- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.221
ya ya aksam olusn cok ozledm kocacgmı sabah onu yatakta yalnz bırakmak bırazcık koydu bana onsuz duramıyorumkı ben ya
ay masallah size ya plojo cok ozenyrm sezenle sana bnmkıde cabucak gelsn senn tecrubelerdn faydalanım
günaydın kızlaarrr
Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsunnn
dün hava çok güzeldi..gezdik eşimle..bebek arabasıyla gezen çifltlere özendik bol bol
veee bu sabah mide buantısı öğürtü ile uyandımm
şimdi biraz daha iyiyim ama korkuyorum kahvaltı yapmaya
eşim tabiki hala uykuda...
benimki uykucu şirin valla
ne güzel gezmişsiniz dün...erik ağaçları süper olmalı dalından erik mis gibi...
ben de o iç çamaşlarımı pek giymedim
aslında kocaman göbişim çıkmadan havlarda ısınıyorken değerlendirsem mi kii
kıyamam sana nenacımmmmm...ama en azından mesai-emeğinin karşıığını alıyorsun...
benim de eşim öğlenci olduğu için ben de her sabah onu yatakta bırakıp çıkıyorum çok kötüüü
tam gün mü çalışıyorsunuz?
kuzuu süpürgeli smile yaparım senin içinn10 numara bu smile
maaşallah Sezeneeee
göbüşte düştü e büyüdü artık
sen de maaşallah yaza girmesen eski kilona dönüceksin kiii
midemmmm bulanmaaa ne olurrrr
Gunaydin şirin kiscelerrr. . Biz uyandik evimizi barkimizi topladik.. gezmlere gitcez bu gün. . Eşim evde ama napalim günümüz var yanliz kalsin birazda kocisim. Saniyorun son gezmelerim bunlar.. Artik yürümekte falan zorlanir oldun korkularda artmaya başlıyor. .. iyyyy çok tirsiyorum:))
tünaydın kızalrr....
19 mayıs Atatürkü anma ve geçnlik bayrmanınız kutlu olsun...
cok gezdik gerçektenn aksm geldiğimizde denizden gelmiş gibi bi hal vardı hepimizde...
maşallahh sen kilo almamışsın yaa o kdr kilo bişi değil benceee..
zmn ne cabuk geçiyor dimiii..10 gün geçivermişşş göbek bağı da düşmüşşnereye gömceksiniz yada gödünümzüüü??
bnm yeğeniminkini ünivertse rektörlük binasının önüne gömmüşler
svittt bence de hemn giyimeye başlaaa... ablam cok pişman giyemedim bişey hamilelikte kilo aldm diye..bana hep "ilk en güzel şeylerini kullan hiçbişeyde hevesin kalmasın" der..
nena seni cok iyi analyabiliyorum birçok yerde bugun çalışıyor cok can sıkıcı bi durum ama gün bitiyor bile artık dayan azıcık daha
damlaçikolata cnm stres yapma..zmn daralıyor ama stres yaparsan daha cok zorlanırsın..Akışına bırakk:26:
bu arada bn sizi neden alıntılamadım bilmiyorumm :44:sanırım alıntı alıntı üst üste olunca atlayasım geldi
tünaydın kızalrr....
cok gezdik gerçektenn aksm geldiğimizde denizden gelmiş gibi bi hal vardı hepimizde...
zmn ne cabuk geçiyor dimiii..10 gün geçivermişşş göbek bağı da düşmüşşnereye gömceksiniz yada gödünümzüüü??
svittt bence de hemn giyimeye başlaaa... ablam cok pişman giyemedim bişey hamilelikte kilo aldm diye..bana hep "ilk en güzel şeylerini kullan hiçbişeyde hevesin kalmasın" der..
nena seni cok iyi analyabiliyorum birçok yerde bugun çalışıyor cok can sıkıcı bi durum ama gün bitiyor bile artık dayan azıcık daha
damlaçikolata cnm stres yapma..zmn daralıyor ama stres yaparsan daha cok zorlanırsın..Akışına bırakk:26:
bu arada bn sizi neden alıntılamadım bilmiyorumm :44:sanırım alıntı alıntı üst üste olunca atlayasım geldi
Bulantılarınız hAmileleğin kaçıncı haftasında başladı kızlar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bulantılarınız hAmileleğin kaçıncı haftasında başladı kızlar?
