- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.201
bi adet yorgunluktan bayılıcak olan sivit geldiiiiii
geçmişi okumadan bugünkğ misafir günlüğümü yazayım sonra keyifle okurum sizii....
akşama yemeğe misafirim vardı ya annem eşliğinde dün temizlik yapılmıştı ben işteyken..evin ağzı yüzüne gelmiş valla
sabah kalktım keyifle kahvaltı yaptık dedim ki akşama kadar keyifle rahat rahat yemekleri yaparım...
ben böyle düşünürkeeenn eşimin telefonu çaldı dara darraaaaa
eşimin istanbuldan arkadaşı eşiyle bursaya gelmişler görüşelim diyor ve eşim bize çağırdıııı
neyseki ev temizdi..ama yemekleri ne ara yapıcak bu sivit?
ve tabi ağlarsa anam ağllar misali annemi aradım bize gel durum bu diye...
sonuç biz arkadaşlarla oturduk annem yemekleri yaptı..
tabi arkadaşlara bi posta çay-kahve faslı..
onar gitii...diğer misafirler geldi.yemek..çay..kahve....
o kadar yoruldum ki sırt ağrısından ağlayabilirim
bi de temizlikle yemeği yapsam heralde bayılır kalırdım....
şimi eşim misafileri bırakmaya gitti be de size koştum üstümü değiştirmeden
bu arada bu gün gelen arkadaşlar burdan izmire geçiceklermş yarın 19 mayıs tatil yaa.. beraber gidelim dediler..
çok istedik..ama bebiş için sakıncalı olur mu diye doktoru aradık ilk 10 hafta riskli ben önermiyorum ama sen bilirsin dedi
eşim de ben de %1 ihtimal olsa bile risk nasıl alalım...neyse bebiş büyüynce gideriz onun canı sağolsun da...
oyy ne uzun yazdım yaaaa....ama çok özlemişim sizi.....şimdi bakayım siz napmışınızzz
Ohh annelik huznune baliklama daldim ciktim :)
Minisim uykusuz kaldi biraz aglayinca bende koyverdim :)
Annem sagolsun,ufaklik uyudu ama ben duramadim :)
Bildiginiz hönk hönk agladim esimin omuzunda :)
Hersey hizli oluyor ya,birden durumumuzun degisimi,dogumun ani olusu,anneme uzuluyorum bi yandan yoruldu oda artik,esime uzuluyorum daha uzun uzun konusamadik bile..Gelen giden hepimize daha fazla yorgunluk veriyor,kendime uzulusumu zaten anlatsam bitmez :)
Gobisimden ayrilis,dogum sonrasi,sutum gelecek mi gidecek mi kisa bi sure hicbisy yapamamak vs biiiirsuru sey..
Oysa ki ne guzelde giyinmistim bu aksam,neseliydim..Meger firtina oncesi sessizlikmis :)
Neyse ki iyi geldi cok cok uzun zamandir boyle aglamamistimsesli sesli dolu dolu ))
Butun bunlar bi yana,belki hepsi baska zamanda olsa daha kotu olur..
Ama karsimda yatan su minicik beden herseyi kabul edilir kiliyor..
Oyle tatli ve masum ki....
Plojoo seni çok iyi anlıyorum. . Bol bol ağlmışsın içini boşaltmışsın ne güzel.. allah başak dert vermesin hep böyle huzurlu olun inş
Bu saatte kimse olmaz ama eşim sordu da bnde dur bizim bankacıya bi dnısaym dedim sabah cvp yazar diyee...
Svitt sana bişi sorcam hani kredi alırken dosya masrafı alınıyor yaa. . Onu geri almak mümkünmü??birde eğer geri alınırsa başka zmn bşka bnkadn dahi kredi alamıyormuş...doğrumu acbaa?? İki soru oldu dimii :))
Cvpa yarn bakarm şimdiden cok tesekkurler. ..
Amin canim insalllah,tesekkur ederim
Buna da sukur ya dedigin gb rahatladim..
Annemde iyi ki var,diyorum ona benim kizim senin kizindan daha guzel)) guluyor :))
canımm iyi olmanıza çok sevindim...Biz geldik teyzeler... kendisi kocaman olmusuz masallh oğluşuma. .. doktorumuz ramazanin ilk gününden itibaren dogumumuzu bekliyoruz dedi oglum kanala baya girmiş. . Iyiyiyz mutluyuz ohhh cok yorulduk.. hepinizi Öpüyoruz. ..
