- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.181
o nasıl söz öyle kızz güldüm bende
ama çocuk başka torun başkaa..o biraz daha ele avuca gelmeye başlasın bak o zmn sen annenee
eşim işe gittii..babam ewde ama annemlerde hasta ziyaretine gittii vee 3 gün tatil oluncaa gelinlerde firardaa
en iyisi bnde yazlıklarımı çıkartayım yaz moduna geçeyim artık nappiim başkaa:26:
Daha simdiden bnm pabuc damda zaten :))
O da inkar etmiyor zaten tabii benim kizim daha guzel :)
Su yazlik kislik olayini cok seviyorum yeni esyalar almis gb
Biz geldik teyzeler... kendisi kocaman olmusuz masallh oğluşuma. .. doktorumuz ramazanin ilk gününden itibaren dogumumuzu bekliyoruz dedi oglum kanala baya girmiş. . Iyiyiyz mutluyuz ohhh cok yorulduk.. hepinizi Öpüyoruz. ..
aynen öylee kızçee pabuc camda artık
bnde cok seviyorummm hele kii hepiciğinin içine girebilince cok mutlu oluyorum denedim çoğu oldu bazıları azıcık dar geldi rejime bi konsantre olamadım yaz geldiii..
herşeyin yolunda olmasına sevindm cnm inş sorunsuz bi doğum olur oluşun yengeç mi olucak kısmetsee
Evet canim yengec olacak ins. Pekte anlamam ama ins iyi özellikleri vardır
iyi iyi merk etme bnm yengeç ardaşm var çocukluk ardasımmm çok iyidirler..
Gunaydinnnnn guzel gelinleeeerryine benim icin bi seminer gunu
Size iyi eglenceli 3 gunluk bir hafta sonu diliyorummm
Biz agustosta evlendik tatlim ama 8 yildir beraberiz
Canimm o kadar guzel ve ozel bi gorevin var ki suanyorulmus olman cok dogal aglayip icini de bosaltmissin bi de su var iyi ki annen yaninda
Sezos azcik buyusu n alisirsin kuzumm
Evet canim yengec olacak ins. Pekte anlamam ama ins iyi özellikleri vardır
Ooo tamam o zmn... ben en cok vicdanli bi insan olmasını istiyorum. Hayirli evlat olsun ins. Saglikla
Yengeç su grubudur. Hassas, duygusal olurlar. Duygularını içinde yaşarlar. Ailesine düşkündürler.
Anasina düşkün olsun :) erkek çocuğu cok hassas olmasina gerek yok:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş. sağlıklı olsunda o vicdan birazda ailenin nasıl büyütüğüne de bağlı..
Daha hastalanmadım kızlar. Doğum kontrol hapını 1 ay önce bıraktım. Bakalım hayırlısı artık.
Daha hastalanmadım kızlar. Doğum kontrol hapını 1 ay önce bıraktım. Bakalım hayırlısı artık.
Canım ben kist sebebiyle 1,5 yıldır kullanıyordum. Doktorum kistin geçtiğini söyledi ve çocuk için hapı bırak dedi. Olursa haptan sonra ilk adetim olacak.
anladm cnm bnm arkdasım da kullanıyor hap ama bırakır bırakmaz gelmesi gerekmiyormu...
hayırlısı inş. bnmde son günlerim bitiyor adetm
Yok canım öyle olmuyor. 28 gün sonra oluyorsun. Hayırlısı olsun canım.
21 gün kullanıp 7gün ara verilenlerden değilmi kii anlamadım..hayırlısı cnm belki ilk aydan gelmiştir bebeğinn
21 gün kullanıyorsun o 7 gün arada zaten adet görüyorsun canım. Ben gördüm o adeti ve hapı bir daha içmedim.
21 gün kullanıyorsun o 7 gün arada zaten adet görüyorsun canım. Ben gördüm o adeti ve hapı bir daha içmedim.