Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin svittt... geçmiş olsun diyelim o zmn sana 2 posta misafir ağırlamışsın..annelerimiz iyiki varlar

Plojooommm oh ne güzel ağayıp rahatlamışın...
doğum sonrası herkeste olurmuş...benim iş yerinden arkadaşım geçen yıl doğum yaptı o anlatıyordu
nerdeyse 1 aya yakın her şeye sebepsiz ağlamış...ama kendimi durduramıyordum hep ağlamak geliyordu diyordu...
yavaş yavaş alışırsın kiii...
emin ol annen de şikayetçi değildir..
ben de bu gün annem için ağlıcaktım yemekleri falan yaptı ya çok üzüldümm...
dedim annem olmasa naparım ben :26:
Allah yokluklarını göstermesin..
aslında doğum sonrası 40 gün hiç misafir gelmese daha mı iyi olur bilemedim

canımm geç oldu ama yeni gördüm sorunu yoksa hemencik cevaplardım....
kredi dosya masrafları geri ödeniyor canım ve bize çok iş yükü oldu bu
ama biz temmuz 2012den itibaren kredi kullanırken masrafları geri istemiceğine dair bi yazı imzaltıyoruz o yüzden o tarihten itibaren biraz daha sıkıntılı süreç mahkemeye falan taşınıyor galiba...ama 2012 öncesi valla ödemediğimiz olmadı gibi...
2.soruna gelince masrafarı geri alınca da gayet güzel kredi kulanmaya devam edersiniz...
bankaların geri istemeyin diye uydurması o
bak banka sırlarını ifşa ettim
yalnız bizimki dahil şu kullandırım masraflarına ait dekontu alırken bi 50 tl gibi bi ücret istiyorlar..
soyguncuyuz yahu
Amin canim insalllah,tesekkur ederim

Buna da sukur ya dedigin gb rahatladim..
Annemde iyi ki var,diyorum ona benim kizim senin kizindan daha guzel )) guluyor :))

ayy çok beğendim bu lafı

Biz geldik teyzeler... kendisi kocaman olmusuz masallh oğluşuma. .. doktorumuz ramazanin ilk gününden itibaren dogumumuzu bekliyoruz dedi oglum kanala baya girmiş. . Iyiyiyz mutluyuz ohhh cok yorulduk.. hepinizi Öpüyoruz. ..
canımm iyi olmanıza çok sevindim...
desene Kağan biraz erken gelicek...
normal doğum mu düşünüyorsun?

cok saol svitcim 2012 den sonrakiler zor olur diyosun yanniii analdım canm sanırım 2012 de alındı krediler.. cok saolasınn

günaydınlar herkeseee
kimse gelmemiş bu sabah
aslında çok uyudum ama hala halsizlik var üzerimde...

haydiin çıkın çıkın gelin

Rejim bana da bi uzak geliyor :) hic yapmadim,yapamamda gb geliyor :) Bol suyu unutmada rejim kismet :)

Ooo tamam o zmn... ben en cok vicdanli bi insan olmasını istiyorum. Hayirli evlat olsun ins. Saglikla

Amiiiiinnn annesii

Evet canım anlaştık :) daha 2 gün gecikti canım. 10 gün gelmezse bakıcaz artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayirli haberler olsun insallaahhh

Masallah kizce :)
Gercekten iyi ki annelerimiz var..
Bizde boyle olabiliriz insallah :)
Dusunsene Sezen dogum yapmis ben gidecem :))))) uctum ben iyice

Evet gelmesinler misafirler ya da az dursunlar :)
Cok yorucu oluyor herkesin sadece konusmasi o ses bile..
Kimseyi goresim yok hic..
Aglama degisik gercekten oyle bi anda patt diye geliyor :) atlatacaz bakalim :)
Anneninde eline koluna saglik

