- 14 Nisan 2014
- 510
- 38
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.301
Amin canim ins. Darisi hepinize olsun. Hediyesini aldim kocisimin guzrl bi yemek hazirlarim oldu da bitti işte. En buyuk hediye göbüşde :)
tünaydın kızlarrr
akşamdan beri fenyım dün akşam çok halsizdim yattım hem yüzüm bembeyaz oldu nedense..
eşim doktora gidelim dedi ama doktor ne yapsın ki..
sabah da mide bulantısı ile uyandım yine..zar zor süt içeyim dedim ama o da midem de kalmadı
ve inadına aşırı yoğun bu gün...elim ayağım tutmuyor..
hep dua ediyorum Allah'ım güç ver diye...
akşama da teyzem Almanyadan geldi mecbur annemlere gidicez...
bi yerde bayılıp kalırım diye çok korkuyorum....
canım çook ama çok üzüldüm..başınız sağolsun..mekanları cennet olsun..
dediğin gibi yarınımızın garantisi yok ama planlarla yaşıyoruz hep
KIRMIZIANNECİK ve diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr
tünaydın kızlarrr
akşamdan beri fenyım dün akşam çok halsizdim yattım hem yüzüm bembeyaz oldu nedense..
sabah da mide bulantısı ile uyandım yine..zar zor süt içeyim dedim ama o da midem de kalmadı
dediğin gibi yarınımızın garantisi yok ama planlarla yaşıyoruz hepsvitos cok dikkat et kendine nm ay seni cok iyi anlyrm sen yine sut icmssn bn yeni yeni iceblyrm bulantm oldgu zaman en rahat yedgm sey beyaz peynrli tost nerdeyse 1ay iki ogun oyle beslendm kusmalrn gunde 3ten fazlaysa doktora gtmeni oneririm dikkat et
Ah canım ya o kadar yorgun oluyorsun demek ki
Valla Allah sabır versin zor bir durum
Neysemi eşlerimiz anlayışlı ne kocalar var halden anlamayan
Aman bosver her gun is mi yaplr :)Aynen öyle canım sen dünyanın en güzel hediyesini verdin ona :)
Ay benim işler kaldı kv geldi oturuyoruz :)
canım dikkat et kendine bi doktora gitseydin keşke
Merhaba Kızlar,
Güzel mutlu haberler aldığımız bir hafta olur işallah.
Plojo çok merak ediyorum seni. Nasıl geçiyo annelik?
switçim Allah korusun neden öyle oldun ki?
Amayaa başın sağolsun. Çok üzüldüm. Dünde Ali şen'in 17 yaşındaki torunu vefat etmiş. Bir kötü haber furyasıdır aldı başını gitti.
Benim de yarın kayınvalidem geliyor. 1 Hafta bizde kalıcak. Bugün temizlik yapmam lazım.
ya ya ne kocalar var aman allahima sukrler olsn esimle evlenemeseydm bulamazdm onun gbisn cok mutluym her gecen gun dahada sevyrm hayatmda onunla yasadgm h bsyden pisman olmadm :)
Aman bosver her gun is mi yaplr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Temmuzda gelicez işallah. Ama eşim ben bu sene izin kullanmıcam temmuzda sen gidersin diyor bir yandan. Bakalım tam belli değil o nedenle. Ben her türlü temmuzda gelicem Allah izin verirse. Ailemi özledimm. İşallah olur. Bir yandan eşimdende ayrılmak istemiyorum işallah o da ayarlar.bu akşam da kötü olursam gideyim diyorum..
ctesi kendi doktoruma gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız...
gözün aydın canım tabi kolay da gelsin
siz ne zaman geliyorsunuz Türkiye'ye tatile?
Bende öyle valla şükürler olsun ama ben hamilelikde azıcık gergin oldum acısı da o garibimden cıkıyor :)
Valla öyle de camasırlar falan ortadaydı öyle yakalandık kv deye :)
gergınlık oluyor evet bnde arada agresflesıyorm ama esimden ses cıkmıo uzuluyorm ozur dılıyrm o da gebelıgı fırsat buldkca arastryr bnm gösterdgm tepkılere anlaysla bakıyor sakınlestrmeye calısıogarıbım yaaa
Bizimki de bir laf öğrenmiş hormonların sana oyun oynuyor diyor sürekli :)
Bikaç gün sonra diyorum ya ben neler yaptım ama o an hiç haberim yok yaptığımdan ah bebiş ah
Sayilmazmisinnn hicc daha tazecik gelinsin masallh. Hoşgeldin.
Hahah cok guldum cok benzer bi olay yasamisiz canim pazar gunu. Yazmistim pikniğe gidiyoruz diye. Pikniğe gittik ama kömür almayi unutan kocisimmm sayesinde mangalyumda yemek yemek zorunda kaldik. Kocam dan aciklama: sonuc olarakta yedik mi yedik oldu :))
Misafirlerine süper bi borek öneriyorum biraz fazla yapip dondurucuda tutabilirsin. Yedirdigim herkes tarifini istemiştir. Patates ve peynirli istersen veririm tarifini canim.
Mutfak cok onemli ne yaparsan yap ocagi sil cok kirlenince zor olur. Aksmlari makina çalıştırırim ben ve tezgahi ciflerim. Bunu gunluk yaparsan kir tutmaz ve az ugrasmis olursun. Lavabolari sabhlari olk yikarim. Banyoyu her banyoya girince ciflerim. Extraya gerk kalmaz. Supurme silme işi iki kişi olduğumuzdan 2 günde bir yaparim mobilyalarim açık renk tozuda iki gunde bir alirim. Ama en önemlisi duzen ev daginik degilse temiZ gorunur. Pazartesileri nevresim degisir. Camasir yikarim salida ütüaklima gelenler bunlar şimdilik.