sorma nenacım yaaa..evde yoğurt çorbası vardı da onu içtim ekşi ekşi biraz iyi geldi..
ben de normalde türk kahvesi ve neskafeye bayılırım hatta hamile kalsam nasıl bırakırım bebişe zararlı mı diye düşünürken
hiiçç canım istemiyor..hatta eşim kendine yaptı biraz önce kokusu güzel gelmiyor mu dedi yoo dedim çok kötü ..
o da tamam dedi sen hamilesin
senin azaldı mı biraz bulantıların?
tünaydın kızalrr....
ablan nekadarlık evliyken hamile kaldı canım?
havalar biraz ısınsın da giyeyim ben
gerçi hiç ruhumda yok ama kociş bayram etsin
nenadam öğreniceğimiz çok şey var
bnm 4. hafta basladı 11 haftaya grdm hala ara ara devam edıyorBulantılarınız hAmileleğin kaçıncı haftasında başladı kızlar?
:))iyi aklmzda bulunsun
Ben hep yazacam unutuyorum yaa :)
Su batil inanclardan biride benim bildigim hamilelere gül koklamayin derler :)
Bizim prenses Boga burcu ya babasi gb,2 boga nasil olur diye dusunuyordum yukselenide bnm gb Basak olmus :)))
Soooora..
Bisy daha vardi ama unuttum
Saylrsn zaten hepimz ortalama okadrlik evliyiz...Merhaba ,
Yeni gelin sayılır mıyım bilmem 8.5 aylık evli 2.5 aylık hamile biriyin :)
:))iyi aklmzda bulunsun
Saylrsn zaten hepimz ortalama okadrlik evliyiz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tekrar merhaba o zaman :)
Meehaba cnm hg aramiza bende neredeyse 8aylik evliyim ve 11haftalik hamileym ayni sayilrz:)
Merhaba ,
Yeni gelin sayılır mıyım bilmem 8.5 aylık evli 2.5 aylık hamile biriyin :)
canım ne bulantısı ne diyosunnnnhadi hayırlısı bakalım...
benim 6.haftanın bitiminde başlamıştı, 20.haftaya kadar devam etmişti...
öyle bir durum varsa bile bulantı için çok erken canım daha,sat ne zaman senin ?
Benim hic olmadi :)
Olmayadabilir yanii
evet 22eylulde evlndm prensmle :))Hoşbulduk canım
Baya benziyoruz sanırım benimde bugün tam 11. Haftaya giriyoruz
Eylül de evlendim düğünlerimiz de yakın o zaman
Ay asos cok guldum he babamn onla ilgli bi hikayesi var o geldi aklima daha cok guldm :) senn menu icin yarn fikir vereblrm yemekmi yapicn caylik bsylermicanlaaarrrrrrnapıyosunuz bakayımmm
bugünn sabah kalktık 11.30da 1 de bi çıktık evden balık tutma hevesiyle eşim ve burdaki arkadaşlarımızlaa101 den aldığımız oltalarla sonraa akşam 5 e kadar buraınn bi ilçesinde balık tutacak yer aradık psikopat derecede köyler tarlalar kalmadı gezmediğimiz amaa sonuç olarak bi alabalık tesisinde balık yedik sanrım biz bu balık olayını beceremedik çok yorulmuştum eve geldiğimizdee yarın da okul var çok utsuzum her tatil niye bu kadar hızlı bitiyoo
bu arada çarşmaba günü okuldan arkadaşlarım ilk defa bana geleceklerr bana bişiler önerirmisiniz kii en az 6 kişi en fazla da 10 kişi oluruzz
Hosgeldiiiniz minisinlee..Yenisin tabii :)
Ben bile hala yeni hissediyorum
20 ay
10 gunlukte anneyim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin size de..
Bulantım yok canım da ondan sordum. Gecikti reglim. 31. Gün oldu cAnım. 1 hafta daha bekleyin diyorum. Senin hamilelik nasıl gidiyor?
evet 22eylulde evlndm prensmle :))
Ay asos cok guldum he babamn onla ilgli bi hikayesi var o geldi aklima daha cok guldm :) senn menu icin yarn fikir vereblrm yemekmi yapicn caylik bsylermi