Mrb kizlar.. gunaydin yaziyordum da saate gözüm ilisince vazgeçtim:)) bi ugrayim dedim bir selam vereyim kizlara.. pazar olmasi ve ilaveten havanin harikaligi sebebi ile piknigey gidiyorz arkadaşlarlaaa.. opuyruz sizleri..mutlu pazarlarrrr. ..

huuuuhuu canlaar ben geldimmm
sabah sınava gittim temel eğitim sınavına
snraa okuldan arkadaş çağırmıştı ve oraya gitti yenş geldm eve yazdıklarınız okuyayım dedimm ve yarının tatil oluşuna seviniyorum şuan

hamiş arkadaşımı dün ne çok yormuşlaar iyi ki annelerimiz var kuzummm neyse bugün dinleniyosundur bi güzel
bebişin büyüyüncee atarsınız onu bbek arabasınaa gezersinizz

İyi geceler kızlar nasılsımız bıgum sayfa hiç ilerlememiş herkez tatilde sanırm
Bugun sabhtan kvlere gitik ordan mevlüde ordan görümcemin evime ordn tarlaya erik toplmyaa ordn pazara sonra yine kvlere vee nihayet ewe geldik sizedd bi bakim dedimm..
Yarnda annemlerde olucz eşim söz verdi...sizinle uzun uzun konuşmayı özşedm kızlarr

Plojo senin rejime ihtiyacn yokki ztn zayıfsn biraz kilo almış olabilirsin bu normal biraz şişlik fln vardır bir iki aya gidr ya beeenn napcmm off
Yediklrime dikkat ederdm ama artk cook daha dikkt edicm...

Kızlar c.tesi günü yazlıkları çıkardım yaaa ayıptır söylemesi iç çamasırlarım çeyizdeki gibi duruyordu ucundan alıveriyordm onları da düzenledm ve fark ettim ki ben daha henüz yeni gelinimm bu zmnlar bir daha geri gelmicek iyi değerlendirmek lazmm

GUNAYDINNNNNN 19 Mayıs ATAMIZI ANMA GENCLIK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNN VE MADENCİ ŞEHİTLERİMİZE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN BURUK BİR BAYRAM GECIRIYORZ

Kızlar ben bugun de calısyorum malesef kocam evde ama ben şirketteym buranın degısık bır çalışma düzeni var adapte olamadm henuz, resmi tatıllerde her departmandan 1-2 kısı nobetçi gelıyoruz tabı ona görede mesai alıyoruz... Ben 1 mayısta çalışmadgm ıcın bugun geldım çok saçma degıl mı anlam veremıyorum nese ıste bıraz canım sıkkın bu yuzden...

Oyy masallah o nasil gezmek :) Canim cekti))
Tabii bnmde toparlak oldugum donemler vardi :))) ama rejimle hic aram olmadi..
55le hamile kalmistim kizce,69la doguma gittim,eve gelince 63tum :) yavas yavas toparlaniyor karnim,dedigin gb bir iki aya bayaa farkedecek sanirim..

Oyy kiyamam..uzme kendini olsun..
Es izinli olunca daha bi garip calismak ama hemencik gecer biter gun insallah kavusursun prensine nenaciikk..

O supurgeli smilenin numarasi kacti acaba :)
O olasim geldi :))))

Bizde haberler iyi kizlar..Alisiyoruz :)
Cok ozluyorum uyuyuncaa..
Gobisimizde düsmüs bu sabah
Yarinda kontrolumuz var ikimizinde,10 gunluk olduk bile