Plojooommm oh ne güzel ağayıp rahatlamışın...
doğum sonrası herkeste olurmuş...benim iş yerinden arkadaşım geçen yıl doğum yaptı o anlatıyordu
nerdeyse 1 aya yakın her şeye sebepsiz ağlamış...ama kendimi durduramıyordum hep ağlamak geliyordu diyordu...
yavaş yavaş alışırsın kiii...
emin ol annen de şikayetçi değildir..
ben de bu gün annem için ağlıcaktım yemekleri falan yaptı ya çok üzüldümm...
dedim annem olmasa naparım ben :26:
Allah yokluklarını göstermesin..
aslında doğum sonrası 40 gün hiç misafir gelmese daha mı iyi olur bilemedim
canımm geç oldu ama yeni gördüm sorunu yoksa hemencik cevaplardım....
kredi dosya masrafları geri ödeniyor canım ve bize çok iş yükü oldu bu
ama biz temmuz 2012den itibaren kredi kullanırken masrafları geri istemiceğine dair bi yazı imzaltıyoruz o yüzden o tarihten itibaren biraz daha sıkıntılı süreç mahkemeye falan taşınıyor galiba...ama 2012 öncesi valla ödemediğimiz olmadı gibi...
2.soruna gelince masrafarı geri alınca da gayet güzel kredi kulanmaya devam edersiniz...
bankaların geri istemeyin diye uydurması o
bak banka sırlarını ifşa ettim
yalnız bizimki dahil şu kullandırım masraflarına ait dekontu alırken bi 50 tl gibi bi ücret istiyorlar..
soyguncuyuz yahu
ayy çok beğendim bu lafı
canımm iyi olmanıza çok sevindim...
desene Kağan biraz erken gelicek...
normal doğum mu düşünüyorsun?
cok saol svitcim 2012 den sonrakiler zor olur diyosun yanniii analdım canm sanırım 2012 de alındı krediler..cok saolasınn
canım en son öyleydi ama yetkilim ilgileniyor onların iadesi ile ben salı günü sorarım tam net öğrenir söylerim sana..
aynen öylee kızçee pabuc camda artık
bnde cok seviyorummm hele kii hepiciğinin içine girebilince cok mutlu oluyorum denedim çoğu oldu bazıları azıcık dar geldi rejime bi konsantre olamadım yaz geldiii..
herşeyin yolunda olmasına sevindm cnm inş sorunsuz bi doğum olur oluşun yengeç mi olucak kısmetsee
Ooo tamam o zmn... ben en cok vicdanli bi insan olmasını istiyorum. Hayirli evlat olsun ins. Saglikla
Evet canım anlaştık :) daha 2 gün gecikti canım. 10 gün gelmezse bakıcaz artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmişi okumadan bugünkğ misafir günlüğümü yazayım sonra keyifle okurum sizii....
akşama yemeğe misafirim vardı ya annem eşliğinde dün temizlik yapılmıştı ben işteyken..evin ağzı yüzüne gelmiş valla
sabah kalktım keyifle kahvaltı yaptık dedim ki akşama kadar keyifle rahat rahat yemekleri yaparım...
eşimin istanbuldan arkadaşı eşiyle bursaya gelmişler görüşelim diyor ve eşim bize çağırdıııı
bu arada bu gün gelen arkadaşlar burdan izmire geçiceklermş yarın 19 mayıs tatil yaa.. beraber gidelim dediler..
