyorum biraz fazla yapip dondurucuda tutabilirsin. Yedirdigim herkes tarifini istemiştir. Patates ve peynirli istersen veririm tarifini canim.

Mutfak cok onemli ne yaparsan yap ocagi sil cok kirlenince zor olur. Aksmlari makina çalıştırırim ben ve tezgahi ciflerim. Bunu gunluk yaparsan kir tutmaz ve az ugrasmis olursun. Lavabolari sabhlari olk yikarim. Banyoyu her banyoya girince ciflerim. Extraya gerk kalmaz. Supurme silme işi iki kişi olduğumuzdan 2 günde bir yaparim mobilyalarim açık renk tozuda iki gunde bir alirim. Ama en önemlisi duzen ev daginik degilse temiZ gorunur. Pazartesileri nevresim degisir. Camasir yikarim salida ütü:KK43: aklima gelenler bunlar şimdilik.

Cok üzüldüm canim basin sağolsun. Gerçektende animizin garantisi yok.

Gunaydinnn kiscelerrr bi geldikkkk dun cok gezdik gene yahhuu:)) plojocumm gezmek iyi guzelde araba kullanmasi zor olmaya basladi artikkk... yoo yooo ben düğün yapamam ihhh :))

Hoşbulduk canım günaydın :)

gunaydınnnnnnnnnnn ben burdayım milletttttttttttttt bugun salı haydi gecsin bu hafta da hamılelık uykuyapıo ve sabahları zor uyanıyorummmmmmmmmm :KK25::KK25:
Bende 1 Eylül'de :)

Nerede yasıyorsunuz yaşlar kaç

istanbul cnm
Temizliklerinizi nasıl bir düzende yapıyorsunuz kızlar?

ben hafta bır yapıyorum ya da hafta ıcıne boluyorum bır gun supurge bır gun vıleda bır gun banyo falan dıe ama uzun zamndr dogru duzgun ıs yapamıorm bulantılardan oturu esım c.tesileri saolsn supuruo sılıo gecende kadın geldı bahar temzllıgı yaptı camlar perdeler yıkandı duruma göre anlcgn bnm bı rutınım yok:KK52::KK52:
iyi geceler kızlar...

ahh canım basınız saolsun allah sabırlar versn aman allahım ne talıhsız bır kaza cok uzuldm :KK14::KK14:

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn , neden bilmem harika bir şekilde uyandım bu sabah, etrafımda ki herkesi kucaklamak istiyorum:21::21::21:

gunaydınnnnnnnnnnn ben burdayım milletttttttttttttt bugun salı haydi gecsin bu hafta da hamılelık uykuyapıo ve sabahları zor uyanıyorummmmmmmmmm :KK25::KK25:

istanbul cnm

ben hafta bır yapıyorum ya da hafta ıcıne boluyorum bır gun supurge bır gun vıleda bır gun banyo falan dıe ama uzun zamndr dogru duzgun ıs yapamıorm bulantılardan oturu esım c.tesileri saolsn supuruo sılıo gecende kadın geldı bahar temzllıgı yaptı camlar perdeler yıkandı duruma göre anlcgn bnm bı rutınım yok:KK52::KK52:

ahh canım basınız saolsun allah sabırlar versn aman allahım ne talıhsız bır kaza cok uzuldm :KK14::KK14:

Bende istanbulda doğdum büyüdüm ama şimdi Cook uzaktayımm :KK43:

Haftanın ikinci günü artık bu hafta da bitsin de 30 Mayıs gelsin ilk defa görücem bebeğimi bi heyecan var :)

Sonrada hooop Türkiye'ye annemizi görmeye :)

Haftanın ikinci günü artık bu hafta da bitsin de 30 Mayıs gelsin ilk defa görücem bebeğimi bi heyecan var :)

Istanbullll cok guzel memleket bndr gocmenm ama ist. Dogdum ve buyudum ve evlendm ve bebek dogrcm :))) bugun ne guzel bir gun yahu:))sen hangi sehir veya ulkedsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilesiniz sanırım, hadi bakalım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :KK49:

Istanbullll cok guzel memleket bndr gocmenm ama ist. Dogdum ve buyudum ve evlendm ve bebek dogrcm :))) bugun ne guzel bir gun yahu:))sen hangi sehir veya ulkedsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katılıyorum insan ailesi kadar özlüyor istanbulu :)

Bugün burda hava kapandı ruh Halim'e de yansıdı tabi :)

Ben Fransa da yasıyorum canım evlendikten sonra geldim buraya

X