Son düzenleme:

ya ya aksam olusn cok ozledm kocacgmı sabah onu yatakta yalnz bırakmak bırazcık koydu bana onsuz duramıyorumkı ben ya

ay masallah size ya plojo cok ozenyrm sezenle sana bnmkıde cabucak gelsn senn tecrubelerdn faydalanım

günaydın kızlaarrr
Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsunnn
dün hava çok güzeldi..gezdik eşimle..bebek arabasıyla gezen çifltlere özendik bol bol
veee bu sabah mide buantısı öğürtü ile uyandımm
şimdi biraz daha iyiyim ama korkuyorum kahvaltı yapmaya
eşim tabiki hala uykuda...
benimki uykucu şirin valla

ne güzel gezmişsiniz dün...erik ağaçları süper olmalı dalından erik mis gibi...
ben de o iç çamaşlarımı pek giymedim
aslında kocaman göbişim çıkmadan havlarda ısınıyorken değerlendirsem mi kii

kıyamam sana nenacımmmmm...ama en azından mesai-emeğinin karşıığını alıyorsun...
benim de eşim öğlenci olduğu için ben de her sabah onu yatakta bırakıp çıkıyorum çok kötüüü
tam gün mü çalışıyorsunuz?

kuzuu süpürgeli smile yaparım senin içinn 10 numara bu smile
maaşallah Sezeneeee
göbüşte düştü e büyüdü artık
sen de maaşallah yaza girmesen eski kilona dönüceksin kiii

midemmmm bulanmaaa ne olurrrr

Gunaydin şirin kiscelerrr. . Biz uyandik evimizi barkimizi topladik.. gezmlere gitcez bu gün. . Eşim evde ama napalim günümüz var yanliz kalsin birazda kocisim. Saniyorun son gezmelerim bunlar.. Artik yürümekte falan zorlanir oldun korkularda artmaya başlıyor. .. iyyyy çok tirsiyorum:))

kuzusss gunaydn :)nasilsn ayyy bulanti deme bana uzun aradan snra bugun turk kahvesi iceym dedm icmez olaydm midem inanilmaz bulanio napcm blmyrm bu arada sabah bulantilari bir sure olur hemen agzna kuru ekmek veya beyaz peynrli tost yap miden rahatlar bulantn varsa bsy yememezlk yapma eger gub icinde devam ederse bugun emekte pisirme daha kotu yapar ben 1.5aydr pisirmiyrm valla

Ohh masallah gezin evet sn gezmelrn ben daha smdiden yoruluyorm senn yorulman cok normal kizce :)bebek buyudu artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma nenacım yaaa..evde yoğurt çorbası vardı da onu içtim ekşi ekşi biraz iyi geldi..
ben de normalde türk kahvesi ve neskafeye bayılırım hatta hamile kalsam nasıl bırakırım bebişe zararlı mı diye düşünürken
hiiçç canım istemiyor..hatta eşim kendine yaptı biraz önce kokusu güzel gelmiyor mu dedi yoo dedim çok kötü ..
o da tamam dedi sen hamilesin
senin azaldı mı biraz bulantıların?

tünaydın kızalrr....
19 mayıs Atatürkü anma ve geçnlik bayrmanınız kutlu olsun...

cok gezdik gerçektenn aksm geldiğimizde denizden gelmiş gibi bi hal vardı hepimizde...
maşallahh sen kilo almamışsın yaa o kdr kilo bişi değil benceee..

zmn ne cabuk geçiyor dimiii..10 gün geçivermişşş göbek bağı da düşmüşş nereye gömceksiniz yada gödünümzüüü??
bnm yeğeniminkini ünivertse rektörlük binasının önüne gömmüşler

svittt bence de hemn giyimeye başlaaa... ablam cok pişman giyemedim bişey hamilelikte kilo aldm diye..bana hep "ilk en güzel şeylerini kullan hiçbişeyde hevesin kalmasın" der..

nena seni cok iyi analyabiliyorum birçok yerde bugun çalışıyor cok can sıkıcı bi durum ama gün bitiyor bile artık dayan azıcık daha

damlaçikolata cnm stres yapma..zmn daralıyor ama stres yaparsan daha cok zorlanırsın..Akışına bırakk:26:

bu arada bn sizi neden alıntılamadım bilmiyorumm :44:sanırım alıntı alıntı üst üste olunca atlayasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…