çok istedik..ama bebiş için sakıncalı olur mu diye doktoru aradık ilk 10 hafta riskli ben önermiyorum ama sen bilirsin dedi
eşim de ben de %1 ihtimal olsa bile risk nasıl alalım...neyse bebiş büyüynce gideriz onun canı sağolsun da...
oyy ne uzun yazdım yaaaa....ama çok özlemişim sizi.....şimdi bakayım siz napmışınızzz
Plojooommm oh ne güzel ağayıp rahatlamışın...
doğum sonrası herkeste olurmuş...benim iş yerinden arkadaşım geçen yıl doğum yaptı o anlatıyordu
nerdeyse 1 aya yakın her şeye sebepsiz ağlamış...ama kendimi durduramıyordum hep ağlamak geliyordu diyordu...
yavaş yavaş alışırsın kiii...
emin ol annen de şikayetçi değildir..
ben de bu gün annem için ağlıcaktım yemekleri falan yaptı ya çok üzüldümm...
dedim annem olmasa naparım ben :26:
Allah yokluklarını göstermesin..
aslında doğum sonrası 40 gün hiç misafir gelmese daha mı iyi olur bilemedim
canımm geç oldu ama yeni gördüm sorunu yoksa hemencik cevaplardım....
kredi dosya masrafları geri ödeniyor canım ve bize çok iş yükü oldu bu
ama biz temmuz 2012den itibaren kredi kullanırken masrafları geri istemiceğine dair bi yazı imzaltıyoruz o yüzden o tarihten itibaren biraz daha sıkıntılı süreç mahkemeye falan taşınıyor galiba...ama 2012 öncesi valla ödemediğimiz olmadı gibi...
2.soruna gelince masrafarı geri alınca da gayet güzel kredi kulanmaya devam edersiniz...
bankaların geri istemeyin diye uydurması o
bak banka sırlarını ifşa ettim
yalnız bizimki dahil şu kullandırım masraflarına ait dekontu alırken bi 50 tl gibi bi ücret istiyorlar..
soyguncuyuz yahu
ayy çok beğendim bu lafı
canımm iyi olmanıza çok sevindim...
desene Kağan biraz erken gelicek...
normal doğum mu düşünüyorsun?
İyi geceler kızlar nasılsımız bıgum sayfa hiç ilerlememiş herkez tatilde sanırm
Bugun sabhtan kvlere gitik ordan mevlüde ordan görümcemin evime ordn tarlaya erik toplmyaa ordn pazara sonra yine kvlere vee nihayet ewe geldik sizedd bi bakim dedimm..
Yarnda annemlerde olucz eşim söz verdi...sizinle uzun uzun konuşmayı özşedm kızlarr
Plojo senin rejime ihtiyacn yokki ztn zayıfsn biraz kilo almış olabilirsin bu normal biraz şişlik fln vardır bir iki aya gidr ya beeenn napcmm off
Yediklrime dikkat ederdm ama artk cook daha dikkt edicm...
Kızlar c.tesi günü yazlıkları çıkardım yaaa ayıptır söylemesi iç çamasırlarım çeyizdeki gibi duruyordu ucundan alıveriyordm onları da düzenledm ve fark ettim ki ben daha henüz yeni gelinimm bu zmnlar bir daha geri gelmicek iyi değerlendirmek lazmm
Kızlar ben bugun de calısyorum malesef kocam evde ama ben şirketteym buranın degısık bır çalışma düzeni var adapte olamadm henuz, resmi tatıllerde her departmandan 1-2 kısı nobetçi gelıyoruz tabı ona görede mesai alıyoruz... Ben 1 mayısta çalışmadgm ıcın bugun geldım çok saçma degıl mı anlam veremıyorum nese ıste bıraz canım sıkkın bu yuzden...
Oyy masallah o nasil gezmek :) Canim cekti))
Tabii bnmde toparlak oldugum donemler vardi :))) ama rejimle hic aram olmadi..
55le hamile kalmistim kizce,69la doguma gittim,eve gelince 63tum :) yavas yavas toparlaniyor karnim,dedigin gb bir iki aya bayaa farkedecek sanirim..
Oyy kiyamam..uzme kendini olsun..
Es izinli olunca daha bi garip calismak ama hemencik gecer biter gun insallah kavusursun prensine nenaciikk..
O supurgeli smilenin numarasi kacti acaba :)
O olasim geldi :))))
Bizde haberler iyi kizlar..Alisiyoruz :)
Cok ozluyorum uyuyuncaa..
Gobisimizde düsmüs bu sabah
Yarinda kontrolumuz var ikimizinde,10 gunluk olduk bile
İyi geceler kızlar nasılsımız bıgum sayfa hiç ilerlememiş herkez tatilde sanırm
Bugun sabhtan kvlere gitik ordan mevlüde ordan görümcemin evime ordn tarlaya erik toplmyaa ordn pazara sonra yine kvlere vee nihayet ewe geldik sizedd bi bakim dedimm..