Cok üzüldüm canim basin sağolsun. Gerçektende animizin garantisi yok.
Gunaydinnn kiscelerrr bi geldikkkk dun cok gezdik gene yahhuu:)) plojocumm gezmek iyi guzelde araba kullanmasi zor olmaya basladi artikkk... yoo yooo ben düğün yapamam ihhh :))
Ben hala hastalanamadım. Bugün 32. Günüm. Uyanmakta zorlanıyorum ben de. Ne zAman test alıp bakıyım sizce? Bir de bir yazı okudum. Doğum kontrol hapı bırakılınca hormon baskı altından çıkıp daha çok salgılanıyormuş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle merhaba :)
24 yaşındayım bende
Evet ultrasona sadece 3 kere girebiliyorsun sürekli testler yapılıyor ama henüz bebeğimizi göremedik işte Mayıs sonunu bekliyoruz
Aboooo cok yoruldum 5 dk mola :) napiosunuz bakayim kizlar..
tünaydın kızlarrr
dediğin gibi yarınımızın garantisi yok ama planlarla yaşıyoruz hep
Merhaba Kızlar,
Güzel mutlu haberler aldığımız bir hafta olur işallah.
Plojo çok merak ediyorum seni. Nasıl geçiyo annelik?
switçim Allah korusun neden öyle oldun ki?
Amayaa başın sağolsun. Çok üzüldüm. Dünde Ali şen'in 17 yaşındaki torunu vefat etmiş. Bir kötü haber furyasıdır aldı başını gitti.
Benim de yarın kayınvalidem geliyor. 1 Hafta bizde kalıcak. Bugün temizlik yapmam lazım.
Ben hala hastalanamadım. Bugün 32. Günüm. Uyanmakta zorlanıyorum ben de. Ne zAman test alıp bakıyım sizce? Bir de bir yazı okudum. Doğum kontrol hapı bırakılınca hormon baskı altından çıkıp daha çok salgılanıyormuş.
Guzel haberlerini duyun insallah :)
Mayis anneleri topigimizde var arkadaslarda ordan biliyorum bende her zaman girilmedigini..Cinsiyetini cok merak ediyordu,kesin birsy dememislerdi,suprizdi :)
Kagan anneni bos birakma canim tepikle bol bol otursun azcik :)))
Sana kizgin smile yapiyorum suan :))
Iste boyle zamanlarda mecbur kilmican hicbiseyi yorgunsan dinleneceksin canim,gobisindeki kelebek herseye deger..
Gerekiyorsa evinde dinlenmelisin..
Valla kendimi dans eden sütas memelilerine benzetiyorum :)))))
Bebeklerin midesi bilye kadar diye kim demisse sormak istiyorum onca sut neresine gidiyor :)))
Saka bi yana tabii ki guclukleri var,ama uyudugunda bile ozleniyor minik..Saglikli olsunda yeter ki..
Haplari bilmiyorum ama test suan yaniltabilir..Duzenli oluyorsan gunun 2-3 gun gectiginde direk kan testi yaptirabilirsin
Mayis anneleri topigimizde var arkadaslarda ordan biliyorum bende her zaman girilmedigini..Cinsiyetini cok merak ediyordu,kesin birsy dememislerdi,suprizdi :)
Iste boyle zamanlarda mecbur kilmican hicbiseyi yorgunsan dinleneceksin canim,gobisindeki kelebek herseye deger..
Bebeklerin midesi bilye kadar diye kim demisse sormak istiyorum onca sut neresine gidiyor :)))
Saka bi yana tabii ki guclukleri var,ama uyudugunda bile ozleniyor minik..Saglikli olsunda yeter ki..
Haplari bilmiyorum ama test suan yaniltabilir..Duzenli oluyorsan gunun 2-3 gun gectiginde direk kan testi yaptirabilirsin
Evet öyle cinsiyet için 5. Ayı beklemek zorunda oluyorsun ama gecen eşimin arkadaşı 3. Ayda girdiği ilk ultrasonda öğrenmiş cinsiyeti inşallah bize de öyle olur .
Olmazsa da Türkiye de baktırıcam çatlarım valla meraktan :)
Canim bos birakmiyor valla kagan bi kac gundur beni tepikleri gectim korkutuyor beni kasilma gibi(
Oyyy Kuzucuğun. Midesi buyuktur belki icsin annesinin sütünü bol bol ohhh afiyt olsun sezene
Neyse ki Turkiye'de girme sansin var birde :)
Yoksa supriz :)
O da bi degisik olur..
Yalanci sancilar fln baslar..Kasiklarinda son zamanlarda daha fazla hissedersin agri,kitir kitir sesler fln :)
Minikler bizden daha iyi biliyor ne yapacagini annesi korkma
afiyet olsun tabii saglik olsun kuzuma :) bana da gecmis olsun artik
Yok canım o kadar değil illaki söylüyor belli olunca :)
canım benim de ilk belirtim uyanmakta zorluk çekmem yorgun uyanmamdı...
haftasonu test yap istersen biz de meraklardayız
kızgın smileyi canlandırdım gözümdeee
plojo bana kızmaaaa :26:
zaten 1 saat oturur sonra gideriz evimize...
bu arada das eden sütaş memelilerine çok güldümmmm
aman emsin de Sezencik..ben de şimdiden çok dua ediyorum en azından 1 yaşına kadar emsin diye...
daha 6 haftalık hamileyken neleri düşünüyorum....
neysee bu gün bittti...eşime telefonda resmen ağladım ne olurdu sen hamile olsaydın diye
o 1de gidiyor en geç 5 te geliyor ama haksızlıkkkk