Yarnda annemlerde olucz eşim söz verdi...sizinle uzun uzun konuşmayı özşedm kızlarr
Plojo senin rejime ihtiyacn yokki ztn zayıfsn biraz kilo almış olabilirsin bu normal biraz şişlik fln vardır bir iki aya gidr ya beeenn napcmm off
Yediklrime dikkat ederdm ama artk cook daha dikkt edicm...
Kızlar c.tesi günü yazlıkları çıkardım yaaa ayıptır söylemesi iç çamasırlarım çeyizdeki gibi duruyordu ucundan alıveriyordm onları da düzenledm ve fark ettim ki ben daha henüz yeni gelinimm bu zmnlar bir daha geri gelmicek iyi değerlendirmek lazmm
Kızlar ben bugun de calısyorum malesef kocam evde ama ben şirketteym buranın degısık bır çalışma düzeni var adapte olamadm henuz, resmi tatıllerde her departmandan 1-2 kısı nobetçi gelıyoruz tabı ona görede mesai alıyoruz... Ben 1 mayısta çalışmadgm ıcın bugun geldım çok saçma degıl mı anlam veremıyorum nese ıste bıraz canım sıkkın bu yuzden...
günaydın kızlaarrr
Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsunnn
dün hava çok güzeldi..gezdik eşimle..bebek arabasıyla gezen çifltlere özendik bol bol
veee bu sabah mide buantısı öğürtü ile uyandımm
şimdi biraz daha iyiyim ama korkuyorum kahvaltı yapmaya
eşim tabiki hala uykuda...
benimki uykucu şirin valla
ne güzel gezmişsiniz dün...erik ağaçları süper olmalı dalından erik mis gibi...
ben de o iç çamaşlarımı pek giymedim
aslında kocaman göbişim çıkmadan havlarda ısınıyorken değerlendirsem mi kii
kıyamam sana nenacımmmmm...ama en azından mesai-emeğinin karşıığını alıyorsun...
benim de eşim öğlenci olduğu için ben de her sabah onu yatakta bırakıp çıkıyorum çok kötüüü
tam gün mü çalışıyorsunuz?
kuzuu süpürgeli smile yaparım senin içinn10 numara bu smile
maaşallah Sezeneeee
göbüşte düştü e büyüdü artık
sen de maaşallah yaza girmesen eski kilona dönüceksin kiii
midemmmm bulanmaaa ne olurrrr
Ohh masallah gezin evet sn gezmelrn ben daha smdiden yoruluyorm senn yorulman cok normal kizce :)bebek buyudu artkGunaydin şirin kiscelerrr. . Biz uyandik evimizi barkimizi topladik.. gezmlere gitcez bu gün. . Eşim evde ama napalim günümüz var yanliz kalsin birazda kocisim. Saniyorun son gezmelerim bunlar.. Artik yürümekte falan zorlanir oldun korkularda artmaya başlıyor. .. iyyyy çok tirsiyorum:))
kuzusss gunaydn :)nasilsn ayyy bulanti deme bana uzun aradan snra bugun turk kahvesi iceym dedm icmez olaydm midem inanilmaz bulanio napcm blmyrm bu arada sabah bulantilari bir sure olur hemen agzna kuru ekmek veya beyaz peynrli tost yap miden rahatlar bulantn varsa bsy yememezlk yapma eger gub icinde devam ederse bugun emekte pisirme daha kotu yapar ben 1.5aydr pisirmiyrm valla
Ohh masallah gezin evet sn gezmelrn ben daha smdiden yoruluyorm senn yorulman cok normal kizce :)bebek buyudu artk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy masallah o nasil gezmek :) Canim cekti))
Tabii bnmde toparlak oldugum donemler vardi :))) ama rejimle hic aram olmadi..
55le hamile kalmistim kizce,69la doguma gittim,eve gelince 63tum :) yavas yavas toparlaniyor karnim,dedigin gb bir iki aya bayaa farkedecek sanirim..
Oyy kiyamam..uzme kendini olsun..
Es izinli olunca daha bi garip calismak ama hemencik gecer biter gun insallah kavusursun prensine nenaciikk..